Tuovatko enkelit haasteita elämäämme?

Joskus kuulee ihmisten sanovan, että enkelit koettelevat meitä, tai että he ovat tuoneet elämäämme jonkun tietyn haasteen oppimista varten. Voiko tämä olla kuitenkaan mahdollista? Miten enkelit ihan käytännön tasolla toimivat elämässämme? Miten he tukevat omaa kasvuamme?

Enkelit ovat puhdasta rakkautta

Kun olemme enkeleiden kanssa tekemisissä, kaikista tärkeintä on aina muistaa, että enkelit ovat puhdasta rakkautta. Meidän on täällä fyysisen maailman parissa joskus vaikea kuvitellakaan, miten puhtaissa rakkauden taajuuksissa enkelit elävät. He tosiaan ovat hyvin rakastavia, täysin puhtaita ja aina kannustavia olentoja.

Voivatko enkelit siis tuoda elämäämme haasteita? Käsitelläänpäs tätä ajatusta hieman. Tällainen ajatus luo hieman ristiriitaisen kuvan enkelimaailmasta, sillä tällaisessa tilanteessahan enkelit nähtäisiin olevan omaa elämäämme rajoittavia olentoja. Vaikka me saatammekin tarvita haasteita vielä elämäämme – esimerkiksi oppimista varten, on hyvä muistaa että enkelimaailma ei kuitenkaan toimi tällä tavalla. Enkelit ovat olemukseltaan AINA puhdasta rakkautta ja valoa.

enkelit-ovat-kannustavia

Puhdas valo ja rakkaus ei ole koskaan rajoittavaa.

Rakkaus tukee ja kannustaa meitä. Astuu tarvittaessa sivuun, että saamme tilaisuuden käydä joitakin tilanteita läpi oman oppimisemme ja kehittymisemme kannalta. Mutta rakkaus ei kuitenkaan aseta eteemme haasteita tai ongelmia, sillä eihän se olisi silloin rakkautta.

Enkeleillä ei ole omaa vapaata tahtoa, heidän tahtonsa on korkeimman tahto (Jumalan, Alkulähteen, tai miksi tätä ikinä kutsutkaan). Jumala on puhdasta rakkautta. Enkelit eivät voi siis puuttua elämämme suunnitelmaan rajoittaen sitä jollain tasolla. Enkelit toimivat rakkaudesta ja korkeimmasta käsin – he tukevat meitä, kannustavat, tuovat meille voimaa sekä vahvuutta ja näin auttavat meitä toimimaan oman korkeimman itsemme kautta. Toteuttamaan itseämme maksimaalisella tasolla. Näin he vahvistavat valoa ja voimaa meissä itsessämme. Enkeleiden tuki on aina positiivista ja kannustavaa.

enkelit-toimivat-rakkaudesta-kasin

Olemme itse vastuussa elämästämme

Me luomme itse omaa elämäämme – vaikka emme sitä aina tiedostaisikaan. Jokainen haaste, ongelma ja este on seurausta omasta ajattelustamme – ei kenenkään toisen toimesta. Emme voi milloinkaan syytellä toisia osapuolia omista ongelmistamme tai haasteista. Jos kohtaamme haasteen, meidän tulee ottaa vastuu itsestämme. Katsoa miksi olen itse luonut tämän tilanteen elämääni. Mitä sen taustalla on? Olenko valinnut tämän tilanteen omaa kehittymistäni varten? Onko aika vaihtaa suuntaa, kokeilla jotain toista lähestymistapaa aiheeseen? Pitääkö jostain vanhasta päästää irti, että pääsen jälleen eteenpäin valoisampaan suuntaan?

enkelit-tukevat-meita

Valo ei rajoita, se tukee meitä.

Valo ja rakkaus saa meistä parhaat puolemme esille, niin että kukoistamme yhä vahvemmin omassa voimassamme. Me voimme itse kuitenkin toimia monella tasolla, valita elämäämme erilaisia tilanteita esimerkiksi kasvua varten. Meidän korkein itsemme toimii omaksi parhaaksemme – niin että voimme saavuttaa tähän elämään parhaat eväät ja tilaisuudet upeaan kasvuun. Joskus voimme valita itse hieman vaikeamman tien. Tällöin olet valmis kasvamaan, katsomaan elämääsi toisella, entistä paremmalla tavalla. Niin että juuri tuon kokemuksen jälkeen olet entistä vahvempi, valoisampi, kokeneempi, viisaampi ja upeampi oma itsesi.

Enkelit kunnioittavat korkeinta tahtoamme

Joskus enkelit eivät voi puuttua omaan elämäämme, vaikka pyytäisimmekin heitä apuun. He tekevät sen silloin rakkaudesta, sillä he antavat meille mahdollisuuden kehittyä. Jos käymme läpi esimerkiksi jotain vaikeaa tilannetta, sen tarkoituksena voi olla esimerkiksi oma henkilökohtainen kasvu. Ehkä olet valinnut esimerkiksi vaikean elämäntilanteen sen vuoksi, että oppisit vastaanottamaan (apua tai tukea muilta). Tällöin enkelit eivät voi pyyhkäistä haastetta elämästäsi, sillä eiväthän he silloin palvelisi meidän kasvuamme. He voivat astua hieman syrjään ja antaa meille mahdollisuuden tarkastella omaa elämäämme korkeammasta näkökulmasta. Näin voimme oppia ja kehittyä omalla matkallamme.

enkelit-palvelee-korkeinta-parasta

Enkelit voivat aina auttaa

Vaikka sinulla olisikin vaikeaa, muista että enkelit ovat kuitenkin AINA vierelläsi. He auttavat sinua, tukevat ja lohduttavat kun tarvitset ystävää. He helpottavat haasteitasi, jos pyydät heitä apuun. Muista että voit myös pyytää enkeleiltä ohjausta eteenpäin kulkemiseksi. Silloin he voivat valottaa sinulle, mikä on tämän tilanteen tarkoituksena. Näin voit kulkea nopeammin eteenpäin ja vapauttaa itsesi tarpeettomilta kahleilta.

Enkeleiltä avun pyytäminen ei mene koskaan hukkaan – valo käytetään aina korkeimmaksi parhaaksemme. Enkelit ovat aina sinun tukenasi, vaikka joskus saattaisikin tuntua siltä, että olet yksin. Todellisuudessa et ole koskaan yksin. Sinulla on aina ystävä vierelläsi. Enkelisi. Hän rakastaa sinua ja uskoo sinuun AINA, vaikka oma uskosi olisikin kadoksissa. Anna enkelisi auttaa sinua.