3 vinkkiä, joiden avulla pystyt manifestoimaan rahaa NYT

 

Olisiko ihanaa vastaanottaa rahaa JUURI NYT (ikävän odottelun sijasta)?

Tämä on sinulle tottakai mahdollista, sillä voit tietoisesti kutsua visiosi nimenomaan tähän hetkeen.

Tarkastellaan tätä hieman tarkemmin seuraavien vinkkien avulla. Miten sinä voit manifestoida rahaa juuri NYT?

1 – Selkeytä mitä todella haluat

Selkeydessä on paljon voimaa. Kun lähdet selkeyttämään unelmiasi, hyvin usein pelkästään jo tämä asia saa sen toteutumaan upeasti.

Kun sinulla on selkeys unelmasi suhteen, samalla korkeampi viisaus (Jumala / enkelit / universumi, mikä onkaan sinun viisas tahosi) pystyy tukemaan sinua selkeämmin.

Jos haluat vastaanottaa rahaa juuri NYT, laadi tästä itsellesi siis selkeä tavoite.

Selkeytä omaa runsauden visiotasi miettimällä:

  1. Mikä on tuo selkeä lopputulos, jonka haluat kutsua luoksesi (kun on kyse rahasta, minkä summan haluat vastaanottaa)?
   • Valitse sellainen summa, mikä tuntuu sinulle ainakin 70 % uskottavalta (näin pystyt onnistumaan siinä helpommin juuri nyt, sillä uskot tähän)
  2. Tee selväksi että haluat ottaa tuon vastaan JUURI NYT
   • Sinä voit määritellä milloin unelmasi toteutuu – pyydä että se toteutuu juuri nyt, tässä hetkessä, kaikista nopeimmalla ja iloisimmalla tavalla (ilman odottelua, olet valmis ottamaan vastaan NYT)

Seuraavaksi on aika kutsua tämä unelma luoksesi. Kun tiedostat mikä visio tuntuisi sinulle juuri nyt iloiselta, luovuta se taholle, joka osaa toimittaa sen sinulle.

Kerro korkeimmalle viisaudelle, että olet valmis vastaanottamaan tämän x unelman luoksesi iloisella tavalla juuri NYT. Esimerkiksi näin:

Olen valmis vastaanottamaan rahaa x määrän luokseni juuri nyt. Kiitos Jumala kun toimitat sen minulle kaikista iloisimmalla ja nopeimmalla tavalla. Linjaa minut siihen todellisuuteen, missä tämä toteutuu juuri nyt ja jossa olen täydellisen vastaanottavainen tälle visiolle. Puhdista minusta kaikki vastustus ja esteet, jotka estävät minua vastaanottamasta tässä hetkessä ja avaa minut vastaanottamisen helppoudelle juuri nyt. Olen täysin avoin ja vastaanottavainen tälle visiolle sekä toteutumiselle. Sallin tämän tapahtua ja toteutua juuri nyt tässä hetkessä.  Kiitän sinua kaikista ihmeistä, tuesta ja ohjauksesta, joka tuki minua tämän vastaanottamisessa.

2 – Yhdisty omaan unelmaasi sisäisesti

 

Linjataan sinut seuraavaksi sisäisesti tuohon todellisuuteen, missä onnistut unelmassasi JUURI NYT. Sillä kun sinä todella tunnet, että jotain iloista tapahtuu, se heijastuu aina ulkopuolellesi. Tulokset luodaan aina sisältäpäin!

Keskity seuraavaksi siis muutamaksi minuutiksi tuntemaan kiitollisuutta siitä, että upea onnistuminen tapahtuu JUURI NYT (tunne tuo sisimmässäsi). Visualisoi miten olet iloisesti niin hämmästynyt siitä, että tuo rahaunelmasi toteutui uskomattoman upeasti, nopeasti ja ihanasti!

Tunne sisimmässäsi tuo todellisuus. Sinä onnistuit!

Visualisoi miten tuo raha on luonasi ja miten pystyt aistimaan sen itselläsi tässä hetkessä. Missä aistit rahan energian? Ehkä se on esimerkiksi taskussasi, käsissäsi, lompakossasi tai pankkitililläsi. Tunne tuo rahan energia ulottuvillasi tässä hetkessä.

Yhdisty tuohon onnistumisen todellisuuteen ja todella TUNNE miten tuo on totta tässä hetkessä. Sinä onnistuit JUURI NYT, kaikki tapahtui niin iloisen helposti ja nopeasti.

Tämä pieni hetki voi luoda ihmeitä, sillä linjaudut sisäisesti siihen todellisuuteen, missä olet onnistunut. Näin tulet vetämään sen puoleesi.

Tiedä ja tunne, että sinä tulet onnistumaan upeasti! Sillä tuo taho, jonka kanssa sinä työskentelet, todellakin osaa toimittaa tämän sinulle juuri nyt.

Sinun ei tarvitse tietää miten se tulee toteutumaan, sinä vain tiedät ja tunnet sisimmässäsi, että se toteutuu.

Kun energiasi kohoavat tähän ilon, keveyden ja kiitollisuuden taajuuteen, linjaudut todellisuuteen, missä unelmasi toteutuvat iloisesti ja nopeasti!

3 – Pysy korkeissa energioissa ja ole valmis onnistumaan

Kun tiedät mitä haluat ja todella uskot siihen, seuraava vaihe on yksinkertaisesti vastaanottaminen.

Sinun ei tarvitse pitää unelmastasi liiallisesti kiinni ajatustesi, tunteidesi ja aikomuksesi osalta. Päästä irti ja luota, että se toteutuu.

Tämä vaihe voi tuntua meille yleensä kaikista tylsimmältä. Sillä tiedostamme mitä haluamme ja nyt meidän tarvitsee vain odotella. Kuinka tylsää!

Silloin mielemme voi helposti kääntyä meitä vastaan.

…se alkaa epäillä onnistumista
…se alkaa keskittyä siihen, että unelma EI ole vielä toteutunut
…jolloin luottamus ja yhteys unelmaan saattaa helposti vain…kadota taivaan tuuliin!

Ymmärrä että tämän vaiheen ei tarvitse kuitenkaan olla tylsää odottelua.

Kun osaat tehdä tästäkin vaiheesta korkeavärähteisen ja iloisen, olet paljon avoimempi ottamaan unelmasi vastaan JUURI NYT.

Oletko siis valmis kohottamaan vastaanottokykyäsi ilon ja taianomaisuuden kautta? Tottakai!

Tässä muutama tärkeä ohje tässä onnistumiseksi:

1 – Ymmärrä että kaikki mitä toivot, on luonasi jo NYT

Sinun on tärkeää ymmärtää ja kokea, että kaikki mitä tarvitset, haluat ja kaipaat, on jo luonasi TÄSSÄ HETKESSÄ.

Mielesi saattaa joskus kuvitella, että onnistumisen eteen sinun tarvitsee ENSIN:

 • Tehdä jotain (luoda muutos itseesi, ajatteluusi, johonkin tilanteeseen, ottaa askeleita, tehdä tekoja tai valintoja tms.)
 • Kärsiä, odotella tai jotain muuta kautta todistaa universumille, että olet visiosi arvoinen

Kaikki nämä uskomukset estävät sinua vastaanottamasta unelmaasi JUURI NYT (sillä sinussa on osa, joka ei usko, että se on luonasi jo NYT).

Ymmärrä että sinun ei tarvitse tehdä mitään vastaanottaaksesi. Maailmankaikkeus rakastaa hemmotella sinua ja toteuttaa toiveitasi (se on tämän taajuuden tehtävä, eikä se vaadi sinulta vastapalveluksia).

Sinä voit siis yksinkertaisesti avautua vastaanottamaan JUURI NYT (ilman tekoja ja odottelua). Kun linjaudut tähän todellisuuteen, avaudut ottamaan vastaan juuri nyt.

Ymmärrä että korkein viisaus on jo luonut olosuhteet vastaanottamisellesi (huomaatko – raha on jo ulottuvillasi jollain tasolla, ulottuvillasi on erilaisia mahdollisuuksia, ihmeitä ja tapoja, joiden kautta se voi virrata sinulle). Mitä pyydätkään, olosuhteet sen vastaanottamiseksi on jo ulottuvillasi tässä hetkessä.

Rahaa on aina ulottuvillasi jollain tavalla, vaikka fyysiset silmäsi eivät sitä vielä näe.

Pyri siis päästämään irti ajatuksista, jotka uskottelevat sinulle että:

 • Minun tarvitsee TEHDÄ jotain, että voin vastaanottaa jotain
 • Minun tarvitsee ANTAA itsestäni enemmän (aikaa, energiaa, tekoja tms.), että voin vastaanottaa enemmän
 • Onnistuminen luodaan odottelun ja kärsimyksen kautta

Ja pyri leikittelemään ajatuksella että ”kaikki mitä tarvitsen ja haluan, on aina ulottuvillani tässä hetkessä”. Ulottuvillasi on kaunis taivaallinen taajuus, joka on aina valmis antamaan sinulle ja ilahduttamaan sinua.

Ole avoin vastaanottamaan enemmän ja helpommin.

Innostu mahdollisuuksistasi, muista että kaikki on todellakin mahdollista!

2 – Ymmärrä että et ole yksin tässä prosessissa, salli itsesi luottaa ja pitää hauskaa

Sinä et ole yksin manifestointiprosessissasi, eikä sinun ole edes tarkoitus luoda unelmiasi yksin.

Luonasi on aina taivaallinen taajuus, joka on valmis tukemaan ja auttamaan sinua; voit luottaa tähän taajuuteen.

Mitä tuetumpi sallit itsesi olevan, sitä helpommin pystyt ottamaan vastaan (sillä tunnet, että sinulla on tuki elämässäsi).

Muista siis luottaa unelmaasi (sillä et ole yksin sen luomisessa, eikä sinun tarvitse tietää miten se toteutuu). Kun luotat, olet avoin korkeimman viisauden tuelle. Luovuutesi toimii (jolloin pystyt helposti vastaanottamaan ideoita ja positiivisia ratkaisuja unelman luomiseksi) ja silloin pystyt myös huomioimaan luonasi olevan ohjauksen sekä tuen.

Luottamus tekee myös manifestoimisesta hauskaa ja iloista (ikävän suorittamisen ja puskemisen sijasta).

Leikittele siis tämän taajuuden kanssa, joka tukee sinua unelmissasi. Salli itsesi ottaa vastaan tukea, ihmeitä ja ohjausta tästä taajuudesta. Esimerkiksi näin:

 • Pyydä merkkejä, jotka vahvistavat sinun luottamustasi unelmaasi kohtaan
 • Pyydä että sinun luottamuksesi taso kohotetaan korkeimpaan mahdolliseen taajuuteen
 • Luovuta murheesi ja huolesi tälle taholle ja pyydä, että ne puhdistetaan sinusta
 • Luo uusia unelmia (älä keskity vain yhteen, sillä silloin keskityt siihen liiallisesti ja se voi luoda sinulle tarpeetonta stressiä)
 • Kerro että olet valmis vahvistamaan yhteyttäsi tähän taajuuteen ja pyydä tähän ohjausta sekä tukea

Ole valmis onnistumaan upeasti JUURI NYT ja tiedä, että sinä olet aina tuettu omalla polullasi.