Onko unelmasi väärässä järjestyksessä (tarkista tästä!)?

 

Onko sinulla jonkinlainen tärkeä ja iso unelma, mutta sen toteutuminen tuntuu vaikealta ja hitaalta? Joskus tämä voi johtua yksinkertaisesti siitä, että olet asettanut unelmasi väärään järjestykseen.

Näin vedät jatkuvasti puoleesi (huomaamattasi ja tiedostamattasi) sitä taajuutta, missä unelmasi EI ole toteutunut.

Tämänlainen ”vääränlainen” unelma voi käytännössä näyttää esimerkiksi seuraavalta:

 

”Haluan ENSIN x määrän rahaa itselleni, ETTÄ voin sitä kautta irtisanoutua tylsästä työstäni ja ETTÄ tätä kautta voin alkaa tekemään työtä, jota oikeasti rakastan.

 

Kun tarkastelet tätä esimerkkiä, niin huomaatko miten oma tärkeä unelma (se mitä OIKEASTI halutaan) asetetaan tässä esimerkissä TODELLA kauas tästä hetkestä, erilaisten askeleiden ja vaiheiden taakse?

…ensin pitää ilmestyä rahaa, että voit jättää vanhan työsi.
…sitten kun olet jättänyt vanhan työsi, niin sitten vasta pääset toteuttamaan unelmaasi!

Jos lähdet luomaan tämänkaltaista unelmaa tällä aikomuksella, niin sen toteutuminen voi vaikeutua.

Sillä vetovoiman lakien mukaisestikin vedät puoleesi sitä taajuutta, missä oma unelmasi on edelleen monenlaisten eri askeleiden ja muutosten takana.

Näin voi helposti tapahtua, jos lähdet luomaan omaa unelmaasi liiallisesti omasta mielestäsi käsin. Sillä mielelläsi on tapana tehdä tästä tarpeettoman vaikeaa ja hidasta!

Kun lähdemme mielemme kautta suunnittelemaan omaa unelmaamme, niin silloin näemme sen edessä liiallisesti esteitä. Näin lähdemme toteuttamaan unelmamme sijasta sen edessä olevia esteitä! 

Tämä voi näkyä manifestointiprosessissa monella eri tavalla. Esimerkiksi myös näin:

 

”Tarvitsen ENSIN rohkeutta, että vasta sen jälkeen voin ottaa tuon askeleen, joka johdattaa minut unelmaani kohti.

 

Kuulostaako tutulta? Mielemme uskottelee meille, että meiltä puuttuu jotain ja että meidän tarvitsee ENSIN saada joku muu asia ennen varsinaista unelmaamme.

Sen vuoksi manifestointiprosessi saattaa vaikeutua – koska emme ole täysin avoimia unelmallemme. Sillä keskitymme esteisiin.

Miten voit korjata tilanteen?

Jos haluat onnistua unelmassasi helpommin, niin sinun on tärkeää tuoda se entistä vahvemmin tähän hetkeen, eikä monimutkaisten muutosten taakse.

Näin sinä alat vetää tätä taajuutta puoleesi – helpommin. Pyri päästämään siis irti mielesi erilaisista esteistä unelmasi suhteen.

Ymmärrä että sinä voit toki tarvita jonkinlaista tukea unelmasi toteuttamiseksi, mutta mitä vahvemmin sinä kuitenkin sallit ITSE tämän itsellesi, sitä helpommin lähdet avautumaan unelmallesi.

Sillä kun sinä sallit itsellesi tämän unelman JO NYT (edes jollain asteella), niin silloin koko universumi alkaa tukea sinua yhä vahvemmin sen toteuttamisessa.