omakuva-hennaTervetuloa oikein lämpimästi sivuilleni! Minä olen Henna Saloranta ja ajattelin kertoa tällä sivulla hieman enemmän omasta itsestäni ja omasta tarinastani. Ehkä se kertoo siitä, miten olen löytänyt näiden asioiden pariin ja miksi olen tässä ja nyt, tekemässä näitä asioita.

Olen elänyt varsin tavallista elämää universumin salaisuuksia sen kummemmin miettimättä. Lapsuuteni on ollut onnellista ja tasapainoista aikaa, mutta näin jälkikäteen olen oivaltanut, että minun on ollut osittain vaikeaa sopeutua tähän maailmaan. Ehkä tämä maailman meno on tuntunut ajoittain jopa hieman ahdistavalta. Tavoitellaan ulkoisia asioita, suoritetaan ja on tietty muotti, mihin pitäisi mahtua. Tai ainakin minulla oli tuolloin tällainen käsitys maailmasta. Niin minäkin yritin toimia, yritin sopeutua, sillä en vielä tuolloin oivaltanut, miten tärkeää on olla rohkeasti oma itsensä.

Nuorempana oma huomio oli ehkä enemmänkin ulkoisissa asioissa. Olin kiltti, ujo, herkkä ja hyvä suorittamaan asioita ja koinkin suurta täyttymystä siitä, kun tein asioita aina mahdollisimman hyvin. Aina en tietenkään siinä onnistunut ja sen vuoksi osasinkin arvostella paljon itseäni. En löytänyt täyttymystä ulkoapäin, joten en tietenkään löytänyt mielenrauhaakaan sisimmästäni. Tämä elämäntyyli ei tietenkään palvellut kovin pitkään. Aikuisiässä koko elämisen meno alkoi tuntua hieman puuduttavalta. Yhtäkkiä tajusinkin, että olin saavuttanut kaiken sen, mihin olin jollain tasolla tähdännytkin elämässä. Olin valmistunut ammattikorkeakoulusta, saanut vakituisen työpaikan. Tämän lisäksi oli ihana mies ja mukava yhteinen koti, joka oli tehty oman näköiseksi. Miksei tämä tuntunutkaan enää niin hyvältä? Jotain puuttui.

Olin tuossa elämänvaiheessa siis hieman hukassa oman itseni kanssa, sillä en ollut löytänyt mielenrauhaa sisimmästäni. Taisin etsiä sitä ulkoapäin, mikä ei tietenkään täytä omia tarpeita. Ymmärsin että tuo täyttymys ei löydy tästä elämäntyylistä, joten aloinkin etsimään hieman epätoivoisena jotain, joka täyttäisi tämän tyhjyyden sisimmästäni. Onneksi oikeat asiat tulevat aina luokse, vaikka niitä ei osaisikaan tietoisesti kutsua luokseen.

Löysin elämääni suuren inspiraation puhdasta ruokaa kohtaan. Innostuin tuosta aiheesta aivan valtavasti ja kokeilin monenlaista ruokavaliota, jonka kautta pystyisin voimaan vieläkin paremmin. Innostuin joksikin aikaa raakaruoasta ja koti täyttyi yhdestä sun toisesta superfood purkista ja pakkauksesta. Hankittiin blenderit, mehustimet ja kuivurit ja mieheni pää taisi olla välillä aika pyörällä kaikesta muutoksesta! Tuo oli erittäin tärkeä vaihe minulle, sillä huomasin että löysin sitä kautta vieläkin aidomman ja puhtaamman yhteyden omaan itseeni. Kun kehoni energiat alkoivat virtaamaan vieläkin vahvemmin, omaan elämääni löysi tiensä jälleen uusia ihania asioita.

Minua on kiinnostanut aina hyvin paljon ihmisen mieli ja tämän lisäksi kaikki elämään liittyvät suuret mysteerit. Huomasin yksi päivä olevani kirjastossa ja selailin erilaisia kirjoja, jotka käsittelivät henkisiä asioita. Törmäsin Deepak Choprahin kirjaan ”ikuinen elämä”. Tämän aiheen ymmärtäminen oli minulle tuossa vaiheessa erittäin suuri hetki, sillä minusta tuntui siltä, että olen viimeinkin löytänyt sen, jota olen jo pitkään etsinytkin. Ajatus jälleensyntymästä, entisistä elämistä ja siitä, että taitomme ja ainutlaatuisuutemme kumpuaa jostain kauempaa, tuntui heti kolahtavan minuun. Halusin tietää heti kaiken ja minulla oli suuri tiedonjano näitä asioita kohtaan. Luin varmaan kymmenittäin erilaisia kirjoja henkisistä asioista. Tuossa vaiheessa törmäsin myös enkeliaiheeseen. Tämä aihe kosketti minua erittäin vahvasti. Enkeleiden rakastava suhtautuminen kaikkeen tuntui erittäin tarpeelliselta minulle tuossa elämänvaiheessa. Olen aina uskonut enkeleihin, mutta en ollut oivaltanut, miten suuri vaikutus heillä voikaan olla elämäämme, sillä en ole tiennyt aiheesta sen enempää.

Koin tämän enkeliaiheen erittäin tärkeäksi minulle ja halusinkin tutustua siihen laajemmin. Enkeleiden avulla aloin löytää myös oman itseni entistä vahvemmin. Siitä alkoikin erittäin syvällinen matka omaan itseeni, rajoitteisiini, pelkoihini ja unelmiini. Kävin erilaisilla kursseja ja koulutuksia ja mitä syvemmälle aiheeseen tutustuin, sitä enemmän siihen rakastuin. Oma elämäni koki myös aikamoisen muutoksen. Rakastuin elämään ja elämän mahdollisuuksiin, oivalsin että elämähän on oikeastaan aika upeaa aikaa! Minusta oli niin hienoa, että meidän luonamme on näin paljon tukea ja rakkautta ja meillä kaikilla on mahdollisuus kääntää haasteet voitoksemme.

"Törmäsin kirjastossa kirjaan, joka käsitteli entisiä elämiä, sielun viisautta ja muita mielenkiintoisia - taianomaisia aiheita. Tämän aiheen ymmärtäminen oli suuri hetki, sillä minusta tuntui siltä, että olen viimeinkin löytänyt sen, jota olen jo pitkään etsinytkin."

Kun aloin löytää itseni yhä vahvemmin, minusta alkoi tuntua siltä, että on aika tehdä vähän suurempia muutoksia myös ulkoisessa elämässä. Oma työpaikka ei tuntunut enää omalta, vaan halusin lähteä tekemään jotain, mikä pohjautuisi enemmän omalle arvomaailmalleni. Haaveilin jopa parin vuoden ajan siitä, että perustaisin oman yrityksen. Samalla minua kuitenkin hieman pelotti tehdä tämä muutos. Tuo vanha tilanne alkoi tuntua kuitenkin niin ahdistavalta, että oli pakko tehdä päätös johonkin suuntaan. Samalla koko universumi tuntui laittavan minut suureen testiin tämän asian kanssa, kysyen ”kuinka paljon tätä todella haluat?”. Sain nimittäin tietää noina ratkaisun hetkinä, että olen kaiken lisäksi vielä raskaana. Minusta tuntui kuitenkin siltä, että nyt jos koskaan pitää lähteä kokeilemaan omia siipiäni, sillä ei varmastikaan ole lapsellekaan hyväksi, että en koe oloani aidosti onnelliseksi.

omakuva-henna2Silloin tein ratkaisun, että jätän vanhan taakseni ja lähden uutta kohti. Irtisanouduin, perustin yrityksen. Silloin elettiin vuotta 2012. Tein jotain, mitä en ollut koskaan aikaisemmin tehnyt, otin oman elämäni ihan uudella tavalla hallintaani, sillä lähdin tekemään jotain täysin omaa, ilman että minun tarvitsisi kuunnella kenenkään muiden ohjeita. Unelmanani oli tuolloin järjestää ihmisille erilaisia palveluita, joiden avulla pystyn tuomaan enkelit ja elämisen ilon vieläkin vahvemmin jokaisen elämään. Tuo on ollut yksi parhaimmista elämäni päätöksistä ja olen monien kokemusten kautta saanut huomata että kyllä maailmankaikkeus tukee, kun seuraa omaa sydäntään. Kaikki järjestyy aina. Elämä oli ihanaa, mielenkiintoista ja enkelit olivat tulleet elämääni jäädäkseen.

Sitten kohtasin oman suurimman opettajani. Saimme ensimmäisen lapsemme ja ensimmäinen vuosi olikin täynnä enimmäkseen väsymystä, epätoivoa ja monen uuden asian opettelua. Kaiken tämän myötä voin sanoa, että tiedän miltä väsymys pahimmillaan tuntuu. Tyttömme oli terve ja hyvinvoiva, mutta hän ei ollut tuossa vaiheessa vielä ymmärtänyt, että nukkuminen on oikeasti aika kivaa puuhaa. Aika ennen lapsemme syntymää oli ollut hyvinkin valoisaa ja rakkaudellista, nyt oli tullut aika tutustua elämän varjopuoleen. Mutta siitäkin ajasta selvisimme, vaikka oma usko oli monen monta kertaa koetuksella. Tuo vaihe kuitenkin opetti erittäin paljon ja olen siitä ajasta vaikeuksista huolimatta kiitollinen. Se kasvatti minua ihmisenä ja opetti ymmärtämään ihmisyyttä ja vaikeuksia erilaisella tavalla. Kun tyttömme oli reilu vuoden ikäinen, tulin uudelleen raskaaksi. Olimme innoissamme ja saimmekin ihanan pojan perheeseemme. Elämä oli hetken aikaa jälleen aikamoista myllerrystä, sitä normaalia lapsiperheen arkea. Mutta ehkä se juuri tekee elämästä kauniin, kaikki nuo kaoottisetkin hetket, sillä ne juuri auttavat meitä löytämään oman itsemme.

Minua on opettanut ja inspiroinut omassa elämässäni kaikista eniten ehdottomasti omat lapseni. Heidän aitoutensa, iloisuutensa ja innokkuutensa on hyvin ihailtavaa, lapset ovat mielestäni niin monessa asiassa täydellisiä. Vanhemmuus on tuonut minulle jälleen uusia työkaluja, sillä haluan tietenkin tarjota lapsilleni mahdollisimman hyvät lähtökohdat onnelliseen ja iloiseen elämään. Olen tutustunut sen vuoksi paljon moniin muihinkin teemoihin ja ihmisyyden syövereihin. Varsinkin tunnemaailma on erittäin mielenkiintoinen aihe ja kaikki muukin, mikä liittyy ihmismieleen ja koko upean oman potentiaalin valjastamiseen.

Rakastan elämän valoisaa puolta ja tätä upeaa tunneskaalaa sekä monia ihania asioita, jotka siihen liittyvät. Kaikki taianomaiset asiat tässä maailmankaikkeudessa ovat mahtavia; enkelit, yksisarviset, sielu, Jumala, tunteet, vaan muutama asia mainitakseni. Meillä on upeasti työkaluja saatavillamme ja ne mahdollistavat meille unelmamme. Rakastan myös tuota toista puolta meissä ihmisissä; varjoisaa puolta, haasteitamme, epäkohtiamme, haavojamme ja heikkouksiamme. Tämäkin puoli meissä ansaitsee tulla kuulluksi, ymmärretyksi ja hyväksytyksi. Meissä elää monta puolta ja kun ymmärrämme sekä hyväksymme näistä jokaisen, saavutamme upean vapauden ja ilon elämäämme.

Oma elämäntehtäväni

Oma elämäni, unelmani, vapauden kaipuuni, pelkoni ja epävarmuuteni ovat opettaneet minua erittäin paljon ja uskon että minulla on nyt runsaasti annettavaa myös muille. Sen vuoksi olenkin rakentanut nämä sivut ja jaan täällä mielelläni inspiraatiota myös muille. Toivottavasti viihdyt täällä.

Mikä on minun pääasiallinen tavoite tässä työssä? Minun unelmani on se, että jokainen meistä osaisi rakastaa ja arvostaa itseään juuri tällaisena kuin olemme ja siltä pohjalta tehdä elämästään mahdollisimman vapaata, onnellista, runsasta, juuri sellaista, mistä itse nauttii. Toivon myös, että jokainen löytäisi omat upeat lahjansa ja ainutlaatuisuutensa omassa elämässään ja voisi näin rikastuttaa koko maailmaa oman onnellisuutensa ja osaamisensa kautta. Uskon että meillä jokaisella on valtavan suurta potentiaalia ja annettavaa toisillemme, kun vaan tutustumme vahvemmin itseemme ja siihen valtavan upeaan sisäiseen maailmaamme sekä kykyihimme, joita meissä kaikissa piilee.

Oman kokemukseni pohjalta voin sanoa, että enkelit ja muutenkin näiden henkisten aiheiden parissa työskentely voi auttaa sinua hyvin vahvasti näiden asioiden saavuttamisessa. Olen kokenut itse valtavan muutoksen tästä johtuen, sen vuoksi tykkäänkin kertoa näistä asioista. Uskon siihen, että enkelit ja muut valon auttajat voivat tukea meitä hyvin paljon ja auttaa meitä löytämään oma sydämemme viisaus ja voima, jos olemme elämämme varrella väliaikaisesti sen kadottaneet. Kun otamme apua vastaan, oma luottamuksemme ja onnellisuutemme lisääntyy moninkertaisesti. Silloin oma unelmaelämä voi alkaa ja kaikki hyvä kaikessa muodossaan virrata omaan elämään avoimen ja rakastavan sydämen kautta.

Elämä on suuri lahja ja sinä voit tehdä siitä miten upean, vapaan, onnellisen ja runsaan, kuin haluat. Sinun velvollisuutesi on nauttia elämästäsi parhaalla mahdollisella tavalla. Muista jälleen miten upea ja ainutlaatuinen sinä oletkaan. Muista miten arvokas sinä olet. Tee valintoja rohkeasti omaa sydäntäsi kuunnellen ja huomaa miten paljon voimaa sinussa onkaan!

Haluatko tutustua minuun paremmin?

Jos haluat tutustua minuun paremmin, niin se onnistuu tilaamalla esimerkiksi uutiskirjeeni, jossa jaan sinulle vinkkejä ja ohjausta unelmiisi liittyen. Lahjaksi saat enkelivisualisaation, jossa ohjaan sinut enkeleiden luokse vastaanottamaan heiltä ohjausta ja siunauksia.

>