Palautteita Hennan tarjoamista kursseista

Kursseilla on opeteltu työskentelemään enkeleiden, energioiden, oman intuition ja unelmien parissa.

Olen kuin uudesti syntynyt nainen joka katsoo tulevaisuuteen luottavaisena ja omassa voimassaan rakastaen elämää intohimoisesti. Olen saanut elämänhallintani takaisin. Ennen Akatemiaa haahuilin haluamisen ja toivomisen pyörteessä. Koin usein toivottomuutta ja epävarmuutta itseni ja elämäni suhteen.

Oma henkinen kasvu on ollut valtavaa. Olen löytänyt kokonaan uuden ihmisen sisältäni. Koen säteileväni iloa ja luottamusta päivittäin. Positiivinen elämänasenne on nyt jokapäiväinen olotila. Kaikki elämässäni on muuttunut. Koen että koko DNA:ni on muuttunut, olen alkanut kristallisoitumaan. Ajattelutapani ja suhtautumiseni elämääni on muuttunut.

Koen muuttuneeni ihan konkreettisesti oman elämäni luojattareksi. Arvostan itseäni aivan eri tavalla kuin ennen, tämän huomaan myös korjaantuneessa parisuhteessani. Henkinen polku on taas selvänä edessäni ja ihanat valon oppaat kulkevat kanssani. Intuitioni on kasvanut, kuulen enkeleiden viestit selvästi. Samalla kun olen alkanut näkemään itsessäni potentiaalia vaikka mihin on elämä tuonut eteeni uusia tilaisuuksia. 

Raha-asiani ovat järjestyneet aivan taianomaisesti, olen saanut yllättäviä rahanlähteitä ja työtilaisuuksia joista en osannut edes haaveilla. Uskaltauduin jopa sanoutumaan irti 23 vuotta jatkuneesta hoitajan työstäni ja perustin yrityksen.


- Anu Kalliola


Kun olin käynyt Hennan enkelikurssin, niin tiesin että seuraava askel oli liittyä mukaan Akatemiaan. Kun aloitin Akatemiassa, olin äitiyslomalla ja rahat olivat todella tiukilla. Akatemia tuntui kuitenkin niin oikealta jutulta, että minun oli päästävä mukaan. Aina rahat riittivät kk-maksuun, vaikka rahallinen tilanteeni ei ollutkaan aluksi hyvä!

Yllätyksellisin muutos Akatemian ansiosta oli omaan voimaan astuminen ja manifestointikyky. Olin noin 7 vuoden ajan ollut erittäin jumissa omassa elämässäni, enkä uskaltanut luoda elämääni niitä muutoksia, joista haaveilin. Akatemian ansiosta alkoikin suuri sisäinen muutos; tunsin itseni viimeinkin voimakkaaksi, suojatuksi, määrätietoiseksi ja rauhalliseksi soturinaiseksi. Tämä oli aivan uusi tunne ja se tuntui mahtavalta. Osasin viimeinkin ottaa oman elämäni ohjat käsiini ja kulkea rohkeasti eteenpäin siihen suuntaan, josta olin unelmoinut jo niin pitkään. Tämän jälkeen asiat loksahtivatkin paikoilleen. Syyllisyys, häpeä ja pelko olivat poissa ja ovat edelleenkin, koska osaan nyt arvostaa itseäni enemmän.

Olen nykyään luottavaisempi ja rauhallisempi. Vaikeissakin tilanteissa. En puske asioita, vaan kuljen virtauksessa. Arvostan itseäni enemmän ja uskallan sanoa mielipiteeni tuntematta siitä syyllisyyttä ja häpeää. Olen voimassani! Raha-asiat ovat paremmin kuin milloinkaan aiemmin. Rahaa on manifestoitunut. Ensimmäinen rahamanifestointi oli 5000 €, jonka kirjasin kauniisti paperille ja koristelin sen. Parin kuukauden kuluttua summa oli tililläni.


- Jenni Pylväläinen


Kun aloitin Akatemian, olin työmarkkinatuella ja velkaa äidilleni noin 2000 euroa. Tein kompromisseja keikkojen suhteen, jotta sain palkkaa, mutta palkka oli usein tosi pientä, eikä keikat vastanneet sitä mitä oikeasti haluan. Parisuhteessani olin myös haavoittunut ja tukossa. Koin olevani uhri monilla alitajuisilla tasoilla.

Akatemian aloittamisen jälkeen olen ollut yhteydessä enkeleihin joka päivä, vaikka enkelit olivat aivan uutta minulle aloittaessani. Kerroin enkeleille, että nyt haluan rahaa ja menestystä siitä, mitä todella rakastan tehdä. Sain heti tuon jälkeen tiedon, että olen saanut Koneen säätiön vuoden apurahan ja minut nostetaan yhdeksi vuoden rohkeaksi tekijäksi taiteessani.

Tämän vuoden aikana olen ostanut mitä olen halunnut, mutta samalla säästänyt niin, että vuoden lopulla minulla on säästössä noin 5000-6000 euroa. En tunne enää puutteen kokemusta suhteessa rahaan, vaan olen rauhassa ja luotan että sitä on ja tulee. Olen myös ekaa kertaa lainannut äidilleni rahaa ja tuntuu hyvältä, että voin vuorostani auttaa häntä.

Olen vuoden aikana tehnyt tanssitaidettani kompromissitta ja olen saanut tosi ihania mahdollisuuksia ja arvostusta esityksistäni. Olen yhä enemmän linjassa itseni kanssa ja vapaudun tanssissani yhä ihanammille tasoille. Myös parisuhteeni on avautunut, puhdistunut, parantunut ja lähentynyt. Koen että olen koko ajan puhdistunut syvätasolla ja elämä on yhä helpompaa, kevyempää ja uudenlaista ja energiat ovat yhä parantavampia ja eheyttävämpiä. Hennan energia on ollut tosi kaunista ja tukevaa ja olen kokenut suurena voimavarana muistaa akatemian läsnäolon joka päivä.


- Laura Pietiläinen


Olen elänyt lähes koko elämäni hyvin pienellä tulotasolla, koska olen ollut pitkiä aikoja työttömänä tai tehnyt osa-aikatöitä. Minulla ei ole koskaan ollut vakituista työpaikkaa. Olin kokeillut kaikkia mahdollisia keinoja hankkia rahaa; yritystoimintaa, lottoamista, Jackpottia, raha-arpoja, Kenoa, ennustajan ennustamia lottonumeroita, jopa treidausta, muttei mikään ollut onnistunut. Kesäisin olin aina työtön ja sain odotella työttömyyskorvausta joskus 2 kk. Joku puhelinmyyjä ihmetteli, miten voi Suomessa olla vielä ihminen, jolla ei ole mitään tuloja, mutta minä olin sellainen. Kun ilmoittauduin kurssille, se oli viimeinen mahdollisuuteni tuoda joku muutos elämääni. 

Kurssin aikana tuloni 6-kertaistuivat ja onnistuin myös manifestoimaan haluamani 20 000 euroa tililleni ja tuo summa vielä kasvoi muutaman kuukauden sisällä. Sen jälkeen ei ole enää tarvinnut pelätä, että rahat loppuvat ja on käytännössä varaa ostaa kaikki tarpeellinen. Vaikka olemme tehneet remonttia kellarissa ja autotallissa tuhansien eurojen edestä, eivät rahat ole vähentyneet tilillä.

Olen löytänyt kaupoista koko ajan hyviä tarjouksia sekä saanut hieman voittoja lotosta ja kenosta. Olen saanut vakuutuksista rahaa takaisin. Löysin kaiken tarpeellisen valoyritystoimintaani varten, osan alennuskoreista, osan ilmaiseksi tai jonkun lahjoittamana. Lisäksi ideoita on alkanut suorastaan tulvia joka puolelta. Kurssin alussa saamani työpaikka oli elämäni paras ja tuloni 6-kertaistuivat. Työpaikassakin olen kokenut, että minua on arvostettu enemmän kuin monissa aikaisemmissa. 


Olen löytänyt myös ratkaisuja joihinkin ongelmiin, joihin ei ole aikaisemmin ratkaisua löytynyt, vaikka olisin hakenut miten kauan tahansa. Parasta on, että kurssilta saa tsemppiä koko ajan, vaikka välillä on ollut menettää uskonsa, varsinkin alkuvaiheessa, kun mitään ei vielä ollut tapahtunut. Ryhmän vertaistuki on ollut myös mahtava. - Sirkku Tunkkari-Yli-Suomu

Akatemiaan liittymisen jälkeen yhdistyin omaan voimaani ja pystyin viimeinkin jättämään taakseni ikävän seitsemän vuotta kestäneen suhteen. Onnistuin vihdoin muuttamaan pois yhteisestä asunnosta ja vielä sovun kanssa. En usko että tämä olisi onnistunut, jos en olisi uskaltanut lähteä tälle matkalle Akatemiaan, sillä tunsin selvästi, kun energiat lähtivät liikkeelle tämän myötä!

Tämän elämänmuutoksen jälkeen alkoi tapahtumaan kaikenlaista ihanaa. Minut on kutsuttu mm. RajaTV:n haastatteluun kertomaan unien tulkitsemisesta. Olen niin iloinen, että tämä oma unelmani kevyemmästä työstä on alkanut toteutumaan, eikä se ole jäänyt vain yhteen kertaan.

FB-ryhmän tuki on korvaamaton! Minusta ilman sitä, unelmani eivät olisi toteutuneet! Kiitos kaikille ryhmäläisille sekä Hennalle, että elän paljon lähempänä unelmaelämääni, kuin ennen Akatemiaan tuloani! Paljosta olisin jäänyt paitsi, jo en olisi lähtenyt mukaan. Sitä paitsi se raha, mikä minulla menee joka kuukausi, menisi joka tapauksessa johonkin turhempaan.


- Outi Hjelmeroos

Enkelit eivät minulle niin kovin tuttu aihe ollut aiemmin. Enkelit ovat luontaisesti tuntuneet minulle aina läheisiltä, vaikka niin laajaa tietoutta ja tuntemusta tästä aiheesta ei juurikaan ole ollut. Mutta ystävinäni olin heidät jo pitkään tuntenyt ennen koulutusta. Netin kautta oli ihana opiskella omaan tahtiin, ja materiaalien selkeys, laadukkuus ja laajuus yllätti todella totaalisesti. Tuntui että yhdestä koulutuksesta sain monen koulutuksen materiaalit ja opit, aivan uskomaton matka!

Sen lisäksi mitä kaikkea sain enkeleihin liittyvää opetusta koulutuksesta, niin sain myös uskomattoman paljon jokaiseen elämän osa-alueeseen tukea! Tavoitteeni oli saada lisävahvistusta elämäntehtävääni ja sitä todella sain. Unelmatyöni mitä olen saanut jo toteuttaa, muuttui koulutuksen myötä entistä valoisammaksi ja sai myös enkelit vahvemmin mukaansa <3 Tuntuu siltä että olen löytänyt kotiin. Saanut täydellisen rauhan ja luottamuksen elämääni. Kiitos enkelit ja Henna <3


- Jonna Molin - www.jonnamolin.com

Tavoitteena kurssille osallistumiselleni oli ottaa käyttöön minussa piilevät ja vapautustaan odottavat voimavarat, joiden olemassaolon olin tunnistanut jo aiemmin, mutta väylä oli hieman ns. tukittuna, enkä tiennyt millä työkaluilla siitä pöheiköstä oikein selviäisin 🙂 Tämän kurssin avulla pääsin todella kiinni näihin mahdollisuuksiini ja niitä on oikeastaan oivallusten, visualisaatioiden, meditaatioiden jne. kautta avautunut niin huikeat määrät, että en aina oikein tiedä, että mitä niistä alan toteuttamaan seuraavaksi!

Tavoitteet ovat siis toteutuneet enemmän kuin taas osasin edes ajatella, sillä olen löytänyt itsestäni aivan uutta virtaa ja oivaltanut, että kaikki todella ON MAHDOLLISTA! Olen alkanut luottamaan itseeni ja siihen, että minulla on jatkuva enkeleiden ja valo-olentojen tuki. Upeaa työtä olet tehnyt näiden kurssien järjestämiseksi. Nämä todella muuttavat maailmaa, siitä minulla on henkilökohtaista kokemusta. Ovet vieläkin upeampiin mahdollisuuksiin ja tapahtumiin ovat auki ja minulla on vapaus valita niistä minkä ikinä haluan.


- Riina Ekström


Ennen kurssia minulla ei ollut minkäänlaista suhdetta enkeleihin tai omaan intuitiooni. En uskonut intuitioon ja kaiken intuitioon liittyvän torjuin mielestäni. Kaipasin visiota ja uskoa tulevaisuuteen, sillä aikaisemmin elämäni oli suorittamista. Olin kyllä hengissä, mutta en kunnolla elossa. Enkeleihin tutustumisen myötä positiivinen muutos on alkanut! Tietoisuus enkeleistä on tuonut minulle iloa. Paras asia mitä olen oppinut on luottamuksen vahvistuminen sekä tietoisuus siitä, että voin omalla suhtautumisellani, positiivisuudellani ja enkeleiden avulla vaikuttaa omaan olotilaani. 


- Marja-Leena Julin


Olen rauhallisempi, seesteisempi, enemmän oma itseni. Voin paljon paremmin kaikilla osa-alueilla. Olen huomannut, että elämäni on muuttunut pienin askelin paremmaksi ja terveellisemmäksi, joten tässä muutaman kuukauden aikana paljonkin :). Tämän ovat huomanneet myös muut 😉 Koulutuksessa pidin oikeastaan kaikesta. En osaa erityisesti yhtä asiaa nostaa esille. Kurssin asiat tulen käymään uudelleen ehdottomasti läpi. Niin ihania asioita ne sisälsivät. Olin aina luullut, että nettiopiskelu ei ole minua varten. Mutta huomasin, että se olikin erittäin antoisaa ja hauskaa. Sain omaa tahtiani edetä asioissa. Kiitos koulutuksesta!! Tästä on hyvä jatkaa taas eteenpäin seuraavia kurssejasi 🙂 


- Minna Viljanen


Enkeliaiheesta olin jonkun verran lukenut mutta käytännössä ei aihe ollut tuttua. Höyheniä kyllä olin löytänyt. 🙂 Kun kurssi-ilmoitus osui silmiini vahingossa niin tunsin vaan vahvasti, että tää on se juttu. Tää kurssi muutti elämäni täysin. Olin juuri käymässä läpi vaikeita aikoja ja olin rikki revitty ja ehkä vähän katkerakin. Mutta kurssin ansiosta tajusin mitä oikeasti ansaitsen ja mitä en ansaitse. Oppisin kunnioittamaan itseäni ja huomasin kuinka onnellinen olinkaan. Oppisin nauttimaan elämästäni ja menemään eteenpäin hymyssä suin. <3 Netin kautta opiskelu oli todella mukavaa, että pystyi tämän käymään työn teon ohella ja omassa tahdissa. Kaikinpuolin tämä oli aivan mahtava kurssi!


- Nina Hermansson


Lähdin kurssille saadakseni syvempää ymmärrystä enkeleistä, sekä viesteistä, joita minulle tuodaan. Halusin myöis vahvistaa yhteyttäni enkelimaailmaan ja se toteutui. Pidin koulutuksesta kokonaisuuteni, valtava määrä tietoa, ja mielenkiintoisia aiheita – tulen käyttämään hankkimaani tietoutta jatkossakin, ja pyrin elämään itsekkin enemmän ilon ja rakkauden kautta, kuten kurssimateriaalissa kehoitettiin, joka kerta.

Netin kautta opiskelu oli myös helppoa ja vaivatonta. Kurssi toi minulle itselleni uusia mielenkiintoisia tuttavuuksia sekä valtavan määrän uusia tapoja aistia enkelit lähemmin elämässä. Iso kiitos Hennalle tästä upeasta keväästä. 🙂 


- Anna Koivula


Matka on ollut huikea ja olen oppinut valtavasti matkan varrella itsestäni, enkeleistä ja heidän kanssaan työskentelystä. Vaikka vielä tuntuukin, että olen matkallani alkutaipaleella, niin muutos on huima. Usko ja luottamus omaan itseen ja tulevaan on kasvanut suureksi, elämä muuttunut sisäisesti paljon seesteisemmäksi, vaikka suuria vastoinkäymisiäkin on ollut elämässäni.

Paljon on kaikenlaista hyvää muutosta tapahtunut, jos kaiken kirjoittaisin, niin siitä saisi kirjan... 🙂 Koulutus on kokonaisuudessaan erittäin ihana, posteja odotti aina innolla ja visualisaatiot ovat huikeita, ihania kokemuksia olen niiden kautta saanut.


- Anne Rajala


Tässä kurssissa on toteutunut kaikki ja enemmänkin mitä edes toivoin oppivani! Kurssin aikana huomasin että voin vain pyytää enkeleitä apuun kun joku asia ei suju tai on paha mieli. Uskallan myös ottaa rennommin asioita ja henkisyyteni kasvoi ihan kauheasti. En koe itseäni mitenkään uskonnolliseksi mutta sisäinen rauha ja henkisyys on selvästi läsnä. En hermostu eikä minua saa millään pahalle tuulelle! Rakkaus kaikkia ja kaikkea kohtaan.

Ja olen saanut täältä koulutuksesta mukaani yhden sielunkumppanin ja sitä ei osaa sanoin kuvata mikä yhteys meillä on vaikka emme ole edes tavanneetkaan vielä. Mahtava koulutus, ihanan aito opettaja olet, todellinen valonenkeli!


Kirsti Rosvall

Tavoitteenani oli, että kehityn ihmisenä. Pystyn kohtamaan pelkojani ja voittamaan osan niistä. Halusin löytää sisäistä valoa, rauhaa, rakkautta, onnellisuutta ja elää tässä hetkessä eri tavalla, kuin ennen. Olen löytänyt näitä kaikkia ja enemmän. Toki huonoja päiviä on ollut ja tulee varmasti aina olemaan, mutta se miten reagoin niihin, toivon, että se muuttuu. Myös itselle äärettömän tärkeää on ollut yhteys enkeleihin ja muihin valon auttajiin. Se on ollut minulle kuin aarrearkku. Paljon arvokkaampaa, kuin mikään raha maailmassa. Heidän neuvojen ja omien päätöksien kautta uskon, että voimme tehdä suuria, sekä nauttia niiiin pienestä <3

Olen huomannut suuriakin muutoksia. Olen paljon myönteisempi, kuin ennen. Todella paljon enemmän. Uskon mahdollisuuksiin, enkä mahdottomuuksiin. Yritän usein katsoa asiat positiivisten linssien kautta. Näen asiat nykyään eri tavalla, kuin ennen. Mutta huomasin myös sen, miten yksin olen ajatuksieni kanssa. Kun minä unelmoin suuresta, niin usein huomaan, miten muut eivät uskalla unelmoida edes keskinkertaisista. Jos puhun suureellisesti asioista, huomaan ihmisten reagoinnin ja topuuttelun. Jos he eivät sitä sano, niin energioissa sen ainakin tunnen, sillä olen nyt erittäin herkistynyt niihin. Kiitos Henna sinulle ihanasta kurssista! Tämä todella on ollut sen arvoista. Olet ollut ihanasti meidän kaikkien tukena. Olenkin siitä sinua kiittänyt ja kiitän uudelleen! Se tuki on ollut äärettömän arvokasta.


- Julia Stenberg


Enkeleihin olin ennen koulutusta tutustunu ihan vaan vähäsen, sen kummemin aattelematta... Kesän lopulla "eksyin"eräänä iltana Valonpolku sivuille katsomaan Reiki-kursseja, mutta yhtäkkiä huomasin olevani kurssisivuilla. Ja luin tarkemmin, soli sit siinä.. Ilmottauduin siinä samalla koulutukseen ja en ole kyllä yhtään katunu, päinvastoin. Koulutus on antanu niin paljon vaikka en ole ehtiny paneutumaan toivomalla tavalla, mutta tiän et tämän tarkoitus yksi asia oli että jaksan rankan syksyn.

Tavoitteet on toteutuneet. Olen kasvanut hirveästi henkisesti koulutuksen aikana, olen saanut enkeliyhteyden ja saanut useamman hyvän ystävän täältä. Pidin koko koulutuksesta, en osaa määritellä mikä oli tärkein.

Netti oli oiva väline opiskella vaikka ensin tuntuikin oudolta, mutta loppujen lopuksi huippu juttu. Suosittelen kyllä kaikille tätä jotka on kiinnostuneet enkeleiden kanssa toimimisesta. Kaunis kiitos koulutuksesta <3


- Satu Heikki


Olin kokenut enkelin kosketuksen ja läsnäolon jo vuosia sitten, pari kertaa. Isoäitini oli parantaja ja koki enkeleiden läsnäolon myöskin, eli jo lapsesta asti olen uskonut enkeleihin, ehkä myös hänen kertomuksiensa myötä. Tavoitteeni oli päästä lähemmäs enkeleitä ja saada "valon" ammatti. Lähemmäs olen päässyt ja ammatti toivottavasti tammikuussa :).

Kehityin paljon, olen paljon onnellisempi ja positiivisempi! Pidin koulutuksessa siitä että koin niin paljon onnen hetkiä, välillä ihan itkien. Myös huonoja hetkiä, mutta niiden kautta ymmärtänyt että usko ja uskominen on niin tärkeä ja ainut tie. Pidin koulutuksessa ihan kaikesta. Netin kautta opiskelu oli ehdotonta minulle, koska olen yksinhuoltaja eikä ole mahdollista lähteä kauemmas opiskelemaan. Sain tehdä tehtävät ym. silloin kun halusin ja pystyin.


- Birgitta Hellsten


Varsinaisesti enkliaihe ei ollut minulle kovin tuttu. Tavoitteeni oli saada uutta oppia ja rauhaa sekä aikaa itselle. 

Kyllä usko ja luottamus asiaan ja itseen on vahva. Tuntuu, että tällä matkalla on kasvanut paljon ja on paljon tiedostavampi asioiden suhteen. Sisimmän ja enkeleiden kuunteleminen on astunut elämään jäädäkseen.

Tässä koulutuksessa on ollut kannustava ja rakkaudellinen tunnelma. Mukana on saanut olla luottavaisena ja tukea ja kaikkia ihania uusia kokemuksia rikkaampana. Netin kautta opiskellessa parasta on varmaan se että asioita voi tehdä omassa tahdissaan.

Varsinaista lempiaihetta ei noussut. Kaikki on ollut niin ihanaa, osittain tuttujakin juttuja. Kiitos kiitos kiitos! Tämä on ollut ihana polku!


Riikka Hartikainen


Tavoitteenani oli itseni kehittäminen ja enkelien löytäminen elämääni ja se kyllä toteutui paremmin, kuin uskalsin ikinä edes ajatella. Enkelien lisäksi elämääni on alkanut tulla ihania valoihmisiä ja kiitän kaikesta tätä kurssia ja ihanaa, rakasta Hennaa. Kurssi on laittanut liikkeelle sellaisen lumipallon, ettei sitä enää voi pysäyttää ja se vain kasvaa kokoajan eteenpäin vyöryessään!

Olen kokenut niin valtavaa valoa ja rakkautta, etten osaa sanoin kuvailla - sanat ovat kovin rajalliset kaikkeen siihen ihanaan, mitä elämääni on kurssin myötä tullut.

Pidin koulutuksessa erityisesti Hennan kannustavasta ja rohkaisevasta, maanläheisestä suhtautumisesta. Kaikesta materiaalista tulvi valoa ja Hennalla on kyky tuoda enkelimaailma maan pinnalle ihan jokapäiväisenä asiana, kaikessa yksinkertaisuudessaan. Henna, olet rakkaudellinen enkeli-ihminen ja teet todella hyvää työtä, ihan koko universumin laajudella! Kiitos! Kiitos! Kiitos!


- Pia


Tavoitteeni oli saada selkeämpi yhteys enkeleihin ja löytää itseni ja oma elämäntarkoitukseni. Nämä asiat ovat toteutuneet paremmin, kuin olisin ikinä voinut kuvitellakkaan.

Olen saanut tutustua upeisiin henkimaailman olentoihin ympärilläni. Olen myös päässyt eroon masennuksestani ja henkinen kasvuni on ollut huimaa. Olen tietenkin sama ihminen kuin ennenkin, mutta seesteinen ja positiivinen. Osaan kohtaa ongelmat niin, etten heti lannistu niistä.

Tämän kurssin myötä minulle on suotu upeita siunauksia elämääni. Sain työpaikan, meille lahjoitettiin suuri summa rahaa sekä saimme ostettua uuden auton. Nämä ovat asioita joita pyysin enkeleiltä ja ne meille suotiin, koska uskoin tarpeeksi vahvasti, että olemme ne ansainneet.


- Helianna Lehtonen


Tavoitteeni oli kehittää omaa itseäni ja ajattelutapaani positiiviseksi enkelten avustuksella ja se tosiaan onnistui! Olen paljon armollisempi itselleni ja muille. Kiitollisuuden- ja onnentunteet ovat nousseet pintaan. En enää mudehdi niin paljon kuin ennen, ihana positiivinen asenne elämässä on vahvistunut!

Koulutus on kauttaaltaan ihana ja tietoa ja taitoa tuli todella paljon. Visualisaatioita rakastan ja tilasinkin vielä sinulta lisääkin. Edelleen haluan kertoa, miten kauniita Hennan visualisaatiot ovat; kaunis, rauhallinen, lempeä ääni, musiikki sopivaa taustalla. En ole vielä löytänyt muita suomenkielisiä näin ihania visualisaatioita!

Netin kautta on kiva ja mielenkiintoinen tapa opiskella ja facebook -ryhmässä voi taas tutustua ryhmäläisiin. Netin hyöty on, että saa opiskella, kun aikaa ja intoa on. Matkustaminen myös voi olla monille hankalaa, sillä meitähän on ympäri Suomea.


            - Kirsi Keskimäki

En voinut uskoa että tätä voisi tapahtua minulle — olen siirtynyt aivan kokonaan uudenlaiseen todellisuuteen! Aikaisemmin, ennen Akatemiaa olin todella jumissa ns. vanhassa energiassa. Puutteen energia oli todella läsnä.

Hennalla on hyvin persoonallinen sekä erityinen tapa tuoda asiat esille ja se sopii minulle täydellisesti. Henna tuo asiallisesti, kiihkottomasti, mutta hyvin vakuuttavalla ja lämpimällä tavalla ihan huikeat mahdollisuudet jokaisen tajuttaviksi. Tunnen oloni tasavertaiseksi, vaikka Henna onkin mielestäni gurun asteella. Tulee olo, että me jokainen olemme samanarvoisia ja autamme toisiamme omalla tavallamme ja polullamme.

Tämän kurssin aikana aloin puhdistua hyvin syvällisellä tasolla ja nousta ylemmäksi. Arki tuntuu ihmeelliseltä nyt. Arkipäiväinen elämäni nousi eri tasolle. Ihmeiden tasolle. Tunnen sen koko ajan.  Aiemmin kävin jollain ihmeiden tasolla vain satunnaisesti. Nyt osaan nostaa sinne itseni ja pysyä siellä. Ikään kuin mitä tahansa voisi tapahtua. Ja on alkanut tapahtumaankin! Oma mielentilani pysyy tasaisempana. Minussa on uudenlainen rauha ja luottamus. Ihmeitä tapahtuu!


- Pirjo Karvonen


Ennen kurssia olin tutustunut enkeleihin ottamalla heistä selvää muun muassa netissä olevan tietouden ja kirjojen avulla. Tavoitteena oli tutustua aiheeseen tarkemmin ja saada lisätietoa aiheesta. Koen kyllä, että tavoite toteutui, ja paljon enemmänkin! Sillä kurssilla käsiteltiin juuri niitä asioita, joita olin mielessäni usein pohtinut. Erittäin iloinen yllätys oli, että tämä kurssi piti sisällään niin monipuolisen tiedon.

Nykyään saan itseni nostettua paljon helpommin ihaniin energioihin ja en enää murehdi ja märehdi sellaisia asioita, joilla oikeasti ei ole mitään väliä. Rakkaus ja Valo ovat läsnä päivittäin, ei enää hetkittäin vaan suurimman osaa päivää. Nykyään osaan suhtautua ilon kautta elämään, minussa on elämäniloa ja hetkessä elämisen keveyttä. Aloin nauttia tästä matkasta maanpäällä. Vaikka positiivinen elämän asenne on aina minulla ollutkin, niin nyt se tulee aidosti sydämestä. Ja tuo suuren suuri Rakkaus joka sisälläni on, pääsee nyt tulemaan ulos.


- Johanna P.


Enkeliaihe on hyvin tuttu, olen ollut tietoinen heistä jo pitkään ja pyytänyt heitä elämääni. Tavoitteenani oli saada todisteita omista kyvyistäni ja onnistuin ja kuin myös lisätä tietojani enkeleistä ja kaikesta aiheeseen liittyvästä. Itseluottamukseni on kasvanut ja olen saanut aika hyvin hiljennettyä sen epäilevän puolen itsessäni, sen kapuloita rattaisiin laittavan egon.

Pidin erityisesti meditaatioista, Aivan Ihania! Kiitos kiitos kiitos!!! Mukavaa ja helppoa. Tässä oli kaikki mitä kaipasin, koulutuksessa ja antamissasi tiedoissa ei ollut mitään mikä ei olisi resonoidut sydämessäni. Kaikki oli niin rakkaudellisen Valontäyteistä että kuin olisin saanut lahjan kun avasin uutta materiaalia - Kiitos paljon!


- Elina Himanka


En ollut vielä tutustunut enkeliaiheeseen paljonkaan. Sain mahdollisuuden päästä Kirsi Rannon enkeli-iltaan alku vuodesta. Joku tässä aiheessa veti minua puoleeni siksi kuuntelin "kutsua". Tavoitteena oli luottaa enemmän omaan sisäiseen viisauteen ja saada rauha sydämeen. Tämä kaikki toteutui ja enemmänkin. Täytyy tunnustaa että on myös haavena tehdä tätä työtä ja auttaa ihmisiä kuuntelemaan itseään vahvemmin. Aluksi tuntui, ettei mitään tapahdu ja asiat tuntuivat kaukaiselta ja  hankalilta.  Sitten joskus kurssin puolen välin  aikaan alkoi tapahtua.

Olen käsitellyt paljon tunteita ja oppinut vielä paremmin puhumaan niistä. Pidin oikeastaan kaikesta mikä liittyi tähän kurssiin. Hennan aitous ja rakkaudellisuus näkyy tässä kurssissa hyvin. Hienoa kun ei tarvitse lähteä mihinkään ja voin opiskella koska tykkään. Koin saavani kaiken tiedon ja enemmänkin.


Heidi Tulonen

Enkeliaihe ei ollut minulle kovinkaan tuttu ennen tätä koulutusta, olin käynyt energiahoidossa ja sitä kautta kiinnostunut aiheesta. Valonpolun sivuja olin kyllä seurannut jo jonkin aikaa ennen tätä ja miettinyt koulutukseen osallistumista jo pitkään. Tavoitteeni koulutuksen alkaessa oli oppia lisää enkeleistä, noh tavoite kyllä toteutui ja sain enemmänkin. Aloittelijasta osaajaksi.

Luottamus itseeni on kasvanut huimasti sekä myös olen löytänyt enkelit elämääni...alussa vähemmän ja nyt jo lähes joka päivä huomaan keskustelevani jonkun heistä kanssa. Ja olen oppinut tyyneyttä hyväksyä asiat, joita en voi muuttaa. Olen rauhallisempi, tasapainoisempi, kärsivällisempi kuin aiemmin. Henna, sinun kirjalliset materiaalit ovat ihania kuvineeen ja teksteineen. Ne olivat parasta tässä. Ja parityöskentelyt, olen tutustunut uusiin ihaniin ihmisiin, huippua <3. Netin kautta opiskelu sopii minulle hyvin, tosin jostain suunnasta on kuulunut ennakkoluuloja netin kautta opiskelusta, mutta minua se ei haittaa. Tähän saa käyttää aikaa sen verran kuin sitä on ja edetä oman aikataulun mukaan.


- Sari Karhu - www.hoidoniloa.fi

Tavoitteenani oli  koulutukseeni osallistuessa tutustua laajemmin, tarkemmin enkelimaailmaan ja saada yhteyttäni enkeleihin selvemmäksi ja syvemmäksi. Jotta voisin itse kommunikoida enkelten kanssa ja tuntea heidän läsnäolonsa ja apunsa lähelläni. Tahdoin, että voisin alkaa tekemään työkseni enkelityötä, toimia parantajana tms. Ja tuntuu, että tämä unelmani on jo paljon lähempänä nyt! Iso kiitos siitä. Samoin enkeliyhteyteni on todellakin voimistunut ja tämä koulutus on avannut minulle uuden elämän, uuden oven, uuden tien itseeni. Auttanut minua tulemaan siksi kuka tahdon olla, auttanut oivaltamaan tärkeitä asioita itsestäni, muista , elämästäni. Tuntuu että ei löydy sanoja sille, miten paljon kurssi on avannut ja puhdistanut. 

Olen muuttunut ihmisenä täysin tässä 4kk aikana.. Lähdin koulutukseen mukaan mukanani paljon enemmän taakkoja harteillani ja sydämelläni.. Paljon enemmän rajoituksia ja pelkoja oli mukanani, muureja ja rooleja.. Tämä kurssi on auttanut minua purkamaan roolejani, rajoituksiani, pelkojani, menneisyyttä vapauttaen.. Joka hetki uudestaan ja uudestaan näkemään selkeämmin sen, kuka todella olen.. Ei enää näkien itseä vanhan energian, roolien ja määritelmien mukaisesti vaan uutena. Kun enkelit lupaavat että menestystä tulossa. 😛 Niin tämä koulutus ollut mm. parasta mitä elämääni on tullut.. Ja olen löytänyt sen, mitä tahdon työkseni tehdä.. Josta olen todella kiitollinen! Netin kautta ollut tosi kivaa opiskella omaan tahtiin. Olen pitänyt kovasti tästä tavasta. Hienoa työtä Henna teet kyllä kun olet koonnut tälläisen meitä muita varten. Tämä on ollut ikimuistoinen matka omaan sisimpääni.


- Kaisa-Liisa Ahola


Enkelit ovat olleet jo pitkään tuttuja, mutta ehkä hieman etäisiä. Tavoitteena oli lähentyä enkelien kanssa ja saada vahvistusta ja uskallusta välittää viestejä ja toteutuihan se. Luottamus siihen, ettemme ole yksin ja saamme aina tukea syveni entisestään, vaikka elämässä ja terveydessä olikin haasteellista.

Pidin oikeastaan kaikesta, kirjalliset materiaalit ovat ihanat ja todella kattavat, visualisaatiot ja videot voimalliset. Pariharjoituksissa pidin siitä, että joutui tekemään tulkintaa puhelimessa, kirjallinen tulkinta on minulle jo ennestään jonkin verttan tuttua ja samoin lähihoitotilanteessa viestien kanavoiminen, mutta puhelintyöskentely on vieraampaa. Tai oli. Netin kautta opiskelu on ihan loistava juttu! En osaa sanoa jääneeni kaipaamaan lisätietoa mistään.


- Katja Holopainen


Koulutus oli paljon enemmän kuin osasin odottaa. Sen lisäksi että sain todella paljon tietoa enkelimaailmasta, opin luottamaan omaan intuitiooni ja tutustuin virtuaalisesti hienoihin samanhenkisiin ihmisiin. Olen myös kokenut todella monia ihania pieniä ihmeitä koulutuksen aikana.

Itselleni koulutus ja enkeleihin tutustuminen on tehnyt todella hyvää. Olen löytänyt itsestäni uusia ulottuvuuksia ja saanut roppakaupalla lisää itseluottamusta. Tunnen olevani seesteisempi, luottavaisempi ja hurjasti rohkeampi ihminen kuin mitä olin ennen koulutusta. Tämän koulutuksen myötä olen myös löytänyt uuden uran jota kohti olen nyt uskaltanut lähteä kulkemaan. Koulutuksen aikana tehdyt harjoitukset ovat kerta kerran jälkeen vahvistaneet että olen menossa oikeaan suuntaan.


- Kaisa Nissinen


Olen muuttunut, mielestäni: olen saanut selvää kyvyistäni, itseluottamus ja itsevarmuus vahvistui, olen tasapainoisempi kuin aikaisemmin, näen energiat selkeämmin, opin jatkuvasti lisää. Olen avautumassa, käsitykseni elämästä, maailmasta, elämänenergiasta ja sen menoista ovat syventyneet. Rupesin ymmärtämään itseäni ja muita paremmin.

Olen pitänyt monestakin asiasta... Erityisesti visualisaatioista, enkelikorteista, ja kanavointien ja tulkintojen tekemisestä / pariharjoituksista, kannustavasta ja innostavasta opiskeluprosessista olen nauttinut. Kauniista, rakkaudella tehdyistä kurssimateriaaleista, facebook -ryhmämme sivusta.


Irina Bekker


Kehitystä on omassa itsessäni tapahtunut todella paljon. Nykyisin olen rohkeampi sekä rauhallisempi ja pystyn ottamaan asioihin oikeanlaisen etäisyyden. Pystyn luottamaan nyt siihen, että asioilla on tapana järjestyä.

Enkelit vastaavat ja ohjaavat minua, kun vain pyydän ja luotan. Enkä enää arastele kertoa henkisistä asioista ääneen. Parasta koulutuksessa on meidän fb-ryhmä, sekä se, että materiaalin saa lukea pitkälti omassa aikataulussa. Jokaisella on kuitenkin eri elämän rytmi joten nyt pystyi sovittamaan aikataulut.

Visualisoinnit ovat aivan ihania. Monesti tullut itku niitä tehdessä, mutta itku on ollut vapauttavaa. Ihanaa kun tulee tunne, että on rakastettu.

Nettiopiskelu on hyvä tapa. Ei tarvitse matkustaa muutaman tunnin takia jonnekin vaan voit opiskella juuri silloin kun aikataulut ja mieliala sallii.


- Sikke Klemetti


Toivoin saavani päivittäisen yhteyden enkeleihin. Avattua omia aistejani kokemaan. Toteutui osittain. Vieläkin selkeämmin haluaisin nähdä ja kuulla. Intuition kautta saamani viestit ovat vahvimpia.

Muutos on ollut varmaan aika hienovaraista, mutta tunnen itseni nykyisin hyvin tasapainoiseksi, iloiseksi ja onnelliseksi. Kurssilla on varmaan ollut asiaan osuutta.

Materiaali oli tosi kaunista ja selkeää. Netin kautta opiskelu oli erinomaista. Saa mennä omaan tahtiin.


Marjut Eskola


Enkeleihin olin tutustunut jo vähän ennen koulutusta. Tavoitteenani oli saada enemmän itseluottamusta ja -tuntemusta, sekä varmuutta päätöksentekoon sisäistä ääntäni kuunnellen. Ja tietysti tutustua enkeleihin enemmän. Tavoitteeni toteutui täysin, sain valtavasti uutta ymmärrystä asioihin ja rohkeutta.

Kurssin aikana olen tehnyt isoja päätöksiä, joista aiemmin vain haaveilin. Nyt uskallan elää omannäköistää elämää muiden ajatuksista riippumatta. Olen myös paljon iloisempi ja onnellisempi, nautin elämästä uudella tavalla. Rakkaus itseäni, muita ihmisiä ja enkeleitä kohtaan on vahvistunut. Luotan siihen, että elämä kantaa ja saan apua, kunhan sitä pyydän. Uskon myös, että asiat sujuvat juuri niin kuin on meidän kaikkien parhaaksi.

Nykyään keskustelen enkeleiden kanssa päivittäin
, ja kiitän heitä kaikesta, mitä olen saanut, ja mitä tulen saamaan. Olen myös uskaltanut kertoa ystävilleni enkeleistä ja näihin liittyvistä asioista, saan siis jakaa oppimaani myös muille ja auttaa heitä elämässään. Netin kautta opiskelu oli oikein hyvä asia: aikataulu oli sopivan joustava.


- Salla Vuono

Siihen ei sanat riitä, miten paljon hyviä asioita on tapahtunut elämässäni näiden muutamien kuukausien aikana. Kaikki on muuttunut elämässäni... siihen on tullut ilo, rakkaus ja kiitollisuus kaikkea kohtaan ja anteeksianto. Olen ymmärtänyt sen syvemmän tarkoituksen, että itseä pitää ja saa rakastaa ja anteeksianto myös itselleni.

Suhteeni läheisiin ihmisiini on syventynyt, solmuja on auennut, enkelien avulla joka päiväisestä elämästä on tullut hyvää ja tarkoituksenmukaista. Pikkuhiljaa sisäinen lapseni on voimistunut. Materiaali on kattavaa ja uudet ihmiskontaktit joita on tullut koulutuksen myötä, muutavat niistä ovat muodostuneet syviksi ja läheisiksi ystävyyssuhteiksi.


- Satu Kirjavainen


Enkeliaihe oli jonkin verran tuttu lähinnä alan kirjallisuudesta. Tavoitteenani oli selkeä yhteys enkeleihin, ilon ja rauhan löytyminen sekä rakkaudellisuuden lisääntyminen. Nyt juuri kun tätä kirjoitan voin sanoa, että tavoitteeni on toteutunut paremmin kuin osasin toivoa, olen hyvin kiitollinen tästä enkeleille ja Sinulle Henna.

Minulla on hyvin seesteinen olo ja voin hyvin. Tunnen että jotain on vielä syntymässä minussa ja odotan sitä kiitollisena. Erityistä lempiaihetta en osaa sanoa, kaikki on ollut tosi upeita kokonaisuuksia. Netin kautta koulutus on minulle juuri sopiva tapa. Edullinen ja ajankäytön kannalta ihanteellinen. Kiitos paljon Henna ja kumppanit.


- Anne Laine


Wau, wau ja vielä kerran wau! Niin onnellinen ja kiitollinen olo. Aivan ihana kurssi. Anti yllättänyt kaikki mahdolliset odotukset. Olen kyllä etuoikeutettu päästyäni mukaan. Lähdin kurssille aivan lapsenkengistä.. tietoa enkeleistä siis hyppysellinen kurssille mukaan lähtiessä. Kurssille lähdin oman enkeliyhteyden vahvistaminen mielessäni. Mutta nyt ajatus on kasvanut aivan uusiin ulottuvuuksiin.

Ihanaa kun olen saanut vahvistusta ja uskoa omaan enkeliyhteyteen ja osaamiseensa toimia enkeleiden parissa. En löydä sopivia sanoja kuvaamaan ihania tunteitani, mutta onneksi saan ne tuntea koko sydämelläni.


- Marjo Nurmi


Enkelit ovat minulle melko tuttu aihe, mutta koulutus oli kattava ja sain uuttakin tietoa. Tavoitteenani oli luoda lähempi yhteys enkeleihin ja sainkin heidät avuksi arkeenikin ja luottamusta heidän läsnäoloon. Koulutus on tuonut elämääni lisää luottamusta ja uskoa parempaan huomiseen, visualisaatiot ja meditointi ovat tuoneet positiivista ajattelua ja rauhaa arkeeni ja tulkinnat ovat vahvistaneet intuitiotani ja luottamusta siihen.

Kirjallinen materiaali on ollut monipuolista ja on antanut ideoita käytäntöön. Olen ollut tyytyväinen koulutukseen ja netin kautta opiskelu on ollut joustavaa kiireisen arjen keskellä.


Hannele Johansson

Enkeliaihe oli minulle oikeastaan aika tuttu. Suojelusenkelit ja arkkienkelit kaikkein tutuimpia. Jokaisessa viikossa oli jotain tuttua, mutta paljon oli myöskin uutta hyvin mielenkiintoista tietoa. Koulutuksen tavoite oli juuri oppia tekemään enkelitulkintoja. Tavoitteeni oppia tekemään tulkintoja on täyttynyt. Koulutuksen aikana itsevarmuuteni ja itseni rakastaminen sekä arvostaminen on kovasti kohonnut. Olen paljon lempeämpi ja armollisempi itseäni kohtaan. Myös muut perheenjäsenet, sukulaiset ja tuttavat ovat huomanneet lempeyden lisääntymisen.

Myös negatiivisten tunteiden häviäminen tai vähentyminen on ollut todella suuri plussa. Koulutuksessa olen pitänyt sen positiivisesta ilmapiiristä. Kannustavasta materiaalista. Myös tämä netin kautta suoritettava opiskelu on ollut aivan mahtavaa.Ja olen hyvin kiitollinen, että enkelit johdattivat minut sivuillesi. Jos tätä ei olisi ollut, todennäköisesti koulutus tähän olisi jäänyt suorittamatta. Sen verran kaukana olen paikkakunnista, jossa yleensä näitä järjestetään. Olen siis todella kiitollinen teille enkelit ja Henna.


- Heli Kinnunen


Enkeliyhteyden olen kokenut jo aikaisemmin vahvaksi, mutta enkelit ovat tulleet vielä lähemmäksi ja konkreettisemmiksi. Sain koulutuksesta myös uutta tutkimisen aihetta!

Koulutuksen aikana elämässäni on tapahtunut paljon…. juuri sellaisia asioita jotka ovat laittaneet miettimään omaa suhtautumistani elämään ja priorisoimaan mikä aidosti on tärkeää… myös oman terveen itsekkyyden opetteleminen on ollut tapetilla koko ajan ja prosessi jatkuu vielä. Harjoittelen kovasti pois liiasta kiltteydestä ja uhrautuvaisuudesta ja oman itsen tarpeiden jättämisestä taka-alalle. Ja se, minkä reaktion tämän muutoksen läpikäyminen aiheuttaa ympäristössä ja läheisissä ei ole aivan pieni. 

Materiaali tulee olemaan tulevaisuudessakin tärkeä ja läsnä elämässäni. Netin kautta opiskelu oli ainut vaihtoehto opiskella elämässäni tällä hetkellä. Opiskeluajat eivät ole olleet kiinni tiukoista ajankohdista, vaan olen voinut palata asioihin aina kun on ollut hiljaista ja siihen mahdollisuus.


- Maarit Puusti


Ennen koulutusta olin työskennellyt energioiden parissa jo yli 10 vuotta. Herkkyyteni ja intuitioni on varmasti kehittynyt entisestään ja uusi vieläkin upeampi maailma on avautumassa. Myös luottamus itseen ja omiin taitoihin valotyöläisenä on kasvanut sekin. Koulutus on antanut minulle valtavan paljon uusia työkaluja itseni ja toisten hoitamiseen. Enkeleiden kanssa työskentely on kyllä aivan ihanaa, niin positiivista ja rakkaudellista.

Lisäksi olen omassa elämässäni kyennyt tekemään isoja ratkaisuja enkeleiden avustuksella ja tiedän, että olen nyt matkalla kohti unelmaelämääni. Erityisen hienoa oli kun sain kuunnella kaikessa rauhassa visuaalisaatioita ja tehdä upeita mielikuvamatkoja.

Tämä kyllä täytti kaikki odotukseni ja antoi paljon enemmän kuin osasin ikinä odottaakaan. Voisin suositella kurssia kaikille henkisestä polusta kiinnostuneille, niin vasta-alkajille kuin jo pidemmälle ehtineillekin. Jokaista se vie varmasti aimo harppauksen eteen päin omalla tiellään.


- Pia Wikström


Enkelit eivät olleet minulle tuttuja ennen koulutuksen alkua. Tavoitteenani oli koulutuksen aikana perehtyä enkeliaiheeseen ja luoda henkilökohtainen suhde enkeleihin, erityisesti omaan suojelusenkeliini. Kurssi auttoi saavuttamaan kaikki tavoitteeni ja enemmänkin!

Sain elämääni paljon valoa ja iloa kurssista ja uusia näkökulmia moniin henkisen kasvun asioihin! Koulutuksen aikana herkistyin kuuntelemaan intuitiivisia viestejä enkeleiltä ja ylipäätään kuuntelemaan ja olemaan avoin viesteille, joita saan toisilta tasoilta. Mielestäni onnistuin luomaan toivomallani tavalla suhteen enkeleihin ja tutustuimpa myös ihanaan yksisarviseeni.

Enkelit tulivat elämääni jopa niin vahvasti, että perheessäni tapahtui ihania ja yllättäviä muutoksia parempaan ja sain uuden työpaikan. Nettikurssi sopi hyvin elämäntilanteeseeni ja pidin siitä, että opiskelun tahtia ja ajankohtia pystyi sovittamaan omaan elämäntilanteeseen. Olen kiitollinen siitä, että sain niin paljon enkeleitä elämääni kurssin myötä.


Anna


Olen aina uskonut suojelusenkeleihin ja lukenut kertomuksia enkeleistä. Tahdoin tämän koulutuksen kautta oppia tuntemaan oman suojelusenkelini ja arkkienkelit ja tehdä töitä tulevaisuudessa enkelten kanssa auttaakseni ihmisiä. Koulutus kyllä toteutti kaikki unelmani ja enemmänkin.

Huomasin kehittyväni huimaa vauhtia ja myös olo tuli rauhalliseksi ja tuli itsevarmuutta, jota tarvitsin. Koulutuksessa pidin eniten visualisoinneista, oli ihana matkata uuteen maailmaan. Netin kautta opiskelu on hyvä asia kun voi tehdä ja lukea asiat silloin kun on aikaa. Koko koulutus oli aivan mahtava! Kiitos sinulle Henna ja enkelit upeasta koulutuksesta. Kiitos kiitos kiitos  <3


- Anne Siippainen


Aihe ei ollut kovinkaan tuttu, mutta joitain arkienkeleitä tiesin nimeltä ja Hennan visualisaatioita olin kuunnellut. Tavoite onnistui aika hyvin, mutta aina on tietysti uuden asian oppimista, niin kuin missä tahansa asiassa.

Selvänäkeminen kehittyi ja mielenrauhan olen saavuttanut koulutuksen myötä sekä positiivisemman ajattelun ja ajatusmaailma muuttunut jossain määrin. Visualisaatiot oli parasta mielestäni.

Mukavaa ja antoisaa netin kautta työskentely. Mahtava koulutus kaikin tavoin ja maksaisin uudestaan saman hinnan. En kadu, hyvä ja mukava koulutus, paljon kiitoksia.


- Anne Mukkala


Enkelit ovat olleet osa arkeani koko ikäni, joten aihe on melko tuttu. Tärkein tavoitteeni oli kehittää itseluottamusta tätä alaa varten ja siinä olen onnistunut paremmin kuin uskalsin toivoakkaan!  Olen tullut koulutuksen myötä positiivisemmaksi, tietynlainen egon "kovuus" on kadonnut kokonaan. Rakas kaksoisliekkini astui elämääni pari vuotta sitten ja nyt on ollut suurten harppausten aika tällä tiellä, enkä tiedä miten olisin selvinnyt kesästä ilman tätä koulutusta, niin paljon se on tuonut työkaluja ja vastauksia omaan tilanteeseeni.

Pidin koulutuksessa oikeastaan kaikesta! Teksti oli ihanaa luettavaa ja materiaalia oli sopiva määrä viikkoa kohden. Visualisaatiot ovat ihan mielettömiä! Itse viihdyn koneen edessä turhankin hyvin, joten netissä opiskelu tuntui oikealta. Itse en keksi mitään parannettavaa. Kiitos todella paljon, Henna! <3


Claudia

Tavoitteenani oli luoda vahvempi enkeliyhteys ja saada selkeitä viestejä enkeleiltä. Tämä on onnistunut. Olen saanut selkeitä viestejä enkeleiltä ja tuntuu uskomattomalta, etten ole kyennyt aiemmin tähän! Tavoitteena oli myös saada lisää tietoa enkeleistä ja arkkienkeleistä, sekä muista valon olennoista. Sain enemmän tietoa kuin olisin voinut toivoakaan 🙂

Koulutuksen aikana olen kehittynyt aivan huimasti kaikilla tasoilla. Suurin muutos on varmasti se, että en ole enää väsynyt. Alitajunnasta ja solutasolla asti olen puhdistautunut. Olen saanut purettua vanhoja energiota ja ajatusmalleja ja luonut tilaa uudelle, kaikkien ihanien menetelmien avulla, joita koulutus tarjosi.

Olen iloisempi, tasapainoisempi ja valoisampi kuin ennen. En valita enää enkä turhaudu niin helposti. Kiitollisuus on lisääntynyt ihan valtavasti ja näen mahdollisuuksia kaikessa ja kaikissa.Erilaiset menetelmät ja harjoitukset olivat todella tarpeellisia ja tehokkaita. Visualisaatiot olivat aina ihania, itku tuli joka kerta siitä rakkauden määrästä, jota tunsin visualisaatioiden aikana. Pääsin myös lähemmäksi omia enkeleitäni ja muita valon auttajia juuri visualisaatioiden avulla, sekä lähemmäksi korkeampaa itseäni.


- Marjo Sánches


Mielestäni paras anti on ollut oma mielenrauha. Olen oppinut luottamaan enkeleihin ja itseeni enemmän. Olen oppinut tarkastelemaan asioita ja tapahtumia sekä omassa että toisten elämässä eri näkökulmista. Pohdin asioita enemmän ja suhtaudun muihin ihmisiin ystävällisemmin. Olen myös armeliaampi itselleni. Olen myös oppinut rajaamaan ajankäyttöä ja sanomaan välillä EI.

Pariharjoitusten aikana olen yllättynyt monesti siitä, miten selkeitä viestit voivat olla, vaikka superego yrittää välillä tunkea omia kommenttejaan ja häiritä ajatuksia. Olen lapsesta saakka saanut viestejä ja niitä on vähätelty ja itse olen joskus jopa pelännyt. Nyt tiedän, että mitään pelättävää ei ole.


- Maija-Riitta Ahlgren


Tavoitteenani kurssille osallistuessani oli vaikuttaa omaan taloudelliseen tilanteeseen, mutta kyllähän siinä niin kävi että se henkinen hyvinvointi meni edelle aivan itsestään. Olen vahvempi ja tyytyväisempi itseeni ja elämääni kuin koskaan ennen.

Koulutuksen aikana aloin suorastaan ahmimaan kaikkea enkeleihin liittyviä kirjoja joita oltiin Valonpolun sivuilla suositeltu. Niistä kirjoista ja kurssimateriaalista on kasvanut aivan uudenlainen ihminen. Rauhallinen, optimistinen, vahvempi ja myötätuntoisempi. Koulutuksen parhaat palat olivat harjoitukset ja uusiin ihaniin ihmisiin tutustuminen! Nettikoulutuksen parasta oli että sai omaan tahtiin lukea materiaalin.


- Saga SarankiEnkeliaihe oli tuttu, mutta odotin jotain lisää, jotain mitä en tiennyt ja myös ns. vanhan kertausta. Sain kerättyä helmiä koruuni, joka täydentyi erittäin mukavasti. Sain siis koulutuksesta sen mitä hainkin. Tavoitteena oli saada lisää tietoa ja kehittyä henkisellä polulla.

Tämä toteutui, henkisyys kasvoi ja ennen kaikkea luottamus omiin taitoihin kasvoi. Kasvoi myös usko siihen, mitä olen aiemminkin kuullut, nähnyt ja tuntenut eli usko ja luottamus enkeleihin kasvoi. Pidän juuri tällaisesta työskentelystä ja olin onnekas kun kaikki parini tavoitin.


Anne Kumpulainen


Kiitos Henna aivan mahtavasta kurssista 🙂 Kirjallinen materiaali oli hyvin kattava, selkeä ja visuaalisesti kaunis. Sivuja oli ilo lukea. Sisältö ja eteneminen oli hyvin mietitty. Visualisaatiot olivat upeita, rauhallisia ja niin voimallisia!

Et turhaan pyydä meitä käymään niitä läpi myös myöhemmin. Olen oppinut tosi paljon ja vahvistanut enkeliyhteyttäni monin eri tavoin. On niin paljon ihania kokemuksia, joten voin vaan todeta kulkevani vahvassa ihanassa ohjauksessa valon polulla.

Kiitos ja halaus 🙂 Tämä kurssi antoi enemmän kuin olin osannut odottaa.


- Päivikki


Olit erittäin hyvin kerännyt opetusmateriaalin. Videosi olivat erittäin tärkeitä. Loit meihin rohkeutta ja uskoa, että kyllä me osaamme. Kyllä osaat sinäkin. Kyllä me kaikki olemme varmaan saatu hyvin paljon tietoa ja taitoja tässä koulutuksesta. Tavoitteesta vielä, en tiedä mikä oli, mutta tämä vain tuli silmieni eteen ja päätin sinne haen ja en tiennyt, mitään muut, kuin enkeleitä on olemassa, nyt tiedän paljon  enemmän!

Kiitän sydämestäni sinua tästä koulutuksesta. Olet sopiva henkilö tähän, iloinen ja hyvä opas enkelten maailmassa. Kiitos, kiitos! Sanat ei riitä kertomaan, kiittäen kaikesta!


- Eira AhonenEnkeleihin aloin perehtymään tarkemmin noin 10 vuotta sitten. Hiljaa olen lueskellut aiheesta ja ollut omassa uskossani hyvän tovin. Tavoitteenani oli saada lisää syvyyttä aiheeseen ja siinä kyllä onnistuin. Myös itsetuntemukseni on kasvanut ja sydämeni äänen ei tarvitse huutaa enää tullakseen kuulluksi.

Erityisesti koulutuksessa pidin etäkoulutuksesta ja materiaaleista, joissa oli paljon mukavia näkökulmia asioihin. Sopii minulle. 🙂 Kiitos sinulle ja enkeleille kurssista. Tykkäsin ISOSTI!


Marjut Ristolainen

Koulutus on kehittänyt minua aivan mielettömällä tavalla ja saanut hermoilijasta esiin rauhallisemman ja varmemman ja luotan enkeleiden ohjaukseen nyt entistä varmemmin. Sain varmistuksen omille kehittyville kyvyilleni, jotka tämä koulutus on saanut auki ja paljon sain vastauksia elämääni ja työskentelytavat tulevaan.

Kaikki tuntuu niin paljon paremmalta ja selkeämmältä nyt. Tiedän mihin olen matkalla ja kaikella on selkeä tarkoitus myös menneessä. Netin kautta opiskelu on kyllä hieno juttu, sillä muuten tämä ei minulle olisikaan ollut mahdollista. Kiitos Henna ihana valonlähettiläs, joka olet tuonut meille tämän kaiken mahdolliseksi. Ilman sinua maailma olisi pimeämpi paikka <3 


- Minna

>