Tämä oivallus tekee unelmien luomisesta OIKEASTI iloista ja taianomaista

 

”Mitä enemmän sinä nautit ja iloitset unelman luomisesta, sitä helpommin vedät sen puoleesi.”

Ihana ajatus, joka on niin totta. Ilo pitää sinut avoimena kaikista upeimmalle lopputulokselle ja sen helpolle luomiselle.

Mutta silti… tätä voi olla niin vaikeaa toteuttaa välillä omassa elämässä.

Sillä meissä on osa, joka tuntuu niin kovasti vastustelevan keveyttä ja iloa.

Tämän vuoksi sinun on hyvä ymmärtää yksi tärkeä asia, joka auttaa sinua elämään ilon ja taianomaisuuden taajuudessa vahvemmin.

Ja se on:

 

Sinä et ole yksin luomisprosessissasi. Ulottuvillasi on aina jumalallinen taajuus, joka osaa, pystyy ja haluaa auttaa sinua jatkuvasti. Salli itsesi olevan tuetumpi omassa prosessissasi ja hyödynnä luonasi olevaa taivaallista tukea vieläkin vahvemmin.

 

Unelmien luominen voi olla hyvin väsyttävää, jos koet olevasi täysin yksin tässä prosessissa.

Silloin käytät paljon omia energioitasi etenemiseen. Sinun tarvitsee keksiä itse kaikki ideat, ratkaisut, pitää itsesi positiivisena ja tehdä itse muutoksia itseesi.

…eihän se olekaan siis lainkaan ihme, jos innostuksesi ja keveytesi katoaa!

Hyödynnä taivaallista tukea elämässäsi

Muista että unelmien luominen on siis parhaimmillaan aina yhteistyötä. Sinun ei ole tarkoituskaan tehdä kaikkea yksin!

Pystyt pysymään helpommin ilossa, keveydessä ja upeassa vastaanottavaisessa tilassa, kun sallit korkeimman viisauden tukea sinua yhä vahvemmin.

Salli itsesi olevan tuetumpi omalla polullasi ja opettele hyödyntämään taivaallista tukea (Jumalaa / enkeleitä / universumia tms. – mikä onkaan sinun viisas tahosi) elämässäsi yhä vahvemmin.

Kun työskentelet tämän tahon kanssa (joka on kirjaimellisestikin ihmeiden lähde!), et voi muuta kuin iloita ja nauttia elämäsi luomisesta!

No miten sinä sitten teet tämän? Tässä muutama yksinkertainen vinkki:

1 – Kutsu taivaallista tukea avuksesi

Ole valmis ottamaan yhä vahvemmin ja helpommin tukea korkeammasta viisaudesta. Päästä irti liiallisesta yrittämisestä, puskemisesta sekä pyrkimisestä ja kutsu jumalallisuutta sinun tueksesi.

Salli itsellesi yhä enemmän helppoutta ja tukea.

Kerro että olet valmis avautumaan korkeimman viisauden tuelle ja pyydä tätä tahoa tukemaan sinua yhä vahvemmin ja yhdistämään sinut luomisen helppouteen sekä iloon.

2 – Salli itsellesi enemmän tukea

Seuraavaksi sinun on aika ojentaa osa tehtävistäsi ja tarpeistasi korkeimmalle viisaudelle hoidettavaksi.

Pyri siis miettimään, mitä tehtäviä voisit ojentaa tälle taholle toteutettavaksi juuri nyt.

Mitä tarvitsee tapahtua, että sinä voisit kokea olevasi tuettu omalla polullasi (tai jossain tietyssä asiassa)?

Kirjoita esimerkiksi paperille tai vihkoon ylös missä asioissa sinä tarvitset apua. Voit olla hyvinkin yksityiskohtainen tässä asiassa ja muista että sinä et voi milloinkaan ylityöllistää tätä tahoa.

Missä asioissa sinä tarvitset tukea? Mitkä asiat voisit ojentaa korkeimmalle viisaudelle hoidettavaksi (joita sinä et pysty nyt toteuttamaan)?

Mitä sinä tarvitset esimerkiksi tunnetasolla (esimerkiksi vahvistusta luottamukseen ja lisää iloa)? Mitä sinä tarvitset fyysisellä tasolla (esimerkiksi tilaisuuden johonkin liittyen, jonkun idean / ohjausta, tietynlaisen ihmisen auttamaan sinua jossain asiassa, lisää vapaa-aikaa x verran, rahaa x määrän tms.)?

Listaa ylös ne asiat, joita sinä tarvitset juuri nyt ja joita et itse pysty toteuttamaan.

Kutsu lopuksi korkeampi viisaus toteuttamaan nämä asiat ja tunne kiitollisuutta siitä, että tulet saamaan upeasti apua.

Kun ojennat tehtäviä korkeimmalle viisaudelle, pystyt rentoutumaan samalla itse vahvemmin, sillä tiedostat aina jollain tasolla, että olet tuettu omassa prosessissasi. Tämä saa sinut rentoutumaan yhä vahvemmin.

Näin pystyt yhdistymään yhä vahvemmin iloon ja keveyteen!

3 – Seuraa taikaa ja salli ilon vahvistua

Kun olet kutsunut tukea luoksesi, seuraavaksi on aika iloita ja pitää hauskaa tämän sinua tukevan tahon kanssa.

Sillä yhteistyö tämän tahon kanssa on aina iloista ja hauskaa. Juuri TÄMÄ tuo ilon, keveyden ja taianomaisuuden manifestointiprosessiisi!

Tiedä siis, että kun olet avautunut tuelle, sitä alkaa virrata luoksesi ihmeiden kautta. Luota, että olet juuri mahdollistanut upean ihmeen itsellesi.

Tunne sisimmässäsi iloa siitä, että tulet saamaan upeaa ohjausta ja tukea omalle polullesi. Jää odottamaan sitä ilolla ja innostuksella!

Seuraa saamaasi taianomaista ohjausta, tarkkaile minkälaisia merkkejä sinulle tuodaan ja salli luottamuksesi tähän taianomaiseen taajuuteen vahvistua.

Sillä se todellakin osaa aina tukea sinua ihmeellisellä tavalla omassa elämässäsi!

Unelmien luominen on todellakin iloista ja taianomaista, kun sallit itsesi olevan tuettu tässä prosessissa.