Tietoinen mielesi pystyy kuljettamaan sinua elämässäsi vain tiettyyn pisteeseen saakka.

Todellisuudessa elämääsi hallitsee Kohtalo.

Sinullakin on varmasti kokemusta tästä jollain tasolla.

Ehkäpä olet esimerkiksi pyrkinyt pitämään väkisin kiinni jostain ihmissuhteesta tai vaikkapa työstä siinä onnistumatta, sillä mikään mitä teit ei pystynyt estämään sen loppumista.

Myöhemmin vasta oivalsit, että tämän oli tarkoituskin jäädä menneisyyteesi ja kaikki vastustelu tätä kohtaan oli täysin turhaa.

Sillä #seolikohtaloa.

Tai ehkäpä yllätyit siitä, että luoksesi tuotiin joku ihana positiivinen muutos, jota et osannut lainkaan odottaa.

Manifestoit itsellesi esimerkiksi unelmiesi kumppanin ja myöhemmin jäit hämmästelemään miten se oli edes mahdollista, sillä vetovoiman lakien mukaisesti et olisi lainkaan ollut vastaanottavainen näin upealle todellisuudelle.

No sehän johtui tietenkin siitä, että #seolikohtaloa.

Totuus on se, että...

Jos tarkastelet omaa elämääsi vain fyysisillä aisteillasi, näet vain pienen palasen suuresta, kauniista kokonaisuudesta. Sinun elämääsi ei hallitse ainoastaan mielesi tai vaikkapa vetovoiman laki. 

Kohtalolla, sielusi suunnitelmalla on iso vaikutus sinunkin elämääsi. Tämä korkeampi suunnitelma todella tietää parhaimman tien omia unelmiasi kohti ja usein saatat kulkea sen vastaisesti...

Kun osaat ymmärtää sielusi korkeinta suunnitelmaa, silloin pystyt luomaan omaa elämääsi paljon taianomaisemmin ja helpommin. 

Sillä sinun elämäsi todellakin palvelee kauniisti sinun kasvuasi, unelmaelämääsi ja henkistä kehitystäsi. Tästä syystä elämässäsi on tietynlaiset syklit ja vaiheet, jotka askel askeleelta kuljettavat sinua omaa korkeinta tarkoitustasi ja ilmaisuasi kohti.

Menestyneimmät ihmiset eivät luo tulevaisuuttaan vain rajallisesta mielestä käsin. He tutkivat myös omaa kohtaloaan ja oppivat työskentelemään tämän korkeimman vision parissa - näin luoden yhä vahvemmin helppoutta ja SUUREMPAA menestystä omaan elämäänsä.

Nyt tarjoan sinullekin tätä mahdollisuutta minun avustuksellani. 

Anna minä esittelen sinulle:

Sielusi korkeimman suunnitelman, joka pystyy näyttämään sinulle helpoimman tien omia unelmiasi kohti.

Kohtalosi näkyy sinun omista pelikorteistasi

Mikään sinun elämässäsi ei ole sattumaa. "Korttisi" on jo jaettu sinulle tätä elämää varten ja sinun on aika oppia tuntemaan näiden vaikutus ja sanoma sinun oman elämäsi kannalta.

Order of the Magi

Tuhansia vuosia sitten The Order of the Magi oli mystikkojen ja näkijöiden ryhmä, jolla oli erityistä tietoutta universumin mysteereistä. Heillä oli ymmärrystä seitsemästä eri planeetasta, numeroista ja symboleista ja tämä kaikki tietous piilotettiin pelikortteihin ja näiden avulla me pystymme nykyäänkin ymmärtämään elämän korkeampaa tarkoitusta.

Pelikortit eivät ole siis alun perin luotu pelaamista varten, vaan niihin kätkeytyy hyvin syvällinen viisaus ja merkitys jokaisen kortin osalta. Kortit ovat täynnä symboliikkaa, erityisiä merkityksiä ja viisautta. Omia korttejasi tutkimalla sinä pystyt myös ymmärtämään omaa elämääsi taianomaisella tavalla.

Olen yli kymmenen vuoden ajan pyrkinyt tutkimaan ja ymmärtämään ihmisten sielun suunnitelmaa (ja oman elämän luomista) ja olenkin ollut hyvin vaikuttunut nimenomaan tästä kyseisestä systeemistä ja sen tarjoamasta viisaudesta meille, sillä se on hyvin erityistä, syvällistä ja ihmeellisen tarkkaa.

Astrologiassa on esimerkiksi vain 12 aurinkomerkkiä, kun taas tässä systeemissä on jopa 52 eri korttia ja yksi niistä kuvastaa juuri sinua tässä elämässä. Tämä antaa sinulle paljon syvällisemmän käsityksen omasta itsestäsi ja ainutlaatuisuudestasi.

Tämä systeemi perustuu osittain astrologiaan sekä numerologiaan, kuitenkin erottuen täysin näistä kahdesta systeemistä omalla tavallaan, esimerkiksi siten, että se voi parhaimmillaan olla hämmästyttävän tarkka keino ennustaa tulevaisuutta (vaikka se ei ole tässä kuitenkaan lainkaan tarkoituksena!). Näin pystyt tarkastelemaan omaa persoonallisuuttasi, talouttasi, romanttista elämääsi, karmaasi ja monia muita elämän osa-alueita hyvin erityisellä tavalla.

Vuositulkinnat on loppuunmyyty! Voit liittyä alapuolelta odotuslistalle

Kohtalosi kortit vuositulkinta

Kun syntymäpäiväsi koittaa, astut uuteen aikaan omassa sielusi kehityksessä ja kasvussa. On aika uusille siunauksille, kasvulle ja kehitykselle. Oletko valmis tiedostamaan mikä on sinun kohtalosi omassa vuodessasi?

 • Vuositulkintasi alkaa SYNTYMÄPÄIVÄSTÄSI (ei kalenterivuodesta)

 • Tulkintaa varten tarvitsen vain syntymäpäiväsi (ei kellonaikaa)

 • HUOM! Jos olet syntynyt 31.12 en voi tehdä sinulle tulkintaa (sillä olet tässä systeemissä jokeri, joka ei ole tulkittavissa)

Minkälainen on sinun "kohtalosi" tänä vuonna?

Jokaisen syntymäpäiväsi jälkeen astut uuteen sykliin elämässäsi. Jokaisessa vuodessa on hyvin erilaiset energiat, teemat, mahdollisuudet ja siunaukset. Linjautuaksesi korkeimpaan versioon vuoden osalta, sinun kannattaa tiedostaa minkälaisten energioiden kanssa olet tekemisissä.

Kun tiedostat mikä on oman vuotesi teema, mitkä ovat haasteet ja mitkä siunaukset, niin silloin osaat luoda itsellesi paljon harmonisemman vuoden ja onnistua omissa unelmissasi paljon helpommalla tavalla. Näin osaat edetä polullasi tavalla, joka ei ole ristiriitainen korkeimpien mahdollisuuksiesi osalta.

Tulkinnassa nousee esille juuri ne asiat sinun vuodessasi, jotka ovat jollain tavalla merkityksellisiä. Niitä voi olla esimerkiksi ihmissuhdeasiat, rakkausasiat, perheasiat, työasiat, raha-asiat, tai vaikkapa matkustelu! Kortit näyttävät mitkä teemat ovat esillä tiettyinä hetkinä sinun vuodessasi. 

Vuositulkintasi tarkastelu on todella hauskaa ja mielenkiintoista, sillä siitä näemme monenlaisia eri asioita, jotka ovat tärkeitä vuodessasi. Vuositulkinnassa kerron sinulla muun muassa:

Sinun vuoteesi liittyvän tärkeän teeman, joka TULEE manifestoitumaan
Tämä on tärkein asia vuositulkinnassasi. Tämä teema vaihtelee sinulla joka vuosi ja näin se auttaa sinua linjautumaan korkeimpaan polkuusi yhä vahvemmin

Tulevan vuoden haasteet
Tiedostat mikä asia / asiat tulevat olemaan haasteena sinulle tulevana vuonna. Jokaisen vuoden haasteet myös vaihtuvat ja kun tiedostat millä saralla saatat kohdata vastustusta, pystyt työskentelemään tämän asian kanssa vahvemmin.

Tulevan vuoden siunaukset
Jokaisena vuonna vastaanotat myös siunauksia. Näitä siunauksia on kahdenlaisia; niitä mitkä tapahtuvat helposti ja sellaisia, joiden eteen joudut näkemään enemmän vaivaa. Joka tapauksessa nämä siunaukset tulevat tapahtumaan tavalla tai toisella ja vuositulkinta kertoo sinulle mitä nämä siunauksesi ovat.

Sinun henkilökohtaiset korttisi ja mitä ne kertovat sinusta
Tarkastelemme tulkinnassa myös sinun omia korttejasi ja sitä, mitä ne kertovat sinun omasta persoonallisuudestasi, omasta karmastasi, haasteistasi ja ainutlaatuisuudestasi.

Vuoden eri aikajaksot
Sinun oma henkilökohtainen vuotesi jakautuu seitsemään eri aikajaksoon ja jokaisella näistä on hyvin erilainen vaikutus sinun omaan elämääsi (yksi on esimerkiksi hyvin positiivinen ja yksi nostaa esille vuoden ikävän karman). Kun tiedostat omat aikajaksosi ja niiden vaikutuksen, pystyt ottamaan sen huomioon vuoden suunnittelussa ja näin vastaanottamaan siitä upeimmat hyödyt ja minimoimaan ikävät vaikutukset.

7 vuoden + 13 vuoden syklisi
Tarkastelemme myös sinun omia pidempikestoisia syklejäsi elämässäsi ja minkälaisia olosuhteita sinulla näihin liittyen on. Katsomme minkälaista 13 vuoden planetaarista vaihetta käyt läpi (minkälainen vaikutus sillä on elämääsi) ja tarkastelemme myös toista mielenkiintoista sykliä, 7 vuoden sykliäsi ja minkälaiset olosuhteet sinulla tähän liittyen on.

Omien läheistesi vaikutuksen tulevaan vuoteesi
Pääset myös tarkastelemaan omien läheistesi vaikutusta tulevaan vuoteesi. Voit huomata että ehkäpä joku heistä voi olla sinulle tänä vuonna esimerkiksi tärkein siunausten lähde ja joku toinen voi aiheuttaa sinulle harmaita hiuksia - kortit näyttävät sinulle myös muiden ihmisten vaikutuksen vuotesi kannalta

Sinun omat korttisi on jo jaettu sinulle tätä elämää varten

Helpoin polku on jo ulottuvillasi. Sinun tarvitsee vain avautua tälle tietoisuudelle. 

Viisaimpaan aikatauluun yhdistyminen

Kaikelle on olemassa oma oikea ajankohtansa. Tästä syystä elämäsi etenee tietynlaisissa sykleissä, joilla jokaisella on oma tärkeä ja kaunis merkityksensä ja näin se palvelee sinun omaa kehitystäsi ja etenemistäsi unelmiasi kohti kaikista viisaimmalla mahdollisella tavalla.

Korttisi paljastavat sinulle aina siis parhaimman ajankohdan muutoksiin.

Tästä syystä jotkut ajanjaksot ovat ideaalisia esimerkiksi liiketoiminnan laajentamiselle, jotkut uusien alkujen aloittamiseen, jotkut taas rakastumiselle ja jotkut esimerkiksi omaan elämäntehtävääsi yhdistymiseen tai matkusteluun.

Kun tiedostat mitä korttisi kertovat sinun ulottuvillasi olevista olosuhteista, pystyt etenemään PALJON viisaammin omalla polullasi.

Sillä silloin et etene korkeimman suunnitelman vastaisesti ja näin vaikeuta muutosta, joka JOKA TAPAUKSESSA manifestoituisi sinun elämääsi jollain asteella.

Näin pystyt ymmärtämään elämäsi oppiläksyjä ja ottamaan ne huomioon sen sijasta, että toimisit niiden vastaisesti ja näin vaikeuttaisit tarpeettomasti omaa etenemistäsi.

Helpoin polkusi on JO kirjoitettu tähtiin

Kaikissa elämässäsi tapahtuvissa tilanteissa on oma kaunis merkityksensä. Usein huomaamme tämän valitettavasti vasta jälkikäteen omassa elämässämme.

Sinullakin saattaa olla kokemusta tästä asiasta.

Ehkäpä voit huomata, että joku ajanjakso elämässäsi tuki irtipäästämistä. Monet asiat tulivat päätökseen, koit paljon haasteita ja sinun oli vaikeaa luoda onnistumisia tuona jaksona. 

Luultavasti tällainen jakso sinun elämässäsi oli henkinen jakso, jolloin kasvat sisäisesti ja tällaisena jaksona on vaikeampaa luoda materialistista menestystä.

Kun tiedostat tulevan vuoden olosuhteet jo ETUKÄTEEN, sinulla tulee olemaan aivan toisenlainen ote omaan tulevaisuuteesi!

Sinun oman vuoden tutkiminen etukäteen antaa sinulle todella paljon viisautta ja tukea oman elämäsi suunnitteluun ja sen luomiseen iloisimmalla ja taianomaisimmalla tavalla.

Näin sinun ei tarvitse edetä pimennossa omassa elämässäsi ja ajatella, että elämä vain tapahtuu sinulle ilman suurempaa ymmärrystä elämäsi tapahtumista.

Kun sinä tiedostat omat korttisi, pystyt nopeuttamaan kasvuasi, helpottamaan haasteitasi ja yhdistymään kaikista upeimpaan versioon oman vuotesi osalta.

VUOSITULKINTASI SISÄLTÄÄ:

 • Tulkinnan sinun henkilökohtaisista korteistasi, jotka kertovat sinun persoonallisuudestasi, lahjoistasi ja haasteistasi

 • Sinun vuoden tärkeimmät korttisijotka kertovat vuoden tärkeimmät teemasi, haasteesi ja siunauksesi

 • Vuoden jakaminen tiettyihin teemoihin ja ajanjaksoihin sekä niihin liittyvät kortit ja tulkinnan siitä, mitä ne merkitsevät

 • Kortit omiin läheisiisi liittyen - pääset tarkastelemaan ketkä läheiset saattavat olla merkittävässä osassa sinun tulevassa vuodessasi (esim haasteidesi / siunaustesi tms. kannalta)

Tulkinnan hinta on: 197 €

VUOSITULKINTASI SISÄLTÄÄ:

Video-ohjeet vuositulkintasi ymmärtämiseen ja sen soveltamiseen käytännönläheisellä tavalla omaan elämääsi  

Vuositulkinnan digitaalisena ja tulostettuna versiona, joka lähetetään postissa (postitus Suomeen), tulkinnassa on yhteensä noin 40-50 sivua ohjausta tulevaan vuoteesi

Valitettavasti tulkinnat on tällä hetkellä loppuunmyyty. Voit liittyä alapuolelta odotuslistalle ja kuulla ensimmäisten joukossa, kun tulkintoja on mahdollista jälleen hankkia.

HUOM! Tilaus on lopullinen (ei palautusmahdollisuutta).

Tilaus toimitetaan sinulle sähköpostilla sekä paperiversiona (postitus Suomeen). Teen tulkinnat ensimmäisinä heille, kenellä on ensin syntymäpäivä tiedossa. Toimitus saattaa siis kestää useita viikkoja (riippuen syntymäpäivästäsi). Jos syntymäpäiväsi on hyvin pian, niin varaudu odottelemaan tulkintaasi jonkin aikaa. Jos syntymäpäiväsi on hieman myöhemmin (reilu kahden kuukauden päästä), niin saat tulkinnan silloin, kun syntymäpäiväsi on lähestymässä (noin 3-4 viikkoa ennen syntymäpäivää). Saat myös hyvin selkeät ohjevideot tulkintasi ymmärtämiseen sekä sen hyödyntämiseen.

Kortit ovat hämmästyttävän tarkkoja

Kun lähdin itse tutustumaan tähän systeemiin ja tutkin omia vuosikorttejani, sain hämmästyä siitä, miten tarkka tämä systeemi oikein olikaan. Korteista ensinnäkin näkyi selkeästi oma tärkeä unelmani tulevalle vuodelle, mutta tämän lisäksi kortit näyttivät hyvin selkeästi oman menneisyyteni ja kaikki tärkeät tapahtumat, jotka olin kokenut elämässäni.

Vuosikorteistani löytyi esimerkiksi:

Herttakaksi - joka kertoi siitä, että tapaan uuden rakkauden 21 -vuotiaana. Ja kappas vaan, juuri tuolloin tapasin nykyisen mieheni.

Herttakolme - joka kertoi siitä, että saan lapsen 27 -vuotiaana ja toisen 30 -vuotiaana. Ja juuri juuri tuolloin lapsemme syntyivätkin.

Ristiseiska - joka kertoi siitä, että yksi vuosi tulee tuomaan eteeni suuren haasteen - ja kappas - tuo olikin minulle varmaan yksi koko elämäni haastavimmista vuosista!

Ruutukuningatar - joka kertoi siitä, että yksi vuosi tuo bisnesälykkyyttä ja kyvyn auttaa muita ihmisiä löytämään omat henkiset arvonsa - ja kappas kun enkelit ohjasivatkin minua juuri tuolloin perustamaan oman yrityksen!


Sinunkin oma elämäsi on jo osittain kirjoitettu tähtiin!

Tämän systeemin tarkoitus ei tosin ole ennustaa tulevaisuuttasi (enkä tee tulkintoja ennustaaksesi mitä vuodessasi tapahtuu), se kuitenkin osaa hämmästyttävän tarkalla tavalla kertoa mitä elämässäsi todella tapahtuu ja mikä tarkoitus elämän eri tilanteilla todella on. Se näyttää sinulle omat haasteesi ja siunauksesi ja tarkoituksen niiden taustalla.

Mikä on sinun oma korttisi?

Sinun omaa persoonallisuuttasi tässä elämässä kuvastaa tietyt kortit - erityisesti sinun oma syntymäkorttisi, joka määrittyy syntymäpäiväsi perusteella. Jokaista tiettyä päivämäärää hallitsee aina yksi tietty kortti tässä systeemissä. Sinun syntymäkorttisi on se kortti, joka hallitsee sitä päivää, jolloin synnyit tähän maailmaan.

Syntymäkortti on ikään kuin lahja sinulle tähän elämääsi. Tähän korttiin liittyvät ominaisuudet loistavat sinussa vahvasti - se edustaa aluetta elämässäsi, jossa sinulla on luontaisia lahjoja. Sinun oma syntymäkorttisi kuvastaa sitä positiivista ja negatiivista karmaa, jota sinulla on omassa elämässäsi (sillä jokaisessa kortissa on luonnollisesti omat negatiiviset ja positiiviset puolensa). Näin oma korttisi on ikään kuin symboli, joka kuvastaa sitä työtä, mitä sinun tulee tehdä itsesi kanssa tässä elämässä kehittyäksesi omalla sielusi polulla.

Sinulla on toki muitakin kortteja tässä elämässä, mutta tämä syntymäkortti on yleensä meille se kaikista merkityksellisin, joka kuvastaa persoonallisuuttamme ja lahjojamme tässä elämässäHaluaisitko tiedostaa mikä on sinun oma henkilökohtainen korttisi pelikorttipakasta? Voit selvittää sen alla olevan taulukon kautta syntymäpäiväsi perusteella. Näin löydät oman syntymäkorttisi. 

Mitä oma maasi kertoo sinusta?

Pelikorteissa on paljon symboliikkaa ja erilaisia merkityksiä näiden taustalla. Muun muassa pelikortin oma maa kertoo jo monta tärkeää asiaa omasta elämästä. Jokainen maa kuvastaa tiettyä eri vuodenaikaa ja elementtiä sekä näin niillä on hyvin erilainen energiansa ja näin vaikutuksensa meihin.

Hertta

Hertta liittyy ihmissuhteisiin, tunteisiin ja rakkauteen. Herttaihmiset ovat usein hyvin lapsenomaisia ja nuorekkaita omalta luonteeltaan. Hertat ovat (huolimatta omasta iästään) lapsia koko pakan osalta. He tulevat usein siis hyvin toimeen lasten kanssa - he saattavat myös jopa tehdä töitä heidän kanssaan. He ovat usein hauskoja ja myös dramaattisiakin ihmisiä. Hertta on rakkauden, nuoruuden, lasten, romantiikan, ihmissuhteiden, seksuaalisen nautinnon ja taiteellisen ilmaisun maa. Hertoilla henkilökohtainen karma liittyy ihmissuhteisiin.

Risti

Risti liittyy mieleen ja sen hyödyntämiseen sekä kommunikointiin. Risteissä on myös tietty määrä nuorekkuutta. He ovat ikuisia opiskelijoita, yleensä hyvin halukkaita oppimaan uusia asioita. Tästä syystä heissä on tietty määrä uteliaisuutta elämää, muita ihmisiä ja tilanteita kohtaan. Ristit etsivät totuutta kaikista eri asioista ja juuri tämä totuuden etsintä tulee ohjaamaan heitä vahvasti heidän elämässään. He ovatkin usein eniten kiinnostuneita erilaisista ideoista, kommunikointimetodeista sekä omien ajatusten ja ideoiden laadusta.

Ruutu

Ruutu liittyy rahaan ja sen lisäksi myös arvoihimme. Ruutukortit ovat aikuisia koko pakan osalta ja tästä syystä he eivät pidä siitä, jos heitä pomotellaan, kohdellaan kuin lapsia tai holhotaan. Ruudut ovat hyviä tuhlaamaan rahaa ja he rakastavat sitä, kun voivat hankkia itselleen jotain laadukasta ja arvokasta (luksusta). Ruudut ovat sellaisia, ketkä kyselevät mitä mikäkin asia maksaa. Heille kaikissa asioissa on oma arvonsa (ei välttämättä rahallinen). Ruudut voivat olla todella hyviä myyntihenkilöitä, sillä heillä on hyvä käsitys asioiden arvosta. Ruudun tehtävänä tässä elämässä on päivittää oma arvojärjestelmänsä, niin hän voi saada sitä kautta mielenrauhan itselleen. Heidän karmansa liittyykin nimenomaan rahaan ja arvoihin (he ovat täällä oppimassa jotain omista arvoista).

Pata

Perus- ja materialistisella tasolla pata edustaa työtä ja terveysasioita. Syvemmällä tasolla pata edustaa kuitenkin myös henkisyyttä ja oman sisäisen "tulemme" tilaa. Tämä maa on kaikista voimallisin maa. Padat ovat yleensä luonteeltaan todella materialistisia tai sitten henkisiä; joskus kumpaakin. Padat ovat työntekijöitä, he keskittyvät usein täydellisyyteen työssään ja he ovat kovia tekemään töitä. Pata on ammattilainen, joka on ylpeä omasta työstään tai työntekijä, joka raataa päivät pitkät ilman, että hän ikinä nousee orjuuden suosta pois. Padat ovat täällä opettelemassa oman (hyvin voimallisen) tahdonvoimansa hyödyntämistä viisaalla tavalla. Usein tämä tapahtuukin tutustumalla henkisiin asioihin ja avautumalla jumalalliselle viisaudelle yhä vahvemmin.

Mitä syntymäkorttisi numero kertoo sinusta?

Jokainen kortin numerokin kuvastaa jotain tiettyjä ominaisuuksia sinussa itsessäsi. Tästä alhaalta voit lukea lyhyen kuvauksen eri numeroista ja niiden merkityksestä. Tämä ei kuitenkaan kuvaa täysin jotain tiettyä pelikorttia (koska jokaiseen 52 eri korttiin liittyy omat ominaisuutensa), mutta se kertoo kuitenkin siihen liittyvistä ominaisuuksista. 

Ässä

Ässät ovat ensimmäinen numero korttipakassa. Tästä syystä heillä on valtava määrä luomisenergiaa; usein heillä onkin loputon määrä ideoita ja he ovat usein luomassa uusia projekteja toinen toisensa perään. He rakastavat luoda uutta! He ovat luontaisia johtajia ja tekijöitä. He ovat usein levottomia ja aktiivisia sekä usein tyytymättömiä tietyllä tasolla; he tarvitsevat kanavan, jonka kautta voivat hyödyntää luovaa energiaansa. Heillä on siis todella suuri määrä potentiaalia hallussaan, mutta he eivät ole vielä onnistuneet hyödyntämään tätä viisaasti. Heillä on suuri määrä kunnianhimoa ja energiaa, mutta ei tietoa siitä miten tätä hyödynnetään, joten heidän tulee oppia käyttämään tätä energiaansa ja potentiaaliansa.

Tämän innostuksen ja luomispotentiaalin vuoksi ässät eivät ole usein kärsivällisiä. Yksi toinen ominaisuus, joka heissä usein ilmenee on itsekkyys (he ovat syntyneet tänne oppimaan jotain itsestään). He ovat täällä etsimässä itseluottamusta omien luomustensa ja onnistumisten kautta.

Kaksi

Kakkoset ovat ikään kuin ässän vastakohta. Kun ässä on pariton luku - täynnä luomisvoimaa ja levottomuutta, niin tämä seuraava parillinen luku kuvastaakin tasapainoa. Kakkoset ovatkin aina tietoisia tasapainosta ja pyrkivät luomaan sitä jollain tavalla omaan ja muiden elämään. He ovat kärsivällisiä ja yleensä löytävät suurimman täyttymyksen elämäänsä nimenomaan ihmissuhteiden kautta - ovathan he kakkosia. Kakkoset rakastavat sitä, kun ympärillä on muita ihmisiä! Heidän tulisi kunnioittaa ja arvostaa tätä osaa itsessään - se tuo heille lopulta eniten täyttymystä.

Kaksi on mieleen liittyvä luku ja tästä syystä kakkoset ovat usein kaikista älykkäimpiä ihmisiä koko pakan osalta. He ovat loistavia loogisessa ajattelussa! Heidän mielensä on hyvin aktiivinen ja tästä syystä heillä voi olla paljon myös pelkoja (mieli on pelkojen lähde). Kakkosten yliaktiivisen mielen vuoksi heidän onkin tärkeää oppia laskeutumaan mielestä kehoon ja omien tunteiden äärelle (mikä ei ole heille luontaista). Näin pelot eivät hallitse ja rajoita heidän elämäänsä liiallisesti.

Kolme

Kolmonen on jälleen pariton luku ja tästä syystä kolmosissa on tietty määrä levottomuutta ja jälleen kerran paljon luovaa energiaa. Heillä on hyvin paljon luovaa energiaa (joka voi välillä kääntyä huoliksi epäröinniksi, jos sitä ei osata hyödyntää ja kanavoida viisaalla tavalla) ja tästä syystä he saavuttavatkin täyttymyksen parhaiten, kun he pääsevät luomaan erilaisia saavutuksia elämässään. He ovat onnellisimpia, kun he pääsevät hyödyntämään luovuuttaan. Muussa tapauksessa heistä voi tulla onnettomia.

Heidän luovuutensa liittyy hyvin vahvasti mieleen ja tästä syystä heillä onkin usein suuri määrä erilaisia ideoita. He pystyvät keksimään ratkaisun melkeinpä ihan mihin tahansa ongelmaan! Kolmoset haluavat koko ajan kehittää asioita, muuttaa niitä, luoda isommaksi ja paremmaksi. Useilla kolmosilla on samanaikaisesti useita projekteja ja ehkäpä myös töitäkin, sillä he kaipaavat vaihtelua elämäänsä.


Neljä

Nelonen on seuraava parillinen luku. Nelonen kuvastaa siis vahvasti juuri tasapainoa, vakautta ja vakaata pohjaa. He tuntuvat vakailta, tasapainoisilta, maadoittuneilta ihmisiltä. He usein myös luovat jollain tavalla järjestystä ja tasapainoa omaan ja muidenkin elämään.

Turvallisuus on myös neloseen liittyvä ominaisuus ja he tulevat luomaan tämän omaan elämäänsä - jos he ovat valmiita näkemään vaivaa sen luomiseksi. Työn kautta heidän unelmansa tulevat toteutumaan! Tästä syystä suurimpana epäonnellisuuden lähteenä nelosille toimiikin se, jos he jäävät kiinni välttelyyn, eivätkä näin kulje eteenpäin unelmiansa kohti. Heidän tulee olla halukkaita näkemään vaivaa ja jos he eivät onnistu siinä, kaikki tuntuu kääntyvän heitä vastaan jollain tavalla. Kun he sitoutuvat näkemään vaivaa tavoitteidensa eteen, he pystyvät saavuttamaan melkeinpä kaiken, mistä he unelmoivat! Hyvä on sopiva sana nelosille ja se kuvaakin ominaisuuksia, joita he tuovat esille kaikessa, mitä he tekevät ja toteuttavat elämässään.

Viisi

Viisi on jälleen pariton luku ja tästä syystä vitosissa onkin levottomuutta ja tyytymättömyyttä. Heissä on myös paljon seikkailuhalua ja tarve kokea erilaisia kokemuksia omassa elämässään. Tämä johtuu siitä, että vitosilla on tarve jatkuvasti laajentaa itseään ja tutkia näin elämää erilaisten kokemusten kautta. Tästä syystä heillä on tapana ottaa erilaisia riskejä elämässään ja kokea erilaisia haasteita - kaikki sen vuoksi, että he vain luontaisesti kaipaavat uusia kokemuksia. He ovat ikuisia tutkimusmatkailijoita! Kehitys ja edistyminen ovat tärkeitä asioita vitosille.

Koska vitonen on jättänyt taakseen nelosen turvallisuuden, he eivät luontaisesti koe halua "asettua aloilleen". Vapaus on heille hyvin tärkeää ja kaikki sitä uhkaavat asiat ovat heille vältettäviä asioita. Tämän vuoksi vitoset eivät koe esimerkiksi avioliittoa mielekkääksi konseptiksi, sillä se veisi heiltä heille tärkeän vapauden. Tästä syystä matkustelu ja erilaiset muut vaihtelut voivat auttaa heitä pysymään tytyyväisenä. Heidän tuleekin arvostaa tätä osaa itsessään, joka kaipaa vaihtelua ja elää sen mukaisesti, niin he voivat löytää tyytyväisyyden omaan elämäänsä.

Kuusi

Kuusi on numero, joka liittyy hyvin vahvasti karmaan - syyn ja seurauksen lakiin, joka hallitsee meidän koko elämäämme. Tästä syystä kutoset ovatkin aina jollain tavalla hyvin tietoisia karmasta. Tämä voi käytännössä näkyä heidän elämässään esimerkiksi siten, että he ovat hyvin tarkkoja oikeudesta ja reiluudesta - he voivat esimerkiksi helposti nähdä, jos jotain ihmistä kohdellaan epäreilusti ja pyrkivät tästä syystä korjaamaan tämän asian. Kutoset pystyvät myös helposti peilaamaan muille ihmisille heitä itseään juuri heidän karmatietoisuuden vuoksi. Jotkut kutoset ovat melkein liiallisen tietoisia karmasta ja tästä syystä he ovat liian varovaisia tällä saralla - he eivät esimerkiksi sano tai tee mitään, mikä voisi horjuttaa karmista tasapainoa heidän elämässään, tai he voivat vaikkapa vältellä kaikin keinoin vaikkapa rahavelan ottamista. Kutoset ovat jollain tavalla ikään kuin rauhantekijöitä maailmassa, he luontaisesti pyrkivät ylläpitämään ja luomaan tasapainoa omassa ja muiden ihmisten elämässä. Tämä voi myös aiheuttaa ongelman; he saattavat usein vältellä omia tunteitaan sekä erilaisia konfliktitilanteita, jotka saattavat horjuttaa tätä tasapainoa, joka on heille tärkeää.

Toinen tärkeä aspekti, mikä liittyy numeroon kuusi on kohtalo. Tästä syystä heidän elämässään onkin normaalia enemmän "kohtaloa", eli he voivatkin huomata, että monet heidän elämässään tapahtuvat asiat johtuvat entisten elämien valinnoista sekä teoista. Koska kutoset edustavat karmaa ja kohtaloa, heissä on paljon henkistä viisautta. Tästä syystä kutoset kuuluvatkin korttipakan henkisimpiin kortteihin.


Seitsemän

Seitsemän on yksi ns. henkisistä numeroista pakan osalta - toinen henkinen luku on numero yhdeksän. Seitsemän on kuitenkin ehkäpä lopulta yhdeksää vieläkin henkisempi luku. Se on aivan keskellä korttipakkaa ässän ja kuninkaan keskellä, eli se on keskimmäinen kortti. Tästä syystä seitsemän on ikään kuin silta materialistisen (joita kuvaa kortit ennen numeroa 7) ja henkisen välillä (jota kuvaavat ylemmät kortit). Seiskat kulkevatkin siis materialistisella sekä henkisellä polulla. He pääsevät kokemaan nämä kummatkin taajuudet oman elämänsä aikana. Kuitenkin koska he ovat juuri seiskoja, he tulevat löytämään todellisen täyttymyksen vasta silloin, kun he löytävät henkisen viisauden omaan elämäänsä.

Heillä on suora yhteys korkeampaan viisauteen, johon yhdistymällä he pystyvät löytämään vankan luottamuksen ja näin tietävät, että heistä sekä heidän tarpeistaan tullaan aina huolehtimaan. Seiskojen elämä on hyvin erityinen, sillä heitä todella kutsutaan tässä elämässä elämään henkisten totuuksien mukaisesti (mikä ei ole aina käytännön elämässä helppoa). Mutta samalla seiskoilla on mahdollisuuksia kokea korkeampia tietoisuuden tiloja - enemmän kuin muiden korttien. Usein seiskat voivatkin kokea, että vasta silloin, kun he osaavat hyödyntää omaa voimaansa viisaasti, vastuullisesti ja toisia auttaen, niin silloin elämä alkaa tukea heitä taianomaisesti.

Kahdeksan

Kahdeksan numerona kuvaa täyttymystä ja sadonkorjuuta. Se on ikään kuin tuplanelonen. Nelonen kuvaa turvallisuutta, pohjaa ja runsasta varastoa ja kahdeksan on ikään kuin tuplasti kaikki tämä! Kaseilla on käytössään siis paljon voimaa ja he voivat luoda monia upeita asioita sen avulla vaivattomasti. Kasin tarvitsee vain keskittää huomionsa siihen, mitä he haluavat luoda ja näin tulee tapahtumaan. Tämä suuri voima tuo kuitenkin suuren vastuun - heidän tuleekin oppia hyödyntämään voimaansa vastuullisella tavalla. Kasin ongelmat liittyvätkin yleensä voiman käyttämiseen - sillä omaa voimaa voidaan käyttää muiden vahingoittamiseen, tai jonkinlaisista ongelmista pakenemiseen, tai sitten hyvän luomiseen ja muiden auttamiseen. Heidän tuleekin oppia hyödyntämään omaa sisäistä potentiaaliaan viisaalla tavalla.

Kun kasit osaavat kääntää voimansa ja potentiaalinsa sisäänpäin - tutkimaan sisimpäänsä ja tekemään sisäisiä muutoksia, silloin he yhdistyvät omaan korkeimpaan potentiaaliinsa. Silloin he muistuttavat meitä kaikkia omasta jumalallisuudestamme.

Yhdeksän

Yhdeksän on toinen pakan luvuista, joka määritellään ns. henkiseksi kortiksi. Yhdeksän on viimeinen numero numerokorteissa. Ässä on ensimmäinen luku ja se kuvaa uusia alkuja. Yhdeksän on viimeinen numero, jolloin se kuvaa matkan päättymistä tietyllä tavalla - irtipäästöä. Ysin elämän aikana heidän tuleekin tehdä paljon irtipäästöä erilaisista asioista, kuten esimerkiksi ihmissuhteista, ideoista, elämäntyyleistä ja tavoista, sillä ne ovat palvelleet jo oikean aikansa, antaneet tarvittavan hyödyn ja nyt on tullut aika viedä nämä päätökseen.

Ysejä kutsutaankin suhtautumaan elämäänsä korkeammasta näkökulmasta käsin ja näkemään jumalallinen tarkoitus kaikessa - erityisesti päättymisissä. He löytävätkin täyttymyksen ja mielihyvän ainoastaan irtipäästämisen ja antamisen kautta. Jos ysit toimivat elämässään itsekkäästi ja tekevät asioita vain itsensä vuoksi, he voivatkin lopulta huomata, että se tulee johtamaan vain kurjuuteen sekä kärsimykseen. Ysit eivät yksinkertaisesti voi olla itsekkäitä, se on ikään kuin heidän täydellinen vastakohtansa!

Koska ysin elämänpolku on erilainen, heissä saattaa jollain tavalla näkyä joko tarve "pelastaa" muita (tai maailmaa) jollain tavalla. Tai ajoittain he voivat kokea elämässään voimattomuutta, jolloin he jäävät jumiin uhriajatteluun ja näin heidän on vaikeaa päästä eteenpäin omalla polullaan. Heissä on paljon sisäistä viisautta ja tämän vuoksi he pystyvät näkemään elämän paljon korkeammasta näkökulmasta käsin, kuin monet muut (sillä he eivät ole enää niin kiinnittyneitä omaan henkilökohtaiseen näkökulmaansa - koska ovat matkallaan tehneet niin vahvaa irtipäästöä).


Kymmenen

Sekä ässällä että kympillä on siis samankaltaisia ominaisuuksia. Näitä on muun muassa tahdonvoima sekä kunnianhimo. Heillä on siis suuri halu ja tarve saavuttaa sekä tehdä paljon asioita! Samalla kympit todella pystyvät tähän (toisin kuin ässille se voi olla hieman vaikeampaa). Kympeillä on enemmän itseluottamusta, mikä ässiltä puuttuu, joka auttaa heitä saavuttamaan erilaisia asioita. Kympeillä on siis jonkinlainen luontainen tarve ja halu luoda saavutuksia omassa elämässään. Joillakin on tarve saada myös huomiota sekä tunnustusta muilta ihmisiltä (monista voi tästä syystä tullakin jonkinlaisia esiintyjiä). Kymppien onkin hyvä tiedostaa ja ymmärtää tätä sisäistä tarvettaan. Sillä hekin - kuten kaikki muutkin numerot ovat täällä etsimässä täyttymystä. Kympeille se tulee saavutusten, suosion ja arvostuksen kautta. He todellakin voivat saavuttaa monia upeita asioita - tärkeintä heille on kuitenkin selvittää syvällisempi syy MIKSI he haluavat tätä (jonka he voivat vain itse tietää kuuntelemalla itseään).

Kympeillä on todella paljon potentiaalia suureen menestykseen tässä elämässä! He pystyvät nousemaan hyvin korkeaan asemaan omassa elämässään, jos tämä on jotain sellaista, mitä he haluavat. Se johtuu siitä, että he ovat jo keränneet itseensä aikaisempien numeroiden viisauden sekä kokemukset, joka pystyy kuljettamaan heitä upeaa menestystä kohti.

Jätkä

Jätkä on kuninkaallisen perheen nuorin jäsen. Hänet voidaan nähdä esimerkiksi prinssinä - joka on nuori, luova, viisas ja hurmaava. Mutta hänellä ei ole vielä kuninkaalle kuuluvaa vastuuta - eikä hän usein haluakaan sitä. Jätkät haluavat vain pitää hauskaa! Samalla hän kaipaa kuitenkin ihailua sekä kunnioitusta muilta. Toiseksi hänet voitaisiin nähdä kuninkaan nuorempana neuvonantajana. Hän pystyy vaikuttamaan kuninkaaseen, mutta tässä työssään hänellä on kuitenkin usein oma tavoitteensa mukana. Jätkässä on siis myös tietty määrä nokkeluutta, epärehellisyyttä sekä myös luovuutta ja kekseliäisyyttä - hän keksii keinot, joiden kautta hän pystyy pitämään keplottelunsa piilossa ilman, että hän jää niistä kiinni.

Nämä ominaisuudet kuvaavat hyvin jätkää - hänessä on nuorekasta luovuutta erittäin paljon. Ja koska hänessä ei ole vielä iän tuomaa viisautta, hänen ulottuvilla on houkutuksia käyttää valtaan ja luovuutta väärin. Jätkä kuvastaa kuitenkin myös henkistä vihkimystä. Heitä kutsutaankin nousemaan materialistiselta tasolta korkeammalle ja näin yhdistymään kortin korkeimpiin aspekteihin. Heidän mielensä on hyvin luova ja älykäs ja näin he pystyvät hyödyntämään sitä viisaalla tavalla. He ketkä onnistuvat tässä tulevat saavuttamaan paljon elämässään.

Kuningatar

Kuningatar on hyvin voimallinen kortti - onhan hän valtakuntansa hallitsija. Tästä syystä kuningatar on yleensä tietoinen omasta voimastaan ja sen tuomasta vastuusta - jota voidaan käyttää joko hyviin tai ikäviin asioihin. Kuningatar pystyy hallitsemaan valtakuntaansa, mutta hän tekee sen eri tavalla kuin kuningas. Hän keskittyy palveluun ja osoittaa hallitsijana enemmän myötätuntoa muita kohtaan.

Kuningattarella on paljon viisautta, koska hänellä on niin paljon erilaisia kokemuksia entisistä elämistään. Hänessä on myös paljon äidillisyyttä sekä halua tukea muita heidän omalla polullaan. He löytävätkin suurimman täyttymyksen, kun he pääsevät tukemaan muiden hyvinvointia. He ovat luontaisia johtajia ja heissä on kyky kerätä ihmisiä hyvän tarkoituksen äärelle. Yksi kuningattaren haasteena onkin se, että he osaavat toimia äitihahmoina viisaalla tavalla, niin että he eivät liiallisesti kiinnity omiin (mahdollisiin) lapsiinsa ja osaavat tarjota tämän rakkautensa sekä tarpeensa huolehtia muista myös suuremmalle joukolle.


Kuningas

Kuningas on viimeinen kortti pakassa, jokaisen eri maan osalta. Kuningas kuvaakin näin kehityksemme viimeistä vaihetta - jolloin hänessä on jo jokaisen aikaisemman eri numeron viisaus, jonka hän on omaksunut matkallaan tätä korkeaa asemaa kohti. Kuninkaassa on maskuliinista johtajuutta sekä voimaa ja tämän lisäksi myös kokemuksen tuomaa viisautta. Tästä syystä kaikki kuninkaat pystyvät tunnistamaan helposti totuuden. He tietävät mikä on oikein. He eivät kuitenkaan aina toimi tämän viisauden mukaisesti. Kuninkaiden ongelma koskeekin enemmän oman vallan väärinkäyttöä.

Kuningas ei ole kenellekään helppo kortti omistaa siihen liittyvän vastuun vuoksi. Tästä syystä monet eivät saavutakaan kuninkaaseen liittyvää potentiaalia, sillä he voivat paeta tätä vastuuta hyvin paljon esimerkiksi omien pelkojen vuoksi. Jokaisella kuninkaalla on sisäinen ääni, joka ohjaa heitä johtajuusrooliin heidän omassa elämässään. Jos he eivät kuuntele ja seuraa tätä sisäistä ääntä, niin he eivät täytä heidän kohtaloaan tässä elämässä, eivätkä näin saavuta sen tuomaa sisäistä rauhaa. Useimmat kuninkaat ovat kuitenkin tietoisia omasta voimastaan ja samalla tiedostavat, että sitä tulee käyttää viisaudella sekä vastuulla, jos sillä halutaan luoda jotain hyvää heille itselleen tai maailmalle.

Miten tulkinta tehdään?

Sinun omat vuosikorttisi valikoituvat tulkintaan oman syntymäpäiväsi perusteella, eli koko tulkinta perustuu siihen tietoon ja kaikki kortit valikoituvat tulkintaan sen mukaisesti. Jokaisena eri vuonna sinulle tulee täysin uudet vuosikortit, eli aina syntymäpäiväsi jälkeen vuoden energiat (siunaukset, haasteet, mahdollisuudet, opit jne.) muuttuvat. Tulkinnassa en käytä fyysisiä pelikortteja ollenkaan, eli kortteja ei nostata tulkintaa tehdessä.

Tätä tulkintaa en tee myöskään hyödyntämällä intuitiota, vaan kunnioittamalla sekä seuraamalla tätä erityistä ja tarkkaa systeemiä, joka kertoo sinusta, sinun tulevasta vuodestasi ja siellä olevista tapahtumista todella paljon pohjautuen omaan syntymähetkeesi (tämä eroaa astrologiasta siten, että syntymäpaikkaa tai kellonaikaa ei tarvita tulkinnan tekemiseen).

Tulkinta tehdään sinulle kirjallisena, jossa on selkeät ohjeet miten sinun tulee käyttää tätä ja mitä eri kortit sinun tulkinnassasi tarkoittavat. Näin voit palata tulkinnan pariin aina, kun sinusta tuntuu siltä, että kaipaat ohjausta ja viisautta elämäsi eri tilanteissa. Vuoden lopussa saatat todella hämmästyä siitä, miten moni teema toteutui, joista sinun kohtalosi kortit kertoivat sinulle tulkinnassa!

Tulkinta aloitetaan aina sinun syntymäpäivästäsi - eli vuosi jota käsitellään alkaa aina syntymäpäivästäsi ja loppuu seuraavaan syntymäpäivään. Jos olet syntynyt siis esimerkiksi maaliskuussa, niin tulkinta aloitetaan maaliskuusta ja se päättyy seuraavan vuoden helmikuuhun (tulkinnassa ei siis käsitellä kalenterivuotta tammikuusta joulukuuhun). Voit tilata vuositulkinnan itsellesi myös syntymäpäiväsi jälkeenkin, jos ne ovat olleet hiljattain, sillä tulkinta auttaa sinua ymmärtämään vahvemmin jo alkanutta vuottasi ja valmistumaan loppuvuoteen parhaimmalla tavalla.

Esimerkki vuosikorteista

Tulkinnassa katson mitkä ovat sinun omat henkilökohtaiset korttisi ja teen vuositulkinnan sen mukaisesti. Sinun vuositulkinnan kortit määräytyvät omien henkilökohtaisten korttiesi sekä ikäsi mukaisesti - jokaisena vuonna vuosikorttisi siis muuttuvat ja näin energiat sekä olosuhteet muuttuvat aina vuosittain. Tärkein asia mitä vuositulkinnassa tarkastellaan onkin siis ne olosuhteet, jotka ovat läsnä sinulla juuri sinä vuonna, mitä tulkinnassa tarkastellaan.

Sinun vuoteesi vaikuttaa siis hyvin monet eri energiat - tästä syystä vuositulkinta antaa sinulle hyvin paljon todella mielenkiintoista informaatiota (tulkinta sisältää yli 40 sivua)! Nämä esimerkkitulkinnan pelikortit eivät luonnollisesti kerro sinulle juuri mitään, mutta niitä käsitelläänkin tulkinnassa, niin sinä voit ymmärtää mikä niiden sanoma on sinun vuotesi osalta ja miten ne vaikuttavat sinun elämääsi. Olen myös tehnyt sinulle selkeät ohjevideot, niin voit ymmärtää miten hyödynnät omaa vuositulkintaasi ja miten voit saada siitä kaikista parhaimman hyödyn irti.

Jokaisella vuositulkinnan kortilla on oma merkityksensä

Jokaisella pelikortin kortilla (52 korttia) on oma erityinen persoonansa, energia ja sanomansa. Se miten tuo yksi kyseinen kortti vaikuttaa sinun omaan vuoteesi riippuu hyvin paljon myös siitä, mitä vuosikorttia tuo kyseinen kortti edustaa sinun vuodessasi. Yhdellä korttipakan kortilla on siis yli kymmenen eri sanomaa!

Sinun on hyvin hyödyllistä tuntea omat vuosikorttisi. Joskus omat vuosikortit voivat kirjaimellisestikin olla niin positiivisia, että olisi erittäin harmi, jos et tiedostaisi sinun ulottuvillasi olevia, upeita mahdollisuuksia jonain vuonna! Tässä muutama mielenkiintoinen ja upea merkitys, mitä korteilla voi olla:

Ruutuseitsemän

Tunnetaan miljonäärikorttina; tällaisena vuonna sinulla on upeat olosuhteet ulottuvillasi ja kun tunnetilasi on oikeanlainen, voit vetää puoleesi todella suuren määrän rahaa - helposti

Patakuningas

Tämä kortti on elämässämme vain kerran tai joissain tapauksissa pari / kolme kertaa -> jolloin meidän on mahdollista luoda tämän upean sisäisen voimamme kautta oikeastaan ihan mitä tahansa haluammekaan - käytössämme on niin paljon upeaa voimaa!

Herttakaksi

Herttakaksi merkitsee sydämien liittoa. Tänä vuonna saatat tavata unelmiesi kumppanin, tai vähintään sydänystävän. Tämä on tänä vuonna sinulle tärkeänä tavoitteena ja kun tämä kortti ilmestyy vuosikorteissasi, voit olla varma siitä, että tulet onnistumaan tässä!

Ristikuningatar

Tänä vuonna sinun henkiset ja intuitiiviset kykysi tulevat vahvistumaan! Tulet nousemaan elämässäsi korkeampaan, uuteen taajuuteen. Tämä korkeampi tietoisuus ja viisaus vahvistaa inspiraatiotasi ja voit halutessasi hyödyntää sitä muiden auttamisessa.

Tässä oli joitakin esimerkkejä mielenkiintoisista korteista ja niiden merkityksistä. Tässä systeemissä on monia muitakin erittäin positiivisia kortteja ja tätä kautta hyvin siunattuja jaksoja, jotka koskettavat elämäämme - joskus vain yhden kerran elämässämme. Omiin vuosikortteihin tutustumalla pääset tutkimaan mitkä ainutlaatuiset olosuhteet koskettavat sinua aina yhdessä vuodessasi.

Kenelle tulkinta sopii?

 • Heille ketkä ovat valmiita tuntemaan itsensä yhä syvällisemmin, käsittelemään haasteitaan ja ottamaan itsestään vastuuta luodakseen itselleen upean vuoden

 • Oman elämän luojille ja luojattarille, ketkä ovat valmiita helpottamaan omaa etenemistään omalla polulla tarkastelemalla omia kortteja, sielun suunnitelmaa ja elämän erilaisia syklejä

 • Heille ketkä kuuntelevat rohkeasti omaa intuitiotaan ja sydäntään (eivätkä jää liikaa kiinni tulkinnassa sanottuihin asioihin) - koska lopulta elämäsi on aina ensisijaisesti sinun käsissäsi ja sinulla on myös suuri vaikutus siihen, minkälaisella tavalla vuosikortit manifestoituvat elämääsi

Kenelle tulkinta EI sovi?

 • Todella herkille ihmisille, jotka eivät pidä siitä, että he kuulevat mahdollisesti jotain negatiivista omasta tulevaisuudestaan (silloin tämä ei välttämättä ole sinun juttusi)

 • Heille ketkä odottavat että korttitulkinta kertoo mitä heidän tulevaisuudessa tulee tapahtumaan (tätä systeemiä ei ole tarkoitus käyttää vain näin - ennustamiseen, niin että unohdat sinun oman henkilökohtaisen vaikutuksen elämääsi, vaan se on tuki sinun oman elämän luomiseen)

 • Heille ketkä ovat syntyneet joulukuun 31. päivänä (olet pelikorteissa "jokeri", jolloin sinusta ei voi tehdä tulkintaa, koska et ole tulkittavissa tämän menetelmän kautta. Sinulla on suuri vapaus ilmentää mitä haluat - mikä on hyvä asia!)

Milloin sinun kannattaa tilata oma tulkinta?

Suosittelen tilaamaan oman tulkinnan silloin, kun syntymäpäiväsi on lähestymässä (se on ollut hiljattain tai se on tulossa noin 3-4 kk sisällä). Näin voit varmistaa, että saat tulkinnan ennen syntymäpäivääsi. Vuositulkintaa on hyödyllistä tarkastella, vaikka sinun oma henkilökohtainen vuotesi olisi jo alkanut (eli syntymäpäiväsi on jo ollut hiljattain, noin reilu kuukauden sisällä), sillä sinulla on vielä runsaasti tuota vuotta kuitenkin jäljellä ja sitä kautta on hyödyllistä tarkastella, minkälaiset olosuhteet vuodessasi on.

Voit toki tilata vuositulkinnan jo hyvissä ajoin ennen syntymäpäivääsi, näin monet tekevät ja varmistavat, että saavat oman tulkinnan ennen syntymäpäivää. Jos mietit milloin sinun kannattaisi tilata oma tulkinta - ota meihin yhteyttä, autamme sinua mielellämme!

VUOSITULKINTASI SISÄLTÄÄ:

 • Tulkinnan sinun henkilökohtaisista korteistasi, jotka kertovat sinun persoonallisuudestasi, lahjoistasi ja haasteistasi

 • Sinun vuoden tärkeimmät korttisijotka kertovat vuoden tärkeimmät teemasi, haasteesi ja siunauksesi

 • Vuoden jakaminen tiettyihin teemoihin ja ajanjaksoihin sekä niihin liittyvät kortit ja tulkinnan siitä, mitä ne merkitsevät

 • Kortit omiin läheisiisi liittyen - pääset tarkastelemaan ketkä läheiset saattavat olla merkittävässä osassa sinun tulevassa vuodessasi (esim haasteidesi / siunaustesi tms. kannalta)

Tulkinnan hinta on: 197 €

VUOSITULKINTASI SISÄLTÄÄ:

Video-ohjeet vuositulkintasi ymmärtämiseen ja sen soveltamiseen käytännönläheisellä tavalla omaan elämääsi  

Vuositulkinnan digitaalisena ja tulostettuna versiona, joka lähetetään postissa (postitus Suomeen), tulkinnassa on yhteensä noin 40-50 sivua ohjausta tulevaan vuoteesi

Valitettavasti tulkinnat on tällä hetkellä loppuunmyyty. Voit liittyä alapuolelta odotuslistalle ja kuulla ensimmäisten joukossa, kun tulkintoja on mahdollista jälleen hankkia.

HUOM! Tilaus on lopullinen (ei palautusmahdollisuutta).

Tilaus toimitetaan sinulle sähköpostilla sekä paperiversiona (postitus Suomeen). Teen tulkinnat ensimmäisinä heille, kenellä on ensin syntymäpäivä tiedossa. Toimitus saattaa siis kestää useita viikkoja (riippuen syntymäpäivästäsi). Jos syntymäpäiväsi on hyvin pian, niin varaudu odottelemaan tulkintaasi jonkin aikaa. Jos syntymäpäiväsi on hieman myöhemmin (reilu kahden kuukauden päästä), niin saat tulkinnan silloin, kun syntymäpäiväsi on lähestymässä (noin 3-4 viikkoa ennen syntymäpäivää). Saat myös hyvin selkeät ohjevideot tulkintasi ymmärtämiseen sekä sen hyödyntämiseen.

>