Runsauden luominen

17.00 sis alv 24%

Kuvaus

Tässä visualisaatiossa manifestoidaan unelmia todeksi Arkkienkeli Rafaelin avulla. Rafael tuo sinulle ohjausta unelmaasi liittyen, hän vahvistaa myös luottamustasi viemällä sinut matkalle unelmaasi ja näyttämällä miten se toteutuu. Muista että enkelit usein vastaavat pyyntöihimme niin, että he tuovat eteemme tilaisuuksia tavoitteiden toteuttamiseksi. On siis tärkeää tarttua kiinni tällaisiin kaikkiin tilaisuuksiin, mitkä tuntuvat oikeilta. Juuri niiden avulla pystyt saavuttamaan toiveesi toteen.

Äänitteen kesto on noin 20 minuuttia ja se on mp3 -muodossa. Kun tilaus on maksettu ja vahvistettu, saat automaattisesti äänitteen omaan sähköpostiisi samantien tilaamisen jälkeen.

HUOM! Ostamisen jälkeen saat vahvistusviestin sähköpostiisi. Sähköpostiviestissä on linkki, jonka kautta pääset lataamaan visualisaation omalle koneellesi. Linkki ei välttämättä toimi kunnollisesti esimerkiksi puhelimen/tabletin kautta, jos yrität kuunnella sitä suoraan näiltä laitteilta linkin kautta. Lataa siis tiedosto ensin tietokoneellesi ja sieltä voit sitten tarvittaessa siirtää äänitteen esimerkiksi puhelimeesi tai tablettiin, jos haluat kuunnella sitä tällaiselta laitteelta.
>