Matka entiseen elämään

17.00 sis alv 24%

Kuvaus

Tässä visualisaatiossa matkaat turvallisesti entiseen elämään tutkimaan mennyttäsi. Tutustut yhteen entiseen elämääsi ja voit näin oppia itsestäsi, menneisyydestäsi ja omista vahvuuksistasi yhä enemmän. Kun kuuntelet tätä äänitettä useasti, voit joka kerta matkata toiseen elämään ja tätä kautta saat syvemmän ymmärryksen itsestäsi. Entisten elämien tutkiminen voi olla mielenkiintoista ja mukavaa sekä samalla myös parantavaa, sillä kohtaamalla itsesi ja eri puolet sinusta voit parantaa menneisyyden asioita ja niiden vaikutusta tähän hetkeen.

Äänitteen kesto on reilu 20 minuuttia ja se on mp3 -muodossa. Kun tilaus on maksettu ja vahvistettu, saat automaattisesti äänitteen omaan sähköpostiisi samantien tilaamisen jälkeen.

HUOM! Ostamisen jälkeen saat vahvistusviestin sähköpostiisi. Sähköpostiviestissä on linkki, jonka kautta pääset lataamaan visualisaation omalle koneellesi. Linkki ei välttämättä toimi kunnollisesti esimerkiksi puhelimen/tabletin kautta, jos yrität kuunnella sitä suoraan näiltä laitteilta linkin kautta. Lataa siis tiedosto ensin tietokoneellesi ja sieltä voit sitten tarvittaessa siirtää äänitteen esimerkiksi puhelimeesi tai tablettiin, jos haluat kuunnella sitä tällaiselta laitteelta.
>