Toimitus- ja maksuehdot

Tilaaminen

Tilaukset tehdään ainoastaan verkkokaupan kautta. Ei minimitilausrajaa. Tilaus tulee maksaa valitsemallasi maksutavalla etukäteen jonka jälkeen saat visualisaatiot automaattisesti sähköpostiisi. Voit maksaa kaikilla tavallisimmilla pankkimaksuilla: Nordea, Osuuspankki, Sampo Pankki, Tapiola, Aktia/Pop/SP, Handelsbanken, Ålandsbanken ja S-pankki. Tämän lisäksi maksutapana käy myös luottokortit sekä osamaksu (Collector, Everyday tai Jousto) Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %.

Visualisaatioiden toimitus

Kun tilaus on maksettu ja vahvistettu, saat automaattisesti sähköpostiisi linkin, jonka kautta saat visualisaatioäänitteen ladattua omalle tietokoneellesi. Saat siis visualisaation samantien sähköpostiisi tilauksen jälkeen. Visualisaatiot ovat mp3-muodossa, joten varmista ennen tilauksen tekemistä, että tietokoneesi pystyy avaamaan tämän tiedostomuodon.

HUOM! Maksamisen jälkeen saat vahvistusviestin sähköpostiisi, jossa on äänitteen latauslinkki. Tämä linkki ei välttämättä toimi kunnollisesti suoraan esimerkiksi puhelimen tai tabletin kautta. Tallenna siis äänite ensin omalle tietokoneellesi ja sieltä voit tarvittaessa siirtää sen toiselle laitteelle kuuntelua varten.

Maksaminen

Sinulla on valittavanasi monta eri maksutapaa, joista voit valita omaan tilanteeseesi sopivan vaihtoehdon. Maksaminen tapahtuu Checkout Finland Oy:n sivuston kautta – johon sinut ohjataan automaattisesti maksuvaiheessa. Checkout Finland on luotettava suomalainen yritys, jonka kautta maksaminen tapahtuu helposti ja täysin turvallisesti. Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Checkout on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä palvelu. Tässä on vielä lisätietoja eri maksutavoista:

1. Maksu pankkipainikkeilla

Käytössäsi on kaikkien pankkien maksupainikkeet (Nordea, Osuuspankki, Sampo Pankki, Tapiola, Aktia/Pop/SP, Handelsbanken, Ålandsbanken ja S-pankki), joiden avulla voit maksaa tuotteet heti kokonaisuudessaan. Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Checkout on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä palvelu.

2. Maksu luottokortilla

Voit maksaa myös Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -korteilla. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti Netsin SSL-suojatulla maksulomakkeella. Palvelun tarjoajalla eikä Checkout Finland Oy:llä ole pääsyä korttitietoihin eikä maksukortin tietoja tallenneta järjestelmiin. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa- ja MasterCard SecureCode –todentamispalvelut, joiden avulla kortinhaltijan henkilöllisyys todennetaan.

3. Collector lasku tai osamaksu

Sinun on mahdollista maksaa myös laskulla tai osamaksulla yhteistyössä Collector Credit AB:n kanssa. Kun valitset maksutavaksi lasku- ja osamaksuvaihtoehdon, niin saat automaattisesti korotonta maksuaikaa seuraavan kuukauden viimeiseen päivään asti. Kun lasku tulee sinulle, niin voit valita maksatko koko summan kerralla tai jaatko maksun pienempiin eriin.

Laskut erääntyvät joka kuukauden viimeinen päivä, minkä johdosta sinulla voi olla jopa 60 päivää korotonta aikaa maksaa lasku. Laskuun lisätään 2,95 euron laskutusmaksu. Takaisinmaksuaika on 48 kk – tai voit maksaa laskun halutessasi niin pian kuin vain haluat – päätät itse maksuajan. Jos valitset osamaksun, niin voit valita itse osamaksun summan. Kun seuraava lasku saapuu sinulle, jäljelle jääneelle summalle lisätään 1,60 % korko.

Kun saat laskun, voit valita osamaksun maksamalla kuukauden vähimmäissumman, joka ilmenee laskustasi. Laskulla tai osamaksulla maksavan asiakkaan tulee olla vähintään 20-vuotias ja luottotietojen tarkastus tehdään aina maksutapahtuman yhteydessä. Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista veloitetaan 5 euron muistutusmaksu sekä korkoa 1,60 % kuukaudessa viivästyneeltä ajalta. Nimellinen vuosikorko on 19,2 %.

4. Everyday

Ostaessasi Everyday:llä saat käyttöösi vähintään 300 €:n jatkuvan luoton verkko-ostosten tekemiseen. Sopimus on voimassa toistaiseksi. Voit maksaa halutessasi ostoksen laskulla kerralla, jolloin saat keskimäärin 45 vuorokautta maksuaikaa ostoksellesi tai voit maksaa kätevästi luotolla kuukausierissä.

Maksutavat:

1. Kertasuorituksena
– Ei lisäkuluja, mikäli ostos maksetaan kokonaisuudessaan eräpäivään mennessä, todellinen vuosikorko tällöin on 0 %.
– Eräpäivä seuraavan kuukauden lopussa.

2. Kuukausierissä
– Minimilyhennys 1/5 laskun loppusummasta, kuitenkin vähintään 20€.
– Eräpäivän jälkeen avoimeksi jäävälle saldolle lasketaan kuukausikorkoa 5 %.
– Tyypillisen 500€:n luottosumman todellinen vuosikorko on 48,52 %.

Everyday:llä voi maksaa täysi-ikäinen hyvin raha-asiansa hoitava Suomen kansalainen. Sopimuksen allekirjoitus tapahtuu omilla henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla. Everyday tarkistaa maksajan henkilöluottotiedot Suomen Asiakastieto Oy:stä sekä henkilötiedot väestötietojärjestelmästä. Lisätietoja: http://www.everyday.fi/verkkomaksu/

5. Jousto

Jousto on kotimainen palvelu, jolla asiakas rahoittaa nettiostoksensa nopeasti ja turvallisesti. Jousto palvelu on tarkoitettu 20–75-vuotiaille suomalaisille yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Laskun asiakas saa halutessaan myös sähköpostiin. Hakiessaan Joustoa asiakas tunnistautuu ensin millä tahansa suomalaisen pankin verkkopankkitunnuksilla ja tämän jälkeen täyttää lomakkeelle tietonsa. Päätöksen ja tiedon lainan myöntämisestä hän saa heti.

Kun asiakas maksaa Joustolla ja valitsee maksutavaksi Jousto Laskun, hän saa maksuaikaa 14 vuorokautta. Ainoa kulu on laskutuspalkkio 4,90 €/lasku. Asiakas voi maksaa myös erissä Jousto Osamaksulla 1-24 kuukauden takaisinmaksuajalla. Laskutuspalkkio on 4,90 €/lasku ja kuukausittainen nimelliskorko 2,42 %. Kertaostos verkkokaupassa Jousto Osamaksulla on maksimissaan 2000 €. Joustolla maksaminen on erittäin turvallista. Maksutapahtuma ja tietojen välitys tapahtuu aina suojatussa yhteydessä. Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com.

Palautus ja muut ehdot

Verkkokaupasta ostetuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta, joten huomioithan tämän aina kun teet tilausta.

HUOM! Ostettuja meditaatioita ja muita ladattavia tuotteita ei saa jakaa muille tekijänoikeuslain mukaisesti. Verkkokaupan ladattavat tuotteet on tarkoitettu ainoastaan maksaville asiakkaille ja heidän käyttöönsä. Jos haluat käyttää visualisaatioita julkisesti esitettävänä, niin tarvitset siihen aina erikseen luvan. Visualisaatioiden kopioiminen kielletty. Kaikki tallenteet on tehty asiakkaille sydämellä ja noudattaen korkeaa laatua. Kiitos kun ymmärrät.

 

>