Mitä yksisarviset ovat?

 

Yksisarviset ovat ylösnousseita hevosia, jotka palvelevat meitä henkisellä tiellämme. He ovat enkelimäisiä, hyvin korkeavärähteisiä ja voimallisia olentoja, jotka kasvattavat vahvasti yhteyttämme korkeimpaan ja oman sielumme viisauteen. Kun vastaanotamme apua yksisarvisilta, voimme odottaa unelmiemme toteutuvan helpommin ja suuremman valon sekä rakkauden saapuvan elämäämme.

Yksisarviset ovat hieman erilaisia, kuin enkelit. He ovat kehittyneet yksisarvisiksi syntymällä ensin hevosiksi ja sen jälkeen he ovat kehittyneet henkisellä tiellään, jättäneet fyysisen kehonsa ja kehittyen yksisarvisiksi. Yksisarviset toimivat siis puhtaasta valosta käsin, eikä heillä ole fyysistä kehoa. Yksisarvisilla kuvataan yleensä olevan kaunis sarvi otsassaan. Tämä kuvaa kolmannen silmän kehittymistä. Yksisarviset voivat ohjata valoa sarvestaan pyytäessämme erilaisiin asioihin ja voimme näin vastaanottaa parannusta yksisarvisilta.

Joillakin yksisarvisilla kuvataan olevan myös kauniit siivet ja joillakin yksisarvisilla voi olla myös tällaiset siivet selässään. Näitä siipiä voidaan hyödyntää esimerkiksi energiasuojauksen tekemisessä, sillä he voivat sulkea esimerkiksi meidät siipiensä suojaan. Siivet kuvaavat rakkautta ja sydänchakran kehittymistä. Yksisarviset ovat usein vahvassa yhteydessä lapsiin, sillä lapset ovat niin aitoja, iloisia ja viattomia. Yksisarviset rakastavatkin leikkejä, iloitsemista ja sydämen aitoutta. Ei varmasti olekaan sattumaan, että lapsille tehdään paljon yksisarvisia kuvaavia leluja.

Miten yksisarviset voivat auttaa meitä?

Yksisarviset auttavat meitä muodostamaan sielumme viisauteen selkeämmän ja kirkkaamman yhteyden. He auttavat meitä toimimaan vahvemmin tuosta viisaudesta käsin. Käytännössä tämä tarkoittaa siis sitä, että osaamme päästää mielemme harhoista ja peloista irti ja sitä kautta nauttimaan enemmän elämästämme aitona itsenämme. Näin myös suurempi ilo ja rakkaus voi saapua elämäämme. Yksisarviset rakastavatkin iloitsemista ja kannustavat meitä suhtautumaan elämäämme paljon keveämmin. Kun työskentelet yksisarvisten kanssa niin voit olla varma siitä, että kohtaat runsaasti yhteisiä naurunhetkiä ja löydät tätä kautta selkeämmän yhteyden itseesi.

Voit pyytää yksisarvisia apuusi kun haluat saavuttaa selkeämmän yhteyden itseesi ja sielusi viisauteen. He tuovat sinulle tilaisuuksia itsesi kehittämiseen ja ohjaavat sinua siihen suuntaan, mikä palvelee omaa kehitystäsi ja auttaa sinua saavuttamaan vapauden elämääsi. Yksisarviset voivat siis auttaa meitä upealla tavalla henkisellä tiellämme ja muistuttavat oleellisesta – elämisen keveydestä.

Voit työskennellä yksisarvisten kanssa samalla tavoin, kuin enkeleidenkin. Voit pyytää heitä apuun unelmiisi liittyen ja henkiselle tiellesi – mikä onkaan sinulle tärkeää juuri tässä hetkessä. Kaikista voimallisinta yksisarvisten apu on kuitenkin niissä asioissa, jotka ovat sinun sydämellesi tärkeitä, aitoja toiveitasi. Niiden avulla voit jättää mielesi murheet ja rajallisen näkemyksen itsestäsi sekä maailmankaikkeudesta taaksepäin sekä yhdistyä ainoaan oikeaan olemukseen sinussa, omaan sielusi viisauteen.

Yksisarviset ovat myös erittäin voimallisia parantajia. He voivat välittää valosarvestaan puhdasta, erittäin parantavaa ja voimallista energiaa, joka auttaa meitä päästämään irti vanhasta, jumiutuneesta energiasta ja sitä kautta puhdistumaan, tulemaan vahvemmin siksi, joka todellisuudessa olemme. Voimme pyytää yksisarvisia ohjaamaan tuota hoitavaa energiaansa johonkin kohtaan meissä, tai yleisesti koko energiajärjestelmäämme, kun olemme valmiita päästämään irti siitä osasta meissä, joka ei palvele enää. Sen jälkeen voi vain jäädä nauttimaan yksisarvisten puhdistavasta valosta. Yksisarvisten energia on yleensä niin puhdistavaa, joten heidän kanssaan työskennellessä on hyvä varmistaa, että on hyvin maadoittunut. Näin voi avautua tälle suurelle valolle entistä vahvemmin.

Miten voin luoda yhteyden yksisarviseeni?

Sinullakin on oma yksisarvinen, johon voit muodostaa selkeämmän yhteyden olemalla häneen vahvemmin yhteydessä. Pelkkä ajatuskin yksisarvisista kutsuu heitä sinun luoksesi. Mitä vahvemmin olet heidän kanssaan tekemisissä, esimerkiksi ajattelemalla heitä ja pyytämällä heitä apuusi, sitä vahvemman yhteyden yksisarvisiin luot. Aivan samalla tavalla kun muodostat ystävääsi yhteyden viettämällä aikaa hänen kanssaan, samalla tavalla voit kasvattaa yhteyttäsi yksisarvisiin panostamalla tuohon yhteyteen itse.

Voit myös hiljentyä tämän hetken äärelle ja sitä kautta aistia omaa yksisarvistasi. Rauhoitu, maadoita itsesi ja hiljenny, voit sitten pyytää yksisarvista luoksesi ja tarkkailla miten aistit häntä. Ehkäpä tunnet suurta rakkautta tai valoa luonasi, tai huomaat ajattelevasi jotain kaunista majesteettista olentoa. Luota omiin tuntemuksiisi ja tarkkaile miten juuri sinä aistit yksisarvisia. Voit pyytää yksisarvisia myös omiin uniisi, niin että voit vahvistaa yhteyttäsi heihin nukkuessasi ja saada heiltä ohjausta. Muista että unet voivat kuitenkin tulla meille symbolisina, eli tuo ohjaus, joita saat yksisarvisilta ei välttämättä nouse mieleesi niin, että kuulet selkeästi heidän sanansa, vaan tuo ohjaus voi tulla esille muilla tavoilla.

Miten yksisarviset voivat auttaa meitä?

Yksisarviset voivat auttaa meitä monella eri tavalla, kun pyydämme heitä apuun. Yksisarvisetkin kunnioittavat aina meidän vapaata tahtoamme – kuten enkelitkin, eli he eivät voi auttaa jossain tietyssä asiassa, jos emme pyydä apua. Tästä johdosta on tärkeää työskennellä heidän kanssaan ahkerasti ja esittää pyyntöjä heille (ihan hiljaa omassa mielessä – he kuulevat ajatuksemme). Tässä on muutama vinkki, johon voit pyytää apua yksisarvisilta:

  • ruoan ja veden siunaaminen
  • suojauksen tuominen – voit pyytää yksisarvisilta energiasuojauksen ja kuvitella mielessäsi miten yksisarviset asettavan puhtaan valkoisen, heijastavan valosuojan ympärillesi
  • pyydä yksisarvisia vahvistamaan yhteyttäsi sielusi viisauteen ilon ja inspiraation löytämiseksi
  • unelmien toteuttaminen – pyydä yksisarvisilta apua ja ideoita oikean suunnan löytämiseksi
  • pyydä apua valintatilanteisiin, niin että voit valita itsellesi kaikista korkeimman vaihtoehdon
  • auran puhdistaminen (pyydä yksisarvisia suihkuttamaan valoa valosarvestaan auraasi, niin että se puhdistuu aivan täysin)
  • chakrojen puhdistaminen (pyydä yksisarvisia puhdistamaan sinun kaikki 12 chakraasi)
  • yksisarviset auttavat meitä toimimaan korkeimmasta käsin, eli voit pyytää heiltä vahvistusta rohkeuteesi, itseluottamukseesi ja rakkauteesi