Vapaudu puutteilta ja opi luomaan runsautta helpommin tämän vinkin avulla

 

Huomaatko sinäkin eläväsi ikävässä ongelmien ja haasteiden kierteessä…jossa keskityt lähinnä elämässä selviytymiseen. Siihen elämäntapaan, jossa keskityt ikäviin ongelmiin, kuten esimerkiksi…

…miten voit selviytyä tämän kuun laskuistasi
…miten voit ratkaista ongelmat ihmissuhteessasi
…miten voit oppia pärjäämään nykyisessä, nuhjuisessa työssäsi

On kuitenkin hyvä ymmärtää, että jos sinä luot elämääsi enimmäkseen tästä selviytymispohjaisesta mallista, sinun on paljon vaikeampaa löytää pysyvää, aitoa iloa omaan elämääsi.

Sillä olet tiedostamattasi valinnut tämän todellisuuden itsellesi, jonka mukaan pyrit vain ”tulemaan jotenkin toimeen” elämässäsi.

Sinun sielusi olemus ei kuitenkaan halua sinun elävän vain tällaista nuhjuista elämää.

Sillä kun vahvistat yhteyttäsi sieluusi, et tule vain selviämään, vaan tulet keskittymään ihanaan kukoistamiseen omassa elämässäsi.

Tällä videolla haluan auttaa sinua vahvistamaan yhteyttäsi tähän osaan itsessäsi, joka osaa:

  • luoda unelmia helposti ja nopeasti
  • löytää oman elämäntehtävänsä ja unelmat
  • olla onnellinen
  • löytää runsauden elämän kaikille osa-alueille

Sillä kun sinä alat kunnioittamaan tätä osaa itsessäsi, joka osaa luoda näitä visioita omaan elämääsi, kaikki tulee vain järjestymään paljon taianomaisemmin.

Tämä yksi helppo muistutus auttaa sinua vapautumaan selviytymistilastasi ja yhdistymään entistä vankemmin sinun sielusi tarkoitukseen ja visioihisi.

Kun sinä opit ruokkimaan tätä tärkeää osaa itsessäsi tämän yhden yksinkertaisen vinkin avulla, sinun elämäsi TULEE muuttumaan taianomaisesti. Kokeile vaikkapa 🙂

 

Rakkain terveisin,