Tuntuuko isot unelmasi melkeinpä mahdottomilta (lue silloin tämä!)

 

Tuntuuko sisimmässäsi olevan jonkinlainen ihana, iso unelma, joka ei vaan tunnu jättävän sinua rauhaan? Ehkä se tuntuu ihanalta ajatukselta, mutta sinussa on tuo toinen vastusteleva osa, joka suorastaan kauhistuu tästä visiostasi.

No et varmastikaan ole yksin näiden ajatusten kanssa! Isot tavoitteet vaativat meitä tekemään usein isoimman muutoksen – avautumisen kauniimpaan, uudenlaiseen todellisuuteen ja kasvamaan jälleen henkisenä olentona.

Vaikka isot unelmat voivatkin tuntua joskus vaikeilta ja melkeinpä mahdottomilta, se ei kuitenkaan tarkoita sitä, että sinun tulisi luopua niistä – päinvastoin! Vaan on tärkeää oppia tekemään sisäinen muutos, että tuo visiosi pääsee manifestoitumaan elämääsi helpommin.

Isot unelmat ovat kokemukseni kautta kaikista tärkeimpiä, sillä niissä tuntuu olevan ikään kuin ihmeellistä, upeaa suurta supervoimaa – joka aktivoi enkelimaailmankin auttamaan meitä todella ihmeellisellä tavalla.

Kun annamme näille sisäisille visioille luvan manifestoitua elämäämme – enkelitkin voivat astua elämäämme auttamaan meitä tässä asiassa entistä vahvemmin. Tulet varmasti huomaamaan tämän myös itse, kun teet ensin itse päätöksen, että olet valmis unelmaasi.

Joten tehdäänpä sinulle nyt kaksi tärkeää muutosta, mitkä auttavat sinua kulkemaan vahvemmin niitä upeita, isoja unelmiasi kohti (mitä tahansa iso sinulle merkitseekään).

1 – Vastustuksen energian poistaminen

Ainut syy siihen, että et saa jotain, johtuu siitä että sinussa on vastustuksen energiaa jossain. Vastustuksen energia on jonkinlaista pelkoa – joka estää sinua avautumasta unelmallesi ja vastaanottamaan sen elämääsi. Valitettavasti tämä jatkaa manifestoitumistaan elämääsi niin pitkään, kunnes opit tekemään tähän asiaan muutoksen.

Joskus tämä vastustuksen energia voi ilmentyä elämääsi niin, että et salli itsesi vaikkapa tiedostavan unelmiasi (tai vastaanottavan suurempaa selkeyttä siitä). Joskus se voi näkyä niin, että sinulla on vaan ikäviä tunteita unelmasi edessä (ikäville tunteille on aina joku syy!) ja sen vuoksi olet jumissa tuossa tilanteessa. Joskus voit vaikkapa pelätä unelmaasi – ehkäpä mietit miten se muuttaa sinua, ehkäpä pelkäät epäonnistumista – tai ehkä pelkäät vaikkapa onnistumista (hassua mutta niin totta)!

Kysymys kuuluukin; mitä sinä vastustelet? Mitä pelkäät unelmaasi liittyen? Kysy tuo kysymys itseltäsi, niin voit ymmärtää mikä pelko on nyt noussut esille irtipäästämistä varten. Unelmasi siis parantavat sinua – ne kuorivat sinusta kaiken valheellisen, rajoittavan energian pois – niin voit lopulta alkaa loistamaan yhä vahvemmin upeassa valossasi!

Ota vaikkapa paperi esille, kysy alitajunnaltasi mitä pelkoja siellä on unelmasi edessä ja kirjoita ne kaikki ylös. Joskus aika yllättäviäkin asioita voi nousta esille tietoisuuteesi! Pelkojen ymmärtäminen voi olla hyväksi, sillä samalla ymmärrät mikä osa sinussa vastustelee ja tuon ymmärryksen kautta olet avoimempi myös enkeleiden avulle.

Kun sinulla on ymmärrystä tästä asiasta, eli siitä minkälaisia pelkoja sinulla on – seuraavaksi on aika vastaanottaa parantavaa apua enkeleiltä. Enkelit näkevät tämän vastustuksen energian sinussa itsessäsi ja he pystyvät poistamaan sen sinusta helposti ja lopullisesti. Rentoudu siis (silloin olet vastaanottavaisempi parantavalle energialle), pyydä enkeleitä poistamaan tämä vastustuksen energia sinusta aivan täysin ja kokonaan helposti ja nopeasti. Muista tässä vaiheessa pysyä avoimena – se vaikuttaa siihen, miten syvällisesti sinua voidaan auttaa.

2 – Avaudu helpoimmalle ohjaukselle

Kun olet tehnyt enkeleiden kanssa parannusta energioihisi, seuraavaksi voit avautua unelmallesi vahvemmin. Se onnistuu tietenkin tässä vaiheessa paremmin, kun sinusta on ensin poistettu jotain vanhaa, estelevää energiaa.

Nyt voit siis valjastaa enkelit auttamaan sinua upeasti ja voimallisesti omassa unelmassasi.

Mieti mikä on tuo oma unelmasi ja mikä on korkein visiosi sen suhteen. Mikä visio on sinun omassa sydämessäsi kutsumassa sinua nauttimaan elämästäsi yhä vahvemmin ja täyttämään elämäsi suuremmasta onnellisuudesta? Jos kaikki olisi mahdollista – mistä sinä unelmoisit? Tässä vaiheessa ei tarvitse todellakaan jarrutella – sillä suurissa unelmissa (mitkä tuntuvat sinulle tärkeiltä), on suurta voimaa!

Kerro tästä unelmastasi seuraavaksi enkeleille! Kerro omasta visiostasi ja siitä miten ihanaa olisi, kun onnistut siinä upeasti heidän avullaan. Kerro että olet valmis unelmaasi (sillä saat ne asiat, joihin olet valmis). Tunne tämä päätös oikein kunnolla koko kehossasi – jokaisessa solussasi. Nyt olet valmis jättämään epäilyt, miettimiset, huolet ja murheet taaksepäin – sillä olet valmis unelmaasi, eikös vaan!

Pyydä enkeleiltä ohjausta unelmaasi liittyen. Pyydä heitä ohjaamaan sinua mahdollisimman selkeästi, nopeasti ja lempeästi unelmaasi, niin että varmasti huomaat enkeleiden ohjauksen omassa arjessasi ja onnistut unelmassasi. Tee myös selkeä päätös siitä, että olet nyt valmis avaamaan itsesi enkeleiden avustukselle – olet valmis huomioimaan heidän ohjauksensa ja kulkemaan helpointa reittiä pitkin unelmaasi kohti. Enkelit tiedostavat tämän kyllä ja ohjaavat sinua sitä kohti, kun olet valmis ottamaan tämän ohjauksen vastaan.