Tässä syyt siihen, miksi intuitiosi on vielä niin tukossa

 

Saako seuraava lause sinutkin pyörittämään silmiäsi ”Kuuntele omaa sydäntäsi”.

Tottakai sinäkin kuuntelisit omaa viisauttasi jos vain OSAISIT!

Muistan itsekin kun olin joskus vuosia sitten niin turhautunut tuohon ohjeeseen. Mietin pääni puhki tärkeää valintaa – pitäisikö minun perustaa oma yritys ja jättää oma vakituinen työpaikka.

Voin sanoa, että tuo valinta ei ollut lainkaan helppo!

Mieleni häiritsi päätöksen tekemistä vahvasti – oli paljon epäilyjä, jotka yrittivät sanoa, että unohda koko ajatus isojen elämänmuutosten suhteen! Olin nimittäin juuri saanut tietää olevani raskaana, oli iso asuntolaina maksettavana ja puolisollakaan ei ollut silloin vakituista työpaikkaa.

Sain kuitenkin valjastettua intuitioni voiman ja sen avulla tein päätöksen vaikeassakin tilanteessa. Unelmani toteutui (sillä intuitio on aina oikeassa ja johtaa meidät ihania asioita kohti!) ja jo ensimmäisenä vuonna yritystoimintani oli rahallisestikin kannattavampaa, kuin edellinen työpaikkani, puhumattakaan siitä miten ihanaa oli tehdä unelmieni työtä!

No miten SINÄ sitten voit valjastaa intuitiosi voiman ja tehdä upeimmat päätökset omassa ja lähimmäistesi elämässä? Se onnistuu päästämällä tuon viisauden edessä olevista harhoista irti!

Tässä on kolme yleistä syytä siihen, miksi intuitiiviset taitosi ovat vielä tukossa.

1 – vääristyneet äänet

Intuitiosi ei toimi kunnolla, jos sinussa elää toisenlaisia vääristäviä ääniä, jotka tukkivat tämän viisaan jumalallisen äänen itsessäsi.

No mitä nämä vääristävät äänet ovat?

Pelkoja – kaikkia ikäviä tunteita, jotka elävät vielä jollain tasolla sinussa.

Sinun voi olla erittäin vaikeaa kuunnella intuitiotasi, jos sinussa on paljon pelkoja ja muita energioita, jotka eivät ole peräisin jumalallisesta totuudesta.

Olet varmasti itsekin huomannut tämän.

Pelkosi ja epävarmuutesi ovat joskus erittäin äänekkäitä! Ne saavat sinut epäilemään omaa viisauttasi monessa eri tilanteessa. Ensin voit innostua esimerkiksi jostain ihanasta asiasta – mutta sen jälkeen joku hassu tiedostamaton osa sinussa laittaa isot jarrut päälle – ja tuo ihana innostus häipyy kuin tuhka tuuleen!

Nämä ikävät tunteet ovat siis yksi selkeä syy siihen, miksi intuitiosi ei toimi niin kirkkaasti.

Sillä intuitiosi ei värähtele pelkojen taajuudella.

Jos sinulla on esimerkiksi paljon rahaan liittyviä pelkoon pohjautuvia näkemyksiä ja uskomuksia, niin silloin tämä vaikuttaa erittäin paljon myös intuitiosi toimintaan tuon aiheen osalta.

On vaikeaa kuulla totuutta, kun sen edessä on harhoja!

Intuitiosi elää rakkauden, luottamuksen ja ilon taajuudella ja mitä enemmän ankkuroit itsesi tälle taajuudelle – sitä kirkkaammin kuulet oman viisautesi äänen missä tahansa tilanteessa ja sitä kautta kuljet aina oikeaan suuntaan.

Intuitiivisuuden harjoittaminen vaatii sinulta siis sitä, että käsittelet pelkojasi ja päästät niistä tukoksista irti, mitkä aiheuttavat sinussa ikäviä tunteita (niihin on aina jonkinlainen syy, joka voidaan poistaa esimerkiksi enkeleiden avustuksella).

2 – Pohja puuttuu

Intuition hyödyntämisen tärkein asia on luottamus.

Ilman luottamusta et voi kuulla intuitiota niin kirkkaasti, kuin parhaassa tapauksessa pystyisit – sillä et vain usko sitä!

On aivan turhaa kehittää itseäsi, jos et opi rakentamaan luottamusta tuohon viisaaseen puoleen itsessäsi. Se on kaiken pohja!

Ajattele esimerkiksi ihmissuhteitasi. Jos sinulta puuttuu luottamus johonkin toiseen ihmiseen ja epäilet koko ajan kaikkea, mitä hän sinulle sanoo – et tietenkään voi vastaanottaa häneltä rakkautta, ohjausta ja muuta hyvää, etkä sitä kautta voi parantaa ihmissuhdetta.

Tämä sama pätee myös intuitioon. Jos et luota tuohon jumalalliseen viisauteen itsessäsi, et pysty vastaanottamaan siitä taajuudesta parhaalla mahdollisella tavalla ohjausta ja viisasta näkemystä.

Ilman luottamusta ei voi nähdä totuuteen.

Sinun tulee siis oppia luottamaan omaan intuitioosi.

Luottamuksen kautta avaat intuition taikavoiman upealla tavalla omaan käyttöösi.

Mieti esimerkiksi pieniä lapsia – miten upealla tavalla intuitio toimii heissä. Se johtuu yksinkertaisesti siitä, että he eivät osaa vielä epäillä omaa itseään – he elävät suuressa luottamuksessa!

Miten sitten kasvatat luottamustasi?

Se onnistuu vain yhdellä tavalla. Onnistumisten kautta.

Sillä sinun mielesi ei vain opi luottamaan, jos et saa omakohtaisia kokemuksia onnistumisista.

Ei riitä se, että näet miten intuitio toimii muiden kohdalla, tai että hankit paljon tietoa tuosta asiasta – sillä ne asiat eivät auta sinua avaamaan intuitiivisia lahjojasi.

Sinun tarvitsee itse kokea miten intuitio toimii omassa elämässäsi. Sinun tarvitsee itse nähdä, miten se ohjaa sinua oikeaan suuntaan. Sinun tarvitsee saada omia onnistumisia ja vahvistusta siitä – että sinä todellakin OSAAT hyödyntää intuitiotasi.

Eli näe miten intuitio toimii elämässäsi. Näe miten se on aina ohjannut sinua ihania asioita kohti, pitänyt sinut turvassa ja suojassa ja ohjannut sinua unelmiisi. Ala luottaa intuitioosi vahvemmin. Seuraa tunteitasi, tee elämäsi valinnat intuition avulla ja huomaa – miten tuon äänen seuraaminen tekee elämästäsi yhtä upeaa seikkailua!

3 – Vääristyneet käsitykset

Sinun on tärkeää myös ymmärtää mitä intuitio loppujen lopuksi on ja MITEN se toimii omassa elämässäsi.

Olen itse huomannut, että monet luulevat sen olevan jotain todella ihmeellistä ja että intuition käyttäminen on jollain mittarilla katsottuna maailmaa järisyttävän ihmeellinen kokemus.

Jos luulet että asia on näin, sinun on paljon vaikeampaa oppia hyödyntämään intuitiotasi.

Sillä etsit sitä ihan väärästä paikasta!

Leikitellään että intuitiosi sijaitsee vaikkapa vasemmalla. Jos katsot koko ajan oikealle, kuljet siihen suuntaan ja katseesi on enimmäkseen oikealla puolella – et tietenkään voi nähdä mitä asioita on vasemmalla ja mitä ohjausta siellä on.

Tästä syystä on tärkeää ymmärtää, MINKÄLAISTA intuitio todellisuudessa onkaan.

Silloin opit hyödyntämään sitä yhä vahvemmin.

On hyvä ymmärtää, että intuition käyttäminen on erittäin yksinkertaista. Se ei ole ollenkaan monimutkaista, tai vaikeaa.

Sinun tarvitsee vain muistaa jälleen, miten yksinkertaista se onkaan.

Intuitio ei huuda. Se on hiljainen ääni sinussa, joka ohjaa sinua hienovaraisesti eteenpäin siihen suuntaan, joka tekee sinut onnelliseksi.

Pysähdy tuon viisauden äärelle, hyödynnä sitä ahkerasti elämässäsi ja huomaa miten upeaksi koko elämäsi muuttuu – sillä alat elää yhä vahvemmin jumalallisena omana itsenäsi.