Tarvitsemmeko enää energiasuojauksia?

Energiasuojaukset auttavat meitä henkisen tien kulkijoita omassa arjessamme. Niiden avulla pysymme vahvemmin omassa voimassamme ja meidän on helpompaa pysyä sydänyhteydessämme. Tässä aiheessa on kuitenkin hieman erilaisia näkemyksiä. Jotkut pitävät energiasuojauksia täysin tarpeettomina ja jotkut ovat taas sitä mieltä, että ne ovat hyvin tärkeitä. Tässä artikkelikirjoituksessa ajattelin avata asiaa hieman omasta näkemyksestäni. Muista kuitenkin seurata omaa totuuttasi, sillä vain sinä tiedät mikä on sinulle parhaaksi.

Mitä energiasuojaukset ovat?

Energiasuojaus on puhtaimmasta valosta ja rakkaudesta muodostunut energiakerros, joka asetetaan meidän oman auramme (eli energioidemme) ympärille. Tämä energiasuojaus auttaa meitä pysymään korkeissa värähtelyissä. Sen avulla meidän on paljon helpompaa ja luonnollisempaa pysyä omassa voimassamme. Energiasuojausten ansiosta voimme nauttia enemmän elämästämme ja tuntea näin runsaammin iloa jokaisella elämämme osa-alueella.

Omasta energiaherkkyydestämme

Meidän energiakehomme on hyvin herkkä. Auramme on rakentunut sellaiseksi, että se reagoi hyvin herkästi esimerkiksi ympäristön tai muiden ihmisten energioihin. Tätä tapahtuu ihan tiedostamattakin. Joku voi vaikuttaa sinun omaan jaksamiseesi (vetämällä sinun aurastasi energioita), vaikka et sitä itse tiedostaisikaan. Tätä voi tapahtua niinkin, että tämä toinenkaan henkilö ei sitä tiedosta. Joskus tähän voi riittää pelkästään se, että joku henkilö kiinnostuu sinusta.

Energiat pyrkivät ja hakeutuvat aina tasapainoon. Jos yhdessä huoneessa on esimerkiksi kaksi henkilöä – toinen on hyvin ärtynyt ja toinen on todella iloinen, silloin jommalle kummalle tapahtuu yleensä jotain, sillä energiat hakeutuvat tasapainoon. Joko tämä toinenkin henkilö tulee iloisemmaksi, tai toinen ärtyneeksi. Yleensä tässä käykin niin, että iloinen henkilö tulee ärtyneeksi. Muussa tapauksessa häneltä vaadittaisiin suurta sisäistä vahvuutta tai vahvoja energiasuojauksia – tällöin iloisella mielellä pysyminen olisi paljon helpompaa. Silloin tämä toinen henkilö voisikin tulla paljon iloisemmaksi!

kunnioita-herkkyyttasi

Ovatko energiasuojaukset tarpeellisia?

Näkisin itse että energiasuojaukset ovat vielä tarpeellisia, sillä lähtökohtaisesti omat energiamme ovat herkkiä vaihteluille. Ne helpottavat sinun omaa elämääsi ja olotilaasi hyvin oleellisella tavalla. Elämme kuitenkin (ainakin vielä tällä hetkellä) maailmassa, jossa on monenlaisia energioita olemassa. Kun katsot maailman menoa ja erilaisia tapahtumia täällä, voit huomata että täällä on hyvin erilaisia ihmisiä, mielipiteitä, näkemyksiä ja tapahtumia. Sen vuoksi on tärkeää, että pidät itsestäsi ja omista energioistasi hyvää huolta ja pysyt vahvemmin omassa voimassasi. Energiasuojausten avulla sinun on helppo välttää tarpeeton väsyminen ja ärtyminen (nämä ovat yleensä merkkejä siitä, että omat energiasi katovat muualle). Silloin sinun on paljon helpompaa kehittyä tielläsi. Tämä kaikki onnistuu paremmin ja helpommin energiasuojausten avulla. Niiden johdosta oma olotilasi pysyy tasapainoisempana ja arkesi sujuu mukavammin.

Energiasuojauksen hyötyjä

  • pysyt vahvemmin omassa voimassasi
  • positiivisena pysyminen ja sen kokeminen on paljon helpompaa
  • henkisellä tiellä kehittyminen on nopeampaa ja sujuvampaa
  • sinun on helpompaa nauttia ja iloita elämästäsi
  • et väsy tai ärsyynny helposti toisten ihmisten tai ympäristön energioiden vaikutuksesta
  • olet vahvemmin oma itsesi

Tarkastele omia energioitasi

Toisten energiat vaikuttavat meihin siis hyvin helposti. Hyvin harva onkaan vielä henkisesti niin kehittynyt, että muiden energiat eivät vaikuttaisi häneen millään tavalla. Tätä tapahtuu paljon tiedostamattakin. Sen vuoksi onkin hyvä miettiä ja huomioida miten ympäristön energiat vaikuttavat sinuun. Näin alat ymmärtämään itseäsi ja energioitasi paremmin ja sinun on helpompaa työstää itseäsi, kun tiedät miten energiasi toimivat.

Tarkkaile siis olotilaasi. Huomaatko että aamuisin olet iloisella tuulella, mutta kun palaat kotiin, olet väsynyt ja ärtyinen? Siinä tapauksessa tämä kertoo siitä, että energiasi valuvat päivän aikana johonkin hukkaan. Tai jos käyt kaupassa, huomaatko että alat ärtymään tai stressaantumaan suuren ihmisjoukon keskellä? Tai onko elämässäsi joku ihminen, jonka seurassa sinua alkaa ärsyttämään, tai väsyttämään kun olet tavannut hänet tai olet esimerkiksi puhunut hänen kanssaan puhelimessa? Nämä kaikki kertovat siitä, että toisten ihmisten energiat vaikuttavat sinuun ja olotilaasi. Tietenkin parhaassa tapauksessa pysyt aina omassa voimassasi.

rakkaudessa-kasvaminen

”Energiasuojauksilla suojaudut negatiiviselta energialta, eli silloin houkuttelet vetovoiman lakien mukaisesti juuri tätä energiaa luoksesi”

Tällaiseen ajattelutapaan törmää myös aina välillä. Tämä on hyvin mielenkiintoinen näkemys, sillä kyllähän me täällä fyysisessä maailmassakin suojaudumme erilaisilta asioilta. Miksi energia-asioissa tämä asia olisi toisin?

Käytätkö sinä esimerkiksi turvavyötä kun matkustat autolla? Tai oletko hankkinut vakuutuksia, esimerkiksi tapaturma- tai sairausvakuutuksen? Eikö nämäkin asiat ole nimenomaan negatiivisilta asioilta suojautumista ja niihin jollain tasolla ”varautumista”? Me elämme fyysisessä maailmassa, joten täälläkin meidän on tietenkin hyvä pitää huolta omasta kehostamme.

Energia-asioissa omasta kehosta huolehtiminen on myös tärkeää. Näin voimme hyvin kaikilla mahdollisilla tavoilla ja eteenpäin kulkeminen on mukavaa ja huoletonta. Kun käytät energiasuojauksia, sinun on mukavampaa edetä henkisellä tielläsi ja polkusi on tasaisempi. Kunnioita omaa itseäsi, koko olemassaoloasi ja pidä huolta energioistasi. Yleensä monet huomaavatkin suuren eron omassa arjessaan, kun alkavat työstää omia energioitaan ahkerammin.

Itse en näe energiasuojausta niinkään negatiivisilta energialta suojautumiseksi (vaikka se sitä toki on myös). Minulle se on ennemmin nimenomaan väline, jonka avulla pysyn vahvemmin omassa voimassani ja sydänyhteydessä ja pystyn näin nauttimaan elämästäni ja pysymään korkeissa energioissa helpommin. Energiasuojaukset auttavat minua pysymään vahvemmin puhtaammissa taajuuksissa, niin että enkeleiden kanssa työskenteleminen ja oman intuition kuunteleminen on helpompaa.

Miten usein energiasuojaukset olisi hyvä tehdä?

Tähän ei ole varsinaisesti mitään selkeää vastausta olemassa, sillä parhaan tavan löytää kun kokeilee ja katsoo mikä toimii omalla itsellä. Olemme jokainen yksilöllisiä ja energiamme ovat erilaisia, sen vuoksi tarpeemmekin ovat toisenlaisia kuin muilla. Jollekin voi riittää se, että suojaukset tekee harvemmin, kun taas toinen voi tarvita runsaastikin vahvistusta tässä asiassa.

Energiasuojausten tarve vaihtelee varmasti muutenkin oman elämäntilanteen mukaisesti. Voi lisäksi olla että joissakin paikoissa sinun on hyvä vahvistaa suojaustasi normaalia useammin. Kuuntelemalla itseäsi ja omaa olotilaasi löydät aina parhaan ratkaisun omaan tilanteeseesi.

Yleensä neuvotaan että aamuisin on hyvä tehdä suojaukset, ennen kuin lähtee ”ihmisten ilmoille”. Tämä voisikin olla hyvä aamurutiini, jonka avulla tämä tulee sinulle luonnolliseksi tavaksi ja suojaukset alkavat integroitumaan vahvemmin auraasi ja se pysyy vahvemmassa suojassa.

tarkkaile-olotilaasi

Tarkastele missä kunnossa suojauksesi ovat

Päivän aikana on hyvä tarkkailla omaa olotilaa. Voit myös varmistaa missä kunnossa suojaukset ovat. Voit tehdä sen niin, että kun mietit suojaustasi, mieti samalla minkälainen mielikuva sinulle niistä tulee. Minkälainen kuva nousee ensimmäisenä mieleesi? Onko suojaus ehjä ja täydellinen? Tai ehkä hieman heikentynyt? Kaipaako se vahvistusta? Luota ensimmäisiin ajatuksiin, joita sinulle nousee.

Tai voit myös pyytää enkeleiltä ohjausta. Kysy heiltä missä kunnossa suojauksesi on asteikolla 1-10 (10 on paras luku). Tarkkaile sen jälkeen mikä luku tulee sinun mieleesi. Jos luku on pieni, niin silloin sinun on luonnollisesti hyvä vahvistaa mielikuviesi avulla energiasuojaustasi. Voit myös pyytää tähän enkeleitä apuun.

Joskus suojaukset kaipaavat siis vahvistusta. Voit silloin tehdä suojauksen mielikuvissasi uudelleen (tai millä tavalla sen teetkään). Tämän jälkeen sinun on taas helpompaa edetä polullasi ja arjessasi. Muista siis tarkkailla omaa olotilaasi ja työstää sitä sen mukaisesti. Näin tulet löytämään paljon vahvemmin iloa elämääsi!

Energioiden puhdistaminen

Jos sinusta tuntuu siltä että kannat aurassasi hyvin raskaita energioita, silloin sinun voi olla hyväksi tehdä jonkinlainen energiapuhdistus itsellesi. Tällöin pystyt päästämään helpommin irti tällaisesta olotilasta ja pystyt jälleen olemaan vahvemmin oma itsesi.

Pyydä esimerkiksi tulilohikäärmeitä polttamaan kaikki alempi energia sinun aurastasi. Sen jälkeen voit pyytää yksisarvisia ohjaamaan sarvestaan korkeavärähteistä energiaa auraasi, niin että se pysyy korkeissa energioissa. Tämän jälkeen voit tehdä vielä energiasuojauksen. Kun pidät energioistasi hyvää huolta, henkisellä tielläkin eteneminen on todella paljon nopeampaa! Vahva pohja luo hyvät lähtökohdat upealle kehitykselle!

”Teen energiasuojaukset, mutta ne eivät tunnu toimivan”

Joskus energiasuojausten kanssa työskenteleminen saattaa olla aluksi pientä ”hakemista”. Tämä johtuu muun muassa siitä, että energiasuojauksesta tulee voimakas ja 100 % toimiva vasta siinä vaiheessa, kun uskot sen toimivan niin. Omilla ajatuksillasi on siis todella suuri voima. Silloin kun teet näitä asioita ensimmäisiä kertoja, oma luottamuksesi ei välttämättä vielä ole täysin 100 % tähän asiaan.

Tästä syystä sinun kannattaakin työstää omaa ajatusmaailmaasi ja kasvattaa luottamustasi omia ajatuksiasi kohtaan. Kun alat työskentelemään vahvemmin suojausten kanssa, silloin ne alkavat vahvistumaan koko ajan enemmän. Pikkuhiljaa oma luottamuksesi varmastikin lisääntyy ja tulet huomaamaan miten suojauksetkin voimistuvat. Luota itseesi.

Miten teet voimakkaan energiasuojauksen?
Energiasuojaukset voi tehdä hyvin monella eri tavalla. Erilaisia tekniikoita ja keinoja on monia ja ne voivat toki kaikki toimia. Kokeile ja testaa mikä toimii sinun kohdallasi tai minkä kanssa sinun on luonnollista työskennellä. Käytä sitä, joka tuntuu sinusta oikealta ja toimivalta. Ei ole mitään valmista ohjesääntöä, miten sinun tulisi elää omaa elämääsi. Toimi aina niin, kuin sinusta tuntuu oikealta!

olet-ainutlaatuinen

Näin teet energiasuojauksen

Voit pyytää energiasuojausta esimerkiksi enkeleiltä ja tämän jälkeen kuvitella miten olet tämän rakkaudellisen ja voimakkaan suojauksen ympäröimä. Omat ajatuksesi voimistavat aina suojausta, sen vuoksi sen tekemiseen kannattaakin käyttää hetki aikaa ja keskittyä tuntemaan suoja ympärilläsi. Jos teet tämän hyvin nopeasti ilman keskittymistä, silloin suojasta ei välttämättä tule kovin voimakas. Keskity tähän siis hetkeksi aikaa!

Kun visualisoit suojauksen ympärillesi, kuvittele miten koko sinun aurasi on sen ympäröimä. Näin koko sinun energiasi on suojassa ja turvassa ja aurasi voi hyvin.

Esimerkkejä energiasuojauksen tekemiseen

Tässä on vielä muutama vinkki toimivista energiasuojauksista. Käytä sitä, mikä tuntuu toimivan sinun kohdallasi. Voit myös käyttää useampaa kerralla (vaikkapa kolmea), tai vain yhtä – mikä tuntuukaan oikealta sinulle.

1. Arkkienkeli Mikael
Pyydä arkkienkeli Mikaelia tuomaan suojaava sininen viitta sinun ympärillesi. Visualisoi mielessäsi miten Mikael asettaa tämän sinun yllesi ja miten koko sinun aurasi ja chakrat ovat täysin sen suojassa ja turvassa.

2. Arkkienkeli Gabriel
Pyydä arkkienkeli Gabrielia asettamaan puhtaan valkoinen energiakupla sinun ympärillesi, niin että pysyt aina täydellisessä suojassa ja turvassa. Tämä kupla heijastaa pois kaiken, mikä ei ole hyväksi. Kuvittele tämä upea, rakkaudellinen ja voimakas suoja sinun ympärilläsi.

3. Kosminen Timanttiviolettiliekki
Pyydä arkkienkeli Gabrielia ja Zadkielia välittämään Kosminen Timanttiviolettiliekki sinun auraasi ja tuomaan sinulle täydellisen suojauksen. Kuvittele miten tämä voimakas energia ympäröi koko sinun energiasi, nostaa sinun värähtelyäsi ja pitää sinut turvassa, korkeissa energioissa.

4. Arkkienkeli Metatron
Kuvittele miten arkkienkeli Metatron seisoo sinun edessäsi. Pyydä häntä välittämään sinulle energiasuojaus 9. ulottuvuudesta. Tunne miten Metatron välittää sinulle tämän 9. ulottuvuuden suojan asettamalla kultaisen, hyvin kauniin oranssin valosuojan ympärillesi niin että se peittää kaikki chakrasi ja tämän avulla olet täysin suojassa ja turvassa.

5. Yksisarviset
Pyydä suojelevia yksisarvisia asettamaan sinut siipiensä suojaan ja pitämään sinut täydellisessä suojassa ja turvassa. Kuvittele ja näe mielessäsi miten yksisarviset asettavat siipensä sinun ympärillesi luoden täydellisen suojan sinun aurasi ympärille. Tunne miten suojassa ja tuettu sinä olet.

 

Turvallisia hetkiä henkisellä tiellä <3