Tärkein opetus minkä olen oppinut arkkienkeli Rafaelilta

 

Enkelit ja erityisesti arkkienkeli Rafael on ollut minun elämässäni yksi tärkeimmistä voimavaroistani. Sillä heidän kauttaan saa aina luotettavaa, lempeää, viisasta ja rakkaudellista näkemystä elämän eri tilanteissa.

Kun aikoinaan aloin tutustua omiin enkeleihini, niin erityisesti arkkienkeli Rafael tuntui minulle silloin erityisen läheiseltä enkeliltä. Eräs hänen tuoma viestinsä tuntui minusta silloin todella kiehtovalta ja se oli:

Vain mielelläsi on rajoitteita, sinä olet rajaton

Tämä lause onkin ollut elämäni tärkeimpiä ohjenuoria, josta enkelit edelleenkin muistuttavat rakkaudellisella ja viisaalla tavallaan ja josta haluan muistuttaa sinuakin juuri nyt.

On erittäin tylsää elää omaa elämää mielesi peloista, vaikeuksista, ongelmista ja puutteista käsin. Eikö vain? Sillä silloin kun elät tuossa ikävässä ajatuskierteessä, et luultavasti vain osaa millään olla onnellinen ja tuo suunta, johon olet kulkemassa, ei välttämättä ole juuri se, josta sisimmässäsi unelmoit.

Ja miten elämällesi silloin käy? Valitettavasti pienennät mahdollisuuksiasi (ja yleisesti ottaen onnellisuuttasi) erittäin oleellisesti. Olet kuin lintu häkissä.

Jos siis käyt ajatuksia läpi, jotka tuntuvat jollain tavalla rajoittavilta ja ikäviltä, opettele päästämään niistä irti.

Sinä et ole mielesi. Sinä et ole rajalliset ja ikävät näkemykset. Sinä olet jotain kauniimpaa ja viisaampaa ja sinun tarvitsee opetella yhdistymään tuohon osaan itsessäsi.

Opettele siis kasvattamaan yhteyttäsi sydämesi viisauteen, enkeleihin ja omaan sielusi valoon. Panosta tähän asiaan. Meditoi. Vie huomiosi elämäsi siunauksiin. Tunne kiitollisuutta ihanista asioista elämässäsi. Ravitse sieluasi. Työskentele enkeleiden kanssa.

Käytä erottelukykyä. Päästä irti ajatuksista, jotka tulevat erillisyydestä. Kuuntele yhä vahvemmin rakkauden, ilon ja onnellisuuden ääntä elämässäsi.

Kun toimit näin, koko elämäsi alkaa linjautua tuon näkemyksen kanssa. Unelmasi toteutuvat helpommin. Olet onnellisempi. Olet vetovoimainen ihmeellisille asioille.

Ravitse siis totuutta elämässäsi.

Sillä tuo on se TÄRKEIN voimavara omassa elämässäsi.

Kun sinulla on yhteys tähän puoleen itsessäsi, kaikki on mahdollista sinulle. Sillä sinulla on yhteys omaan viisauteesi ja universumin viisauteen. Ja se voi toimia tahona, joka ohjaa sinua eteenpäin elämässäsi.