Tämä on ainut tapa luoda runsautta pysyvästi elämääsi (+ 5 vinkkiä onnistumiseen)

 

Oletko sinä haaveillut runsaudesta ja siitä, että koko elämäsi voisi täyttyä ihanista asioista kaikilla tasoilla. No kukapa nyt ei olisi (eikä siinä ole mitään väärää, päinvastoin)! Ja kyllä se on oikeasti mahdollistakin, kun huomioit syvällisemmin että mitä sinussa oikein tapahtuu ja miltä tasolta luot elämääsi todeksi. Sinäkin pystyt luomaan taivaan maan päälle, kun tarkistat muutaman asian elämässäsi.

No mikä tämä ainut tapa sitten on? Miten voit avata runsauden elämääsi pysyvästi ja vahvasti? ->

Ainut tapa avata runsaus pysyvästi elämääsi on toimia koko elämässäsi kaikissa asioissa puhtaasti sydämestäsi käsin

Sillä vasta silloin olet valinnut yltäkylläisen tavan elää. Elät jumalallisessa totuudessa, etkä enää erillisyydessä pienenä ”minänä”. Suhtaudut elämään ainoasta totuudesta käsin, olet aito oma itsesi, eli upea jumalallinen olento (etkä vain pieni ”minä” kokemassa vääryyksiä ja haasteita elämässäsi). Ja silloin elämästä muodostuukin aikamoisen ihanaa, runsasta sekä nautinnollista. Tämän asian ymmärtäminen ja elämän muuttaminen tälle tasolle on siis erittäin tärkeää!

Ehkäpä olet jo aikaisemmin saattanut törmätä tähän asiaan aikaisemminkin, kyllähän sydämen viisaudesta puhutaan nykyään paljon (mikä on hienoa!). Mutta tiedätkö mitä se käytännössä kuitenkaan tarkoittaa? Sillä et tietenkään voi tehdä tätä muutosta, jos et ymmärrä näitä asioita käytännönläheisesti. Voit ajatella että ”tietenkin elän sydämeni kautta”, vaikka näin ei välttämättä olisikaan. Kokeaksemme upean muutoksen, meidän tarvitsee katsoa näitä asioita vieläkin syvällisemmin!

Tässä on sinulle muutamia vinkkejä, niin voit ymmärtää että miten voit toimia yhä vahvemmin elämässäsi sydämestäsi käsin:

1 – Tarkista harhasi

Näe ensin harhat, joihin olet saattanut olla jollain tasolla kiinnittynyt. Päästä niistä irti. Jos kannat sisimmässäsi esimerkiksi katkeruutta tai anteeksiantamattomuutta jotain vanhaa asiaa kohtaan, sinun on vaikea avata sydämesi rakkaudelle, sillä tuon upean, kauniin puhtauden edessä on harhoja, mitkä on tärkeää puhdistaa pois. Ei kaunis perhonenkaan pysty lentämään, jos hänet on kahlittu siivistään maahan. Sen vuoksi meidän tarvitsee ensin nähdä omat harhamme, parantaa ne ja vasta silloin meille on täysin luontaista lennellä korkeammalla tasolla puhtaassa rakkaudessa. Näe siis aitoon totuuteen, ymmärrä että elämäsi on sisältänyt juuri ne tärkeät asiat, jotka ovat olleet merkityksellisiä sinulle. Kylvä anteeksiantoa ja rakkautta kaikkialle; menneisyyteen ja muita ihmisiä kohtaan. Vapautat itsesi tätä kautta muilta harhoilta.

2 – Rakkaus itseesi ja elämääsi

Jokaisen elämä on täydellinen juuri tällaisena. Sinunkin elämäsi on täydellinen juuri nyt. Menneisyytesi, nykyhetkesi ja tulevaisuutesi. Näe miten upeita lahjoja oletkaan saanut elämääsi ja miten kaiken sen ansiosta olet kasvanut mitä upeimmaksi olennoksi omassa elämässäsi. Näe elämäsi täydellisenä, sillä sitä se on juuri nyt. Ymmärrä myös että menneisyyttä ei ole, siellä olevien asioiden ei tarvitse toistua enää. Päästä irti menneisyyden harhasta rakastamalla sitäkin, sillä rakkaus on todellakin upea parantaja. Koska näet silloin kaiken jumalallisuuden silmin.

Rakasta vahvasti myös omaa itseäsi. Näe miten upea sinä oletkaan juuri nyt, tässä hetkessä, kaikessa keskeneräisyydessäsikin. Näe itsesi jumalallisin silmin, kohdista rakkautta sinuun, kaikkialle sinussa. Avaa sydämesi itsellesi, sillä vasta silloin voit toimia aidosti ja rohkeasti tuona upeana jumalallisena olentona, joka sinä oletkin. Silloin näet totuuteen ja tuon avautumisen ansiosta houkuttelet elämääsi mitä upeimpia asioita. Sillä sinä saat vain niitä asioita, joille olet avoin ja joihin sinä uskot. Jos sinä uskot, että et ansaitset, silloin houkuttelet sitä tukevia asioita luoksesi. Jos haluat elää korkeammalla tasolla, ainut keino sinne siirtymiseksi on oppia arvostamaan itseäsi enemmän. Koska sinä saat arvosi mukaisesti ja nimenomaan sen mukaisesti, miten paljon itse arvostat itseäsi. Usko siis enemmän totuuteen. Siihen että sinä olet rakastettava, upea ja riittävä juuri tuollaisena. Silloin avaat sylisi korkeammalle tasolle, vastaanottamaan elämääsi yhä upeampia asioita.

3 – Rakkaus toisiin ihmisiin

Avaa sydämesi myös muille ihmisille ja heidän aidolle puhtaalle olemukselleen. Näe hyvä ja rakkaus jokaisessa, myös heissäkin, joissa et uskoisi sitä olevan. Näinä hetkinä, kun erillisyyden tunne on vahvasti läsnä maailmassa, on meidän tehtävämme purkautua siitä viimeinkin ulos ja valaa hyvää sinne, missä sitä nimenomaan tarvitaan. Ymmärrä että kenenkään kärsimys ei ole erillistä meistä, sillä me olemme yhtä. Meidän täytyy oppia näkemään kaikki heijastuksena itsestämme ja tuoda rakkaus itseemme, niin se voi heijastua yhä vahvemmin ajatuksiimme, tekoihimme ja siihen, miten suhtaudumme muihin ihmisiin.

Tarkasta siis, miten suhtaudut muihin ihmisiin, sillä se kertoo suoraan siitä, mikä on sinulle totuus tässä hetkessä. Kun näet valon, mahdollisuudet, rakkauden ja jumalallisuuden muissa ihmisissä, juuri tuollaisena kuin he ovatkin omassa keskeneräisyydessään, olet avannut sydämesi valtavan upealle puhtaan rakkauden tasolle. Tämä tulee muuttamaan koko elämäsi ja tuomaan sinulle valtavan upeita asioita. Sillä silloin näet yltäkylläisyyden elämässäsi ja muissakin ihmisissä ja universumi tulee tuomaan sinulle asioita tältä tasolta. Näe siis aitoon totuuteen myös toistenkin ihmisten osalta; näe rakkaus ja jumalallisuus heissä. Katsot silloin asioita sydämelläsi.

4 – Arvot elämäsi valintojen takana

Teet valintoja jatkuvasti; esimerkiksi sen suhteen miten suhtaudut itseesi tai muihin, tai mitkä arvot ovat mukana työssäsi tai vaikkapa ostoksissasi. Onkin hyvä tarkistaa, että valintasi ovat linjassa sydämesi viisauden ja sieltä kumpuavien arvojen kanssa. Kun varmistat sen, että toimit yhä vahvemmin sydämesi viisaudesta käsin kaikissa asioissa, silloin alat luomaan yhä vahvemmin runsautta tulevaisuuteesi, sillä osoitat käytännön tekojen kautta mikä taso on sinulle totta tässä hetkessä. Ja silloin universumi tulee tuomaan sinulle asioita nimenomaan tuolta tasolta.

Sinun sydämesi arvojen on hyvä näkyä omissa valinnoissasi, sillä vasta silloin vapautat itsesi. Silloin valitset sydämestäsi käsin ja toimintasi on linjassa arvojesi kanssa. Tarkista siis miten valitset päiväsi aikana (sillä teet luonnollisesti valintoja joka päivä monta kertaa). Mitä puhut muista ihmisistä? Mitä puhut itsestäsi? Minkälaisia ostoksia teet? Toimitko vastuullisesti ja muita ihmisiä sekä eläimiä kunnioittaen, lisäten hyvää maailmassa? On tietenkin tärkeää, että toimimme arvojemme mukaisesti. Vasta silloin pystymme luomaan taivaan maan päälle.

Paras keino runsauden houkuttelemiseen onkin se, että teet enimmäkseen niitä asioita, jotka ovat sinun sydämellesi merkityksellisiä. Silloin toteutat arvoja, jotka ovat sinulle oikeat. Tarkasta että tämä on linjassa esimerkiksi työsi suhteen. Tee työtä, joka on linjassa sinun arvojesi kanssa (sillä silloin tuet asioita, jotka ovat linjassa arvojesi ja sydämesi kanssa). Jos olet työssä, missä et pääse toteuttamaan arvojasi, silloin et tunne elämääsi kovin merkitykselliseksi ja saatat helposti väsyä tuollaiseen työhön. Se on luonnollisesti normaalia, sillä tietenkin sinun on tarkoitus toteuttaa niitä asioita, jotka ovat sinulle tärkeitä!

5 – Lempeyden merkitys

Muista kuitenkin, että on täysin oikein olla keskeneräinen. Kukaan meistä ei ole täydellinen ja me olemme tulleet tänne oppimaan (ja valitettavasti se tapahtuu joskus parhaiten virheiden kautta). Jos huomaat että itsessäsi on jotain työstettävää (mitä meissä kaikissa on!), suhtaudu itseesi lempeästi. Nämä edellä mainitut asiat ovat oikeasti todella suuria asioita. Hyväksy itsesi kuitenkin jo juuri nyt, eikä vasta silloin, kun olet jollain tasolla täydellinen jossain asiassa. Sinä olet jo nyt täydellinen, juuri tuollaisena kuin olet ja menet eteenpäin elämässäsi juuri siinä tahdissa, mikä tuntuu sinulle oikealta. Se on täysin oikein. Suhtaudu erittäin lempeästi itseesi. Suhtaudu tunteisiisi lempeästi, suhtaudu muutokseen lempeästi. Ymmärrä että kaikki mitä olet ja kaikki mitä koet on tärkeää sekä jumalallista. Älä siis luokittele mitään vääräksi, vaan tuollaisina hetkinä vala sinne lempeyttä ja rakkautta, jonne et jollain tasolla pystyisi sitä välittämään. Tee se kuitenkin ja tunne miten rakkaus sinussa lisääntyy.