Tämä enkeliharjoitus avaa nopeasti sydäntäsi

 

Arjesta voi helposti muodostua aika harmaata, jos olet keskittynyt suorittamiseen, ongelmiin, haasteisiin ja puutteisiin. Silloin sinussa tapahtuu iso sulkeutuminen monella eri tasolla. Käyt luultavasti läpi samoja ikäviä ajatuksia, tunteita ja energioita. Silloin on aika vaikeaa päästä eteenpäin omassa elämässä, sillä sinussa on yksi osa, joka jarruttelee erittäin paljon. Enkeleidenkin on paljon vaikeampaa auttaa sinua tällaisessa tilanteessa, sillä olet osittain sulkeutunut myös taivaalliselta ohjaukselta.

Nämä ikävät tunteet vaikuttavat samalla myös sinun omaan kehoosi. Kehon solut sulkeutuvat hapen vastaanottamiselta ja sitä kautta keho voi helposti sairastua. Stressi vaikuttaa sinuun siis erittäin tuhoavasti monella eri tavalla ja se vaikuttaa tietenkin myös siihen, miten toteutat omia unelmiasi.

Miten voit avata itseäsi ihmeille ja enkeleille vahvemmin

Sinä tarvitset siis avoimet energiat ja avoimen sydämen vastaanottaaksesi unelmasi ja ylipäätään nauttiaksesi elämästäsi! Kun sinä olet avoin, voit vastaanottaa enkeleiltä parantavaa energiaa, ohjausta, ihmeitä ja kaikkea hyvää paljon helpommin. Samalla luovuutesi toimii sujuvasti; saat ihania ideoita ja sinun on helppo kulkea eteenpäin elämässäsi inspiroituneessa olotilassa.

Tämän vuoksi on niin tärkeää, että sinulla on keinoja, jotka nostavat sinut ylöspäin stressaavista tilanteista. Näin voit nousta jälleen taivaallisen olemuksesi tasolle nauttimaan elämästäsi yhä vahvemmin. Tarvitset avoimen sydämen ja avoimet energiat kokeaksesi ihania asioita elämässäsi ja houkutellaksesi niitä elämääsi jatkuvasti lisää.

Älä siis pysy enää sulkeutuneena pelkoihisi, sillä tuollainen elämä on vain tylsää, eikö niin. Voit oppia avautumaan ihanille asioille elämässäsi esimerkiksi enkeleiden avulla!

Tiedäthän muuten sanonnan;

Se hyvä mitä lähetät universumiin puhtaasti antamisen ilosta, palautuu sinulle moninkertaisesti takaisin.

Voit oikein hyvin hyödyntää tätä enkeleiden kanssa. He rakastavat sitä, kun he voivat välittää sinulle ihania energioita ja avata sinua omalle olemuksellesi yhä vahvemmin. He voivat onnistua tässä työssään helpommin tietenkin silloin, kun opit avaamaan itseäsi yhä vahvemmin heidän avulleen. Kun avaat sydäntäsi ja koko energioitasi vastaanottamaan ihania asioita, niin teet koko ajan enemmän tilaa itseesi sille, että enkelit voivat auttaa sinua helpommin.

Enkeliharjoitus

Tämä on hyvin yksinkertainen ja helppo harjoitus, jota voit tehdä silloin, kun se tuntuu oikealta. Tee tämä silloin, kun kaipaat apua hyville asioille avautumiseen. Jos elät peloissa, epävarmuuksissa, stressissä – niin anna enkeleiden auttaa sinua. Näin elämänmuutoksen tekeminen on paljon helpompaa, sillä sinun ei tarvitse tehdä kaikkea yksin.

Toimi näin:

  • Pyydä suojelusenkeliä tulemaan luoksesi ja asettumaan eteesi
  • Voit mielikuvissasi aistia häntä hieman; sulje silmäsi ja mieti miltä hän näyttää? Näe hänen ystävälliset ja iloiset kasvonsa luonasi. Luota ajatuksiisi ja mielikuviisi, joita saat.
  • Lähetä seuraavaksi suojelusenkelillesi niin paljon rakkautta koko sydämestäsi, puhtaasti antamisen ilosta, kuin vain pystyt. Ajattelet että sydämestäsi lähtee ikään kuin kaunis ja valoisa energiasuihku enkeliäsi kohti. Tee tätä hetken aikaa.
  • Seuraavaksi on sinun aikasi vastaanottaa! Kerro enkelillesi, että olet valmis nyt vastaanottamaan rakkautta luoksesi. Pidä itsesi avoimena ja huomaa, miten suojelusenkelisi lähettää sinulle moninkertaisena takaisin tämän ihanan rakkausenergian (joka hoitaa ja avaa sinua). Nauti olostasi niin pitkään, kuin energiaa virtaa luoksesi! Anna tämän energian integroitua sinuun kaikkialle; kehosi soluihin, fyysiseen kehoosi, koko energiakenttääsi ja juuri sinne, mihin sitä tarvitaan tässä hetkessä eniten. Kiitä enkeliäsi ja kiitä itseäsi tästä ihanasta avautumisesta.