Rakkaudellinen muistutus

 

Kun koemme suuria muutoksia ja maailmassa on paljon pelkoja, epävarmuutta sekä kaaosta, meidän voi olla vaikeaa pysyä yhteydessä omaan itseemme sekä sitä kautta tiedostaa mitä tässä tilanteessa oikeasti tapahtuu.

Tästä syystä haluan kutsua sinua katsomaan tätä tilannetta hieman korkeammasta näkökulmasta sekä näkemään kaikki ne siunaukset, joita maailma kokee nyt yhdessä sekä yksilötasolla.

Meissä ihmisissä on osa, joka haluaa turvautua ulkoisiin asioihin. Voimme kokea rauhaa siitä, että meillä on vakituinen työpaikka, tietty määrä rahaa tilillä ja tietynlaiset olosuhteet, jotka saavat meidät tuntemaan olomme turvalliseksi.

Kun näitä ulkoisia, meille turvallisuutta tuovia tekijöitä ravistellaan, niin sisäinen maailmamme horjuu. Ja se on tietenkin täysin ymmärrettävää ja inhimillistä.

Tällaisina hetkinä on kuitenkin entistä tärkeämpää kääntyä sisäänpäin ja alkaa etsimään rauhaa sekä luottamusta ulkoisten tekijöiden sijasta omasta sisimmästä. Tämä on nyt suuri kutsu kääntyä sisäänpäin (sekä myös tukea toisiamme).

Ymmärrä että et voi kontrolloida kaikkea. Sinä voit vain hyväksyä, ottaa vastaan ja ymmärtää sydämessäsi, että tässäkin tilanteessa on oma kaunis tarkoituksensa sekä siunauksensa. Sitä kautta olet valmis ottamaan vastaan kaikki viisaudet ja tärkeät oivallukset, joita tämä tilanne on sinulle tuomassa, että voit kulkea vapaammin eteenpäin, ihanampia asioita kohti.

Uskalla siis avautua juuri nyt, hyväksyä mitä tapahtuu ja avata itseäsi yhä suuremmalle luottamukselle. Kaikki tapahtuu sinun hyväksesi, ei sinua vastaan. Tulet ymmärtämään sen myöhemmin vielä vahvemmin.

Monet nimittelevät tätä vaihetta erilaisilla ikävillä sanoilla. Pelkonäkemyksessä näemme tosiaan vain pelkkiä uhkia ja niitä pahimpia visioita, mitä voisikaan käydä. Kun nostamme näkemystämme tämän yläpuolelle, voimme nähdä toisenlaisia mahdollisuuksia sekä samalla olemme itse valmiit luomaan parempaa maailmaa, viisaampaa ja rakkaudellisempaa kukoistusta.

Pyri siis pitämään itsesi luottamuksessa. Vietä aikaa luonnossa maadoittaen itseäsi. Ole rakkaidesi kanssa. Huolehdi kehostasi. Avaa luovuuttasi tanssimalla, rentoutumalla tai vaikkapa maalaamalla. Täytä itsesi rakkaudellisella energialla ja pidä enkelit lähelläsi keskustelemalla heille ja pyytämällä heiltä sitä energiaa, jota haluat vahvistaa itsessäsi. Näin pystyt olemaan olosuhteita suurempi ja sitä kautta olet vapaa luomaan mitä haluat. Samalla energiasi tukee koko maailmaa ja nostaa muiden värähtelyä.

Haastavina hetkinä on erityisen tärkeää myös muistaa, että vaikeat hetket ja erityisesti juuri ne vaiheet, ovat täynnä upeita siunauksia niin monella eri tasolla. Ja niin pitkään, kun sallit näiden pelkoon pohjautuvien ajatusten sekä mielikuvien tarttua mieleesi, et vain pysty näkemään niitä. Ymmärrä että pelot nousevat mieleesi nyt irtipäästettäväksi, parannettavaksi. Ei siksi, että voisit uskoa niitä ja alkaisit elämään niiden mukaisesti, pienentäen itseäsi.

On myös hyvä muistaa, että muutosvaiheissa emme näe kaikkea vielä kirkkaasti. Se on täysin normaalia. Tässä vaiheessa tärkeintä on vain antautua luottamukselle, niin uudenlainen tietoisuus sekä oivallukset voivat saapua luoksesi. Hiljennä tahtia ja käänny sisäänpäin.

Mitäpä jos tämä olisi vain uudenlainen aktivointi, päivitys, jossa kaikki ihmiset voisivat löytää vielä rakkaudellisemman, runsaamman ja onnellisemman tavan elää yhteistyössä keskenään, pitäen huolta luonnosta ja eläimistä?

Tämän ei ole tarkoitus erottaa meitä, vaan saada meidät yhä vahvemmin yhteen.

Tämän ei ole tarkoitus saada sinut kokemaan menetyksiä, vaan päivittää sinut tasolle, jossa voit vastaanottaa yhä enemmän, vieläkin parempia asioita, vielä kestävämmällä sekä iloisemmalla tavalla.

Tämä maapallo ei ole kärsimyksen planeetta. Se on rakkauden ja runsauden planeetta. Kaikki asiat mitkä eivät tule rakkaudesta tai runsaudesta, eivät tule kukoistamaan pidemmällä aikavälillä. Kaikki mitä tapahtuu juuri nyt, palvelee tätä tarkoitusta ja sinä voit valita millä taajuudella sinä haluat pysyä tässä muutoksessa.

Älä siis ajattele tätä kaaoksena, sillä se ei ole kokonainen totuus. Ajattele tämä suurena siunauksena valepuvussa, rakkaudellisena päivityksenä, joka meidän on hyvä ottaa yhdessä vastaan.

Mieti miten paljon kauneutta tämä on jo nyt – niin lyhyessä ajassa luonut maailmaan.

Kiinan ilmanlaatu on parantunut todella huomattavasti. Vesi Venetsian kanaaleissa on kirkkaampaa kuin milloinkaan aikaisemmin sekä joutsenet saapuivat kanaaleihin. Myös delfiinit ovat saapuneet Italian satamiin, kun veneliikenne on pysähtynyt. Ihmiset viettävät enemmän aikaa läheistensä kanssa, ovat yhteydessä rakkaimpiinsa. Arvomaailma muuttuu entistä rakkaudellisemmaksi – monet saattavat miettiä, mikä elämässä on todella tärkeintä tulevaisuutta ajatellen. Olemme alanneet arvostaa terveyttämme entistä vahvemmin sekä monilla eri aloilla etsitään uudenlaisia keinoja sopeutua tilanteeseen.

Nämä muutokset koskevat koko maailmaa. Sinun on hyvä muistaa, että nopeat ja isot muutokset ovat mahdollisia myös sinunkin elämässäsi. Jos päätät uskoa niihin.

Huomaatko siis – kaiken tämän keskellä, elämä jatkuu. Se alkaa itse asiassa kukoistaa yhä vahvemmin. Luonto löytää keinoja kukoistaa, vaikeissakin olosuhteissa. Ja sinun tehtäväsi on tehdä samoin. Luottaa siihen, että kaikki järjestyy ja että sinusta huolehditaan kyllä, niin kuin kaikista muistakin.

Paljon on ollut myös uutisointia siitä, mitä upeita keksintöjä ja oivalluksia on koettu tämänkaltaisina aikoina, kun elämäntahtimme hieman hidastuu. Aikoinaan mm. Isaac Newton koki hänen koko elämänsä tärkeimmät oivallukset sekä keksinnöt (mm. teoria maan painovoimasta) aikana, jolloin ihmiset viettivät aikaa kodeissaan eristyksissä, että siinä ajassa oleva tauti ei leviäisi enempää.

Mitä uudenlaisia ideoita ja unelmia sinä saatat nyt oivaltaa tässä ajassa? Tässä ajassa on ennen kaikkea mahdollisuuksia. Kun luotat, pystyt yhdistymään niihin yhä vahvemmin.

Ja tiedän, myös taloudellinen tilanne huolestuttaa. Tähän enkelit haluavat sanoa, että kaikki järjestyy. Kaikki lähtee jälleen käyntiin.

Sinua halutaan muistuttaa myös erittäin vahvasti omien ajatustesi voimasta. Ne ovat paljon voimakkaampia, kuin osaat ymmärtääkään. Pidä itsesi energiassa, jota haluat itsessäsi ja elämässäsi vahvistaa. Loista valossasi ja rakkaudessa – se vaikuttaa tähän kaikkeen todella oleellisesti!

Huomaatko kuinka nopeasti tämä kaikki tapahtui? Ymmärrä ja muista, että tämä kaikki pystyy myös poistumaan yhtä nopealla tavalla. Pidetään tätä visiota yhdessä yllä sekä pysytään luottamuksessa toisistamme huolehtien.

Tarkastele itseäsi ilolla ja uteliaisuudella

Jos haluat tehdä tutkiskelua itsesi parissa tässä hetkessä, tässä muutama kysymys jota voit kysyä itseltäsi (ota paperi ja kynä esille, kirjoita nämä kysymykset paperille ja huomaa mitä vastauksia saapuu mieleesi):

  • Mitä opetuksia tämä tilanne tuo minulle tällä hetkellä?
  • Mitä siunauksia tämä on minulle tuomassa?
  • Mikä on tämän tarkoitus kannaltani?
  • Miten voin auttaa koko maailmaa parhaiten tässä tilanteessa?
  • Mitä minun sieluni viisaus haluaa minun tiedostavan tässä tilanteessa?

 

Jätä kommentti ja kerro muille, miten sinä vahvistat luottamuksen tunnettasi?

Olisipa ihana kuulla, miten sinä vahvistat luottamustasi ja pysyt entistä vankemmin ilossa sekä rakkaudessa.