Pilaatko unelmiesi toteutumisen tällaisella tavalla?

 

Ehkä sinäkin olet kokenut sen ”upean hetken”. Sinussa on paljon innostusta esimerkiksi oman unelmasi suhteen ja tuntuu että pian lentelet upeissa korkeuksissa. Kaikki on sinulle mahdollista ja pystyt mihin vaan!

Mutta sitten tapahtuukin jotain.

Tuo ihana tunne häviää kuin tuhka tuuleen ja tuntuu siltä, että ei oikein millään meinaa palata enää takaisin. Ehkä jäät paikoillesi miettimään mikä suunta on oikea; nykyinen tilanne voi tuntua väärältä, eikä tuo sinulle iloa, mutta et oikein osaa mennä eteenpäinkään. Mitä tässä oikein tapahtui?

Sinä sait tuona upeana innostuksen hetkenä maistiaisen omasta unelmastasi. Pääsit maistamaan hieman esimakua siitä upeasta olotilasta, joka tulee silloin, kun vastaanotat unelmasi.

Tuo suuri ilo ja innostus kanavoituu sinulle usein sielusi viisaudesta. Se haluaa viestittää sinulle että ”mene nyt tuonne, tartu tuohon tilaisuuteen ja ota askelia tuohon suuntaan!”. Olet saanut upean ohjauksen seuraavista askelistasi.

Valitettavasti kuitenkin mokaamme aika usein tässä seuraavassa vaiheessa.

Hyvin luultavasti tuo upea innostuksen tunne häviää, se ei ole niin vahvasti enää esille hieman myöhemmin. Koska arki. Koska normaalit askareet, työt, lapset, velvollisuudet, kaikenlaiset normaalit päiväsi kuviot vievät sinun huomiosi. Ja pelot nousevat samalla myös esille. ”Tuo suunta, johon meinasin mennä on aivan turha. En minä jaksa tänään tehdä mitään tuon asian suhteen. Eiköhän joku tilaisuus tule vielä uudelleen eteeni. Ehkä minä teen huomenna tälle asialle jotain”.

Jäät siis paikoillesi. Kuuntelet epävarmuuksiasi ja se sai sinut jämähtämään paikoillesi. Painat jarrua unelmiesi tiellä. Ja samalla sinun sielusi viisaus hieman huokailee (no ei ehkä oikeasti, mutta jos leikitään vähän), kun sinulle välitetty selkeä ohjaus, jota olet kovasti rukoillut, ei mennytkään perille! Ei tapahtunutkaan tuota muutosta, jota juuri SINÄ olit pyytänyt ja rukoillutkin. Et tarttunut käteen, jota sinulle ojennettiin.

Haluan sinun ymmärtävän tämän; kun tiedostat suunnan, joka tuntuu oikealta, sinun on tarkoitus seurata tuota viisasta ääntä. Heti. Älä jää miettimään liikaa, sillä silloin pelkosi saavat sinut pysähtymään ja tuo ihana alkuinnostuskin häipyy ja silloin epäröivässä energiassa on hyvin todennäköistä, että jämähdät paikoillesi. Sinun on tarkoitus sanoa tuolle ohjaukselle ”kyllä”. Vaikka sinua ei joskus huvittaisikaan. Vaikka sinua pelottaisi ja epäröisit. Koska tuo ohjaus kanavoituu sinulle korkeimmasta viisaudesta, totuudesta käsin. Se on totuuden ääni joka puhuu sinulle oman intuitiosi ja tunteidesi kautta, joten älä jää paikoillesi epäröimään. Seuraa tuota ääntä. Ota askelia eteenpäin. Heti.

Mitä suuntaa kuuntelet ja mistä käsin otat askeleita?

Elämässäsi voi olla juuri nyt vaikkapa jonkinlaisia haasteita ja ikäviä asioita. Sinussa on samalla myös pelkoja ja sinä haluat tietenkin päästä näistä pelokkaista energioista eroon. Haluat päästä haasteistasi irti, voittaa pelkosi ja vastaanottaa unelmasi.

 

Älä siis tee päätöksiä enää niistä energioista käsin, joista haluat nimenomaan vapautua!

 

Uskalla mennä askel askeleelta eteenpäin siihen suuntaan, mihin sydämesi sinua johdattaa. Samalla tulet huomaamaan, että tuon äänen kuunteleminen on täysin turvallista ja se tulee tasapainottamaan sinun tiesi ja täyttämään sen kaikella sillä, mistä olet sisimmässäsi unelmoinut. Oman intuition seuraaminen vie sinut aina upeita lopputuloksia kohti. Aina. Sillä tuo ääni on totuuden ääni.

Älä jää siis jumiin. Mene eteenpäin kuunnellen sydämesi viisautta. Se minkä tunnet sisimmässäsi oikeaksi ja joka tuntuu tuovan sinulle eniten iloa, on juuri se suunta, minne sinun tulee edetä.

Älä ole laiska unelmiesi toteuttaja. Älä työnnä tuota omaa sisäistä viisauttasi enää piiloon. Ole rohkea – mene sinne, mihin oikeasti haluat mennä. Älä pidä jarruja enää päällä. On aivan turvallista edetä siihen suuntaan, mihin haluat mennä (vaikka se ei tällä hetkellä tuntuisikaan siltä, vaikka sinua pelottaisi, vaikka epäröit ja vaikka sinulla ei ole juuri nyt suurta innostusta asiaa kohtaan).

Ja kyllä – joskus sydämen viisauden seuraaminen on todella pelottavaa. Todella todella pelottavaa ja minulla on itselläkin paljon kokemusta näistä peloista unelmien edessä. Seuraavien askeleiden miettiminen voi pelottaa jopa niin paljon, että haluaisit vaikkapa oksentaa! Sillä tuo korkeimman viisauden ääni haluaa sinun vapautuvan peloistasi ja se voi johdattaa sinut täysin uusia asioita kohti. Joskus voi tuntua siltä, että jokainen solu kehossasi vastustaa johonkin uuteen suuntaan kulkemista. Tulee epäilyjä, pelkoja, epävarmuutta, kyseenalaistamista.

Ei se kuitenkaan haittaa.

Tämä kaikki on aivan normaalia, eikä sitä tarvitse pelätä. Sinun ei kuitenkaan tarvitse enää valita tuosta pelon äänestä käsin. Naura sille vaikkapa vähän. Tiedosta että se vain on siellä. Olet siirtymässä uuteen vaiheeseen ja samalla vapautumassa vanhoilta pelkopohjaisilta energioilta. Sen vuoksi nuo pelot ovat esillä – koska olet päästämässä irti. Nämä pelot eivät ole kuitenkaan enää totuus, eikä määrittele tulevaisuutesi suuntaa, eihän?

Ymmärrä että sillä ei ole mitään väliä minkälaisia pelkoja sinulla on, KUNHAN et enää elä niistä käsin. Päästä siis rohkeasti irti niistä asioista, mistä haluat vapautua. Tarkkaile mitkä ajatukset sekä uskomukset muodostavat sinun askeleesi. Tarkkaile mitä ohjausta ja vinkkejä saat omalle polullesi ja tartu niihin, jotka tuntuvat sinulle oikeilta. Älä jää epäröimään, miettimään, puntaroimaan, ajattelemaan että ”ehkä huomenna”.

Sillä jos ollaan rehellisiä; jotkut tilaisuudet voivat tulla eteemme vain yhden kerran. Ja jos käytämme omaa vapaata tahtoamme niin, että valitsemme korkeimman viisauden ja totuuden sijasta pelkomme, emme tule saamaan sitä, mitä sisimmässämme haluamme. Voimme pyydellä universumilta vaikka kuinka monta kertaa ohjausta, tilaisuuksia ja apua unelmiemme suhteen. Mutta jos emme ole itse valmiita kulkemaan niitä kohti, ne eivät tule toteutumaan. Meidän tarvitsee käyttää vapaata tahtoamme intuitiomme ja korkeimman viisauden seuraamiseen. Askeleiden ottamiseen joskus sinnekin suuntaan, minne emme haluaisi.

Unelmasi vaativat sinulta rohkeutta, askeleita eteenpäin. Ole tuo upea rohkea olento, joka sinä oletkin. Ja huomaa miten upealla tavalla rohkeutesi palkitsee sinut. Sinusta kuoriutuu upea, rohkea, intuitiivinen upea ihminen, kun seuraat rohkeasti luottaen omia tunteitasi. Ja tulet saamaan mitä upeimmalla tavalla kaiken sen, mistä unelmoitkin. Maailmankaikkeus palkitsee sinut ruhtinaallisesti omasta rohkeudestasi.