Päästä irti peloistasi arkkienkeleiden avulla (enkeliharjoitus)

 

Sinullakin on varmasti hetkiä, jolloin käyt läpi jonkinlaisia rajoittavia ajatuksia, epävarmuuksia tai pelkoja. Pienikin epäily on merkki siitä – että joku osa sinussa vastustelee jotain, mitä sydämesi saattaa haluta. Tämänkaltaisten energioiden työstäminen on siis todella tärkeää, että voisit avautua yhä vahvemmin omalle potentiaalillesi.

Muista että enkelit ovat aina sinun luonasi auttamassa sinua. He tukevat sinua erittäin vahvasti ja auttavat sinua olemaan entistä vahvemmin onnellinen ja inspiroitunut. Heidän kanssaan pystyt pysymään entistä helpommin ihanassa, luottavaisessa ja rakkaudellisessa olotilassa. Näin kaikki vain sujuu paljon paremmin ja sinulla on hauskaa!

Tässä sinulle helppo enkeliharjoitus, jota voit käyttää silloin, kun tunnet, että jonkinlaiset rajoittavat, ikävät näkemykset ovat vallanneet mielesi.

Sinun ei tarvitse pysyä ikävässä olotilassa. Kun työskentelet ahkerasti enkeleiden kanssa, voit huomata että pystyt pysymään koko ajan yhä vahvemmin ihanassa ilossa, kiitollisuudessa ja lempeydessä – jatkuvasti!

Toimi näin:

Pyydä arkkienkeli Zadkiel sinun luoksesi ja kuvittele miten hän asettaa puhdistavan violettiliekin sinun eteesi. Voit mielikuvissasi kuvitella, miten tämä liekki roihuaa sinun edessäsi. Voit ehkä aistia sen voimallisen, rakkaudellisen energian itsessäsi, joka on täynnä jumalallista armoa. Zadkiel kutsuu sinua asettamaan kaikki sinua vaivaavat ajatukset sekä tunnetilat itsestäsi tähän violettiliekkiin.

  • Mieti hetken aikaa mitkä ajatukset ovat oman olotilasi taustalla (mitä tunteita tunnet? mitkä ajatukset ovat näiden tunteiden taustalla?)
  • Kuvittele miten asetat tämän ikävän energian itsestäsi tähän violettiliekkiin sinun edessäsi
  • Aseta aikomukseksi se, että vapaudut tästä kaikesta täydellisesti ja lopullisesti juuri nyt sekä tunne, miten energia poistuu sinusta

Voit aistia että arkkienkeli Zadkiel on hyvin tyytyväinen sinuun. Tunne miten arkkienkeli Zadkiel asettaa seuraavaksi tämän puhdistavan violettiliekin sinun koko energiakenttäsi ympärille. Tunne miten tämä ihana kaunis energia ympäröi sinut (violettiliekki on vain puhdistavaa energiaa, eli se ei ikinä vahingoita ketään) ja tunne miten tämä energia nostaa värähtelyäsi ja poistaa kaiken sen ikävän energian, joka on ollut sisimmässäsi. Tunne tämä ihana puhdistus ja keskity hetkeksi aikaa vain aistimaan sitä, olemaan siinä läsnä ja hengittelemään sitä. Arkkienkeli Zadkiel poistaa tämän violettiliekin sinun ympäriltäsi, kun olet valmis. Voit kiittää häntä avusta.

Seuraavaksi voit kutsua vielä arkkienkeli Mikaelin sinun luoksesi. Pyydä arkkienkeli Mikaelia nyt etsimään ja imuroimaan itsestäsi kaikki ne energiat, jotka ovat rakkauden värähtelyä alemmalla taajuudella, niin että koko energiakenttäsi voidaan puhdistaa täydellisesti ja helposti juuri nyt. Kuvittele mielikuvissasi miten sinut ympäröi kaunis sininen valotornado ja joka vetää kaiken alemman energian sinusta pois ylöspäin enkeleiden maailmaan puhdistumaan. Aseta selkeä aikomus, että nyt olet valmis puhdistamaan energiakenttäsi ja yhdistymään yhä vahvemmin luottamukseen, keveyteen ja iloon. Pysy tässä puhdistavassa energiassa hetken aikaa ja tunne miten Mikael puhdistaa sinun olotilaasi. Kiitä Mikaelia kun tunnet, että tämä prosessi on valmis.

Lopuksi voit kutsua arkkienkeli Gabrielin sinun luoksesi. Pyydä häntä levittämään kaunis puhtaan valkoinen jumalallinen valo sinun menneisyyteesi, muuntamaan energioita sieltä korkeimman rakkauden taajuudelle ja auttamaan sinua vapautumaan kaikista kiinnittymistä sekä tunnetukoksista menneisyyden asioihin liittyen. Pyydä että tämä jumalallinen valo levitetään myös sinun energiakenttääsi tässä hetkessä, juuri sinne missä sitä tarvitaan, niin että sinä voit avautua yhä vahvemmin luottamukselle, keveydelle ja ilolle. Pyydä että tämä jumalallinen valo levitetään myös tulevaisuuteesi, avaamaan sieltä uudenlaisia ovia, mahdollisuuksia ja tilanteita, jotka tukevat sinua ja onnellisuuttasi entistä vankemmin. Kun tunnet että olet täynnä ihanaa valoa, kiitä Gabrielia avusta.

Voit lopuksi vielä kertoa enkeleille, että haluat olla onnellinen, luottavainen ja iloisessa olotilassa. Pyydä heiltä tukea ja ohjausta tämän toteutumiseen sekä huomaa miten upeasti tämä toimii!

Haluatko oppia lisää enkeleiden parissa työskentelystä?

Tule mukaan Intuition taikavoima -kurssilleni, jossa opetan sinua avautumaan helpolla, iloisella ja käytännönläheisellä tavalla enkelimaailmalle. Opit aistimaan heitä yhä vahvemmin, avaamaan omia intuitiivisia taitojasi ja aistimaan entistä selkeämmin tätä maailmaa luonasi. Ilmoittautuminen kurssille on avoimena nyt vielä hetken ajan, joten varaa oma paikkasi pian. Kurssi sopii kaikille, ketkä ovat kiinnostuneita vahvistamaan yhteyttä enkelimaailmaan (olet sitten vasta-alkaja, tai jo tuttu toimimaan enkeleiden kanssa).