Onko väärin ansaita rahaa enkelityöllä, tai yleisesti ”henkisellä” työllä?

Raha-ajatukset. Niin mielenkiintoinen aihe. Ja niin tärkeä aihe – onhan raha väkisinkin meidän elämässämme mukana tavalla tai toisella. Ja samalla tämä on aihe, johon liittyy ehkä kaikista eniten niin hassuja ja vääristyneitä ajatuksia, etten malta olla puuttumatta tähän asiaan.

“Henkisellä työllä ei saa ansaita rahaa”

Välillä törmään tähän ajatukseen tavalla tai toisella jotain kautta. Tämä on hyvin mielenkiintoinen ja mielestäni itse asiassa todella hassukin ajattelutapa. Käsitelläänpäs tätä hieman laajemmin. Mistä tämä ajatus johtuu? Onko siinä oikeasti jotain järkevää taustalla?

Kyseenalaistetaanpas tämä ajatus. Esitän kysymyksen – miksi? Miksi henkisellä työllä ei saa ansaita rahaa? Miksi tomaatista maksaminen kaupassa on hyväksyttävää ja normaalia, mutta toisen ihmisen voimaannuttaminen henkisen palvelun kautta ja siitä veloittaminen on väärin? Miksi on oikein pyytää rahaa vesilasillisesta ravintolassa? Miksi on oikein pyytää rahaa vessan käyttämisestä? Miksi on normaalia pyytää rahaa esimerkiksi yrityksen konsultoinnista?

Miksi toisen auttaminen jonkinlaisen ”henkisen palvelun” kautta on väärin (juuri siinä vaiheessa jos siitä veloittaa rahaa)? Onko toisten ihmisten auttaminen väärin? Onko oikeutettua auttaa psykiatrina, ja veloittaa siitä rahaa? Onko oikein toimia lääkärinä ja veloittaa siitä rahaa? Onko oikein toimia hierojana ja ottaa siitä rahaa? Onko oikein toimia personal trainerina ja ottaa siitä rahaa? Miksi on väärin auttaa toista ihmistä esimerkiksi energiahoidon/tulkinnan/kurssin/muun henkisen avun avulla ja saada siitä rahaa? Niin, miksi?

Miksi tuo apu muuttuu juuri siinä vaiheessa jollain tasolla vääräksi, kun siitä veloitetaan rahaa, jos se kuitenkin auttaa ihmisiä ja parhaassa tapauksessa saa aikaan elämää mullistavan, upean muutoksen? Miksi henkistä työtä tekevien pitäisi kärsiä köyhyydessä? Onko se jollain tavalla arvostettava ja oikea tapa elää? Miksi emme myös itse haluaisi toisillemme vain pelkkää hyvää kaikilla mahdollisilla tasoilla? Miksi me pidämme toisiamme näin eriarvoisina?

ansaitset-hyvan

Mistä tämä ajatus johtuu?

1. Kirkko

Näkisin itse että tämä ajatus juontaa juurensa ainakin osittain kirkon opetuksiin. Kirkon opetukset ovat pohjimmiltaan tietenkin tärkeitä, sillä sanomanahan on lopulta kuitenkin rakkaus. Ja mikäs sen tärkeämpi aihe. Mutta nähdäkseni kirkon opetuksissa (mitkä johtuvat ihmisten omista käsityksistä, ei Jumalan), on kuitenkin haitallisiakin ajatusmalleja. Yksi niistä liittyy rahaan. Esimerkiksi munkit/nunnat nähdään jollain tavalla tällä saralla hyvin kehittyneinä sekä arvostettuina ja he eivät saa ottaa itselleen rahaa ja elävät näin tällä saralla köyhyydessä.

Jotenkin tässä ajatusmallissa nähdään nämä henkiset taidot myös Jumalan lahjana ja sen takia tällaisella Jumalan antamalla taidolla on jollain tavalla väärin pyytää rahaa. Mutta miksi se olisi väärin? Eikö kaikki lahjat/taidot/osaaminen ole lahja Jumalalta? Yhtä hyvin esimerkiksi taito suunnitella tietokoneohjelmia on lahja Jumalalta, tai taito tehdä upeita käsitöitä tai vaikkapa musiikkia. Miksi nämä olisivat siis jotenkin eriarvoisia asioita?

Tässä on taustalla myös sellainen ajatus, että raha on jollain tavalla huono asia, sillä rahan saaminen/pyytäminen nähdään jotenkin huonona asiana. Mutta miksi raha olisi huono asia? Miksi rahan ansaitseminen on huono asia? Ovatko ihmiset/yritykset, jotka pyytävät rahaa palveluistaan jotenkin huonoja ihan vain sen vuoksi, että raha vaihtaa omistajaa heidän kauttaan? Miksi esimerkiksi päivittäistavarakauppa saa normaalisti veloittaa omista palveluistaan ja tuotteistaan, ja se nähdään ihan normaalina asiana, mutta tällainen ”henkinen” yritys/henkilö ei saa pyytää rahaa palveluistaan ja omasta ajastaan?

Jos jollain henkilöllä on todella upea lahja parantaa toisia henkilöitä ja hän saa esimerkiksi energiahoidoillaan aikaan suuren parantumisen, niin muuttuuko tuo upea palvelu jollain tasolla huonoksi juuri siinä vaiheessa kun hän veloittaa siitä rahaa? Määrittääkö raha jotenkin tuon onnistumisen tai yleisesti jonkun henkilön työn arvon? Mielestäni ei. Rahalla ei sinänsä ole juurikaan tekemistä tämän asian kanssa, sillä lopputuloshan on se ainut asia, millä on merkitystä.

Voitaisiin myös miettiä, onko ihmisen auttaminen ylipäätään väärin? Ja rahan saaminen sitä kautta? Silloinhan kaikki auttavat tahot ja siitä rahaa saavat palvelut pitäisi kieltää  – ja kun tätä alkaa miettimään, niin itse asiassa jokaisessa ammatissa tehdään jollain tasolla auttamistyötä. Rahan saaminen auttamisesta ei kuitenkaan kerro kaikkea siitä työstä, mitä tehdään. Se ei tarkoita että ihan kaikesta välttämättä edes veloitetaan. Eikä se kerro siitä, mitä rahalla tehdään. Sillähän voidaan tehdä myös paljon hyvää – kuten antaa esimerkiksi hyväntekeväisyyteen. Kun rahaa on runsaasti, silloinhan rahalla voidaan tehdä paljon hyviä asioita. Ja näin raha palvelee hyvin laajassa mittakaavassa.

On hyvä myös muistaa, että itse kirkkokin kerää rahaa, sillä fakta vain on se, että kirkkokin tarvitsee sitä. Jopa näin ”henkisessä toiminnassa” tarvitaan rahaa. Ja itse asiassa kirkon toiminnan ympärillä pyörii aika paljonkin rahaa. Usein kirkolle rahan lahjoittaminen nähdään vielä hyvinkin arvostettavana asiana. Eli onko kirkko silloin jotenkin huono taho, kun se kerää rahaa ja pyytää sitä? Ei tietenkään. Sillä jokainen ihminen tarvitsee sitä. Jopa papit ja muut tällä saralla kehittyneet ihmiset. Sillä me olemme ihmisiä ja me tarvitsemme fyysisiä asioita omassa elämässämme. Joten miksi emme suhtautuisi siihen hieman positiivisemmalla ja lempeämmällä tavalla? En itse usko lainkaan siihen, että Jumala tai enkelit näkisivät rahan jotenkin huonona asiana, koska sillä voi parhaassa tapauksessa saada paljon upeitakin asioita aikaiseksi.

2. Haitalliset raha-ajatukset

Nämä hassut ajatukset johtuvat myös haitallisista raha-ajatuksistamme. Meihin on iskostunut hyvin syvälle paljon kieroutuneita ja negatiivisia ajatusmalleja rahasta, joista emme välttämättä ole edes tietoisia. Meillä on paljon ajatusmalleja myös siitä, miten rahaa kuuluu ansaita ja houkutella omaan elämään. Usein saatetaan ajatella, että rahan ansaitseminen on vaikeaa ja työlästä. Ja kun nähdään jonkun saavan sitä helpolla tavalla tai tekemällä jotain, mikä ei ole työlästä ja vaikeaa, se nähdään vääränä. Se johtuu omista raha-ajatuksissamme. Siitä, mitä olemme nähneet ja oppineet rahan ansaitsemisesta.

Tämän vuoksi jos saisit itse yllättäen rahaa helpolla tavalla, se tuntuu sinusta väärältä. Tai jos näet jonkun toisen saavan sitä helpolla tavalla, tai suorastaan iloiten, se tuntuu väärältä. Koska sinulla on sellainen uskomus, että rahan ei kuulu tulla elämään näin helpolla tavalla – sillä sinun oma uskomusjärjestelmäsi on rakentunut ihan toisenlaisen ajatusmallin pohjalle. Tämän vuoksi on tärkeää käsitellä omat raha-ajatukset ja tarkastella niitä rehellisesti.

Minusta tuntuu siltä, että työmaailma ja yleisesti työ elää nyt murrosaikaa. Työn kun ei tarvitse olla vaikeaa, sen ei tarvitse tuntua raskaalta ja väsyttävältä. Sinäkin voit tehdä työtä, joka tuntuu suorastaan harrastukselta ja saada siitä runsaasti rahaa. Siinä ei ole mitään väärää, vaan kaikki tämä hyvä kuuluu oikeuksiisi! Sinä olet täällä nauttiaksesi elämästä. Kärsimys tai vaikeudet eivät palvele ketään. Ne kertovat vain siitä, että on aika vaihtaa suuntaa. Ei ole mitään syytä kärsiä omassa elämässä tai elää elämäntilanteessa, joka ei tunnu enää hyvältä. Sinulla on mahdollisuus muuttaa tilannettasi. Milloin tahansa.

”Henkistä työtä” voi tehdä monessa eri ammatissa

Samalla näkisin myös hyvin monen eri ammatin hyvinkin ”henkisenä” ammattina. Yleensä tällaiseksi mielletään esimerkiksi energiahoitajat, selvänäkijät, ohjaajat yms. Mutta tätä samaa valotyötä voi tehdä itse asiassa ihan missä tahansa muussakin ammatissa. Mieti miten suurta työtä esimerkiksi laulaja voi saada aikaan juuri nimenomaan omien energioidensa ja äänensä kautta, sillä hänellä on kyky kanavoida tunteita sekä energiaa äänen kautta. Laulu voi siis itse asiassa olla parhaimmillaan hyvinkin voimaannuttavaa ja suorastaan parantavaa.

Saman vaikutuksen ja tätä tällaista ”henkistä työtä” voi tehdä itse asiassa missä tahansa ammatissa. Esimerkiksi hammaslääkäri voi tehdä suurenmoista työtä omien energioidensa ja tietoisuutensa avulla. Hän voi pyytää enkeleitä avuksi, hän voi pyytää enkeleitä tämän hoidettavan ihmisen elämään, hän voi rukoilla tämän ihmisen puolesta, hän voi vaikkapa puhua yleisesti hyvinvoinnista, saada hoidettavan nauramaan ja näin tehdä suurenkin vaikutuksen häneen – ehkäpä jopa elämää muuttavan vaikutuksen. Miksi on sitten hyväksyttävää että hammaslääkäri veloittaa palveluistaan, mutta ”henkisessä työssä” oleva ei?

Yleensä henkistä työtä tekevät ovat lisäksi panostaneet omaan osaamiseensa tavalla tai toisella. Toki joillekin esimerkiksi parantamisen lahja voi tulla luonnostaan ns. lahjana, mutta usein tällaisessa ammatissa toimivat ovat myös panostaneet omaan osaamiseensa myös rahallisesti sekä tietenkin myös ajallisesti. Ja toki tämä on myös suotavaa, että osaa toimia energiatasolla, eettisesti ja muutenkin oikein asiakkaiden kanssa. Eikö silloin ole ihan tämänkin lähtökohdan kannalta hyväksyttävää, että työstä saa tarvittavan korvauksen?

P.S. Tiesitkö muuten että Äiti Teresalla ja koko hänen toimintansa ympärillä oli kasapäin rahaa? Tekeekö se hänestä (tai lähinnä hänen muistostaan) pelkästään tämän tiedon pohjalta huonon ihmisen? Ei tietenkään.

henkinen-tyo

Onko raha paha asia?

Mielestäni tällaiset kummalliset raha-ajatukset kertovat siitä, että rahaan liittyy negatiivisia ajatuksia. Jokaisen hassun raha-ajatuksen takana on usein se, että ajatellaan jollain tasolla rahan olevan paha asia. Ikäänkuin se määrittelisi, minkälainen ihminen sinä olet. Toisaalta se voi myös jollain tasolla määritelläkin – varsinkin se voi kertoa siitä, miten sinä arvostat omaa itseäsi ja aikaasi.

Fakta on kuitenkin se, että raha ei ole paha asia. Raha ei sinänsä ole myöskään hyvä asia. Raha on täysin neutraali asia, eikä siihen tarvitse suhtautua suurella tunteella tai antaa sille liikaa arvoa – tai päinvastoin sivuuttaa rahan merkitys täysin kokonaan. Raha on vain väline, jota käytämme, ei mitään muuta. Me pystymme helposti tekemään siitä suuren asian, joka määrittelee monia asioita omasta elämästämme, mutta näin ei ole tarpeen. On totta, että raha ei tee onnelliseksi ja tuskinpa kukaan oikeasti viisas edes ajatteleekaan näin. Mutta pystytkö kokemaan täyttä onnellisuutta, jos sinulla ei ole lainkaan rahaa, jolla maksat esim. vuokrasi tai ostat ruokaa lapsillesi? Enpä usko.

Raha on vain palveluiden vaihdon väline. Se on esine. Se on väline, joka liikkuu kun teemme erilaisia ostoksia tai investointeja. Miksi se olisi lähtökohtaisesti jotenkin paha asia? Se mitä taas teemme rahalla, on taas sitten toinen asia, mutta ei käsitellä nyt sitä. Itse ainakin käytän mielelläni rahaa palveluiden vaihdon välineenä, sillä millä muulla antaisin toiselle tarpeeksi hyvän korvauksen, jolla on hänelle oikeasti käyttöä? Minulta ei ainakaan oravannahkoja pahemmin löydy ja olisi hirveä vaiva miettiä millä tavalla antaisin toiselle hänelle sopivan korvauksen.

Rahan luonteena ja tarkoituksena on kulkea eteenpäin. Rahan kuuluukin kulkea tällä tavalla. Sitä ei tarvitse hamstrata, eikä siitä tarvitse pelon kautta pitää kiinni. Rahaa kuuluu laittaa eteenpäin, sillä se on rahan tarkoitus. Näin saamme ja annamme – tasapuolisesti. Näin rahaa virtaa meille myös enemmän. Sillä mitä enemmän annamme, sitä enemmän saamme.

Raha tekee siis tästä kaikesta elämästä paljon yksinkertaisempaa. Raha on käytössä ainakin tällä hetkellä palveluiden vaihdon välineenä. Luultavasti emme tule tarvitsemaan rahaa ikuisesti, sillä kun energiat kohoavat vielä entisestään, pystymme kehittämään vieläkin parempia keinoja toimia yhteistyössä keskenämme. Mutta tällä hetkellä raha on kuitenkin meillä käytössä, joten siitä syystä on tärkeää että osaamme hyödyntää sitä tietoisesti ja iloisesti omassa elämässämme.

raha-on-neutraali-asia

Rahallisen veloituksen hyvät puolet

Kun palveluista pyydetään rahaa, silloin itse asiassa palvellaan vahvemmin. Miten tämä voi olla mahdollista? Tässä muutama syy:

Ensinnäkin raha auttaa asiakkaita sitoutumaan palveluun. Mitä tahansa tarjotaankin, raha auttaa sitoutumaan haluttuun lopputulokseen. Jos ostat esim. kuntosalijäsenyyden, joka maksaa euron kuussa, kävisitkö siellä välttämättä kovin usein? Jos taas maksat siitä 60 euroa kuukaudessa, saattaa olla todennäköisempää (ihan oman rahallisen panostukseni vuoksi), että hyödynnät tuota palvelua enemmän ja oikeasti panostat siihen. Näin sinun oma terveytesikin hyötyy siitä enemmän ja oma rahallinen panostuksesi on palvellut nimenomaan sinua ja omaa hyvinvointiasi!

Maksulliset palvelut tuovat myös sitä tarjoaville velvollisuuden palvella hintansa mukaisesti. Se auttaa palvelun tarjoajaa luomaan toimivia palveluita ja todellakin panostamaan tähän. Tuskinpa kukaan erilaisia palveluita/tuotteita tarjoava edes menestyy työssään, jos asiakkaat eivät pidä hänen palveluistaan. Rahallinen veloitus velvoittaa siis yrittäjää/yritystä palvelemaan vahvemmin. Näin raha tuo siis myös arvostusta jotain tiettyä ostosta tai palvelua kohtaan. Jos sinä hankit esimerkiksi kalliin television, silloin tietenkin odotat että se toimii hintansa mukaisesti – ja näin sen kuuluisikin toimia.

Raha energioiden kannalta

Raha on erittäin tärkeä asia myös energioiden kannalta. Kun jokin palvelun tarjoaja tarjoaa erilaisia palveluita asiakkaille, niiden kuuluu olla energeettisesti tasapainossa (asiakkaan sekä palvelun tarjoajan kannalta). Tämä on erittäin tärkeä asia. Jos jokin yrittäjä/yritys tarjoaisi palveluita, jotka ovat todella alihinnoiteltuja, silloin energiat eivät ole tasapainossa – sillä toinen osapuoli ei saa siitä tarpeeksi itselleen. Silloin tämä palvelun tuottaja vain antaa ja antaa ja tämän vuoksi energiavirta tyrehtyy väkisinkin jossain vaiheessa. Ja se vaikuttaa myös asiakkaan tilanteeseen – silloin energia ei ole tässä palvelussa/tuotteessa korkea ja arvonsa mukainen. Eikä sen vuoksi siis niin tehokas, kuin parhaassa tapauksessa voisi olla.

Kun energiat ovat tasapainossa (palvelun tarjoaja saa siitä tarpeeksi suuren korvauksen esimerkiksi nyt rahallisesti), silloin asiakaskin saa energiatasolla tästä enemmän. Eli sopiva korvaus palvelee siis myös asiakasta. Ketään ei palvele se, että jokin palvelun tarjoaja jakaa palveluita eteenpäin niin että ei saa siitä tarpeeksi itselleen. Silloin hän vain helposti väsyttää itsensä, ja lopulta myös asiakkaatkin tulevat kärsimään tästä. Energioiden pitää olla tasapainossa. Tämä on energiamaailmassa hyvin tärkeä asia, sillä energiat pyrkivät aina tasapainoon. Jos ne eivät ole tasapainossa, silloin palvelun käyttäjäksikin hakeutuu hieman vääränlaisia asiakkaita. Kun tasapaino on löytynyt, silloin löytyy myös oikeat asiakkaat, joita tämän henkilön/yrityksen on tarkoituskin palvella. Ja siitä syntyy upeita tuloksia.

On myös hyvä muistaa omien ajatusten voima – nykyään sillä on kuitenkin niin suuri vaikutus aivan kaikkeen (myös siis muidenkin ihmisten elämään). Tämän vuoksi henkistä työtä tekevän ei ole kovin viisasta ajatella asiakkaistaan, että heillä ei ole varaa maksaa. Minkälaista energiaa tällainen ihminen silloin lähettää eteenpäin? Tietoisilla ihmisillä on todella suuri vastuu ajatustensa suhteen, ja tämä tarkoittaa myös muita ihmisiä. Miksi ajattelisit muista ihmisistä näin negatiivisesti? Ajattele mieluummin jokaisesta, että heillä on kaikki hyvin omassa elämässään (myös rahallisesti).

Enkelit auttavat meitä elämään runsaudessa – myös rahallisesti

On mielestäni erittäin hassua ajatella, että enkelityöstä ei voisi pyytää rahaa – ikäänkuin se olisi jollain tavalla väärä asia. Muista että enkelit ja Jumala rakastavat meitä – jokaista meistä, mitä tahansa teemmekään. He haluavat meille vain pelkkää hyvää – kaikilla mahdollisilla tasoilla. Tämä tarkoittaa tietenkin myös sitä, että he haluavat meille myös runsaasti rahaa. Sillä jos sinä aidosti rakastat jotain toista henkilöä – etkö haluakin hänelle vain pelkkää hyvää kaikilla tasoilla? Ja tietenkin myös rahaa, sillä se nyt vain on tarpeellista meille jokaiselle?

Rahan saaminen (mitä kautta tahansa) ei siis ole vain pelkästään rahavirran vuoksi väärä asia. Ennemmin omalla työllä (mitä teemme) ja sen vaikutuksella on merkitystä – ei rahalla. Jumala ja enkelit ovat puhdasta rakkautta. Minä ainakin uskon niin, että puhdas rakkaus ei ole tuomitsevaa. Sillä eihän se silloin olisi rakkautta. Raha on neutraali asia. Minun kokemukseni, tietämykseni ja uskomukseni mukaan enkelit ja Jumala eivät näe rahaa millään tavalla pahana asiana, sillä se on vain esine, väline. Miksi se olisi huono asia?

Joskus kuulee myös ihmisten sanovan, että enkelit ohjaavat heitä tekemään töitä ilmaiseksi. Minua hieman ihmetyttää tämä asia, sillä kokemukseni ja oman enkelituntemukseni perusteella enkelit eivät koskaan ajattelisi kenestäkään niin, että he eivät jollain tasolla voisi hyvin. Enkelit uskovat jokaisen mahdollisuuksiin tavoitella hyvää elämässään jokaisella tasolla. He näkevät edessämme suuria mahdollisuuksia – aina, vaikka me joskus itse suljemme silmämme niiltä. Enkelit auttavat meitä ihan kaikessa – niin arjessa maallisissakin asioissa, kuin myös henkisissäkin asioissa. Pyytäessämme he auttavat meitä myös saamaan rahaa, sillä se nyt vain on elämän edellytys täällä. Miksi enkelit eivät haluaisi meidän voivan hyvin? Miksi enkelit ajattelisivat ihmisistä, että heillä ei ole rahaa maksaa palveluista? Sillä meillä on jokaisella vetovoiman lain mukaan mahdollisuus ihan mihin tahansa.

On myös hyvä muistaa, että enkeleiden ja valomaailman viestit suodattuvat meille aina oman uskomusjärjestelmämme kautta. Tämän vuoksi kenenkään on aika mahdotonta toimia täysin puhtaana kanavana enkeleiden viesteille, sillä meillä on kaikilla oma ego ja uskomusjärjestelmä. Sen vuoksi on hyvä tarkastella muidenkin omaa totuutta oman sydämen kautta. Meillä on jokaisella oma totuutemme, jonka avulla koemme onnellisuutta elämässämme. Luota siis aina omaan tunteeseesi. Jos se on mielestäsi totuus ja palvelee kaikkien korkeinta parasta, luota siihen.

enkelit-toivovat-hyvaa

Mielestäni henkisyyteen kuuluu myös todella oleellisesti rahallinen runsaus. Sillä itsensä kunnioittaminen on hyvin tärkeää – ja silloin kun sinä aidosti ja oikeasti kunnioitat omaa itseäsi ja aikaasi, miksi et veloittaisi rahaa omasta ajastasi ja palveluistasi? Kun tiedät, että sinä voit saada upean muutoksen aikaan toisissa ihmisissä, miksi et veloittaisi näin upeasta palvelusta? Kun rakastat itseäsi, tunnet oman arvosi ja kykysi vaikuttaa muihin ihmisiin omien palveluidesi kautta. Näkisin myös, että kun sinä olet oikeasti ja aidosti ”henkinen ihminen”, silloinhan elämäsi kuuluisi olla täynnä runsautta. Miten muuten toimisit upeana esimerkkinä muille ajatuksen voimasta, vetovoiman laista ja tämän ajan mahdollisuuksista?

Miksi sinun ylipäätään pitäisi antaa palveluita ilmaiseksi? Niin, miksi? Onko se aitoa palvelua? Tuoko se sinua kohtaan arvostusta? Minusta ei. Minusta se lähinnä kertoo siitä, että et arvosta itseäsi, osaamistasi ja aikaasi. Ja sinulla on pelkoon pohjautuvia ajatusmalleja rahasta.

Me ihmiset tuomitsemme muita – joskus myös Jumalankin nimissä, mutta miksi? Mitä se kertoo meistä? Mielestäni tämä kertoo hyvin paljon ihmisen omasta kieroutuneesta ajatusmaailmasta ja hänen kyvystään nähdä tai olla näkemättä hyvää ympärillään. Miksi siis emme keskittyisi vieläkin vahvemmin hyvään. Mahdollisuuksiin maailmassa? Tämän ajan mahdollisuudet ovat erittäin upeat, meille jokaiselle. Kun keskitymme tietoisesti omiin unelmiimme, henkisten lakien mukaan ne vain yksinkertaisesti toteutuvat. Se on universaali laki. Eikö olekin upeaa?

Mieti miten maailma muuttuisi, kun keskittyisimme toistemme voimaannuttamiseen, hyviin puoliin ja niiden vahvistamiseen. Mieti mitä upeaa voisimme saada aikaan, kun keskitymme mahdollisen tuomitsemisen sijasta mahdollisuuksiin. Hyvän luomiseen maailmassa. Siihen minä ainakin pyrin keskittymään. Vahvistamaan hyvää maailmassa, niin että jokaisella on parempi olla.

henna-nimmari