Onko merkitystä keneltä ottaa energiahoitoa vastaan?

Energiahoidon maailmassa hoitamiseen liittyy paljon monenlaisia käsityksiä ja uskomuksia. Nykyään energiahoitaminen alkaa olemaan entistä suositumpaa ja monet ihmiset hakeutuvatkin tällaisten hoitojen pariin hakemaan apua omaan tilanteeseensa. Energiahoidot ovat parhaassa tapauksessa erittäin voimakkaita ja voivatkin auttaa hyvin moneen asiaan. Tässä on kuitenkin hyvä huomioida muutama asia, varsinkin kun etsii itselleen sopivaa hoitajaa. Haluammehan tietenkin varmistua siitä, että saamme parasta mahdollista hoitoa.

Miten energiahoitoja tehdään?

Energiahoidoissa hoitaja kanavoi parantavaa energiaa hoidettavaan oman itsensä kautta. Hoitaja toimii siis hoidossa kanavana, sillä parantavaa energiaa virtaa hoidettavaan hänen oman energiakehonsa kautta. Parantava energia välittyy kanavoitavasta lähteestä (esimerkiksi reiki -lähteestä) hoidettavan energiakehoon hoitajan oman auran ja chakrojen kautta.

Hoito voidaan myös tehdä esimerkiksi enkeleiden (tai muiden valo-olentojen) avulla, niin että parantava energia virtaa hoidettavaan nimenomaan enkeleiden kautta. Tällöin hoito välittyy eteenpäin kuitenkin silti hoitajan välityksellä – toimiihan hän tässäkin tapauksessa hoidossa jollain tasolla välikätenä ja tämän vuoksi hänen energiansa vaikuttavat hoitoon myös tietyllä tasolla.

Onko eri hoitajien energiahoidoilla eroa?

Energia kulkeutuu hoidettavaan siis nimenomaan hoitajan kautta tai sen välityksellä. Tästä syystä hoitajan omat energiat vaikuttavat hyvin oleellisella tavalla hoidon vaikutukseen. Jos hoitaja on huonosti maadoittunut, hänen auransa on heikossa kunnossa, tai hänen elämänsä on muilla tavoin epätasapainossa, silloin hoitava energia ei ole paras mahdollinen hoidettavan kannalta. Kaikenlaiset epätasapainot hoitajassa vaikuttavat siis hoidon lopputulokseen.

Meidän energiakehomme on hyvin herkkä energianvaihteluille. Hyvin harva on henkisesti vielä niin kehittynyt, että muiden energiat eivät vaikuttaisi häneen (vaikka hän ei sitä itse tiedostaisikaan). Tästä syystä hoitajalla ja hänen omilla energioillaan on hyvin suuri merkitys hoidettavaan ja koko hoidon vaikutukseen.

energiahoitaminen-hoidon-kulku

Jos hoitaja ei pidä huolta itsestään, silloin hänen energiakanavansa eivät ole kunnossa. Huonokuntoisesta kanavasta on paljon vaikeampaa ammentaa muille. Jos hoitajalla ei ole tarpeeksi suurta varastoa, mistä jakaa muille, niin silloin luonnollisestikin lopputulos on huonompi, kuin parhaassa mahdollisessa tilanteessa. Tämän vuoksi onkin tärkeää että hoitaja pitää hyvää huolta itsestään. Mitä puhtaampana kanavana hoitaja toimii, sitä korkeampi energia pääsee virtaamaan hänen kauttaan.

Kun energia kulkee hoitajan kautta, hänen energiansa vaikuttavat siihen, miten puhtaana tämä energia kanavoituu eteenpäin. Vaikka hoitaja kanavoisikin parantavaa energiaa puhtaasta lähteestä, se kuitenkin suodattuu eteenpäin hänen energioidensa läpi. Jos tämä suodatin on tukossa, tai se sisältää runsaasti tukkiutunutta energiaa, ei tämä korkeavärähteinen energiakaan pääse parhaassa muodossaan läpi tällaisen kanavan kautta.

Hieman puhtaana kanavana toimimisesta

Meidän on aika mahdotonta toimia täysin puhtaana kanavana, sillä omiin energioihimme vaikuttaa niin moni asia (menneisyytemme, perimämme, omat ajatusmallimme, ympäristön energiat, chakrojen hyvinvointi yms.). Ihmisenä eläminen on tuonut meille oman vapaan tahdon sekä egon ja niiden vuoksi sekä oman menneisyytemme takia energiakehomme on hankala olla ja pysyä täysin puhtaana. Siinä vaiheessa kun olemme täysin ylösnousseita, energiamme alkavatkin olemaan paljon puhtaampia. Silloinkin meillä on vielä kuitenkin ego tallessa (niin kuin ylösnousseilla mestareillakin), eli persoonamme säilyy kuitenkin omana itsenään.

Tämän vuoksi onkin tärkeää työstää omia energioitamme, sillä meillä on aina tilaa kehittyä ja nousta värähtelytaajuudessa vieläkin korkeammalle tasolle. Koskaan emme siis olekaan varsinaisesti ”valmiita”, tai täysin puhtaita kanavia. Voimme kuitenkin vaikuttaa omaan puhtauteemme monella tavalla. Omien ajatusten työstäminen ja niiden kyseenalaistaminen auttaa meitä avautumaan yhä puhtaammalle valolle sekä rakkaudelle. Myös chakratyöskentelyllä on hyvin suuri vaikutus energioihimme, sillä myös chakrat ovat herkkiä energianvaihteluille. Kaikenlainen epätasapaino näkyy chakroissamme ja niiden työstäminen vaikuttaa elämämme jokaiseen osa-alueeseen.

Hyvä hoitaja pitää huolta omasta itsestään

Kaiken tämän vuoksi voidaankin siis sanoa, että on hyvin tärkeää että energiahoitaja voi itse hyvin. Kun hänen energiakanavansa ovat vahvat ja mahdollisimman puhtaat, silloin energiakin virtaa puhtaammin hänen kauttaan. Kun hoitaja voi hyvin ja hän toimii korkeissa energioissa, tämä vaikuttaa aina hoidon lopputulokseen.

Korkeavärähteinen hoitaja vaikuttaa muutenkin pelkällä olemassaolollaan koko suureen maailmankaikkeuteen. Pelkkä hänen olemassaolonsa ja hänen korkeat energiansa auttavat koko maailmaa ylösnousemaan korkeammille tasoille. Paras keino auttaa muita onkin siis auttaa ensisijaisesti omaa itseään.

energiahoitaminen-hyva-hoitaja

Miten löydät itsellesi hyvän hoitajan?

No uskallatko sitten edes vastaanottaa hoitoa muilta? Jos hoitajan energioilla on näin suuri merkitys, onko turvallista ottaa hoitoa vastaan toisilta henkilöiltä? Tottakai, varsinkin kun seuraat intuitiotasi. Sen avulla löydät itsellesi parhaan mahdollisen hoitajan. Sinun sydämesi tietää ketkä ihmiset ja mitkä välineet ovat arvokkaita omalla ainutlaatuisella matkallasi. Seuraa siis omaa tunnettasi, sillä vain itse tiedät oman parhaasi.

On kuitenkin hyvä pitää mielessä tämä asia, sillä hoitoa tai kaikenlaisia muita vastaavia asioita (mm. virityksiä yms.) ei olekaan järkevää ottaa vastaan ihan keneltä tahansa. Arvosta omaa itseäsi ja ota vastaan vain parasta hoitoa ja energiaa omalle itsellesi. Sinun energiat ja oma aurasi ovat hyvin tärkeitä koko elämällesi ja hyvinvoinnillesi, joten tietenkin päästät näin lähelle vain sellaisen henkilön, johon luotat. Ethän päästä omaan makuuhuoneeseesikaan ihan ketä tahansa? Sinun energiat ovat hyvin henkilökohtaiset, arvosta niitä.

Mitä on hyvä huomioida hoidossa?

Voit itse myös vaikuttaa hoidon vaikutukseen kun huomioit muutaman asian hoidon jälkeen ja ennen sitä. Hyvä hoitaja osaakin huomioida perusasiat hoidon jälkeen. Silloin on tärkeää varmistaa hyvä maadoittuminen sekä energiasuojaukset. Hoitaja voi tehdä hoidon jälkeen nämä itsekin, kun pyytää vaikkapa enkeleitä avuksi vahvistamaan näitä asioita. Voit myös itsekin kiinnittää huomiota näihin seikkoihin.

Energiasuojaukset ja maadoittuminen

Energiahoidossa sinun energioitasi puhdistetaan ja värähtelytaajuuttasi nostetaan korkeammalle tasolle. Kun energiasi ovat hoidon jälkeen paljon puhtaammat, on tärkeää että varmistetaan että tämä vaikutus jatkuu mahdollisimman pitkään. Me olemme hyvin herkkiä energianvaihteluille. Jos menet tällaisen hoidon jälkeen esimerkiksi kauppaan ilman energiasuojauksia, silloin hoidon vaikutukset saattavat valua hieman hukkaan. Muiden ihmisten energiat vaikuttavat sinuun huomaamattasikin ja saatat tuntea olosi päivän päätteeksi esimerkiksi väsyneeksi tai hieman ärtyneeksi. Tämä kertoo siitä, että energiasi valuvat hukkaan.

Energiasuojaukset (sekä hyvä maayhteys) auttavat sinua pysymään vahvemmin omassa voimassasi ja puhdistunut olemuksesi säilyy turvassa. Kiinnitä tähän siis huomiota hoidon jälkeen. Pyydä esimerkiksi enkeleitä asettamaan sinut puhtaan valkoiseen valokuplaan, niin että pysyt täydellisessä suojassa ja turvassa. Kuvittele ympärillesi tämä suoja ja tunne miten turvassa olet. Vahvista myös maayhteyttäsi. Pyydä esimerkiksi arkkienkeli Sandalfonia maadoittamaan sinut oikein kunnollisesti. Kuvittele samalla miten jalkapohjistasi kasvaa oikein paksut ja vahvat juuret Maan keskipisteeseen saakka.

energiahoitaminen-enkelihoito

Enkelit mukaan

Voit myös pyytää enkelit vierellesi hoitotapahtumaan. Pyydä heitä varmistamaan että saat korkeinta ja puhtainta mahdollista hoitoa. Voit myös pyytää enkeleitäkin hoitamaan (hoitajan lisäksi) sinua, niin että hoidon vaikutus vahvistuu. Jos haluat löytää itsellesi sopivan hoitajan, niin voit pyytää tähänkin enkelit mukaan. Pyydä heitä tuomaan sinulle paras mahdollinen hoitaja, joka osaa auttaa sinua. Tämän jälkeen vain seuraat ideoita joita saat, sillä enkelit vastaavat usein pyyntöihisi nimenomaan niin, että he tuovat tilaisuuksia eteesi. Tartu ideoihin, joita saat, niin saat sen mitä pyysitkin.