Näistä merkeistä tiedät, että et ole enkelin kanssa tekemisissä

 

Kuten tämä meidän fyysinen maailmamme, myös ”näkymättömässä” maailmassa on olemassa paljon erilaisia ja eritasoisia energioita, jotka haluavat auttaa sinua, tai jollain tavalla vaikuttaa sinuun.

Kun avaudut tälle maailmalle ja opit työskentelemään energioiden kanssa – tai jos olet jo erittäin tottunut työskentelemään energioiden parissa, on erittäin tärkeää, että osaat erotella energioita ja sitä kautta osaat aina olla luotettavan, korkeavärähteisen ja rakkaudellisen energiataajuuden kanssa tekemisissä.

Muista: sinun ei tarvitse milloinkaan pelätä energiamaailmaa. Sinun tarvitsee vain tietää MITEN tunnistat luotettavan tahon, jonka kanssa voit olla tekemisissä turvallisesti. Silloin voit luottaa ja tietää, että sinua ohjaa aina rakkaudellinen energia, johon voit turvautua missä tahansa tilanteessa.

Enkeleiden kanssa työskentely on aina turvallista ja rakkaudellista (kun tiedät että olet oikeasti enkelin kanssa tekemisissä). Energiamaailmassa voi olla olentoja, jotka eivät tule yhtä puhtaasta rakkaudesta ja joskus voimme tietämättämme luulla, että tuo taho on enkeli (vaikka näin ei oikeasti olekaan). Tästä syystä tarvitset tietoa siitä, miten tunnistat oikean aidon enkelin ja olet tämän tahon kanssa tekemisissä.

Joskus opimme asioita parhaiten niin, kun tiedämme minkälainen enkeli ei ainakaan ole. Tähän olen koonnut muutamia vinkkejä tähän aiheeseen liittyen, joiden avulla tunnistat enkelin.

Enkelit eivät käske, he auttavat SINUA ohjaamaan vahvemmin elämääsi

Enkelit eivät koskaan käske sinua. He ohjaavat sinua aina rakastavasti ja lempeästi siihen suuntaan, minkä sinä jo tiedostat jollain tasolla sisimmässäsi. Enkelit kunnioittavat aina sinun vapaata tahtoasi ja sen vuoksi he eivät voi alkaa ohjailemaan sinua elämässäsi (koska se on oikeasti ainoastaan sinun tehtäväsi).

Tämä on suurin ero ihmisten sekä enkeleiden välillä. Meillä on oma vapaa tahto ja se tarkoittaa sitä, että voimme valita mihin suuntaan kuljemme ja sitä kautta luomme itse koko elämämme. Enkeleillä ei ole omaa vapaata tahtoa, heidän tahtonsa on korkeimman viisauden tahto. He eivät voi tämän vuoksi puuttua tai vaikuttaa elämääsi, koska sinun elämäsi on SINUN elämäsi. He voivat ainoastaan auttaa sinua yhdistymään yhä vahvemmin omaan viisauteesi, niin että sinä osaat itse tehdä viisaita päätöksiä yhä enemmän omassa elämässäsi.

Jos olet siis sellaisen tahon kanssa tekemisissä, joka käskee sinua tekemään jotain asioita, et ole tekemisissä enkelin kanssa.

Enkeleiden tehtävä on auttaa sinua voimaantumaan, luottamaan itseesi yhä vahvemmin sekä sitä kautta löytämään upean valon voiman sisimmästäsi. Jos he kertoisivat sinulle joka tilanteessa mitä sinun tulee tehdä, he eivät tätä kautta lopulta edes palvelisi sinua pidemmällä aikavälillä. Silloin he veisivät sinulta voimia (koska vapaa tahtosi on sinun oma voimasi). Tällainen taho ei auta sinua luottamaan omaan itseesi, niin että oppisit itse tekemään oikeita päätöksiä elämäsi eri tilanteissa.

Enkelit toimivat ikään kuin rakastavat vanhemmat. Heidän tehtävänsä on antaa sinulle eväitä elämään, joiden avulla löydät niin vankkumattoman luottamuksen, ilon sekä keveyden elämääsi, että voit aina löytää oikean suunnan missä tahansa tilanteessa, kun muistat kuunnella omaa sisintäsi. He auttavat sinua korjaamaan väliaikaisesti hieman rikkinäisen suhteen omaan viisauteesi.

Jos mietit, että mitä tekisit esimerkiksi nykyisen työpaikkasi kanssa, enkelit auttavat sinua kuulostelemaan itseäsi ja tekemään päätöksen, joka tuntuu sinusta oikealta. He eivät käske sinua tekemään yhtään mitään. He auttavat sinua luottamaan mahdolliseen muutokseen, luottamaan omaan sisäiseen tunteeseesi tässä asiassa, tai he ohjaavat sinua tarkkailemaan tilannetta vielä syvällisemmin, ottamaan etäisyyttä, tai tarkastelemaan erilaisia vaihtoehtoja.

He auttavat sinua luottamaan omaan viisauteesi. He eivät kerro että ”irtisanoudu työstäsi nyt”, tai muuta sellaista vastausta, joka veisi sinulta mahdollisuuden tarkastella omaa tunnettasi tässä asiassa. Se ei ole heidän tapansa toimia ja kommunikoida meille viisaasti siitä energiasta, jossa he elävät. He käyttävät jokaisen tilaisuuden siihen, että he vahvistavat luottamusta omaan itseesi.

Tämä ei tarkoita tietenkään sitä, että enkelit eivät vastaa sinulle suoraan, tai heidän ohjaus olisi jotenkin ”ympäripyöreää”. Enkelit kyllä auttavat sinua erittäin selkeästi, mutta he eivät tee sitä niin, että HE ohjailisivat sinua. He auttavat SINUA ohjaamaan elämäsi rakkaudelliseen suuntaan.

Enkeleiden energia tuntuu aina lempeältä, avaavalta, kevyeltä ja hyvältä

Enkelit ovat parhaimpia piristämään sinua ja näkemään itsessäsi, muissa ja monissa eri tilanteissa korkeimman tarkoituksen, eli rakkauden. Tämä on tärkein enkeleiden tunnusmerkki – he ovat aina pelkkää puhdasta rakkautta ja lempeyttä. He käyttävät aina sanoja, jotka tulevat tästä energiasta ja sitä kautta saavat olosi aina hyväksi.

Jos olet tekemisissä tahon kanssa, joka tuntuu edes hiemankin epäilyttävältä, epämiellyttävältä, tai saamasi viestit eivät ole positiivisia tai rakkaudellisia sinua tai muita kohtaan, et ole tekemisissä enkelin kanssa.

Enkelit ovat uskomattoman rakkaudellisia ja lempeitä AINA (ilman minkäänlaisia poikkeuksia). Enkelit näkevät hyvän kaikessa ja kaikissa, vaikka tilanne olisi miten ikävä tai vaikea tahansa (ja tämän vuoksi enkeleiden kanssa työskentely on niin upeaa ja voimaannuttavaa). Enkelit näkevät sinussa, menneisyydessäsi, ajatuksissasi, valinnoissasi ja tulevaisuudessasi pelkkää hyvää, mahdollisuuksia ja potentiaalia.

Muista siis, että enkelin viestit, ohjaus ja läsnäolo tuntuu aina hyvältä, lempeältä ja rakkaudelliselta.

Jos huomaat joskus epäröiväsi sitä, että oletko tekemisissä oikean enkelin kanssa, niin jo pelkästään tuo epäilyn tunne voi kertoa siitä, että energia jonka kanssa olet tekemisissä, ei ole kaikista puhtain ja rakkaudellisin (ja joku osa sinussa intuitiivisesti tunnistaa sen).

Luota tuntemuksiisi ja muista aina; enkeleiden läsnäolo, viestit ja ohjaus tuntuu aina hyvältä ja rakkaudelliselta sinua, muita, kaikkia tilanteita ja asioita kohtaan. Enkelit eivät koskaan tuomitse, he vain rakastavat ja keskittyvät asioiden korjaamiseen, irtipäästämiseen ja uudistamiseen rakkaudelliseen suuntaan.

Enkeleiden kanssa toimiminen on selkeää ja yksinkertaista

Enkeleiden kanssa toimiminen on erittäin yksinkertaista. Heidän viestinsä eivät ole monimutkaisia, vaikeita, eivätkä he ohjaa sinua toimimaan heidän kanssaan (tai muidenkaan) vaikealla tavalla.

Jos kysyt jotain enkeleiltä, niin he vastaavat sinulle aina. Jos et aisti jotain, niin silloin kannattaa kysyä itseltäsi esimerkiksi – mikä osa sinussa estää tuon asian tiedostamisen/vastaanottamisen. Tai ehkä olotilasi ei muuten juuri tuossa tilanteessa ole avoin enkeleiden viesteille – mikä on ihan täysin ok. Voit kokeilla tuota asiaa myöhemmin sekä enkelit osaavat kyllä antaa sinulle ohjausta ja viestejä juuri oikeana hetkenä, kun olet sille avoin ja valmis.

Enkelit ovat siis aina suoria, totuudenmukaisia ja rakastavia.

Jos taho jonka kanssa työskentelet, tuntuu vaikeasti ymmärrettävältä, antavan vaikeaa ohjausta, tai hän kieltäytyy antamasta sinulle vastauksia johonkin asiaan, niin luultavasti et ole enkelin kanssa tekemisissä.

Muista; enkelit ovat puhdas rakkauden taajuus. He ovat aina valmiita auttamaan sinua, tukemaan sinua sekä antamaan sinulle ohjausta mielessäsi oleviin asioihin ja kysymyksiin. He ovat AINA avoimia sinulle, eivätkä he milloinkaan kieltäydy auttamasta sinua.

Oli oma elämäntilanteesi miten vaikea tahansa, he auttavat sinua näkemään sen korkeamman tarkoituksen, niin että voit siirtyä eteenpäin entistä vapaampana ja iloisempana. Mitä tahansa heiltä kysytkään, he ovat valmiita antamaan sinulle vastauksen sekä ohjaamaan sinua yksinkertaisella tavalla eteenpäin siihen suuntaan, mikä tukee onnellisuuttasi.

Tärkeä muistutus

Enkeleiden kanssa toimiminen ja työskentely on aina turvallista, luotettavaa ja ihanaa, kun sinulla on viisautta tässä asiassa. Sinä pystyt itse havainnoimaan minkälaiselta energiat tuntuvat ja vaikuttavat sekä pystyt tuon avustuksella valitsemaan minkälaisen energian kanssa olet tekemisissä. Enkeleitä ei milloinkaan tarvitse pelätä, kun sinulla on tietoa miten heidän kanssaan voi työskennellä turvallisesti.

Ja muista; kun sinulla on selkeänä aikomuksena olla nimenomaan enkeleiden rakkaudellisen, korkeavärähteisen ja luotettavan energiataajuuden kanssa tekemisissä, silloin houkuttelet juuri tuota energiaa luoksesi. Sinä valitset näin itse seurasi myös energiamaailman kanssa.

Jos aistit jotain muuta ikävää, niin voit  helposti päästää irti tuosta yhteydestä (kuten täällä ihmistenkin keskuudessa – ei sinun tarvitse olla sellaisten ihmisten kanssa tekemisissä, jotka eivät tunnu samanhenkisiltä). Tee vain päätös, että et ole tuon energian kanssa tekemisissä ja voit esimerkiksi pyytää enkeleitä poistamaan sekä puhdistamaan tuon energian sinusta, kodistasi ja energioistasi kaikkialta lopullisesti.

 


Haluatko oppia avautumaan enkelimaailmalle yhä vahvemmin turvallisella tavalla?

Intuition taikavoima kurssillani opetellaan enkelimaailmalle avautumista helpolla ja turvallisella tavalla.

Tutustut omiin enkeleihisi ja samalla henkiset taitosi avautuvat yhä vahvemmin käyttöösi. Kun yhteytesi enkeleihin on todella vankka, niin voit helposti vastaanottaa heiltä viestejä ja ohjausta elämäsi eri tilanteisiin.