7 merkkiä joista tiedät, että enkelit ovat luonasi

 

Oletko koskaan miettinyt, että ovatko enkelit juuri SINUN luonasi?

On olemassa tiettyjä yleisiä merkkejä, joista voit tunnistaa, että he ovat sinunkin luonasi auttamassa sinua avautumaan heidän olemassaololleen ja energialleen yhä vahvemmin.

Tässä on näitä yleisiä merkkejä ja ehkä sinäkin olet kokenut jotain näistä! Muista että sinun luonasi on aina apua saatavilla.

1 – Höyhenet

Yksi hyvin yleinen merkki enkeleiden tuesta ja läsnäolosta on se, että löydät höyhenen jostain lähistöltäsi.

Tämä ei luonnollisestikaan tarkoita sitä, että enkelit olisivat irrottaneet omista enkelinsiivistään höyhenen ja asettaneet sen lähistöllesi, sillä enkelit eivät tietenkään ole fyysisiä olentoja.

Höyhenet ovat kuitenkin yksi yleinen symboli, joka kertoo siivistä, jota enkelitkin energiatasolla kantavat itsessään (ja se kuvaa heidän laajentunutta sydänchakraansa). Tästä syystä höyhenet ovat hyvä merkki, sillä meille tulee helposti mieleen tästä symbolista enkeli.

Jos satut siis löytämään höyhenen lähistöltäsi ja se tuntuu ”merkiltä”, silloin se on merkki enkeleiltä!

Eikä sillä ole niinkään merkitystä, mistä tuo höyhen on peräisin (kyllä – se voi olla untuvatakistasi, tyynystäsi tai linnulta), tärkeintä on se, että se on asetettu lähistöllesi muistuttamaan sinua jostain tärkeästä ja antamaan sinulle vahvistusta mielessäsi olevaan asiaan.

Yleensä enkeleihin liitetään valkoiset kauniit höyhenet, mutta jos löydät erivärisiä höyheniä, niin sinun on hyvä miettiä mitä tuo väri sinulle merkitsee. Mitä tulee ensimmäisenä mieleesi? Muista että enkeleiden merkit ja ohjaus on aina rakkaudellista, positiviista ja kannustavaa.

2 – Syvä rauhan tunne

Enkelit ovat peräisin jumalallisesta rakkaudesta. Heillä ei siis ole tapana stressata, miettiä mitä muut heistä ajattelevat, murehtia tulevatko he onnistumaan, tai epäonnistumaan jossain asiassa, eivätkä he myöskään jää kiinni asioihin, joita tapahtui joskus kauan sitten menneisyydessä.

Tämä johtuu siitä, että enkelit elävät puhtaassa rakkaudessa, rauhassa ja lempeydessä. He ovat täydellisiä jumalallisia olentoja.

Yksi hyvin yleinen merkki siis siitä, että enkelit ovat luonasi on se, että sinulle tulee syvä rauhan tunne.

Se johtuu tietenkin siitä, että enkeli on lähelläsi ja tuona hetkenä sinä aistit enkeleiden rakkaudellisen olemuksen ja tuo sama energia alkaa vahvistumaan sinussa.

3 – Numerosarjat

Enkelit rakastavat sitä, että he voivat ilahduttaa ja ohjata meitä rakkaudelliseen suuntaan elämässämme ja he käyttävät juuri sellaisia keinoja, jotka me helposti huomaamme arkemme keskellä.

Yksi keino antaa meille vahvistusta omalle polullemme on asettaa nähtävillemme numerosarjoja. Josku saatat kohdata näitä samoja numerosarjoja usein ja se on silloin selkeä merkki enkeleiltä.

Ehkä jossain elämänvaiheessa kohtaat usein numeroihin 111, 444 tai 777 (tai jotain muuta). Ehkäpä tällainen numerosarja näkyy kellossasi, auton rekisterikilvessä, mainostaulussa jne – mahdollisuuksia on monia!

Ymmärrä että nämäkin ovat usein merkkejä enkeleiltä, varsinkin jos ne tuntuvat siltä. Jokaiseen numerosarjaan liittyy oma viestinsä ja tarkoituksensa (voit etsiä esimerkiksi Googlettamalla tai tekemällä googleen kuvahaun – englanninkielellä saattaa löytyä enemmän tietoa tästä aiheesta).

4 – Merkitykselliset sanat ja lauseet

Enkeleillä on monia erilaisia mahdollisuuksia ja keinoja tuoda tietoisuuteesi viestejä sekä ohjata sinua eteenpäin. He voivat käyttää omaa ympäristöäsi hyödyksesi.

Jos kohtaat joskus merkityksellisiä sanoja tai lauseita ja ne tuntuvat jollain tavalla merkeiltä, ne ovat varmasti viestejä enkeleiltä.

Ehkäpä ystäväsi sanoo sinulle juuri oikeat sanat (enkelit kuiskuttelevat näitä hänen mieleensä), kuulet lohdullisia sanoja radiosta tulevasta laulusta (tai joku laulu alkaa soimaan päässäsi), tai kohtaat jossain muualla rakkaudellisia sanoja, jotka puhuttelevat sinua vahvasti tuona hetkenä.

5 – Fyysiset tuntemukset

Joskus saatat aistia enkeleiden läsnäolon niin, että tunnistat tuon energian kehossasi, sillä myös sinun kehosi on erittäin herkkä ja voit sen avulla tunnistaa erilaisia energioita.

Ehkäpä joskus saatat tuntea kihelmöintiä kehossasi jossain kohdassa, tai pääsi alueella voi tuntua erilaisia tuntemuksia (esimerkiksi korvien alueella).

Jos tunnet rakkaudellista energiavärähtelyä kehossasi, niin tämä voi olla merkki siitä, että enkeli on sinun luonasi.

6 – Ihanat ihmeet tai sattumat

Enkelit ovat ihania, koska he rakastavat sitä, että he voivat auttaa sinua. Heillä on kyky helpottaa elämääsi, levittää armon energiaa sinuun sekä myös järjestellä ihmeitä luoksesi.

Jos joskus kohtaat ihania ”sattumia”, jotka tuntuvat suorastaan ihmeiltä, se on yleensä merkki siitä, että enkelit ovat luonasi ja he järjestelevät asioita sinun parhaaksesi. Tai ehkä joskus kohtaat ihania ihmeitä (pieniä tai suuria) ja ne tuntuvat merkityksellisiltä.

Tunne niistä suurta kiitollisuutta, koska näitä ihania siunauksia rakastetaan antaa sinulle ja mitä kiitollisempi niistä olet – sitä enemmän houkuttelet niitä vielä lisää elämääsi!

7 – Enkelimäiset hahmot ja eläimet

Joskus enkelit saattavat muistuttaa läsnäolostaan niin, että he kiinnittävät huomiosi johonkin enkelimäisiin hahmoihin. Ehkäpä näet taivaalla (tai vaikkapa kuvan netissä) enkelin muotoisen pilven, tai näet enkelin muodon jossain muualla (vaikkapa lumessa tai kivessä) ja näin sinua muistutetaan siitä, että enkelit ovat luonasi.

Joskus myös enkelit toimivat ihanina muistuttajina taivaallisesta tuesta. Usein esimerkiksi perhoset tai linnut symboloivat enkeleiden läsnäoloa (onhan heilläkin kauniit siivet). Jos näet joskus perhosen tai linnun lähistölläsi (ehkäpä he ovat todella lähellä sinua esimerkiksi) ja se tuntuu jollain tavalla merkitykselliseltä, se on varmasti merkki siitä, että enkelit ovat luonasi.

 


 

Minkälaisia kokemuksia sinulla on?

Mistä tunnistat enkelin läsnälolon? Minkälaisia merkkejä enkelit ovat antaneet sinulle? Jaa meille oma kokemuksesi!