Näin teet aina oikeat valinnat elämässäsi

 

Ehkä olet huomannut, että elämä on täynnä valintoja. Teet niitä koko ajan ja aika usein vieläpä niin, että et ole niistä edes tietoinen. Jo aamulla herätessäsi alat tekemään erilaisia valintoja ja sitä kautta luomaan tulevaa päivääsi.

Nämä pienet ja suuretkin valinnat määrittelevät siis hyvin pitkälti sen, minkälainen elämä sinulle ja sitä kautta läheisillesikin muodostuu. Jos haluat olla onnellinen elämässäsi, niin sinun tarvitsee oppia tekemään onnellisuutta tukevia valintoja, eikö vain?

Sinulla on suuri viisaus itselläsi käytössä tuossa onnistumista varten ja olet varmastikin huomannut miten se toimii elämässäsi.

Jos mietit vaikkapa elämäsi suurimpia ”virheitä”, niin huomaatko että sinussa on ollut jonkinlainen ääni / tietoisuus / viisaus, joka on varoittanut sinua siitä, että älä kulje tuohon suuntaan, ennen tuon asian tapahtumista?

Intuitiivinen viisaus elää sinussa erittäin vahvasti ja se ohjaa sinua aina oikeita päätöksiä kohti, mitkä vievät sinut ja läheisesi onnellisuutta kohti.

On aika oppia kuuntelemaan sitä yhä vahvemmin!

Onko sinullakin ongelmana kuitenkin se, että et tiedä MITEN voisit hyödyntää tätä vahvemmin eri valintatilanteissa? Tässä sinulle välineitä juuri tähän asiaan.

1 – Irrottaudu harhasta ja tuo huumori kehiin

Ensiksikin sinun on hyvä suhtautua tuohon koko valintatilanteeseen hieman kevyemmin.

Ymmärrä että virheitä ei ole olemassa. Kaikki mitä elämässäsi on ja on koskaan ollut, on täydellistä ja kauniilla tarkoituksella tapahtunut. Ja mitä tahansa sinä valitsetkaan, sinä tulet aina olemaan turvassa ja tulet aivan varmasti pääsemään niitä asioita kohti, minne haluat kulkea.

Älä siis jää liikaa jumiin ikäviin ajatuksiin, kuten ”mitä jos teen väärän päätöksen”, ”en tiedä yhtään mitä tekisin”, ”olen aivan jumissa”.

Pyri päästämään näistä ajatuksista irti.

Ymmärrä ja tiedä syvällä sisimmässäsi, että kaikki on hyvin juuri nyt ja mitä tahansa valitsetkaan, niin kaikki järjestyy paljon paremmin, kuin osaat edes unelmoida (ja samalla luot tuon todellisuuden itsellesi!).

Suhtaudu tuohon kevyemmin – esimerkiksi huumorin kautta! Pyydä enkeleitä välittämään iloa sinuun ja koko tilanteeseen.

Kun suhtaudut tähän vähän kevyemmin, niin et aseta itsellesi turhan suuria paineita ja sinun on helpompaa avautua vastaanottamaan viisasta näkemystä ja ohjausta tilanteeseen. Silloin energiasi ovat avoimemmat ja olet vastaanottavaisempi myös enkeleiden avulle ja ohjaukselle.

Ja samalla tulet ikään kuin huomaamattasi kulkemaan haluamaasi lopputulosta kohti.

2 – mikä on unelmiesi lopputulos

On myös hyvä miettiä hieman tarkemmin, mikä on tuo suunta, mihin sinä OIKEASTI haluat kulkea.

Jos mietit valinnan tekemistä, on hyvä ymmärtää, että ei ole olemassa vain ”yhtä oikeaa” valintaa. Ja sen vuoksi ei olekaan juuri mitään järkeä siinä, että pyydät ohjausta universumilta ”oikean valinnan” tekemiseen.

Koska sellaista ei ole olemassa!

Kun katsotaan tätä koko tilannetta hieman laajemmin, niin voidaan huomata että on olemassa erilaisia valintoja ja sitä kautta monia erilaisia lopputuloksia ja luultavasti vain osa näistä lopputuloksista tuo sinulle eniten onnellisuutta.

Eli tehdäksesi ”oikean päätöksen”, sinun tarvitsee ensin määritellä tarkemmin, mikä on SINUN unelmiesi lopputulos tässä tilanteessa.

Mitä kaipaat valinnan kautta?

Haluatko tehdä sellaisen valinnan, joka tuo sinulle eniten mielenrauhaa? Onko paras lopputulos sinulle sellainen, mikä tuo sinulle eniten vaikkapa rahallista runsautta (rakkaudellisella ja lempeällä tavalla)? Vai toisiko sinulle eniten onnellisuutta esimerkiksi sellainen lopputulos, mikä toisi sinulle kaikista eniten iloa ja helppoutta? Vai haluatko valinnan, joka kasvattaa parhaiten henkistä kasvuasi lempeällä tavalla?

Mieti mitä sinä haluat ja aseta selkeä aikomus mitä haluat saavuttaa päätöksesi kautta.

Mikä on tuo suunta, mihin haluat kulkea?

Kun sinulla on selkeä tavoite, universumi voi alkaa tuomaan sinulle ohjausta sen mukaisesti ja intuitiosi voi ohjata sinut juuri niitä päätöksiä, tilanteita ja ideoita kohti, mitkä vievät sinut kaikista vahvemmin onnellisuuteen.

3 – ota viisas ohjaus vastaan

Sinunkin luonasi on olemassa paljon resursseja, jota et luultavasti osaa tällä hetkellä hyödyntää. Ihanat enkelit haluavat auttaa ja helpottaa elämääsi yhä vahvemmin.

Kun työskentelet heidän kanssaan, valintatilanteet alkavat tuntua paljon helpommilta, sillä luotat siihen, että enkelit ovat luonasi ohjaamassa sinua oikeaan suuntaan ja pitämässä sinut ja läheisesi aina turvassa.

Pyydä siis enkeleiltä ohjausta tähän asiaan.

Heillä on tapana tietää asiat paremmin ja totuudenmukaisemmin, kuin meillä ihmisillä. Yleensä me saatamme ajatella, että meidän mielessämme oleva tapa on se helpoin keino päästä tavoitteeseemme ja sitten menemme eteenpäin elämässämme sen pohjalta. Asia ei yleensä ole ihan näin – sillä näemme ratkaisun rajallisesta mielestämme käsin.

Kun avaamme itseämme vastaanottamaan ohjausta enkeleiltä ja kuljemme eteenpäin heidän ohjauksensa avulla, unelmien toteutuminen helpottuu oleellisesti. Sillä enkeleiden avulla kuljemme kaikista taivaallisinta tietä unelmiimme.

Pyydä enkeleitä varmistamaan, että sinä teet aina oikean päätöksen oman TAVOITTEESI kannalta. Jos tavoitteesi on esimerkiksi tehdä valinta, joka tuo sinulle eniten rahallista runsautta, pyydä enkeleiltä ohjausta tähän asiaan.

Pyydä ohjausta enkeleiltä ja korkeammalta viisaudelta, että he rakkaudellisesti ja lempeästi ohjaavat sinua tekemään päätöksen, joka tuo sinulle eniten rahallista runsautta rakkaudellisella, lempeällä ja iloisella tavalla (vai mikä onkaan sinun tavoitteesi).

Ja tämän jälkeen annat asian enkeleiden hoidettavaksi. Ja luottavaisesti kuljet heidän ohjauksessaan eteenpäin.

4 – keskustele tilanteesta viisaan tahon kanssa

Tärkeissä valintatilanteissa kannattaa myös hakea näkemystä luotettavalta taholta esimerkiksi enkeleiden kautta (sillä heillä on tapana olla aina oikeassa). Näin osaat toimia tilanteessa kaikista viisaammalla tavalla.

Joskus nämä valintatilanteet eivät ole niin yksinkertaisia. Ei ole aina olemassa yhtä helppoa vastausta parhaimman valinnan tekemiseen.

Jos mietit esimerkiksi sitä, pitäisikö sinun irtisanoutua työstäsi, muuttaa, tehdä muutoksia ihmissuhteisiin tai tehdä jonkinlaisia muutoksia vaikkapa ruokavalioosi – niin näihin ei ole olemassa yhtä selkeää vastausta ”kyllä – tuo muutos kannattaa tehdä” tai ”ei kannata”.

Jos sinun tarkoituksenasi on vaikkapa kasvattaa vapaa-aikaa elämässäsi ja mietit työstäsi irtisanoutumista, niin tuo ratkaisu ei ole välttämättä se kaikista paras, mitä voit tehdä tavoitteesi kannalta. Silloin kannattaa hakea ohjausta enkeleiltä tähän asiaan.

Enkelit voivat kertoa sinulle esimerkiksi, että harkitse osa-aikatyötä, tai odota vielä hetki tuossa nykyisessä tilanteessa (ehkä joku uusi tilaisuus on tulossa luoksesi, jota et näe vielä), tai he voivat kertoa hieman laajemmin tuosta tilanteesta ja miten voit tehdä kaikista parhaimman päätöksen oman tavoitteesi kannalta.

Pyydä enkeleiltä näkemystä ja viestejä tähän asiaan, niin tiedät mikä on paras ratkaisu tuossa tilanteessa unelmiesi kannalta. Pyydä enkeleiltä mahdollisimman selkeitä viestejä, niin osaat varmasti vastaanottaa ne helposti ja turvallisesti. Luota viesteihin mitä saat – mitä ajatuksia mieleesi nousee (voi tulla mieleesi myöhemminkin).

Muista että enkeleiden kanssa kommunikointi ja toimiminen on erittäin yksinkertaista. Kun ohjaus tuntuu hyvältä ja rakkaudelliselta, voit luottaa siihen, että olet tekemisessä luotettavan enkelin kanssa. Sinä – kuten kuka tahansa muukin osaa vastaanottaa enkeleiltä viestejä luotettavalla tavalla, kun harjoittelet tätä asiaa ja alat luottamaan samalla omiin intuitiivisiin taitoihisi.