4 vinkkiä joilla tehostat manifestointia enkeleiden avulla

Nuo ihanat taivaalliset apurit, enkelit, ovat sinunkin käytettävissäsi 24/7. Heillä on käytössään kyky järjestellä ihmeitä sinunkin luoksesi, ohjata sinua oikeaan, rakkaudelliseen suuntaan, parantaa sinusta tukkiutuneita energioita ja mikä parasta – he ovat aina valmiita auttamaan sinua – jopa ilman vastapalveluksia!

Ja koska he ovat niin taivaallisen viisaita, heillä tämän kaiken lisäksi vielä upea kyky… olla aina oikeassa! On siis aika selvää, että unelmien toteuttaminen enkeleiden kanssa on ERITTÄIN tehokasta ja samalla… hauskaa!

Mutta MITEN sinä voit saada heiltä mahdollisimman tehokkaasti apua? Tässä sinulle muutama vinkki, niin voit oppia tehostamaan yhteistyötä enkeleiden kanssa..

1 – Tule tietoiseksi omista tarpeistasi

Aina kun työskentelet enkeleiden kanssa, niin sinun on hyvä muistaa, että sinä olet se taho, joka mahdollistaa muutoksen (tai jarruttelee sitä). Mitä enemmän opettelet ottamaan rakkaudellisesti vastuuta omasta olotilastasi, ajatuksistasi ja energioistasi, sitä helpommin alat luomaan muutosta, jota kaipaat sisimmässäsi. Samalla enkeleidenkin on helpompaa auttaa sinua, koska sinä opit avautumaan energialle, jota haluat vastaanottaa.

Sinä olet ikään kuin auton kuljettaja omassa elämässäsi. Painat välillä kaasua, välillä jarruttelet. Joskus käännyt eri suuntiin ja joskus peruutat taaksepäin. Tämä kaikki on täysin ok – sinulla on lupa kokea elämää erilaisissa energioissa ja syvyyksissä, kasvaaksesi niiden kautta.

Vastaanottaaksesi enkeleiltä yhä helpommin apua, sinun kannattaa kuitenkin alkaa tarkastelemaan minkälaisessa energiassa olet juuri nyt. Mihin olet matkalla? Minkälaisella vauhdilla olet menossa eteenpäin? Onko tuo suunta, mihin olet kulkemassa sellainen, mikä tekee sinut aidosti onnelliseksi?

Enkelit pyytävät sinua tarkkailemaan mielenkiinnolla sitä, minkälaiseen todellisuuteen olet juuri nyt kiinnittynyt. Jos se ei näytä tai tunnu kauniilta, niin muista että sinulla on aina mahdollisuus tehdä muutos tähän asiaa. Sinun ei tarvitse jäädä jumiin ikävään olotilaan. Sinulla on kyky vaihtaa näkökulmaasi ja sitä kautta sitä suuntaa, mihin olet juuri nyt kulkemassa.

Kun opit suhtautumaan elämääsi iloisesti, rakkaudella ja innostuksella, silloin alat samalla avautumaan myös enkeleidenkin avulle ja siunauksille yhä vahvemmin. Samalla päästät irti elämäsi ongelmista, et ole enää niihin niin kiinnittynyt ja sitä kautta alat avautumaan ihanille ratkaisuille, joiden kautta voit päästä eteenpäin haluamaasi suuntaan. Näin enkelit voivat auttaa sinua moninkertaisesti vahvemmin ja helpommin!

2 – Tarkista suunta mihin kuljet

Onhan sinulla selkeitä unelmia? Olethan sinä keskittynyt ihaniin ratkaisuihin ongelmien sijasta? Olethan sinä tietoinen omista korkeimmista visioistasi?

Enkelit haluavat muistuttaa sinua siitä, että on erittäin tärkeää, että sinulla on selkeitä unelmia. Kun sinulla on selkeys tulevaisuuden visioistasi, enkelit voivat alkaa tuomaan sinulle ohjausta, ihmeitä ja taianomaisia tilaisuuksia sen toteuttamiseksi.

Muista että sinä olet elämäsi auton kuljettaja. Ja kun sinulla on selkeä päämäärä, minne haluat kulkea, niin enkelit voivat alkaa avaamaan sinun eteesi juuri oikeita polkuja, tilaisuuksia ja ihmeitä, jotka kuljettavat sinut taianomaisella tavalla unelmiesi päämäärään.

Ala siis viemään huomiotasi entistä vahvemmin unelmiisi, ihaniin lopputuloksiin mitä haluat kokea ja vastaanottaa. Näin voit huomata, että pääset moninkertaisesti nopeammin niitä kohti, sillä olet ITSE määrittänyt suunnan, jonne haluat ja aiot kulkea.

Kun sinä olet selkeä ja päättäväinen omien unelmiesi suhteen, tämä tulee aktivoimaan enkeleiden maailman tukemaan sinua unelmissasi moninkertaisesti vahvemmin! Muista siis luoda selkeitä unelmia ja pitää itsesi keskittyneenä ratkaisuihin ongelmien ja puutteiden sijasta.

3 – Avaa itseäsi unelmien lopputulokselle

Lopullinen tekijä, mikä mahdollistaa sen, että onnistut unelmissasi, on se että sinä olet oikeasti VALMIS ottamaan sen vastaan. Jos sinussa on jollain tavalla vastustelevaa energiaa unelmaasi kohtaan, tämä vaikuttaa siihen, miten nopeasti ja helposti unelmasi toteutuu.

Enkelit kunnioittavat aina sinun vallitsevia energioitasi unelmiasi kohtaan. Jos vastustelet unelmassa onnistumista, he eivät voi auttaa sinua voimallisesti (vaikka toki joskus ihmeitäkin tapahtuu).

Olethan sinä siis oikeasti valmis unelmaasi? Olethan valmis avautumaan tuolle kaikelle onnellisuudelle, ilolle ja rakkaudelle, joita unelmasi tulee lisäämään elämässäsi?

Miten valmis olet unelmallesi? Mikä luku nousee mieleesi prosentuaalisesti? Mitkä tekijät, energiat ja uskomukset estävät sinua avautumasta tälle ihanalle unelmallesi? Mitä sinun olisi hyvä uskoa näiden ikävien ajatusten sijasta?

Pyri päästämään tuosta sisäisestä vastustuksesta irti ja avautumaan tuolle kaikelle hyvälle sen vastaanottamiseksi. Näin enkelit voivat nopeuttaa unelman toteutumista, sillä sinä olet energeettisesti valmis siihen.

4 – Ala rakastamaan ja arvostamaan itseäsi yhä vahvemmin

Se taianomainen hetki, kun tulet vastaanottamaan unelmasi, ei ole ikinä sattumanvarainen. Saat unelmasi juuri silloin, kun ymmärrät että olet sen arvoinen. Jos ajattelet, että et ole lainkaan tuon kaiken hyvän arvoinen, niin tämä kertoo siitä, että et ole täysin avoin (ainakaan vielä) vastaanottamaan sitä luoksesi.

Yleensä kun alat luomaan enkeleiden avustuksella omia unelmiasi, niin enkelit auttavatkin sinua arvostamaan ja rakastamaan itseäsi yhä vahvemmin ja aidommin. Sinun unelmasi värähtelevät luultavasti rakkauden, ilon, eli runsauden taajuudella ja mitä vahvemmin alat täyttämään myös itseäsi samankaltaisella energialla, sitä magneettisemmaksi tulet kaikelle hyvälle sen vastaanottamiseksi.

Opi siis arvostamaan, rakastamaan ja kunnioittamaan itseäsi yhä vahvemmin. Ymmärrä miten arvokas olet ja miten ihania asioita ansaitsetkaan elämääsi.

Mitä enemmän opit avautumaan rakkaudelle, sitä vahvemmin opit ottamaan myös enkeleiltä apua, tukea ja ohjausta vastaan. Täytä itseäsi valolla, rakkaudella sekä ilon energialla ja huomaa miten vetovoimaiseksi tulet kaikelle hyvälle!