Näillä taikasanoilla saat tehokkaammin apua enkeleiltä

 

Onko sinulle käynyt joskus niin, että olet pyytänyt enkeleiltä apua ja ohjausta johonkin asiaan, mutta et ole saanut sitä?

…ja sitten jäit ihmettelemään että mistä se johtui!

Ehkäpä mietit esimerkiksi:

”Johtuiko se siitä, että enkelit eivät halunneet auttaa minua? Johtuiko se siitä, että enkelit ovat liian kiireisiä tällä hetkellä, tai että en ansaitse heidän apuaan ja tukeaan?” EI tietenkään 🙂

Enkelit ovat aina valmiita tukemaan ja auttamaan sinua – ihan missä tahansa asiassa. Se on heidän tehtävänsä ja he ovat todella hyviä omassa tehtävässään – jopa täydellisiä!

Enkelit eivät kuitenkaan voi aina auttaa sinua, jos et itse salli sitä.

Enkelit kunnioittavat aina sinun omia valintojasi (tietoisia ja tiedostamattomia). Jos valitset jäädä jumiin johonkin ikävään tilanteeseen (jos pelkäät esimerkiksi muutosta elämässäsi), he eivät voi auttaa ja tukea sinua väkisin. Enkelit ovat puhtaita rakkaudellisia olentoja ja he aina kunnioittavat sitä todellisuutta, missä elät.

Jos kuitenkin haluat enkeleiltä yhä vahvemmin ja tehokkaammin apua, niin voit helposti avautua tälle todellisuudelle.

Riittää vaan sisäinen avautuminen. Päätös siitä, että olet valmis vastaanottamaan selkeämpää tukea.

Tässä on sanoja, joita voit käyttää avautuaksesi enkeleiden tuelle entistä vahvemmin:

Kiitos enkelit kun annatte minulle yhä selkeämpää ja konkreettisempaa apua ja ohjausta (x asiassa). Olen täysin avoin ja vastaanottavainen teidän avulle ja ohjaukselle. Olen valmis ottamaan teiltä yhä selkeämpää apua ja tukea vastaan sekä kulkemaan sen mukaisesti eteenpäin. Sallin teidän tukevan minua tässä juuri nyt.

Kun pyydät enkeleiltä apua ja tukea johonkin asiaan, niin käytä näitä sanoja omissa pyynnöissäni. Kerro, että olet avoin heidän avulleen. Kerro, että olet vastaanottavainen. Kerro että olet valmis ottamaan heiltä viisasta tukea ja apua johonkin vastaan.

Muista että sanoissa on paljon voimaa, sillä ne kuvaavat aina jotain tiettyä todellisuutta.

Jos haluat näiden sanojen tuovan sinulle paljon vahvemmin ohjausta ja ihmeitä enkeleiltä, sano ne todella tarkoittaen niitä.

Joskus saatamme sanoa jotain asioita arjessamme, ilman että todella tarkoitamme niitä (kuten esimerkiksi vaikkapa sanat ”rakastan sinua”, tai että ”minulle kuuluu ihan hyvää”). Jos joku tekee näin, niin moni voi helposti aistia toisesta, että tarkoitetaan oikeasti jotain muuta, kuin mitä sanotaan.

Mitä vahvemmin käytät sanoja todella tarkoittaen niitä, todella antautuen niiden merkitykselle, sitä vahvemmin ne toimivat. Sitä vahvemmin sinä alat samalla antautumaan universumin tuelle ja ihmeille.

Kun pyydät enkeleiltä apua, antaudu siis heidän avulle ja tuelle. Ole valmis ottamaan sitä vastaan. Kun teet näin, sitä helpompi enkeleiden on auttaa sinua. Sillä sinä olet itse valmis ottamaan tuon tuen ja avun vastaan.