Miten voit varmasti toteuttaa unelmasi enkeleiden avustuksella?

Enkelit ovat hyvin mahtava ja upea tukijoukko meille. He auttavat meitä ihan kaikessa, mihin kaipaammekaan apua. Luonnollisesti he voivat siis auttaa meitä saavuttamaan omat unelmammekin. Kun osaamme hyödyntää enkeleiden avun ja kuuntelemme rohkeasti omaa itseämme, saavutamme varmasti kaiken sen, mistä olemmekin haaveilleet – ja parhaassa tapauksessa vielä paljon upeammalla tavalla, kuin olemme itse osanneet edes ajatella.

Kun vastaanotamme apua enkelimaailmasta, meistä muodostuu todella tiivis ja tehokas tiimi, joka pystyy parhaassa tapauksessa mitä ihmeellisempiin asioihin! Tämä kaikki on täysin mahdollista myös sinulle.

Oletko joskus pettynyt enkeleiden apuun?

Jos olet jo tutustunut enkeleihin ja olet pyytänyt heiltä jotain, olet jossain vaiheessa saattanut myös pettyä, sillä et välttämättä ole saavuttanut juuri sitä, mistä olet haaveillut. Tämä ei tietenkään tarkoita sitä, että enkelit eivät olisi olleet sinun apunasi. Enkelit auttavat sinua ihan varmasti jokaisessa asiassa, mihin heitä pyydätkin – vaikka sinusta ei aina siltä tuntuisikaan. He ovat tukenasi jokainen hetki.

Jokainen avunpyyntösi kuullaan ja siihen vastataan aina jollain tasolla. Jos tilanteesi on jollain tasolla sellainen, että enkeleillä ei ole lupaa puuttua siihen (jos sinulla on esimerkiksi tärkeä oppiläksy menossa), niin enkelit voivat kuitenkin helpottaa tätä tilannetta, tai valo ohjataan tarvittaessa muualle. Mikään avunpyyntö ei siis ole turha, vaan hyvin tarpeellinen.

jokainen-pyynto-kuullaan

Ja vaikka enkeleillä ei olisikaan lupaa suoraan muuttaa sinun tilannettasi toisenlaiseksi, he voivat silti auttaa sinua. He voivat valottaa tilannettasi korkeammasta näkökulmasta ja tuoda sinulle ohjausta seuraavista askelistasi, niin että sinun on mahdollista kulkea eteenpäin suuntaan, joka tuntuu sinulle oikealta. Enkelisi voivat auttaa sinua aina.

Miksi toiveesi eivät toteudu, vaikka pyydät enkeleitä apuun?

Joskus ihmiset saattavat miettiä, miksi toiveet eivät kuitenkaan toteudu, vaikka he ovatkin pyytäneet apua enkeleiltä. Tätäkin voi luonnollisesti tapahtua, sillä matka toiveen toteutumiseen sisältää erilaisia askelia ja vaiheita. Jos jossakin vaiheessa menee mönkään, niin luonnollisesti koko asia saattaa epäonnistua.

Mistä tämä voi sitten johtua? Jos pyydät enkeleitä apuun, eikö heidän kuuluisi silloin tukea sinun toiveitasi? Enkeleiden kanssa työskentelyssä on tärkeää muistaa, että enkelit toimivat meidän tukenamme, apujoukkonamme. He eivät voi kuitenkaan tehdä kaikkea työtä puolestamme.

Enkelit vastaavat toiveisiimme usein niin, että he tuovat ideoita ja erilaisia tilaisuuksia eteemme. Tuossa vaiheessa on siis meistä itsestämme kiinni, tartummeko niihin. Jos emme ole valmiita ottamaan askelia eteenpäin, silloin toiveen toteutuminen on paljon epätodennäköisempää. Meillä täytyy siis olla myös rohkeutta kulkea eteenpäin haluamaamme suuntaan. Näin voimme varmistua siitä, että toiveemme toteutuu.

Jos siis pyydät enkeleitä apuun, ole valmis seuraamaan ideoita, joita saat. Juuri niiden avulla saat kaiken sen, mistä oletkin haaveillut. Kun olet oikeasti valmis kulkemaan eteenpäin ja olet jo ottanut askelia eteenpäin, silloin enkelit tulevat entistä vahvemmin ja voimakkaammin sinun tueksesi. Enkelit odottavat sitä, että myös sinäkin teet oman osuutesi – näin heidän on paljon helpompaa auttaa sinua. Näin teistä muodostuu oikein tehokas tiimi!

Toiveiden toteuttamisessa on tärkeää myös miettiä itse toivetta. Jos haluat toteuttaa toiveesi, se onnistuu paljon helpommin kun tavoittelet jotain, joka on sinun sydämellesi oikeasti tärkeää. Jos tavoittelet jotain toivetta, joka ei ole lähtöisin täysin sinusta, niin silloin toiveen tavoittaminenkin saattaa epäonnistua, sillä et ole täysin mukana koko energiallasi ja omalla sydämelläsi. Enkelit rakastavat kun he voivat auttaa sinua toteuttamaan SINULLE tärkeitä, sydämeesi pohjautuvia toiveita. Tästä syystä aidot, oman sydämeen pohjautuvat toiveet toteutuvat myös paljon helpommin – koska tämä on sinun sydämellesi, sielullesi ja kasvullesi tärkeä asia.

Miten enkelit sitten auttavat sinua?

Enkelit voivat auttaa meitä hyvin monella eri tavalla. Jos toiveenasi on esimerkiksi uusi auto, enkelit voivat tuoda sinulle idean siitä, että nyt olisi hyvä piipahtaa jossain autoliikkeessä. Kun seuraat tätä ohjausta, niin varmasti löydät juuri sen sinun omien unelmiesi auton! Enkelit voivat viestiä sinulle hyvin monin eri tavoin. He voivat tuoda ohjausta esimerkiksi toisten ihmisten kautta, median kautta (näet vaikka jonkun tietyn tekstin lehdessä, joka tuntuu sinulle tärkeältä viestiltä), tai saat yksinkertaisesti jonkun idean eteenpäin kulkemiseksi.

Enkelit mahdollistavat siis toiveesi toteutumisen. He tekevät siitä entistä helpompaa ja nopeampaa. He ohjaavat sinua juuri siihen sydämesi osoittamaan suuntaan. Näin he toimivat upeana tukijoukkonasi – he kasvattavat sinun luottamustasi omaan itseesi.

enkelit-lisaavat-luottamusta

Enkelit eivät siis luonnollisesti voi tehdä kaikkea työtä meidän puolestamme. Jos pyydät uutta autoa, harvemmin tämä tipahtaakaan taivaalta sinun eteesi (mutta hei – miksei tämäkin voisi olla mahdollista!). Jos enkelit toimisivat niin, silloin he eivät tukisi meidän omaa kehitystämme. Silloin me emme kehittäisi itseämme, ajatusmaailmaamme ja herkkyyttämme, vaan kääntyisimme aina enkeleiden puoleen tiedostaen että meidän ei tarvitse tehdä yhtään mitään. Tällainen toimintamallihan olisi siis erittäin haitallinen myös meille – sillä antaisimme vallan toiselle taholle, emmekä olisi valmiita itse ottamaan askelia eteenpäin.

Enkelit toimivat siis niin, että he kunnioittavat meidän kehitystämme. He tukevat meidän matkaamme suurempaa itseluottamusta ja voimaantumista kohti. Enkelit toimivat tässä siis vähän niin kuin lapsen vanhemmat (parhaassa tapauksessa) – he antavat meille kaikki työkalut elämää varten ja samalla kannustavat meitä luottamaan omaan itseemme. Lopulta emme välttämättä enää tarvitse edes enkeleiden apua (ainakaan samassa mitassa kuin aikaisemmin), sillä olemme saavuttaneet elämässämme korkeamman tason – luottamuksen omaan itseemme. Ja tältä tasoltahan aivan kaikki on täysin mahdollista! Kuvittele siis miten upea tukijoukko enkelit ovatkaan ja miten upealla tavalla he tukevat meidän kasvuamme.

Miten saavutat unelmasi enkeleiden avulla?

Miten sinä voit sitten saavuttaa unelmasi enkeleiden kanssa? Millä tavoin voit varmistaa sen, että manifestointi on mahdollisen helppoa ja nopeaa? Tässä lista eri vaiheista, joiden avulla saavutat unelmasi enkeleiden tuen avulla.

unelmasi-ovat-tarkeita

1. Selkeys – päätä mitä haluat

Selkeys on erittäin tärkeää. Tämä tekee manifestoinnista nopeampaa, sillä koko universumin on paljon helpompaa tuoda unelmasi luoksesi, kun olet selkeästi määritellyt mitä sinä oikeasti haluat.

Unelmien manifestoinnissa tämä sinun toiveesi toteutuminen voitaisiinkin nähdä ikään kuin ravintolatilauksena. Jos olet tilaamassa pizzaa, niin tietenkin saat juuri sen, mitä olet tilannutkin. Olet määritellyt mitä täytteitä haluat ja silloinhan ravintolan on helppo tuoda tämä sinulle. Jos taas sanoisit tarjoilijalle että ”tuo nyt vaan joku mikä on minulle hyväksi”, mieti miten paljon tämä koko prosessi vaikeutuu!

Unelmien toteutumisessa on tärkeää kuunnella omaa sydäntäsi. Jos sinä et tiedä mitä sinä haluat, miten enkelitkään voisivat tietää? Miksi heidän kuuluisi päättää tämä sinun puolestasi? Sinun on tarkoitus elää luottavaisesti omaa elämääsi sydäntäsi kuunnellen. Kenenkään muun (enkeleidenkään) ei ole tarkoitus elää omaa elämääsi puolestasi tai määritellä mikä on sinulle parhaaksi – sillä luonnollisesti vain sinä itse voit tietää sen. Miksi siis antaisit päätäntävallan jollekin toiselle taholle? Etkö luota itseesi? Etkö osaa kuunnella itseäsi? Enkelit auttavat meitä saavuttamaan suuremman luottamuksen itseemme. Sen vuoksi heidän on paljon helpompi auttaa sinua, kun olet ensin kuunnellut sisimpääsi ja määritellyt mitkä ovat sinun tavoitteesi.

Kun siis mietit omaa unelmaasi – määrittele sen mahdollisimman tarkaksi ja yksityiskohtaiseksi. Jos unelmasi on vaikkapa tuo uusi auto, määrittele sen merkki, vuosimalli, väri, hinta ja muut sinulle tärkeät asiat. Näin teet koko universumille ja enkeleille selväksi, mitä haluat ja heidän on paljon helpompaa ohjata sinut tällaisen lopputuloksen luo. Selkeys tekee manifestoinnista superkirkasta!

2. Pyydä enkeleitä apuun

Kun sinulla on selkeä unelma mielessäsi, sen jälkeen on tärkeää esittää pyyntö enkeleille, että he auttavat sinua tämän toteutumisessa. Meille on annettu oma vapaa tahto. Se on meille upea asia, sillä mieti miten upean vapauden tämä tuokaan sinun elämääsi! Sinä voit tehdä ja saavuttaa mitä vaan! Vapaa tahto tarkoittaa kuitenkin myös sitä, että enkelimaailma ei voi auttaa sinua, jos et pyydä heitä apuun. Heillä ei ole lupaa puuttua elämääsi, ilman sinun lupaasi. Sen vuoksi sinun tarvitsee aina pyytää heiltä apua.

Pyynnön esittämisen voi tehdä oikeastaan miten vaan. Voit kertoa sen enkeleille hiljaa mielessäsi, ääneen, visualisoimalla, laulamalla, tanssimalla – mitä ikinä keksitkään – vaikkapa tekemällä powerpoint -esityksen! Tärkeää on vain se, että jollain tavalla pyydät enkeleitä apuun. Kerro heille sinun toiveesi ja haluamasi lopputulos mahdollisimman tarkasti. Enkelit odottavat innolla sitä, että pääsevät auttamaan sinua.

Lopuksi voit vielä sanoa ”tai jotain vielä parempaa kaikkien korkeimmaksi parhaaksi”. Näin annat enkeleille mahdollisuuden tuoda sinulle vielä upeamman lopputuloksen, kuin osaatkaan itse edes kuvitella! Usein me saatamme tyytyä paljon pienempään unelmia tavoitellessamme. Muista että tämä ei ole tarpeen. Sinä voit saavuttaa ihan mitä tahansa. Milloin tahansa. Olet ansainnut kaikista parhaimman lopputuloksen!

Kun annat enkeleille mahdollisuuden toimia näin, annat heille tilaisuuden yllättää sinut. Enkelit näkevät aina meidän korkeimman parhaamme ja he voivat silloin auttaa sinua saavuttamaan paljon enemmän, kuin itse olet osannutkaan ajatella.

3. Päästä irti

Kun olet esittänyt pyyntösi enkeleille, päästä sen jälkeen asiasta irti. Näin sinä annat enkeleille työrauhan ja heidän on helpompaa auttaa sinua. Jos pidät koko ajan kiinni tästä asiasta, silloin sinua ohjaa pelko. Kun päästät irti, annat suuremman luottamuksen virrata elämääsi.

Tällainen energia on oikein hyvä myös unelmien toteutumisen kannalta. Kun olet luottavaisempi, toimit avoimena ja vastaanottavaisena. Silloin enkeleiden on paljon helpompaa auttaa sinua.

4. Seuraa ideoita

Hyvin usein enkelit vastaavat toiveisiimme tuomalla meidän eteemme erilaisia tilaisuuksia eteenpäin kulkemiseksi. Jos haluamme saavuttaa unelmamme enkeleiden tuen avulla, on hyvin tärkeää että tartumme näihin tilaisuuksiin. Muussa tapauksessa unelman toteutuminen saattaa hyvin helposti epäonnistua.

Tämä on hyvin usein se vaihe, jossa saattaa mennä hieman mönkään. Muista siis, että enkelit eivät voi tehdä kaikkea työtä puolestamme, vaikka he voivat helpottaa tätä prosessia hyvin upealla tavalla. Tarkkaile siis kaikkia ajatuksia, ideoita ja tilaisuuksia, joita eteesi tulee. Tartu niihin rohkeasti – näin varmistat sen, että saavutat juuri sen, mistä olet haaveillutkin.

5. Ota rohkeasti askelia eteenpäin

Unelmien toteuttaminen vaatii usein tekoja (esimerkiksi vanhasta luopumista, ideoihin tarttumista yms.), eli on tärkeää että kuljet eteenpäin unelmiasi kohti. Ole valmis kulkemaan eteenpäin sydämesi osoittamaan suuntaan. Ole rohkea ja päättäväinen. Hyödynnä tässä myös erilaisia manifestointitekniikoita, esimerkiksi Ho’oponoponoa – näin varmistat sen, että energiasi ovat vastaanottavaiset ja vapaudut kaikilta turhilta rajoitteilta! Muista että et ole koskaan yksin – voit aina saada kannustusta ja ohjausta enkelimaailmasta kun käännyt heidän puoleensa. He auttavat sinua mitä ihmeellisemmällä tavalla, kun pysyt avoimen ja vastaanottavaisena heidän avulleen. Yhdessä saavutatte mitä vaan! Varmasti sinäkin onnistut, kun pysyt päättäväisenä ja motivoituneena.