Miten voit saada nopeasti ja helposti viestin enkeleiltä?

 

Sinunkin elämässäsi on varmasti hetkiä, jolloin kaipaisit ohjausta ja tukea – joltain taholta, joka on todella viisas ja rakkaudellinen. Enkelit ovat sinunkin luonasi koko ajan ja he tuovat jokaiseen mielessäsi olevaan asiaan erittäin mielellään ohjausta, kun olet valmis vastaanottamaan tätä näkemystä heiltä. Oli tilanne mikä tahansa – enkelit voivat aina tuoda korkeampaa näkemystä elämäsi eri tilanteisiin.

Arkinen elämä voi kuitenkin aiheuttaa joskus sen, että et ole parhaassa mielentilassa viestien vastaanottamisen kannalta, sillä kiireet ja stressi saattavat helposti sulkea sinun luovuuden kanavasi.

Enkelit voivat kuitenkin tuoda sinulle ohjausta missä tahansa tilanteessa. Tässä on sinulle muutamia vinkkejä, joiden avulla pystyt saamaan ohjausta enkeleiltä helposti ja nopeasti.

1. Viesti lehdestä

Ota sanomalehti tai joku muu lehti esille, mihin pääset käsiksi helposti. Pyydä enkeleiltä ohjausta johonkin mielessäsi olevaan asiaan lehden kautta – niin että huomiosi kiinnittyy joihinkin sanoihin tai kuviin, ja saat vastauksen tätä kautta. Pyydä että enkelit tuovat sinulle viestejä mahdollisimman selkeästi, niin että huomiosi kiinnittyy oikeisiin asioihin varmasti.

Selaa lehteä rauhassa ja kääntele sivuja. Pysy tarkkaavaisena. Huomioi mihin katseesi kiinnittyy kun selailet lehteä. Pyri pitämään mielesi mahdollisimman rauhallisena, keskity vain selaamiseen – vie huomiosi siihen. Pysähdy lukemaan kohta (tai katsomaan mahdollista kuvaa, jos huomiosi kiinnittyi siihen), johon huomiosi kiinnittyi. Se on viesti enkeleiltä (varsinkin jos se tuntuu hyvältä ja lohdulliselta).

enkeliviesti-sanomalehti

 

 

Kuva: Myös mainokset voivat sisältää tärkeän viestin 🙂

Tässä esimerkissä enkelit toivat ihanaa ohjausta ja varmistuksen siitä, että he ovat mukana tukemassa.

 

2. Viesti radion kautta

Tätä samaa tapaa voit käyttää myös kuunnellessasi esimerkiksi radiota. Pyydä enkeleitä tuomaan sinulle viesti radion kautta, niin selkeästi, että varmasti huomaat sen. Voit selata eri kanavia, tai pysähtyä hetkeksi kuuntelemaan jotain tiettyä kanavaa – seuraa tässä omia tuntemuksiasi. Enkelit tuovat sinulle viestin radion kautta ja tuo viesti on juuri se, mihin huomiosi kiinnittyy, ja mikä tuntuu oikealta siinä tilanteessa.

Ehkä kuulet jonkinlaisen kauniin laulun ja siinä olevat sanat tuntuvat vastauksilta mielessäsi olevaan asiaan. Tai ehkä joku radiojuontaja sanoo juuri oikeat sanat, jotka sopivat sinunkin tilanteeseesi. Tarkkaile ilolla ja leikkimielisyydellä juuri niitä sanoja, jotka tuntuvat sinulle merkityksellisiltä.

3. Viesti toisen ihmisen kautta

Kun kaipaat taivaallista ohjausta, voit vastaanottaa sitä myös toisen ihmisen kautta. Jos keskustelet jonkun ihmisen kanssa – vaikkapa ystäväsi, puolisosi tai sukulaisesi kanssa, voit pyytää enkeleitä puhumaan sinulle tämän henkilön kautta.

Kerro tälle henkilölle, kenen kanssa juttelet, mikä asia sinua mietityttää ja mihin kaipaat apua. Keskustelkaa asiasta ihan normaalisti. Pysähdy vain tarkkailemaan normaalia herkemmin, mitä hän sinulle kertoo. Tämä henkilö voi helposti tuoda viestin enkelimaailmasta (ilman että hän edes tietää sitä, sillä enkelit kuiskuttelevat viestejä hänelle). Viesti, joka tuntuu hyvin merkitykselliseltä, on varmasti viesti enkeleitä sinulle ja tämä henkilö juuri välitti sen sinulle enkeleiden kautta! Me pystymme kaikki toimimaan enkeleiden viestien välittäjinä, vaikka emme sitä aina tiedostaisikaan. Ja sinä voit aina kutsua enkelit puhumaan sinulle toisten ihmisten kautta.

4. Pyyntö ja irtipäästäminen

Kun pyydät enkeleiltä viestejä, pystyt vastaanottamaan niitä kaikista parhaiten silloin, kun sitä vähiten odotat, sillä silloin mielesi on vastaanottavainen ja enkeleiden ohjaus voi nousta mieleesi spontaanisti. Miten sitten voit onnistua tässä?

Kerro enkeleille omasta tilanteestasi (hiljaa mielessäsi tai ääneen – he kuulevat sinut aina). Kerro sen jälkeen että kaipaat ohjausta tai ideoita tilanteeseen liittyen. Pyydä heiltä viestejä ja ohjausta mahdollisimman SELKEÄSTI, niin että varmasti ymmärrät sen.

Päästä tämän jälkeen irti. Se onnistuu parhaiten niin, että teet jotain muuta, johon huomiosi kiinnittyy. Mene esimerkiksi suihkuun ja nauti tästä rauhallisesta hetkestä. Voit myös lähteä esimerkiksi lenkille tai tehdä jotain muuta arkista puuhaa – kuten esimerkiksi tiskata. Sinun ei tarvitse tehdä mitään ihmeellistä, touhua vaan rauhassa tästä hetkestä nauttien. Näin saat huomiosi kiinnitettyä muualle ja enkeleiden ohjaus nousee paremmin mieleesi.

Tulet huomaamaan tuon puuhastelun aikana, että enkelit tuovat sinulle ideoita omaan mieleesi tai saat jonkun ajatuksen, joka tuntuu kannustavalta ja rakkaudelliselta. Luota omiin ajatuksiisi ja ideoihin, joita saat. Tarkkaile ja kirjaa ne ylös. Ne ovat viestejä enkeleiltä ja niitä seuraamalla saavuta kaiken sen, mistä haaveiletkin.

Muistutuksena: miten huomaat enkeleiden viestit?

Muista aina pyytää apua ja ohjausta – enkelit tarvitsevat aina pyynnön, niin että heillä on lupa auttaa sinua. Pysy myös tarkkaavaisena, tämä on hyvin tärkeää. Enkelit tuovat sinulle aina ohjausta, joten on sinun työsi varmistaa että et ohita heidän viestejään. Olisihan se harmillista, että ohitat jonkun tärkeän viestin jonakin hetkenä (vaikka enkelit kyllä osaavat tuoda sinulle saman viestin vaikka miljoona kertaa, jos tämä on tarpeen).

Tarkkaile siis ympäristöäsi ja ajatuksiasi – vastaus on se, mihin huomiosi kiinnittyy. Muista luottaa itseesi ja omiin kykyihisi. Enkeleiden kanssa toimiminen on loppujen lopuksi hyvin yksinkertaista, hauskaa ja ihanaa. Tämä on sinullekin luonnollista ja helppoa.

 


Haluatko oppia lisää enkeleistä ja heidän kanssaan työskentelystä?

Tule mukaan Intuition taikavoima -kurssilleni, jossa opetan sinua avautumaan helpolla, iloisella ja käytännönläheisellä tavalla enkelimaailmalle. Opit aistimaan heitä yhä vahvemmin, avaamaan omia intuitiivisia taitojasi ja aistimaan entistä selkeämmin tätä maailmaa luonasi. Ilmoittautuminen kurssille on avoimena nyt vielä hetken ajan, joten toimi nopeasti.