Miten voit saada korkeammalta tasolta ideoita?

Ainut oikea totuus on rakkaus. Rakkaus on meidän kotimme ja mitä vahvemmin olemme yhdistyneitä siihen, silloin elämme onnellisuudessa, ilossa, mielenrauhassa ja rakkaudessa. Silloin olemme yhdistyneitä korkeimpaan ja tuosta taajuudesta elämme, toimimme ja saamme ideoita. Aina emme kuitenkaan ole yhdistyneitä tähän ja silloin näemme elämän ja oman tulevaisuutemmekin hieman vääristynein silmin. Silloin rajoitamme myös omia mahdollisuuksiamme, sillä olemme yhdistyneitä alemmalle tasolle. Mitä kauempana olemme tästä kauniista rakkauden energiasta, silloin luonnollisesti kärsimme, koska emme elä totuudessa. Erillisyys satuttaa meitä ja tietenkin se tuntuu pahalta.

Miten rakkaus liittyy unelmien toteuttamiseen?

Oman elämämme ja unelmien toteuttamisen kannalta meillä täytyy olla siis yhteys tuohon ainoaan oikeaan totuuteen, eli rakkauteen. Jos olemme kaukana tuosta energiasta, emme näe totuuteen myös omien mahdollisuuksiemmekaan osalta. Meidän täytyy nostaa katsettamme korkeammalle nähdäksemme omat korkeimmat mahdollisuutemme ja löytääksemme rauhan tästä hetkestä.

Me olemme ihmisinä ikään kuin radioita. Se mille tasolle olemme yhdistyneitä, määrittelee sen, miten koemme elämän. Se kertoo meille miltä tasolla saamme ideoita, mihin suuntaan kuljemme ja miten suhtaudumme ympärillämme oleviin asioihin ja elämässämme tapahtuviin tilanteisiin. Kaikki riippuu siis siitä, mihin olemme yhdistyneitä ja kiinnittyneitä. Minkä olemme valinneet omaksi todellisuudeksemme.

Jos olemme yhdistyneitä rakkauteen, silloin meillä on yhteys ainoaan oikeaan totuuteen. Näemme tulevaisuutemme kirkkaana, ihanana ja kuljemme sitä kohti luottavaisin mielin. Jos taas olemme erillisiä tästä energiasta, silloin koemme elämän vaikeana sekä haasteellisena. Silloin luonnollisesti myös unelmien toteuttaminen vaikeutuu, sillä olemme uskoneet omia pelkojamme ja epävarmuuksiamme. Olemme sanoneet niille ”kyllä, tuo on ihan totta!” Ja koska elämme tuolta tasolta, niin tätä asiaa tulemme kohtaamaan enemmän myös tulevaisuudessammekin. Se johtuu siitä, että olemme ikään kuin radioita ja se mille taajuudelle olemme virittäytyneitä, määrittelee mitä koemme nykyhetkessä, tulevaisuudessa ja mitä siis vahvistamme koko elämässämme.

Ajattele siis miten elämäsi muuttuu, kun muutat värähtelyäsi vahvemmin rakkauden taajuudelle. Kuulet jumalallisen ohjauksen vahvemmin, tunnet enemmän enkelimaailman tuen luonasi, saat upeampia ideoita ja ihania ihmisiä elämääsi, elämäntehtäväsi voi alkaa upeammalla tavalla. Elämäsi täyttyy mitä ihanimmista asioista kaikilla tasoilla. Rakkaus haluaa että kukoistat. Jumala haluaa että kukoistat. Ja mitä enemmän tätä teet, sitä vahvemmin se muodostuu sinulle pysyväksi olotilaksi.

Miten voimme nähdä vahvemmin totuuteen?

Miten voimme sitten yhdistyä vahvemmin rakkauteen? Miten voimme nähdä ainoaan oikeaan totuuteen? Jos sinä olet ikään kuin radio ja haluat yhdistyä vahvemmin rakkauteen, sinun pitää siis puhdistaa nuo häiritsevät signaalit, jotka häiritsevät selkeää yhteyttä rakkauden taajuudelle. Ne tulevat häiritsemään sinua niin pitkään, kunnes korjaat tuon tilanteen. Sinun pitää nähdä rehellisesti oma tilanteesi ja mihin olet kiinnittynyt ja sitä kautta korjata tuo tilanne.

 

Rakkaus on ainut totuus. Tuolta tasolta käsin koet elämäsi kokonaisena, ihanana ja aina täydellisenä. Ja sehän on aina totuus, kaikki muu on harhaa.

 

Yksi yksinkertainen keino rakkauteen yhdistymisessä on anteeksianto. Anteeksianto on erittäin korkeavärähteinen, ihana ja vapauttava energia, joka katkaisee kaiken alemman näkemyksen ja yhdistää meidät korkeimpaan. Mitä vahvemmin viljelemme sitä kaikkialle elämässämme, sitä vahvemmin vapautamme itseämme tarpeettomilta energiasidoksilta, jotka pitävät meidät jumissa alemmilla tasoilla, mitkä eivät pohjaudu ainoaan oikeaan totuuteen, eli rakkauteen.

Anteeksianto ei ole vain sitä, että sanot anteeksi jollekin, tai mielikuvissasi päästät jostain vaikeasta asiasta irti (toki näinkin voi tehdä). Anteeksianto on jotain vieläkin suurempaa. Se on rakkaudessa olemista ja elämistä sekä sitä kautta kaiken näkemistä täydellisenä ja rakkautena. Kun sinussa elää täydellinen anteeksianto, jätät kaiken vanhan taaksesi kiitollisesti. Silloin et enää luo näitä vanhoja ja vaikeita tilanteita omaan tulevaisuuteesi. Vapaudut täydellisesti kaikilla tasoilla. Kuoriudut valheista ulos ja yhdistyt vahvemmin korkeimpaan. Silloin et tunne mitään vääryyttä, sillä elät ainoassa oikeassa totuudessa. Suhtaudut koko elämään, muihin ihmisiin ja eri tilanteisiin lempeydellä. Aidossa rakkaudessa ei ole tilaa millekään muulle.

Anteeksiannon suhteen on kuitenkin hyvä tiedostaa yksi asia. Nimittäin se, että emme ole aina tietoisia siitä, onko meissä vielä anteeksiantamattomuutta jollain tasolla. Yksi osa meissä haluaa suojella näitä haavoja ja pitää ne mahdollisimman piilossa. Sen vuoksi sinun kannattaakin tarkastella itseäsi vieläkin rehellisemmin, syvemmin ja avoimemmin, alitajunnankin puolelta. Muuten et voi vapautua täydellisesti. Päästä irti kaikesta vanhasta, mitä et halua enää tulevaisuuteen. Anna anteeksi muille ihmisille. Anna anteeksi itsellesi. Anna anteeksi kaikki vanhat tapahtumat, tilanteet ja asiat, jotka eivät menneet juuri niin, kuin itse toivoit. Se kuuluu menneisyyteen ja on aika sulkea ovi sinne sekä sitä kautta avata uusi, valoisampi ovi tässä hetkessä. Sallia rakkauden täyttävän sinut vieläkin vahvemmin. Aina kun päästät irti, saat jotain uutta ja upeampaat tilalle. Kun päästät valheista irti, yhdistyt totuuteen. Ja se on aina jotain erittäin kaunista ja ihanaa.

Muista että sinä et ole yksin tässäkään asiassa. Esimerkiksi enkelit ovat loistavia apujoukkoja tässä asiassa; he voivat auttaa sinua päästämään irti asioista, jotka eivät enää palvele sinua. Heidän kanssaan työskentelemällä voit päästää vahvemmin irti vanhoista energiatukoksista, jotka estävät selkeän yhteyden aitoon, puhtaaseen rakkauteen. Enkelit ovat puhdas rakkaus ja he ovat loistavia parantajia. Pyydä heitä luoksesi auttamaan sinua kokemaan enemmän rakkautta elämässäsi ja elämään tuosta totuudesta käsin. Sitä kautta voit täyttää elämäsi mitä upeimmista asioista jokaisella tasolla. Sillä rakkaus haluaa täyttää sinun tarpeesi kaikilla mahdollisilla tasoilla. Ja sinä ansaitset kaiken hyvän, sillä olet sisimmässäsi pelkkää rakkautta. Päästä irti kaikesta muusta harhasta, joka ei pohjaudu totuuteen.