Miten voit luoda ihmeitä elämääsi enkeleiden avulla?

 

Ihmeet. Aika ihana sana, eikö vaan? Ja kukapa nyt ei haluaisi kokea enemmän ihmeitä elämässään! Voit myös saada apua tähän, nimittäin enkelit auttavat sinua tässä erittäin mielellään. He ovat hyvin taianomaisia ja osaavat toki tuoda luoksesi myös ihmeitä. Tässä sinulle muutama vinkki, joiden avulla pystyt avautumaan ihmeille ja sitä kautta luomaan niitä yhä vahvemmin elämääsi.

Miltä ihmeet tuntuvat?

Kaikki eri asiat ovat eri energiataajuudessa – myös ihmeet. Voit tietoisesti yhdistää itsesi ihmeisiin ajattelemalla sitä. Tee tätä juuri nyt!

Miltä ihme tuntuu?

Ajattele ihmettä ja huomaa mitä tunnet. Luultavasti jotain erittäin ihanaa tunnetta.

Pysy tuossa tunteessa hetken aikaa.

Hienoa! Olet juuri avautunut ihmeiden energialle jollain tasolla ja loit niitä omaan tulevaisuuteesi. Muista että mitä useammin tätä teet, sitä upeammin houkuttelet näitä luoksesi.

Pyydä ihmeitä luoksesi

Voit tietoisesti myös kutsua ihmeitä (kuten mitä tahansa muitakin asioita) elämääsi ottamalla apua vastaan enkeleiltä. Ehkä voisit myös miettiä millä elämäsi osa-alueella haluat kokea ihmeitä. Esimerkiksi ihmissuhteissa? Raha-asioissa? Työssäsi? Olotilassasi?

Kerro pyyntösi enkeleille ja pyydä heitä tuomaan sinulle ihmeitä toiveidesi mukaisesti ja niin, että sinä varmasti koet tämän asian ihmeenä ja huomaat sen. (koska aika usein voi käydä niin, että emme huomioi ja koe jotain ihmeellisiä asioita ihmeinä, vaikka ne sitä olisivatkin).

Avarra ajatteluasi ihmeiden vastaanottamiselle

On aivan täysin selvää, että et tule kokemaan jatkuvia ihmeitä elämässäsi, jos et näe niitä elämässäsi juuri nyt.

Sillä sinä saat vain niitä asioita, joihin uskot tässä hetkessä.

Jos pidät ihmeitä jonain sellaisina asioina, joita ei ole elämässäsi, niitä ei ole koskaan tapahtunut, eikä luultavasti tapahdukaan, niin työnnät niitä pois luotasi. Et ole avoin ja tämän vuoksi olet sulkenut oven ihanille yllätyksille. Enkeleidenkin on paljon vaikeampi auttaa sinua, jos olet sulkeutunut. Mitä vahvemmin avaat itseäsi kaikelle hyvälle elämässä – sitä tehokkaampaa enkeleiden kanssa työskentelykin on.

Jos haluat kokea enemmän ihmeitä elämässäsi, sinun pitää huomata ihanat ihmeet luonasi juuri nyt.

Ihmeet ovat tietty tapa elää elämääsi. Ja kun avarrat ajatteluasi, tapojasi ja energioitasi tälle taajuudelle, tulet kokemaan niitä vain lisää elämässäsi.

Ihmeet eivät tarkoita aina esimerkiksi lottovoittoa tai jotain erittäin suurta asiaa.

Ihme on sinä juuri nyt.

Se on esimerkiksi silmäsi, jotka lukevat tätä tekstiä. Kykysi tuntea erilaisia tunteita. Kehosi upea toiminnot, mitkä mahdollistavat fyysisen elämäsi. Mahdollisuutesi valita mihin viet huomiosi.

Mieti miten ihmeellinen ja taianomainen sinä oletkaan (puhumattakaan tästä maapallosta ja muista ihmeellisistä asioista, mitä täällä tapahtuu). Sinut on suorastaan luotu luomaan ja kokemaan ihmeitä elämässäsi jatkuvasti, kun avarrat itseäsi elämään yhä vahvemmin tältä tasolta.

Elämä on oikeasti aika ihmeellistä, eikö vain?

Mitä vahvemmin huomioit ihmeet luonasi juuri nyt, tunnet niistä suurta kiitollisuutta, sitä enemmän niitä tulee luoksesi.

Ole siis kiitollinen ihmeistä. Niitä on jo annettu sinulle jo nyt erittäin paljon. Ole myös kiitollinen ihmeistä, joita kohtaat – huomioi ne ja kiitä niistä. Kohtaat niitä aivan varmasti joka päivä monin eri tavoin. Avarra itseäsi ihmeille elämässäsi juuri nyt, niin niitä suorastaan tulvii lisää luoksesi!

Voit myös käyttää affirmaatioita apunasi. Tässä sinulle yksi esimerkki ihmeiden luomiseksi, joten käytä sitä ahkerasti:

Oma esimerkki ihmeestä tätä kirjoittaessani: oma ihmeeni on juuri nyt sellainen, että kun olen kirjoittamassa tätä kirjoitusta, niin ipadin (jolla kirjoitin tätä) virtaprosentti on pysynyt aivan täsmälleen samana (77%) varmaan puolen tunnin ajan. Numero 7 liitetään usein enkeleihin. Tämä ei ole todellakaan normaalia, sillä yleensä virta pienenee tästä laitteesta aika nopeasti. Ja juuri kun kirjoitin tuon edellisen lauseen, virtaprosentti alkoi tippumaan ja nyt kun kirjoitan jo tätä toista lausetta, niin se onkin nyt vaan 71 %. Ehkä minun oli tarkoitus jakaa tämä ihme teille. Minulle se toi ainakin hymyn huulille, sillä tiesin, että enkelit ovat luonani juuri nyt ja että luultavasti tämä kirjoitus inspiroi muitakin ihmisiä.

Tee ihmeitä muille ihmisille

Jos haluat saada jotain, anna jotain. Mitä enemmän annat puhtaasti antamisen ilosta, sitä enemmän tulet vastaanottamaan. Jos annat velvollisuuden tunteesta, vaan sen vuoksi että ”kun pitää”, se ei luo tätä samaa vaikutusta.

Sinun pitää antaa antamisen ilosta käsin. Me kaikki aivan varmasti rakastamme antamista ja toisten auttamista jollain tasolla, joten tee sitä enemmän.

Jos haluat enemmän ihmeitä elämääsi, luo siis ihmeitä muiden elämään.

Tee tästä säännöllinen käytäntö elämääsi. Jos haluat kokea säännöllisesti ihmeitä elämässäsi, sinun on hyvä myös luoda ihmeitä muiden elämään säännöllisesti.

Miten voisit luoda ihmeitä muille ihmisille juuri nyt? Ehkä voisit tiputtaa vaikkapa kolikon, tai setelin maahan kadulle ja näin tehdä ihmeen jollekin toiselle ihmiselle (joku varmasti ilahtuu sen löytäessään ja se on hänelle ihme). Voit samalla myös pyytää enkeleitä auttamaan muita ihmisiä kokemaan ihmeitä tätä kautta, niin että joku, joka tarvitsee yllätystä ja ihmettä juuri nyt, löytää yllätyksesi.

Ihmeiden tekemisen ei tarvitse myöskään olla mitään materialistista. Ehkä suurimmat ihmeet ovat juuri niitä tilaisuuksia, joissa kohtaamme toisemme aidosti ja rakkaudessa. Ehkäpä voisit hymyillä iloisesti vastaantulevalle, toivottaa hänelle kaunista päivää. Ehkä voisit jollekin tuntemattomalle, tai tutullesi sanoa jotain kaunista, kehua häntä, tai kiittää häntä jostain asiasta ja kertoa että hän on ihastuttava ihminen. Pyydä enkeleiltä ohjausta ja ideoita tähän asiaan, niin että he ohjaavat sinua tekemään ihmeitä muiden elämään, niin että sinäkin samalla nautit siitä.

Mitä enemmän luot ihania ihastuttavia ja yllätyksellisiä ihmeitä eri tavoin muille ilosta käsin, sitä enemmän tilaat niitä jatkuvasti luoksesi (vielä kun samalla kutsut niitä tietoisesti luoksesi).

Ehkäpä voisit tehdä muille ihmeitä vaikkapa niin, että jaat tämän kirjoitus heille, jotka voisivat siitä eniten hyötyä juuri nyt.

Minkälaisia ihmeitä sinä olet kokenut elämässäsi?

Kerro minulle sekä muille minkälaisen ihanan ihmeen sinä olet kokenut elämässäsi, tai juuri tänään? Muista että ihmeet voivat olla aivan pieniäkin, arkisia asioita. Jos ne tuovat sinulle runsaasti iloa, niin ne ovat todellakin ihania ihmeitä. Inspiroi sinäkin muiden elämää jakamalla omia kokemuksiasi.