Miten voit kehittyä henkisellä tielläsi

Me elämme todellakin ihmeellisiä aikoja. Aikoja, jotka mahdollistavat suuren henkisen kasvun. Paljon suuremman kuin koskaan, missään maailmankaikkeuden kolkassa on koskaan voinutkaan olla mahdollista. Pystymme luomaan aika helposti taivaan maan päälle, kun varmistamme muutaman asian oman elämämme kohdalta.

Miten sinä voit sitten kehittää itseäsi? Miten otat kaiken hyödyn irti näistä nykyajan mahdollisuuksista? Tapoja kehittyä on luonnollisesti vaikka kuinka paljon. Tästä listasta olisi voinut tulla hyvinkin pitkä – sillä vinkkejä on tuhansia, mutta yritän nyt tiivistää tähän oleellisimmat ja tärkeimmät asiat, sillä onhan tämä lopulta aika simppeli asia. Tärkeintä on kuitenkin pitää huolta perusasioista. Kun sinun perustasi on vahva, sen pohjalle on helppo rakentaa vaikka miten korkeita ja upeita asioita!

1. Maadoita itsesi – elämä tapahtuu tässä ja nyt

On tärkeää että sinun perustasi on hyvässä kunnossa. Sen vuoksi maadoittuminen on tärkeää. Sinun kuuluu olla kunnollisesti maadoittunut, jotta voit ottaa valoa vastaan. Jos maadoittumisesi ei ole kunnossa, sinulla on aika hatara pohja oman itsesi kehittämiselle. Pysy siis läsnä tässä hetkessä, omassa arjessasi. Jos harhailet liikaa mielikuvissasi ja korkeissa energioissa, et oikein pysty edes nauttimaan elämästäsi – joka tapahtuu juuri tässä, tällä fyysisellä tasolla.

Vahva maayhteys luo tukevan pohjan sinun kehityksellesi. Kuvittele vaikkapa että olisit lähdössä juoksemaan maratonin. Jos sinulla on huonot välineet – vaikkapa kuluneet kengät jalassa, joihin pääsee kiviä, tämä tulee tekemään koko matkastasi paljon vaikeamman. Huolehdi siis hyvistä välineistä. Varmista että kaikki oleelliset asiat ovat kunnossa, kun lähdet toteuttamaan itseäsi vahvemmin omalla tielläsi. Vahvalla maayhteydellä on todella runsaasti hyötyä sinun omaa kehitystäsi ja arkeasikin ajatellen. Mitä paremmin olet maadoittunut, sitä enemmän voit kehittää itseäsi. Vahva maayhteys tuo sinulle myös vahvemman mielenrauhan. Sen avulla pystyt vastaanottamaan enemmän valoa kehoosi. Maadoittumisen ansiosta otat entistä vahvemmin oman potentiaalin käyttöösi.

Muista siis kiinnittää tähän runsaasti huomiota. Vietä paljon aikaa luonnossa, liikuta kehoasi, yhdistä itsesi Äiti Maahan.

2. Huolehdi energioistasi (intuitiosi on selkeämpi)

Omista energioista huolehtiminen on myös äärimmäisen tärkeää. Nämä ovat henkisellä tiellä kulkevan perusjuttuja. Kun energiasi ovat kunnossa, sinun on paljon helpompaa kehittää itseäsi. Huolehdi siis omista energioistasi asianmukaisin keinoin. Meidän energiakehomme on erittäin herkkä ja sen vuoksi ympäristömme vaikuttaa siihen hyvin helposti (vaikka et sitä itse edes aina huomaisikaan). Käytä siis energiasuojauksia – ne tekevät sinun etenemisestäsi paljon helpompaa. Energiasuojaukset pitävät sinut vahvemmin omassa voimassasi, niin että kehitys on helppoa ja vaivatonta.

Jos imet jatkuvasti ympäristöstäsi alempia energioita (tätä tapahtuu myös ihan huomaamatta), niin silloin sinun on paljon vaikeampaa kehittää itseäsi. Omia energioita kannattaakin siis tarkkailla ja työskennellä niiden parissa sen mukaisesti. Jos esimerkiksi lähdet aamulla kotoasi iloisin mielin ja kun palaat työpäivän päätteeksi takaisin huonotuulisena, tämä ainakin kertoo siitä, että imet muiden energioita auraasi ja omat voimasi eivät ole kunnossa. Energiasuojaukset tekevät sinun arjestasi paljon helpompaa. Pysyt vahvemmin omana itsenäsi.

3. Kuuntele sydäntäsi – henkisyys on arjessasi

Sinä olet täysin ainutlaatuinen. Polkusi on ainutlaatuinen. Sinulla on oma tapasi kulkea eteenpäin omalla tielläsi. Kuuntele siis rohkeasti omaa sisintäsi ja seuraa omaa tietäsi. Ei ole mitään valmista kaavaa elää elämääsi, sillä jokainen meistä on täysin ainutlaatuinen. Toimi oman totuutesi pohjalta. Nauti elämästäsi. Tee iloiten ja vahvemmin niitä asioita, joista nautit. Kulje rohkeasti niitä asioita kohti, jotka tuntuvat sinulle tärkeiltä. Älä anna muiden ihmisten vaikuttaa sinuun tai ohjailla sinua – sillä vain sinä tiedät mikä on sinulle parhaaksi. Anna sydämesi ohjata sinua eteenpäin.

Henkisyys ei ole mitään ulkopuolista, tai mitään kovin ihmeellistä. Se on tätä meidän elämäämme, ihmisyyttä, tunteita, rakkautta, lähimmäisistä välittämistä.

4. Rentoudu, niin voit nauttia elämästäsi!

Rentoutuminen on myös äärimmäisen tärkeää, sillä on tietenkin aivan selvää, että jos olet jatkuvasti stressaantunut, niin silloin et pysty kuulemaan intuitiotasi niin selkeästi, tai nauttimaan elämästäsi. Sen vuoksi on tärkeää, että järjestät itsellesi säännöllisesti aikaa rentoutumista varten. Muista että tämä on tärkeää sinulle ja hyvinvoinnillesi.