Miten sinä voit pelastaa maailman?

Maailma on muuttumassa, ihmiset ovat heräämässä ja aistit aukeamassa. Herkistyminen aiheuttaa usein sen, että tulemme monista asioista myös entistä enemmän tietoiseksi. Monet alkavat tuntemaan näistä syistä myös Äiti Maan osittaisen ahdingon, onhan Äiti maa se koti, missä mekin asumme. Näemme totuuden ja tilan, mikä täällä vallitsee. Äiti Maan tilanne johtuu enimmäkseen siitä, että ihmiset eivät ole yhdistyneitä sydämiinsä ja sen vuoksi kohtelemme ympäristöämme sekä muita ihmisiäkin huonosti. Emmehän me tietenkään osaa arvostaa muita, jos emme osaa aidosti ja puhtaasti arvostaa ja rakastaa itseämme. Maapallon kokema huono tila on siis nimenomaan meidän sisäistä ahdistustamme.

Tästä Maapallon tilasta ahdistuminen ei kuitenkaan auta ketään, ainakaan sinua itseäsi. Jos tunnet sisimmässäsi Äiti Maan auttamisen tärkeäksi asiaksi, niin miten voit auttaa häntä parhaiten? Miten voit auttaa ja tukea muita ihmisiäkin parhaiten ja lähettää parantavaa energiaa mahdollisimman laajalle?

Mikä menee joskus pieleen, kun yritämme pelastaa maailman?

Mitä usein tapahtuu, kun janoamme muutosta maailmaan ja näemme ympärillämme ongelmia? Silloin voimme syytellä muita, olosuhteita ja keskitymme helposti nimenomaan huonoihin asioihin. Tällöin syyttävä sormi kohdistuu muualle, eikä se ole kovin rakentava keino toimia. Ongelmien näkeminen on sinänsä myös tärkeää, sitä kauttahan voimme rakentaa parempia ja korkeampia keinoja toimia täällä maailmassa. Näihin asioihin ei kuitenkaan kannata jäädä jumiin. Vie huomiosi ongelmien sijasta ratkaisuihin.

Toimi aina ensisijaisesti rakkauden kautta. Näe mahdollisuudet, mitä sinulla on. Näe Äiti Maan mahdollisuudet, näe tuo suunnaton voima ja valo, joka hänestä hohtaa. Ymmärrä, että hänellä on kyky kannatella tämä kaikki energia, ihmismäärä ja olosuhteet, joita täällä on. Tunne Äiti Maan rakkaus kaikkea kohtaan, tunne miten tämä kaikki muutos parempaan on tapahtumassa. Sinulla on siinä tärkeä osa; ja toimit parhaiten, kun toimit tuosta rakkaudesta ja empatiasta käsin. Silloin alat näkemään meidän aidot mahdollisuutemme ja toimit korkeimmasta käsin.

Jos lähetämme mielikuvissamme tai meditoidessa rauhaa ympäristöömme, mutta sisimmässämme tunne on enimmäkseen ahdistus, silloin tällaisen värähtelyn kautta toimiminen ei ole kovin parantavaa. Sinun tulisi ensisijaisesti nähdä ja tuntea se muutos, minkä haluat saavuttaa. Keskity siis hyvään ja hyvä vahvistuu.

Miksi sinun olotilallasi on OIKEASTI niin suuri merkitys?

Me olemme kaikki todella suuri ja kaunis energiaverkosto. Olemme sisimpämme ja aidon, puhtaan olemuksemme kautta yhteydessä jokainen toisiimme. Jokaisessa meissä asuu Jumala, rakkaus ja valo. Mitä vahvemmin olemme yhdistyneitä tähän osaan itsessämme, sitä vahvemmin tuomme ja välitämme sitä eteenpäin. Tämä on tehokkain keino vaikuttaa myös suurempaan kokonaiskuvaan, sillä oma olemuksemme välittää koko ajan jotain eteenpäin. Oma värähtelymme on viesti, se on energialähetys, parantava hoito, suuri vaikutus maailmaan.

oma-olotila-vaikuttaa

Olotilamme ja värähtelymme on energian välittämistä ympäristöömme. Oma värähtelymme on vaikuttamista, se on vaikuttamista toisiin ihmisiin, ympäristöön, Äiti Maahan. Oma värähtelymme on maailmankaikkeuden palvelemista. Kun toimimme rakkaudesta, lempeydestä ja viisaudesta käsin, välitämme tätä eteenpäin, sillä toimimme tästä tunteesta käsin. Se olotila, missä elämme, on se, mitä välitämme eteenpäin.

Mitä vahvemmin sinä olet yhdistynyt korkeimpaan (oman sielusi viisauteen/enkeleihin/yksisarvisiin/Alkulähteeseen) sekä Äiti Maan viisauteen, sitä vahvemmin toimit jumalallisena valtatienä parantaville energioille. Näin puhdas ja korkea tietoisuus pääsee kanavoitumaan sinun kauttasi Äiti Maahan ja Äiti Maan värähtely kanavoituu kauttasi eteenpäin.

Jos sinussa on puutteita jollain tasolla, niin et silloin tietenkään pysty näkemään maailman kaunista yltäkylläisyyttä.

Jos sinun energioissasi on tukoksia; sinulla on esimerkiksi pelkoon ja rajoitteisiin pohjautuvia ajatusmalleja, silloin nämä energiat eivät pääse virtaamaan sinussa vahvasti, sillä energiakanavasi ovat jollain tasolla tukossa. Silloin sinun tukkeutunut energia vaikuttaa myös Äiti Maan hyvinvointiin. Tämän vuoksi omien rajoitteiden ja uskomusten purkaminen sekä omien energioiden käsittely on tärkeää. Kaikki miten sinä suhtaudut itseesi ja ulkomaailmaan, vaikuttaa suurempaan kuvaan. Jos sinulla on rajoitteita, värähtelysi ei ole niin korkea, kuin se parhaimmillaan voisi olla.

Mitä Äiti Maa haluaa sinun tekevän?

Äiti Maa on meidän kaikkien Äiti. Äiti haluaa sinulle aina vain hyvää, hän haluaa sinun menestyvän kaikilla elämäsi osa-alueilla ja näin nauttivan elämästäsi. Sinun oma hyvinvointisi, onnellisuutesi, vapautesi ja runsautesi on siis erittäin tärkeä asia. Se on tärkeää jokaiselle toisellekin ihmiselle, koko planeetalle, Äiti Maalle ja universumille. Kun sinun tarpeesi on täytetty kaikilla mahdollisilla tavoilla – niin henkisesti ja fyysisestikin, silloin sinä toimit puhtaampana kanavana korkeille energioille suuremmassakin laajuudessa. Jos sinulla on puutoksia, silloin sinun on paljon vaikeampi keskittyä korkeisiin värähtelyihin. Kun sinun tarpeesi on täytetty ja sinulla on aito rakkaus sisimmässäsi, silloin pystyt keskittymään valoon, rakkauteen, iloon ja rauhaan paljon vahvemmin. Silloin tunnetila, josta enimmäkseen toimit, on rakkaus. Sillä rakkaus elää sinussa kaikkialla, jokaisessa solussasi ja tämä värähtely välittyy automaattisesti ympäristöösi.

Äiti Maa on kutsunut meidät tänne Maapallolle, hän on halunnut vastaanottaa juuri sinun valoisan olemuksesi näihin olosuhteisiin tänne juuri nyt. Hän haluaa sinun nauttivan elämästäsi. Mitä vahvemmin sinä nautit, sitä iloisempi hän on. Mitä vahvemmin sinulla on rakkaus sisimmässäsi, sitä voimallisemmin sinä sitä välität ympäristöösi, kaikkialle. Mieti minkälainen tämä maailma olisi, jos me kaikki olisimme aidosti onnellisia? Jos meidän kaikki tarpeemme olisi täytetty ja meillä olisi aito, puhdas rakkaus sisimmässämme? Niimpä, maailma olisi aivan erilainen paikka, kuin nyt, kun täällä on monella ihmisillä niin paljon puutoksia.

Muista siis nauttia elämästäsi. Se on paras teko, jonka sinä voit tehdä kaikille.

Onnellisuudessa ja elämästä nauttimisesta ei ole mitään väärää, se on suorastaan sinun velvollisuutesi, kun olet syntynyt tänne Maan päälle. Kaikki täällä haluavat sinulle aidosti vain hyvää. Äiti Maa haluaa sinulle hyvää. Hän haluaa sinun nauttivan, olevan onnellinen, vapaa ja iloinen. Kaikki kärsimys jota täällä on, johtuu yksinkertaisesti siitä, että meissä on puutoksia, puutos onnellisuudesta, vauraudesta, rauhasta ja rakkaudesta. Kaikki tuo rajoittunut ja pelkopohjainen energia luo kärsimystä Äiti Maalle. Tämän vuoksi sinun on tärkeää avata itsesi nauttimaan, juuri sillä tavalla, mikä on sinulle luontaista. Se tekee muutoksen maailmaan.

velvollisuus-nauttia-elamasta

Miksi itsensä unohtaminen ei siis toimi?

Sinun ei siis ole hyväksi unohtaa itseäsi, jos haluat parantaa maailman. Sinun ei tarvitse jättää unelmiasi ja hypätä maailman pelastamispuuhiin johonkin hyväntekeväisyysorganisaatioon, koska ”niin kuuluu tehdä, että maailma pelastuu”. Sinun ei kannata keskittyä taisteluun, ongelmien ratkaisuun syyllistämisen ja ahdistumisen kautta, sillä silloin energiasi on keskittynyt ongelmiin ja suuri värähtelysi ja upea voimasi vain vahvistaa niiden olemassaoloa. Tämä ei vain toimi nykyään.

Pelasta ensin itsesi, täytä omat tarpeesi niin autat maailmaa vahvemmin.

Maailma pelastuu silloin, kun mahdollisimman suuri osa ihmisistä yhdistyy sydämiinsä ja toimii aidosti ilon kautta. Tavoittelee unelmiaan, nauraa, leikkii, pitää huolta itsestään sekä muista. Sinun tulee siis täyttää ensisijaisesti omat tarpeesi, rakastaa itseäsi, että pystyt toimimaan vahvana ja valoisana kanavana, auttaa laajemmin. Silloin sinussa on enemmän sitä kaikkea, mitä voit jakaa eteenpäin. Sinun pitää ensin saavuttaa se tila, mitä haluat vahvistaa maailmassa. Löydä rauha itsestäsi, silloin vahvistat rauhaa maailmassa.

Energiat voitaisiin nähdä myös valona. Mitä vahvemmin joku ihminen on yhdistynyt sydämeensä, Äiti Maahan, korkeisiin energioihin, sitä vahvemmin hän loistaa valoa. Hän on tällöin parhaimmillaan suuri valomajakka, joka valaisee ympäristönsä oman olemuksensa kautta. Jos joku toinen henkilö on keskittynyt alemmille tasoille; oma ahdistunut mieli näkee vain ahdingon maailmassa ja pyrkii taistelun kautta ratkaisemaan niitä unohtamalla itsensä; hänen valonsa ei loista, sillä hän on unohtanut sytyttää oman valonsa.

Mitä sinun tulee siis ensisijaisesti tehdä?

Miten siis levität siis valoa koko maailmaan? Se tapahtuu sytyttämällä tuo valo ensin vahvemmin omaan sisimpääsi. Vasta silloin valaisemme muutkin. Mitä enemmän jokainen meistä loistaa valoa; sitä suuremmin vaikutamme kokonaiskuvaan. Maailman muutos tapahtuu yksilötasolla ja sitä kautta laajemmassa kokonaiskuvassa. Jokaisella meistä on tässä tärkeä osa.

Älä siis koskaan unohda itseäsi ja valoasi. Muista että sinä ansaitset kaiken hyvän elämääsi ja NYT jos koskaan on aika tavoitella niitä, opetella ottamaan vastaan ja avautua omille korkeimille mahdollisuuksillesi. Maailma ei pelastu sillä, että ahdistut ja keskityt ongelmiin. Maailma pelastuu kun alat panostamaan omaan itseesi enemmän, työstät rajoitteitasi ja annat kaiken hyvän virrata elämääsi ja sitä kautta muidenkin elämään.

Eli: huolehdi siis omasta itsestäsi, ajatusmaailmastasi ja puhtaudestasi. Tavoittele unelmiasi, kaikki mikä tuntuu jollain tavalla merkitykselliseltä sinulle, on tärkeää koko maailmalle. Sinä olet se tila, mistä maailmakin hengittää. Anna maailman hengittää vahvemmin valoa ja rakkautta.

aika-tavoitella-unelmia

Muistutus sinulle, jos pelkäät näitä energiamuutoksia: Maailma ei ole loppumassa. Ihmiskunta ei ole loppumassa. Tämä on täysin varmaa, emmekä me voi tuhota tätä maapalloa (vaikka toimisimmekin kyseenalaisesti täällä eläessämme). Me olemme matkalla jälleen Kultaiseen Aikaan, aikaan, jolloin kaikki on toisenlaista. Aikaan, jolloin ihmisten sydämet ovat auki ja täällä vallitsee suuri rakkaus, ymmärrys, lempeys ja valo.

Yleensä suuret muutokset vievät aikaa ja ne voivat aiheuttaa myllerryksiä. Jos olet käynyt omassa elämässäsi suuria muutoksia ja haasteita läpi, voit kuvitella mitä olemme kokemassa kaikki yhdessä juuri nyt. Tämä on uuden ajan synnyttämistä, eikä se aina tunnu mukavalta. Kaikki tapahtuu kuitenkin suuressa jumalallisuudessa täydellisyydessä ja meillä on mahdollisuus vaikuttaa siihen, miten se tapahtuu. Mitä vahvemmin rakkaus elää nimenomaan meissä, sitä helpommin kuljemme tuota uutta aikaa kohti.