Miten arkkienkeli Rafael voi auttaa sinua luomaan runsautta elämääsi?

Arkkienkeleitä on todella monia ja yksi hyvin tunnettu heistä on arkkienkeli Rafael. Hänet liitetään usein parantumiseen sekä myös runsauteen. Nämä asiat liittyvät tietenkin myös toisiinsa, sillä astumme luonnollisesti runsaampaan todellisuuteen, kun parannamme sisimmässämme olevat asiat, jotka estävät ihanien asioiden virtaamisen luoksemme. Rafael ja hänen ihanat runsauden enkelijoukkonsa ovat ihana tuki siis myös sinunkin elämässäsi, kun haluat toteuttaa unelmiasi helpommin!

Voiko enkelit oikeasti auttaa – omia kokemuksiani aiheesta

No voiko enkelit oikeasti auttaa? Kyllä ainakin oman kokemukseni mukaan. Olen ainakin itse kokenut tämän jo niin monta kertaa omassa elämässäni, niin kyllä siihen pitää jo uskoa. Olen opettanut myös jo satoja muitakin ihmisiä työskentelemään tämän aiheen kanssa, ja olen huomannut saman myös heissä – enkelit kyllä auttavat meitä taianomaisesti, kun avaudumme vastaanottamaan heiltä apua. Sinäkin osaat – tämä ei ole vaikeaa.

Kun aikoinaan tutustuin enkeleiden maailmaan, niin Rafael tuntui heti minulle erittäin läheiseltä enkeliltä. Meille muodostui erittäin läheinen yhteys ja Rafael auttoikin minua erittäin paljon juuri niinä hetkinä, jolloin varmasti kaipasin lisää kannustusta varsinkin juuri siltä luotettavalta tasolta, joka näkee suoraan totuuteen meidän itsemme osalta. Rehellisesti sanottuna en tiedä missä edes olisin, jos en olisi löytänyt enkeleiden viisautta ja kannustusta elämääni! Tuo upea kannustava, lempeä totuuden ääni auttaa meitä aina joka tilanteessa.

Mitä laitetaan tulemaan?

Enkelit auttavat sinua erittäin mielellään. Ensin on kuitenkin hyvä miettiä mitä sinä haluat pyytää – näin enkeleidenkin on helpompaa auttaa sinua. Jos olet unelmiesi suhteen koko ajan enimmäkseen sekavassa olotilassa, niin tuo vaikuttaa myös siihen, miten enkelit pystyvät tukemaan sinua. Mitä selkeämpi olet, sitä avoimempi olet myös enkeleiden avulle – ja sitä todennäköisemmin voit onnistua upeasti!

Arkkienkeli Rafael pyytää sinua nyt ensin miettimään, mikä on sinun tarpeesi tässä hetkessä. Sillä sinä olet upea luoja/luojatar ja elämäsi luominen lähtee aina sinusta sekä omasta sydämesi viisaudesta.

Mistä siis unelmoit juuri nyt? Mikä toisi sinulle suurta iloa juuri tähän hetkeen? Mitä tarvitset, että voisit kokea eläväsi runsaudessa juuri nyt? Enkelit pyytävät sinua miettimään tarkan toiveen. Mitä sydämesi haluaa sinun kokevan juuri nyt?

Ehkä kaipaat rahaa. Paljonko? Ehkä kaipaat enemmän ystäviä, minkälaisia he olisivat? Ehkä unelmoit vahvemmasta yhteydestä enkeleihin, minkälaista se olisi? Ehkä tarvitsisit lisää apua ja tukea esimerkiksi työhösi – minkälaista se olisi? Ehkä kaipaat enemmän vapaa-aikaa, miten paljon?

Mieti unelmasi tarkasti. Mieti myös mikä on tuo ihana lopputulos – mitä ihania tunteita siihen liittyy. Miltä se tuntuu?

Jos kaipaat enemmän rahaa, mitä tunteita siihen liittyy? Mikä on tuo lopputulos? Ehkä kaipaat enemmän turvallisuuden tunnetta, vapautta ja iloa? Jos kaipaat enemmän ystäviä, ehkä se toisi sinulle esimerkiksi ymmärrystä ja tukea elämääsi? On hyvä että pääset käsiksi tunteidesi kautta tuohon unelmasi lopputulokseen.

Kerro Rafaelille kaksi toivettasi

Kun sinulla on selkeys unelmasi suhteen, kerro seuraavaksi arkkienkeli Rafaelille toiveesi ja pidä samalla mielessäsi tuo ihana lopputulos sekä siihen liittyvät tunteet. Kerro hänelle siis lopputulos unelmastasi (esimerkiksi joku tietty rahasumma, ystäviä, lomamatka tms) sekä mitä tunteita sinä haluat kokea elämässäsi yhä enemmän (esimerkiksi turvallisuuden tunnetta, vapautta, iloa yms).

Pyydä Rafaelia auttamaan sinua näissä asioissa ja tukemaan sinua elämässäsi, niin että voit siirtyä tuolle tasolle elämässäsi helposti, missä voit kokea näitä ihania tunteita yhä enemmän. Arkkienkeli Rafael voi auttaa sinua paljon voimallisemmin, kun sinulla on tämä selkeys ja olet jo jollain tavalla avautunut unelmasi toteutumiselle tunteidesi kautta.

Kun olet kertonut nämä kummatkin toiveet, unelmasi voi toteutua paljon upeammin, kuin ehkä juuri nyt osaat edes kuvitella. Sillä kun tiedät syvimmät tarpeesi ja tunteesi unelmasi suhteen, enkelit voivat yllättää sinut. Ehkä tuo sinun käsityksesi unelmasi suhteen tässä hetkessä on paljon kapeampi näkemys, kuin mitä enkelit tiedostavat. Näin et ole niin kiinnittynyt omaan näkemykseesi, vaan annat enkeleille enemmän vapautta ja olet samalla sille avoimempi!

Enkelit voivat myös muilla tavoilla auttaa sinua saavuttamaan elämäntyylin, missä voit kokea näitä tunteita. Ehkä kohtaat muita siunauksia ja ohjausta, joka auttaa sinua tässä asiassa ja näin voit onnistua paremmin.

Huomaa miten sinua ohjataan unelmiisi ja tartu tilaisuuksiin

Jos haluat luoda unelmasi todeksi, niin ei riitä pelkästään se, että vain pyydät jotain enkeleiltä. Sinunkin pitää hoitaa oma osuutesi tästä yhtälöstä, sillä sinä luot ensisijaisesti elämääsi.

Kun olet kertonut enkeleille toiveesi, ODOTA sen jälkeen ohjausta eteenpäin. Ehkä huomiosi kohdistuu esimerkiksi johonkin tekstiin lehdessä, joka tuo sinulle vahvistusta tähän hetkeen. Ehkä saat idean, että voisit aloittaa uuden harrastuksen, soittaa ystävällesi, aloittaa jonkun kurssin, ottaa apua vastaan joltain ihmiseltä tai lukea esimerkiksi jonkun artikkelin.

Tarkkaile miten enkelit ohjaavat sinua eteenpäin. Tee tästä hauskaa leikkiä! Huomaa merkit ja ohjaus eteenpäin, kiitä niistä ja tartu tilaisuuksiin, joita eteesi tuodaan. Jos et huomaa ohjausta, niin pyydä selkeämpää ohjausta enkeleiltä eteenpäin. Pyydä enkeleitä varmistamaan, että sinä varmasti huomioit heidän ohjauksen ja että voit kokea tätä päivittäin.

Enkelit tiputtavat polullesi erilaisia vihjeitä ja ohjausta, niin että voit päästä eteenpäin unelmiasi kohti. Joskus voit ottaa yhden askeleen ja pääset unelmaasi. Joskus vähän enemmän. Askeleiden määrällä ei ole väliä, kunhan muistat nauttia prosessista ja kulkea eteenpäin luottavaisesti. Kun tilaisuus aukeaa eteesi, tartu siihen rohkeasti!

Muistan esimerkiksi aikoinaan vuosia sitten, kun mietin että tarvitsisin apua omaan työhöni, mutta työntekijän palkkaaminen tuntui aika hankalalta päätökseltä. Mistä tietäisin että työntekijä olisi hyvä? Koko prosessi haastatteluiden, hakemusten yms suhteen vaikutti myös monimutkaiselta. Pyysin apua enkeleiltä. Sitten sainkin enkeleiltä idean, että voisin kysyä suoraan yhtä tuttua ihmistä, josta en juurikaan edes tiennyt mitään. Mietin että onkohan se viisasta. Koko idea epäilytti aika paljon. Mistä ihmeestä voisin tietää, että onko tuo hyvä vaihtoehto. Olin sitäpaitsi silloin niin kiltti, että työsuhteen päättäminen olisi ollut minulle erittäin vaikeaa, jos tuo ei olisikaan toiminut jollain tavalla. Päätin kuitenkin kokeilla. Laitoin hänelle viestiä ja kerroin tilanteesta. Hän ilahtui tästä suuresti ja koki tämän juuri sellaiseksi, jota hän on toivonut elämäänsä. Osa minussa epäili asiaa, mutta päätin luottaa ohjaukseen. Ja en olisi voinut olla tyytyväisempi yhteistyöhömme 🙂

Enkelit tietävät mitä tarvitset. Sinun tarvitsee vain luottaa heidän ohjaukseensa ja kulkea eteenpäin.

Pysy luottavaisena ja pidä itsesi avoimena

Jos haluat oppia toimimaan enkeleiden kanssa tehokkaammin, on tärkeää pitää itsesi avoimena heidän avulleen ja pysyä parhaasi mukaisesti rakkauden taajuudella, missä enkelitkin elävät. Ole siis rakkaudellinen ja lempeä itseäsi kohtaan (älä tee unelmien toteuttamisesta ikävää suorittamista ja stressiä – äläkä piiskaa itseäsi, jos joskus menee hieman vikaan – tällaiset hassut tapamme/ajatuksemme eivät ole peräisin rakkauden taajuudelta). Suhtaudu elämääsi siis armollisemmin.

Ole rakkaudellinen ja lempeä myös muita kohtaan. Auta muita, anna heille runsaasti, kuitenkin aina huolehtien ensisijaisesti itsestäsi. Sillä se miten paljon annat ja jaat hyvää eteenpäin, kertoo siitä mitä todellisuutta elät todeksi tässä hetkessä. Kun elät yltäkylläisesti ja toimit sen mukaisesti, luot tapojesi kautta koko ajan upeita siunauksia tulevaisuuteesi. Antamasi hyvä tulee palautumaan moninkertaisesti takaisin.

Muista että voit antaa monella tavalla, antamisen ei tarvitse olla aina fyysistä. Ehkä voit lähettää hyvää ja enkeleitä jonnekin, ehkä voit hymyillä vastaantulijalle. Ehkä voit kertoa unelmien luomisesta jollekin, ehkä voit jakaa omia onnistumisia muille ja näin inspiroida heitäkin onnistumaan. Ennen kaikkea sinun oma energiasi vaikuttaa kaikkiin. Joten pidä huolta olotilastasi, se on kaikista tärkeintä.

Elä rakkaudessa. Näe enkeleiden ohjaus. Älä jää kiinni puutteisiin tai ongelmiin – sen sijasta keskity siunauksiin ja ratkaisuihin. Tunne kiitollisuutta elämäsi siunauksista. Ylläpidä elämässäsi runsasta taajuutta. Anna runsaasti muille, lähetä hyvää muille. Kun toimit näin, tulet varmasti kulkemaan upeasti unelmiisi enkeleiden avustuksella, sillä elät todeksi rakkaudellista arvomaailmaa.