Miksi sinun tarvitsee lopettaa universumilta tai enkeleiltä pyytäminen?

 

 

Ehkä olet huomannut, että avun pyytäminen enkeleiltä/universumilta auttaa sinua monin tavoin elämässäsi. Elämä menee helpommin ja rakkaudellisemmin eteenpäin, eikö totta?

On hyvä, että olemme avoimia enkelimaailman avustukselle, mutta jos jäät jumiin pyytelyyn, niin siitä voi muodostua haitallinen malli elämääsi.

Ymmärrä, että elämääsi ei luo ulkopuolinen taho. Eivät enkelit, ei universumi, vaan sinä itse. Elämäsi on seurausta sinusta. Sinulla on vapaa tahto ja voit tehdä elämässäsi mitä vain, kun opit avaamaan itseäsi vahvemmin asioille, joita haluat vastaanottaa elämääsi.

Sinun ei kannata jäädä jumiin pyytelemiseen. Koska silloin luovutat omaa voimaasi pois.

Miksi näin?

Jos haluat jotain, sinun pitää istuttaa sen siemen OMAAN energiakenttääsi. Jos asetat sen ulkopuolellesi, se ei pääse manifestoitumaan yhtä helposti kuin se parhaimmassa tapauksessa onnistuisi. Kun opit ilmentämään tuota energiaa, jota haluat, niin unelmiesi luominen helpottuu oleellisesti.

Unelmien toteuttaminen ei ole pyytämistä. Se on toisenlaiseen todellisuuteen siirtymistä, missä osaat avata sydäntäsi ja energioitasi korkeammalle tasolle ja sitä kautta vastaanottaa sen, mitä haluat sydämessäsi. Jos jäät kiinni pyytelemiseen, et tee tätä muutosta, vaan odotat, että toinen taho hoitaa kaiken puolestasi. Et opi avautumaan korkeammalle tasolle. Manifestointi ei toimi näin.

Tämän vuoksi on hyvä, että et aina saa sitä, mitä pyydät. Sillä tuo hetki avaa sinut vahvemmin totuudelle itsesi osalta. Voit nähdä itsessäsi kohdan, joka estää vastaanottamisen. Et saanut jotain, koska et ole avoin asialle. Jokin sinussa estää onnistumisen.

Älä kylvä siemeniä muualle kuin sinne, minne haluat sadon kasvavan.

Omia kokemuksiani aiheesta

Olen työskennellyt enkeleiden parissa vuosien ajan, ja tuo yhteys tähän kauniiseen maailmaan on auttanut minua monin tavoin. Kun aloin tutustua enkelimaailmaan, niin ymmärsin, miten tärkeää on pyytää apua heiltä, koska enkelit eivät voi auttaa ilman pyyntöä. Aloin toteuttaa menetelmää monessa asiassa ja huomasin, että arkiset asiat alkoivat sujua helpommin, kun pyysin enkeleiltä apua.

Sitten aloin väsyä jatkuvaan pyytelyyn. Ajattelin, että siinä ei ole järkeä, että pyydämme jatkuvasti jotain ulkopuoleltamme. Samalla huomasin, että eräät asiat eivät toteutuneet sillä tavalla, kuin olin pyytänyt. Tämä havainto sai minut tutkimaan asiaa syvällisemmin. Tutkiskelin paljon unelmien toteuttamista ja omien rajoitteiden vaikutusta sekä niiden purkamista. Ymmärsin, että pidämme huomaamattamme kiinni sisäisistä lukoistamme, ja miten ne vaikuttavat tulevaisuuteemme negatiivisella tavalla. Näin, kuinka usein tämä saattaa harhauttaa meitä, ja miten helposti voimme jäädä jumiin unelmiemme suhteen.

Enkelit eivät voi pakottaa meitä avautumaan unelmallemme. Koska meillä on vapaa tahto. Vain me voimme tehdä päätöksen ja antaa luvan unelmiimme. Jos emme ole avoimia unelmallemme, emmekä näe tätä itse, emme voi saada suuria tuloksia aikaan enkeleiden kanssa työskentelyssä. Meidän tarvitsee ottaa itse ensimmäinen askel totuuden suuntaan. Kaikki lähtee meistä itsestämme.

Miten kannattaa toimia enkeleiden kanssa?

Opettele omaksumaan se energia, jota haluat. Vasta sen jälkeen pyydä apua ja vahvistusta enkeleiltä, niin he voivat auttaa sinua. Silloin tulet huomaamaan, että pyyntöihisi vastataan joka kerta ja saat sen, mitä haluat, koska olet ymmärtänyt voimasi ja sen vaikutuksen elämässäsi. Enkeleiden kanssa työskentely on parhaimmassa tapauksessa yhteistyötä. Sinä teet osasi, ja enkelit voimistavat sitä entisestään.

Enkeleiden kanssa työskentely on voimallisempaa ja toimivampaa silloin, kun opit tulemaan tietoiseksi sisäisistä jarruistasi, parantamaan niitä ja nostamaan energioitasi korkeammalle tasolle. Kun opit avautumaan korkeammalle tasolle eli totuudelle itsesi osalta, niin voit huomata, että enkelit auttavat sinua voimallisemmin. Tulet saamaan kaiken, mitä haluat, sillä elät yhteydessä sielusi viisauteen. Tuo taajuus on taianomainen. Se on onnistumisen, runsauden ja ilon taajuus, mistä jatkat matkaasi vieläkin kauniimmalle ja upeammalle taajuudelle.

Yhdisty kauniiseen luomisvoimaasi luomalla visioita unelmista, joita haluat ja salli sydämesi johdattaa sinut niitä kohti. Tule tietoiseksi itsestäsi ja salli sisäisten jarrujesi purkautuvan helpolla ja rakkaudellisella tavalla. Muista, mikä on totuus itsesi osalta ja elä elämääsi tuosta taianomaisesta todellisuudesta käsin.