Miksi pelkkä enkeleiltä pyytäminen ei riitä (ja mitä tehdä että saat helpommin mitä haluat)?

 

Enkelit osaavat tehdä ihmeitä ja meidän elämämme voi helpottua erittäin oleellisesti, kun opimme työskentelemään heidän kanssaan. Kun haluamme luoda unelmiemme elämän itsellemme, ei kuitenkaan riitä pelkästään se, että pyytelet erilaisia asioita enkeleiltä tai universumilta (tai toki sen pitäisi riittää, mutta usein itse pilaamme tämän prosessin huomaamattamme). On hyvä että ymmärrät tämän asian:

Sinun elämääsi ei luo enkelit, vaan sinä itse.

Se mitä sinä olet ja sallit enimmäkseen elämääsi luo lähtökohdat omalle tulevaisuudellesi. Keskity siis yhä vahvemmin omaan itseesi. Enkelit tuovat sinulle ne asiat, joita kohtaan olet avoin (edes jollain tasolla). Eli kun opit avaamaan itseäsi yhä vahvemmin universumin upeille asioille, lahjoille, rikkauksille, runsauksille, rakkaudelle, ilolle, naurulle, helppoudelle – on täysin selvää, että tulet saamaan koko ajan helpommin ja upeammin mitä pyydät (silloin enkeleidenkin on helpompaa auttaa sinua).

Enkeleiden kanssa työskentely on yhteistyötä. Ei riitä että vain pyydät jotain ja vietät siihen liittyen kaksi sekuntia päivästäsi. Mitä teet ajallasi nuo muut kymmenet tuhannet sekunnit? Sillä on myös suuri merkitys. Saat sitä, mitä olet enimmäkseen (eli ei sinun siis tarvitse olla myöskään aivan täysin luottavainen joka sekunti).

Tämän yhtälön pitäisi toki toimia niin, että pyydät jotain, päästät irti ja sen jälkeen saat sen, mitä pyysitkin. Mutta jos päästät irti ja sen jälkeen elät enimmäkseen epävarmuuksissa ja kaaoksessa – se ei ole irtipäästämistä, et ole silloin osannut tehdä sitä. Irtipäästäminen on rakkaudessa ja avoimuudessa elämistä. Tämän vuoksi sinullakin on oma tärkeä vastuusi tässä yhtälössä. Tee sinä osasi (eli opi hiljalleen pysymään avoimena ja sallivana), niin sillon enkeleiden on paljon helpompaa tuoda sinulle, mitä pyydät.

Jos pysyt avoimena, tulet saamaan mitä haluat. Ajatellaan että sinä olet esimerkiksi talo, johon voi toimittaa asioita. Jos olet tukkinut peloillasi ja epävarmuuksillasi kaikki ovet, ikkunat, savupiipun, joka ikisen pienen reiänkin toimitusten mahdollistamiseksi, on täysin selvää, että sinulle ei voi toimittaa. Koska et itse salli sitä. Sinä teet valintoja joka hetki ja voit valita myös pelkosi, elää niistä käsin (älä siis tee enää niin!).

Enkelit kunnioittavat sinun energioitasi ja valintojasi. Jos valitset itse epävarmuutesi, enkeleiden on joskus erittäin vaikeaa auttaa sinua. Se johtuu siitä, että enkelit ovat peräisin korkeimmasta rakkaudesta. Rakkaus sallii, ei pakota asioita tapahtumaan. Jos sinä olet erittäin sulkeutunut, enkeleiden on vaikeampaa auttaa sinua, sillä he eivät voi pakottaa asioita tapahtumaan.

HUOM! Tämä ei kuitenkaan tarkoita siis sitä, että pyytäminen olisi turhaa. Asia ei ole tietenkään näinkään. Hyvin usein enkelit voivat käyttää armoa ja helpottaa elämäämme, vaikka meissä olisikin paljon pelkoja ja epävarmuuksia. Joskus voimme kokea upeita yllätyksiä enkeleidenkin toimesta, vaikka itse emme olisikaan täydellisen luottavaisessa olotilassa. Älä siis koskaan jätä jotain asiaa pyytämättä! Tee sitä usein, sillä se helpottaa elämääsi ja voit huomata, että pyyntöihisi vastataan aina jollain tavalla (sillä tietenkin enkelit rakastavat sinua ja haluavat tuoda sinulle kaiken, mitä toivot). Älä kuitenkaan jätä tätä asiaa pelkästään tähän. Tee pyyntöjen lisäksi myös itse jotain omalle olotilallesi – sillä mitä avoimempi ja sallivampi olet – sitä korkeammalta tasolta voit vastaanottaa ihania asioita luoksesi.

Miten voit luoda helpommin elämääsi enkeleiden avustuksella?

Kuvittele miten upeaksi elämäsi muuttuu, kun opit itse yhdistymään omaan voimaasi ja sen lisäksi hyödyntämään enkeleiden apua. Niimpä! Silloin unelmien luominen alkaa olemaankin erittäin helppoa ja upeaa! Silloin sinä teet osasi ja enkelit tekevät osansa. Olette yhdessä taivaallinen yhteistyöjoukko, joka luo upeita asioita helposti todellisuuteen.

Keskity siis oikeassa tunnetilassa elämiseen. Tee esimerkiksi jonkinlainen enkelirituaali (esimerkiksi enkelivisualisaatio) päivittäin, joka yhdistää sinut korkeimpaan rakkauteen (eli avoimuuteen!). Tai tee jotain muuta hauskaa, joka pitää sinut avoimena ja sallivana (esimerkiksi luonnossa oleminen, liikunta, ystäviesi kanssa hauskanpito yms). Anna sydämesi avautua korkeimmille mahdollisuuksillesi ilon kautta.

On tärkeää, että sinulla on jonkinlaisia keinoja, joiden avulla pystyt yhdistymään omaan korkeimpaan aspektiisi ja pysymään avoimena ja sallivana. Koska on täysin inhimillistä, että meillä on pelkoja ja epävarmuuksia. Jos sinä et ole kokenut upeita onnistumisia elämässäsi juurikaan, sinun on vaikea uskoa niihin tulevaisuutesi osaltakaan. Et voi vain pakottaa itseäsi olemaan onnellinen ja rakkaudellinen – me ihmiset emme vain toimi näin. Sen vuoksi on hyvä, että sinulla on keinoja, joilla voit nähdä aitoon oikeaan totuuteen omaltakin osaltasi. Eli kuuntele esimerkiksi enkelivisualisaatioita (joissa yhdistyt korkeaan rakkauteen), tee läsnäoloharjoituksia, nauti arjestasi, muista rentoutua ja tehdä kaikkea hauskaa! Arjessasi voi olla asioita, jotka vahvistavat sinun epävarmuuksiasi ja sen vuoksi sinulla on hyvä olla ainakin yhtä paljon keinoja, jotka ylläpitävät sinun hyvää oloasi, eli panosta niihin ahkerasti!

Sillä sinunkin on aika muistaa totuus omalta osaltasi. Että sinä todellakin ansaitset kaiken hyvän itsellesi kaikilla tasoilla ja että sinä osaat ja pystyt vastaanottamaan sen elämääsi. Päästä kaikesta muusta hiljalleen ja lempeästi irti.

On siis upeaa, että universumissamme on näin upeaa apua, armoa ja rakkautta saatavilla. Koska he helpottavat meidän tietämme ja polkuamme. Ei kuitenkaan jätetä unelmiemme luomista pelkästään enkeleiden käsiin, vaan tehdään mekin oma tärkeä osamme tarkkailemalla mihin olemme itse kiinnittyneitä ja luodaan yhä selkeämpi yhteys omaan korkeimpaan olemukseemme. Silloin koemme yhä enemmän ihmeitä elämässämme – sillä toimimme itse korkeimmasta olemuksestamme käsin ja sen lisäksi vastaanotamme upeaa apua, mikä nopeuttaa monella tavalla unelmiemme toteutumista.