Miksi enkelit nopeuttavat unelmiesi toteutumista? (5 syytä ja tärkeä muistutus sinulle)

Sinäkin olet erittäin siunattu, sillä luonasi on erittäin paljon enkeleitä (aistit heitä tai et). He auttavat sinua nousemaan korkeammalle tasolle elämässäsi ja luomaan taivaan maan päälle. Nyt jos koskaan on aika ottaa vastaan tämä rakkaus ja tuki omaan elämään, sillä maailma kaipaa enemmän juuri sinun rakkauttasi, valoasi ja onnellisuuttasi. Parhaiten tuet siis koko maailmaakin tässä suuressa energiamuutoksessa ottamalla nimenomaan itse vastaan tämän rakkauden ja avaamalla sydämesi tälle korkealle tasolle. Enkelit auttavat sinua monin eri tavoin, vaikka aina et välttämättä huomaakaan mitä he ovat tehneet hyväksesi. He ovat ihmeellisiä ja erittäin voimallisia ja kun opit työskentelemään heidän kanssaan tiiviimmin, saat tästä energiataajuudesta vahvemmin apua.

Enkelit voivat siis auttaa sinua toteuttamaan unelmiasi paljon helpommin, kuin aikaisemmin. Tässä sinulle muutamia syitä listattuna, MIKSI enkelit auttavat sinuakin niin voimallisesti luomaan unelmiasi todellisuuteen paljon helpommin ja nopeammin. Ja lopuksi vielä tärkeä muistutus sinulle enkeleiden ja unelmiesi parissa työskentelevä (sillä joskus saatamme unohtaa nämä asiat).

1 – Enkelit näkevät rajoitteesi, joita et itse edes tiedosta (ja parantavat ne!)

Sinussakin saattaa yleensä olla monella tasolla tukoksia unelmiesi edessä. Yksi osa sinussa (tietoinen mieli) haluaa unelmasi luoksesi, mutta toinen (tiedostamaton) voi jarruttaa sitä kohti kulkemista erittäinkin paljon (ja yleensä tätä puolta ei tiedosteta, sillä tukokset ovat nimenomaan tiedostamattomalla puolella). Tämän vuoksi unelmien toteuttaminen voi olla joskus hieman hankalaa – sillä osa sinussa haluaa estää sitä kohti kulkemisen. Se voi aiheuttaa tähän prosessiin paljon tarpeetonta draamaa ja hankaluuksia.

Enkelit näkevät kuitenkin nämä tukokset ja he auttavat sinua päästämään niistä irti, kun olet valmis kohoamaan yhä korkeammalle tasolle elämässäsi. He voivat parantaa nuo osat sinusta, mitkä estävät mahdollistamisen sijasta. Enkelit näkevät aina totuuteen ja he ovat valmiita poistamaan sinusta sen, mikä ei ole aito oikea totuus (eli rakkaus, luottamus ja ilo). Enkelit voivat vapauttaa sinutkin korkeammalle tasolle, sillä kaikki mikä ei ole peräisin rakkaudesta, on nyt valmis poistumaan (kun olemme valmiita kohoamaan yhä vahvemmin rakkauden tasolle).

2 – Enkelit kannustavat sinua AINA unelmiasi kohti

Enkelit ovat sinun omia unelmavalmentajiasi, sillä he kannustavat sinua joka päivä, muistuttaen sinua jumalallisesta totuudesta vaikkapa 1000 kertaa, jos se on tarpeen. He eivät milloinkaan lakkaa uskomasta sinuun ja muistuttavat sinua omista mahdollisuuksistasi ja arvostasi niin pitkään, kunnes muistat sen jälleen itsekin aivan täysin ja kokonaan. Jos meillä ei ole kannustavia ystäviä, sukulaisia tai muita tuttuja elämässämme, niin enkeleistä saamme aina voimaa – missä ja milloin tahansa. He ovat aina valmiita ohjaamaan sinua ja kannustamaan sinua elämässäsi eteenpäin. Voit luottaa siihen, että enkelit ovat aina luonasi tukemassa ja ohjaamassa sinua eteenpäin.

3 – Enkeleillä on upea kyky välittää meihin energiaa

Manifestointi (ja tietenkin koko elämä ja kaikki mitä olemme) on energiaa. Kaikki sinun ajatuksesi, tunteesi, tapasi, uskomuksesi ja kehosi on energiaa. Se mille tasolle olet virittynyt (tietoisen ja tiedostamattomankin mielen puolelta), määrittelee sen, mitä kohti olet kulkemassa. Mitä vahvemmin energiasi on viritetty jokaisesta kohdasta menestykseen (eli rakkauteen ja runsauteen), sitä helpommin voit onnistua omissa unelmissasi.

Enkelit ovat voimallisia parantajia. Parantaminen tarkoittaa sitä, että sinusta poistetaan rajoittavia energioita (esimerkiksi uskomuksia, tunteita, käytösmalleja yms.), jolloin voimme kohota yhä vahvemmin rakkauden, eli runsauden, ilon ja luottamuksen tasolle. Kun otat enkeleiltä parantavaa energiaa vastaan säännöllisesti, voit kohota yhä korkeampiin energioihin ja sitä kautta unelmien toteuttaminen myös helpottuu.

Meitä jarruttaa ainoastaan ne energiat, jotka eivät ole rakkaudesta peräisin. Kun ne poistuvat, runsaus virtaa monessa eri muodossaan luoksemme yhä vahvemmin, sillä yhdistymme yhä vahvemmin ainoaan oikeaan totuuteen. Rakkaus on kotimme ja kun elämme siitä käsin, elämästä muodostuu rakkaudellisempaa, harmonisempaa ja runsaampaa.

4 – Enkelit kasvattavat yhteyttäsi korkeimpaan

Kun sinulla on vahva yhteys sielusi viisauteen (joka on aikalailla sama asia kuin luottamus, ilo, rakkaus ja kiitollisuus), silloin elät unelmien toteuttamisen tilassa. Unelmat toteutuvat paljon helpommin, kuin aikaisemmin, sillä juuri tuo energia on se, mihin sinut on luotu ja sinun on tarkoituskin elää sillä tasolla.

Enkelit ohjaavat ja toimivat luonasi juuri niin, että he kasvattavat yhteyttäsi sielusi viisauteen. He kannustavat sinua esimerkiksi luottamaan sydämesi ääneen ja muistamaan jälleen sen, että sinä osaat, ansaitset ja pystyt. Enkelit auttavat sinua muodostamaan selkeämmän ja puhtaamman yhteyden korkeimpaan. Kaikki miten he toimivat, tukee tätä tavoitetta. He kannustavat rakkauden avulla ja sitä kautta muistuttavat sinua ainosta oikeasta totuudesta. Kun työskentelet enkeleiden kanssa ja pyydät heiltä apua, yhteytesi korkeimpaan vahvistuu (kun olet valmis seuraamaan enkeleiden ohjausta ja otat tuon rakkauden vastaan avautumalla sille).

5 – Enkelit tasapainottavat tietämme

Jos ollaan rehellisiä, niin unelmien toteuttaminen voi olla joskus hankalaa. Se johtuu siitä, että unelmat vaativat meiltä joskus sisäistä kasvua (sillä meissä voi olla tukoksia unelmamme edessä ja nuo pitää tietenkin parantaa pois) ja sitä, että opimme toimimaan vieläkin vahvemmin rakkaudesta käsin. Unelmat auttavat sinuakin siis kasvamaan vieläkin rakastavammaksi ja valoisammaksi ihmiseksi.

Enkelit voivat auttaa sinua tässä. He voivat käyttää voimallista parantavaa energiaansa sekä armoa ja välittää sitä tulevaisuuteesi tasapainottaakseen tien edessäsi. Sinun ei ole tarkoitus kärsiä ja ei ole kovin rakkaudellinen näkemys ajatella, että tarvitset kärsimystä elämääsi. Toki meidän täytyy kehittyä, mutta voimme kehittyä monella eri tavalla ja pystyt myös valitsemaan miltä tasolta katsot elämääsi ja siellä tapahtuvia asioita. Kaikki on rakkautta ja rakkaus on koko ajan tavalla tai toisella elämässäsi – olit siitä tietoinen tai et. Voit valita tietoisesti tuon rakkauden ja edetä sitä kautta enkeleiden avustuksella. Kun pyydät enkeleitä apuun, niin polkumme voi tasapainottua hyvin oleellisesti.

Tärkeä muistutus sinulle

Tärkeä muistutus sinulle ihana enkeleiden ja unelmiesi parissa työskentelevä upea sielu! Jos enkelit eivät omasta mielestäsi vastaa pyyntöihisi HETI samantien, niin se ei tarkoita, että olet jollain tasolla epäonnistunut, tai että enkelit eivät olisi sinun luonasi. Jos kohtaat haasteita, niin se ei ole myöskään merkki siitä, että unelmasi olisi väärä, tai että universumi haluaa sinun muuttavan suuntaasi. Enkelit ovat korkein rakkaus, he eivät milloinkaan aseta tiellesi esteitä, vaan päinvastoin! Joskus unelmat vaativat hieman kasvua ja sen vuoksi enkelit eivät voi tuoda sitä luoksesi HETI samantien. Se johtuu vain siitä, että sinussa on vielä jotain, mikä estää sitä tapahtumasta ja tuo asia on tarkoitus puhdistaa sinusta pois. Universumi on toimittaja. Se toimii niin, että se toimittaa sinulle asioita, mitä olet itse tilannut elämääsi. Se näyttää sinulle kohdat itsessäsi, jotka kaipaavat vielä hieman työstämistä.

Joskus voit kohdata haasteita siis juuri sen vuoksi, että voisit nähdä yhä syvemmälle omaan itseesi ja noihin rajoitteisiin, mitkä aiheuttavat elämääsi haasteita. Sen vuoksi on tärkeää, että et luovuta, sillä muuten et tietenkään voisi nousta korkemmalle tasolle elämässäsi. Jos luovutat aina kun kohtaat jotain ikävää, unelmien toteuttaminen on paljon hankalampaa. Tarkastele asiaa enemmänkin omalla sydämelläsi ja hae ratkaisuja sekä apua tuon mahdollisen haasteen korjaamiseen. Haasteet opettavat nimenomaan sinua näkemään rajoitteesi ja puhdistamaan ne pois. Jos et saa unelmaasi heti luoksesi, tai elät nyt haasteellista aikaa, älä huolehdi. Tuokin vaihe menee vielä ohi. Sinua autetaan aina. Voit luottaa siihen, että sinun ei milloinkaan tarvitse lakata unelmoimasta, tai luovuttaa unelmasi suhteen. Älä milloinkaan luovu toivostasi. Tiedä että enkelit auttavat aina jollain tasolla, vaikka se ei siltä aina näyttäisikään. Tiedä että sinua autetaan aina jollain tasolla, sillä me olemme hyvin moniulotteisia olentoja ja meissä tapahtuu AINA jotain muutosta. Joka päivä uudistumme hieman. Joka päivä menet eteenpäin, vaikka siltä ei aina näyttäisikään.

Eli -> enkelit ovat sitoutuneet auttamaan sinua unelmissasi. Sitoudu sinäkin omiin unelmiisi. Älä luovuta, vaan jaksa aina uskoa sekä toivoa. Sinä ansaitset kaikki unelmasi ja sinulla on upea maailmankaikkeuden tuki saatavillasi. Mikä tahansa unelma sinulla onkaan, on tärkeää että kuljet sitä kohti ja sallit sen elämääsi. Ei ole kovin henkistä pitää väkisin kiinni näistä omista rajoitteistasi, eikö niin? Pyydä apua ja tiedä että saat sitä aina jollain tasolla.

Haluatko oppia työskentelemään vahvemmin enkeleiden kanssa?

Jos haluat oppia lisää, niin tutustu Enkelitulkitsijakoulutukseen.