Miksi enkelit eivät auta?

Enkelit ovat meidän upea tukijoukkomme ja he voivat auttaa meitä elämämme jokaisella osa-alueella. Kun alat työskentelemään vahvemmin enkeleiden kanssa, elämäsi tulee varmasti helpottumaan suurella tavalla ja se tulee samalla täyttymään ilolla ja rakkaudella.

Jos olet kuullut jo enkeleistä ja olet toivonut heidän auttavan sinua jollain tavalla, olet saattanut myös pettyä heihin. Miksi sinusta voi tuntua joskus siltä, että enkelit eivät auta sinua? Jos enkelit ovat tosiaan näin ihania, kuin heistä puhutaan, miksi et ole kokenut heidän tukeaan elämässäsi? Jos mietit näitä asioita, tai olet joskus miettinyt, tässä valotan hieman tätä asiaa.

Oletko pyytänyt jo apua enkeleiltä?

Enkelit eivät voi auttaa sinua, jos et ole pyytänyt heiltä apua. Enkelit tarvitsevat aina avunpyynnön, jotta he voivat auttaa sinua. Meille ihmisille on annettu oma vapaa tahto. Se tarkoittaa sitä, että me voimme valita ja tehdä ihan mitä vaan itse haluamme. Enkeleillä ei ole vapaata tahtoa. He noudattavat Jumalan tahtoa. Enkelit eivät voi siis puuttua elämääsi ilman sinun lupaasi, sillä muuten he eivät kunnioittaisi sinun korkeinta tahtoasi. Enkelit voivat aina auttaa meitä, kun olemme pyytäneet heitä apuun ja heidän apunsa palvelee meidän korkeinta parastamme.

Muista siis pyytää aina apua enkeleiltä. Voit esittää pyynnön ihan millä tavalla vaan keksitkään – tärkeintä on esittää pyyntö heille jollain tavalla. Voit esimerkiksi kuiskata sen enkeleille hiljaa mielessäsi tai ääneen. Tai voit vaikka kirjoittaa enkeleille – tai ihan mitä vaan. Enkelit kuulevat aina sinun pyyntösi, toteutit sen millä tavalla tahansa. Voit esimerkiksi sanoa ”kiitos enkelit kun autatte minua tekemään parhaan mahdollisen päätöksen, kun valitsen itselleni uutta opiskelupaikkaa”. Ei olekaan aihetta, missä enkelit eivät voisi auttaa! He voivat auttaa ja tukea sinua ihan missä tahansa.

muista-pyytaa-enkeleita-apuusi

Milloin enkelit sitten voivat auttaa?

On olemassa eri tilanteita, jolloin enkelit voivat auttaa. Enkelit noudattavat näitä sääntöjä ja he voivat tukea meitä nämä asiat huomioiden. Enkelit voivat auttaa meitä
kolmessa eri tilanteessa:

1. Avunpyyntö
Enkeleillä on lupa auttaa meitä, kun esitämme heille pyynnön – jos tämä on omaksi korkeimmaksi parhaaksemme. Enkelit eivät voi luonnollisestikaan viedä meiltä oppiläksyjämme, eli he eivät voi pyyhkäistä meiltä kaikkia mahdollisia haasteita kokonaan pois, jos ne tarjoavat meille tilaisuuden henkilökohtaiseen kasvuun.

Jos olet siis tehnyt väärin omassa elämässäsi, sinun on tietenkin korjattava virheesi ja näin opittava tekemisistäsi. Enkeleillä ei ole lupaa pyyhkäistä oppiläksyjäsi pois, jos ne ovat hyväksi sinun omalle henkilökohtaiselle kasvullesi. He voivat kuitenkin pyynnöstäsi helpottaa sinun tietäsi ja auttaa sinua tällä matkallasi. Mikään pyyntö ei mene hukkaan.

2. Pyydät apua sielusi syvyyksistä
Jos olet esimerkiksi jonkinlaisessa vaarallisessa tai epätoivoisessa tilanteessa ja huudat apua sielusi syvyyksistä, silloin enkeleillä on lupa auttaa sinua. He voivat auttaa sinua vaikeassa tilanteessasi ja tuoda valoa tilanteeseesi.

3. Ihmepelastuminen
Meillä on jokaisella oma sielunsuunnitelma ja sen mukaisesti elämme täällä Maan päällä. Meillä on luonnollisesti siis oma aika, jolloin poistumme fyysisestä kehostamme ja siirrymme täältä maailmasta toiseen kotiin, toiseen olemassaolon tilaan. Jos olet kuitenkin vaarallisessa tilanteessa, eikä ole aikasi vielä poistua, silloin enkelilläsi on lupa auttaa sinua. Usein tällaisia hetkiä kuvataankin ihmepelastumisiksi, jolloin enkelit ovat kuin ihmeen kaupalla pelastaneet ihmishengen hyvin vaarallisesta tilanteesta.

Oletko seurannut ideoita, joita olet saanut?

Hyvin usein enkelit vastaavat pyyntöihisi niin, että he tuovat eteesi erilaisia tilaisuuksia, joiden avulla pääset eteenpäin. Sen vuoksi onkin tärkeää tarttua näihin ideoihin, joita saat, jotta varmasti saavutatkin sen, mitä haluat.

Kun siis pyydät enkeleiltä apua, muista tarkastella ideoita, joita mahdollisesti nousee mieleesi. Tartu jokaiseen ideaan, joka tuntuu nousevan esille rakkaudellisesta lähteestä. Kun kuljet eteenpäin ja otat askelia, jotka tuntuvat sydämessäsi oikeilta, saavutat varmasti enkeleiden avulla sen, mistä haaveiletkin.

seuraa-ideoita-enkeleilta

Onko suuntasi oikea?

Jos eteenpäin kulkeminen takkuaa kovin pahasti, silloin voi olla hyväksi pysähtyä hetkeksi miettimään omaa suuntaasi. Jos toiveesi toteutuminen tuntuu olevan vaikeaa, esitä itsellesi kysymys; miksi en pääse eteenpäin? Tarkastele myös sydämessäsi suuntaa, johon kuljet. Tuntuuko se oikealta? Tuoko tuo mahdollinen lopputulos sinulle aitoa iloa? Perustuuhan toiveesi nimenomaan omiin tavoitteisiisi, eikä esimerkiksi muiden odotuksiin?

Jos suunta mihin kuljet on jotain muuta, kuin mitä sisimmässäsi haluat, silloin enkelitkään eivät ole tukenasi suurimmalla mahdollisella tavalla. Enkelit tukevat sinua kaikista upeiten, kun toteutat sydämellesi tärkeitä asioita. Jos sinusta tuntuu että pyyntöihisi ei siis vastata, tarkastele palveleeko se oikeasti sinun parastasi. Jos ei, on aika vaihtaa suuntaa – enkelit tulevat silloin paljon vahvemmin sinun tueksesi.

Jos suuntasi taas tuntuu oikealta, älä luovuta. Luota siihen, että tämä vaihe menee vielä ohi ja enkelitkin auttavat sinua, vaikka juuri nyt ei siltä tuntuisikaan. Varmasti pääset vielä eteenpäin ja enkelitkin ovat kyllä vieressäsi. Joskus sinulta vaaditaan hieman suurempaa tahtoa ja itsetarkastelua, että saavutat sen, mitä haluatkin. Kaikki on kuitenkin saavutettavissa – myös siis tietenkin sinunkin kohdallasi. Luota omaan itseesi ja maailmankaikkeuden tukeen!

Etkö tunne enkeleiden tukea luonasi?

Muista että enkelit ovat AINA sinun luonasi. Vaikka tekisit mitä, ajattelisit mitä tahansa, valitsisit kuinka surkeasti tahansa, enkelit eivät koskaan hylkää sinua. Ei koskaan. Sinulla on aina taivaallinen tuki luonasi.

Joskus jos oma elämämme on esimerkiksi kovin epätasapainossa, emme välttämättä tunne enkeleitä vierellämme. Näin ei kuitenkaan oikeasti ole koskaan. Jos elät hyvin alamaissa, silloin sinun on vain vaikeampaa aistia enkeleitä, sillä he elävät niin korkeissa värähtelyissä. Mitä korkeimmissa värähtelyissä elät, sitä kirkkaammaksi oma enkeliyhteytesi muodostuu. Jos taas elät joskus vaikeampia tunteita läpi, silloin luonnollisesti enkelitkään eivät välttämättä tunnu kovin läheisiltä.

Älä kuitenkaan huoli, sillä tämä on ihan luonnollista – olemmehan ihmisiä. Usein elämämme on täynnä monenlaisia vaiheita, myös vaikeitakin. Tämä kaikki kuuluu ihmiselämään. Muista olla itsellesi armollinen ja luota siihen, että enkelisi ovat aina sinua tukemassa, vaikka sinusta tuntuisi ihan toisenlaiselta. Kaikki ansaitsevat enkelit rinnalleen, niin myös sinä! Enkelisi rakastavat sinua ikuisesti, juuri tuollaisena kuin oletkin.

enkelit-ovat-aina-sinun-luonasi

Oletko ottanut askelia eteenpäin?

Vaikka enkelit voivatkin auttaa meitä ihan missä tahansa, he eivät voi kuitenkaan tehdä kaikkea työtä meidän puolestamme. Eihän tällainen palvelisi meidän omaa parastamme. Jos pyytäisimme esimerkiksi uutta autoa, ja tämä tipahtaisi samantien taivaalta eteesi – ethän silloin olisi valmis kehittämään itseäsi. Joskus toiveeseesi vastaaminen ja sen saavuttaminen on oma matkansa, joka tuo sinulle mahdollisuuden kehittää itseäsi.

Jos toiveenasi olisi esimerkiksi tuo uusi auto, niin tällaisessa tapauksessa sinulle voisi olla hyväksi esimerkiksi kasvattaa luottamustasi, niin että voit hankkia uuden auton korkeamman rohkeuden avulla! Tämän toiveesi avulla siis kehität samalla itseäsi – se tuo sinulle motivaatiota kulkea eteenpäin. Jos saisit heti haluamasi ilman sitä, että sinun tarvitsisi kehittää itseäsi, ethän silloin pääsisi eteenpäin omassa kehityksessäsi.

Joskus toiveen toteutuminen voi vaatia myös suurempia muutoksia. Siirtyäksesi eteenpäin, sinun voi olla tarpeen päästää irti vanhasta. Sinulta vaaditaan siis myös rohkeutta, että saavutat haluamasi enkeleiden tuen avulla. Enkelit tukevat sinun kehittymistäsi, eli he eivät voi viedä tällaisia arvokkaita oppiläksyjä pois. Kulje siis rohkeasti eteenpäin ja päästä irti kaikesta muusta, mikä ei palvele sinua enää. Näin eteenpäin kulkeminen on paljon nopeampaa ja vaivattomampaa.

Kulje eteenpäin

Kun esität enkeleille pyynnön, ole siis valmis ottamaan askelia eteenpäin. Yleensä sinulta vaaditaan myös käytännön tekoja että saavutat sen, mistä haaveiletkin. Enkelit eivät voi tehdä tätä kaikkea puolestamme, vaikka he ovatkin suurena tukenamme. He valottavat sinulle tietä, niin että pystyt suunnistamaan eteenpäin sydämesi osoittamaan suuntaan. Ole rohkea ja siirry eteenpäin haluamaasi suuntaan.

Päätöksenteko

Enkelit eivät voi myöskään tehdä päätöksiä sinun puolestasi. Silloinhan luovuttaisit omaa voimaasi pois, etkä lopulta luottaisi itseesi. On tietenkin tarkoitus, että luotat itseesi, osaamiseesi ja kykyysi kuunnella sydäntäsi. Enkelit tukevat sinun omaa voimaantumistasi, eli sen vuoksi he kannustavat sinua kuuntelemaan omaa itseäsi ja etenemään sen mukaisesti!

Enkelit voivat tietenkin auttaa sinua tässäkin. Kun pyydät, he voivat kasvattaa sinun luottamustasi itseesi ja auttaa sinua saavuttamaan suuremman mielenrauhan. Enkelitkin luottavat sinuun, joten muista myös luottaa itsekin omaan itseesi. Et voi koskaan valita väärin, sillä jokainen valinta vie sinua aina eteenpäin omalla polullasi ja rikastuttaa elämääsi. Toimi rohkeasti oman tunteesi mukaisesti!

enkelit-voimaannuttavat

Luota enkeleihin

Enkelit auttavat sinua aina jollain tasolla. Mikään toive tai avunpyyntö ei mene hukkaan, vaan valo käytetään aina johonkin kohteeseen. Muista aina pyytää enkeleitä apuun omaa elämääsi helpottamaan. He ovat jo vierelläsi odottamassa seuraavia pyyntöjä.

Enkelit rakastavat sinun auttamistasi. Mikään pyyntö ei ole liian pieni tai suuri heidän täytettäväkseen. Mikään pyyntö ei ole myöskään pois muilta, sillä tällä hetkellä maailmankaikkeudessa on enemmän enkeleitä kuin koskaan aikaisemmin! Monet heistä odottavatkin ”töitä”, joita voit antaa heille kun esitämme heille pyyntöjä.

Muista myös päästää toiveestasi irti, kun kerrot sen enkeleille. Tällöin oma energiasi on mahdollisimman rento ja vastaanottavainen ja enkeleiden on paljon helpompaa auttaa sinua. Jos pidät kiinni tästä asiasta, sinua ohjaa pelko. Tämä ei tietenkään estä enkeleitä auttamasta, se ennemminkin tekee sinun työstäsi vaikeampaa, sillä kontrollintarpeen vuoksi et näe asiaa kirkkaasti korkeammasta näkökulmasta. Rohkene siis päästää irti ja antaa suuremman luottamuksen virrata elämääsi.

Kuuntele siis sydäntäsi ja pyydä enkeleitä avuksesi kun toteutat sinulle tärkeitä asioita. Ole avoin ja vastaanottavainen heidän avulleen ja seuraa rohkeasti ohjausta, jota saat. Anna enkeleiden täyttää elämäsi korkeimmalla valolla ja muista nauttia elämästäsi!