Kannattaako enkeleiltä kysyä ohjausta ihan joka asiaan?

Kun opettelemme toimimaan vahvemmin enkeleiden kanssa, muistamme jälleen miten helppoa onkaan kommunikoida enkelimaailman kanssa. Tämä taito on meissä jokaisessa. Tämä oivallus voi kuitenkin joskus aiheuttaa sen, että enkeleiden puoleen käännytään ihan jokaisessa tilanteessa. Esimerkiksi jos valitaan aamulla itselle sopivia vaatteita, tai tehdään suurempia päätöksiä omassa elämässä. Onko tämä kuitenkaan välttämättä hyvä juttu? Onko hyväksi kysyä ohjausta ihan joka asiassa?

Kannattaako aina kääntyä enkeleiden puoleen?

Vaikka enkeleiden kanssa toimiminen onkin todella ihanaa, ja heiltä kannattaa kysyä ohjausta, se ei kuitenkaan tarkoita sitä, että meidän kannattaisi kääntyä ihan jokaisessa asiassa heidän puoleensa. Jos kysymme heiltä ohjausta ihan joka valintatilanteessa, se itse asiassa kertoo vain siitä, että meidän oma voimamme ja luottamuksemme on hukassa. Jos kysymme koko aika ohjausta enkeleiltä, emme luota itseemme. Silloin luovutamme omaa voimaamme pois, sillä annamme valinnan mahdollisuuden enkeleille.

Henkisessä kehityksessä on kyse nimenomaan siitä, että me valjastamme omat kykymme käyttöömme ja löydämme itsestämme sen suuren voiman sekä luottamuksen, niin että pystymme toimimaan itsekin vahvemmin valosta käsin. Vain me itse elämme omaa elämäämme, eikä meidän ole tarkoitus luovuttaa voimaamme pois. Jos jokaisessa valintatilanteessa kysymme neuvoa muualta, elämme pelosta ja epävarmuudesta käsin.

Vaikka enkelit tuntevatkin meidän parhaamme, heidän korkein tehtävänsä ei ole kertoa meille mitä teemme seuraavaksi, mitä tulevaisuudessamme tapahtuu, tai mitä meidän tulisi valita missäkin tilaisuudessa. Tällainen apu ei palvelisi meitä pidemmällä aikavälillä, sillä se ei tue millään tavalla meidän omaa voimaantumistamme – päinvastoin. Jos enkelit toimisivat aina näin – luultavasti tulisimme aina jatkossakin kääntymään heidän puoleensa joka tilanteessa. Näin olisimme riippuvaisia heidän viisaudestaan, emmekä itse oppisi luottamaan omaan viisauteemme.

enkeleiden-tehtava

Enkeleiden korkeampi tehtävä on vahvistaa meidän omaa luottamusta itseemme. Kun olemme valmiita tähän, eli astumaan vahvemmin omiin saappaisiimme, ja tulemaan entistä vahvemmin omaksi itseksemme, saamme enkeliyhteydestäkin paljon vahvemman työkalun omaan voimaantumiseemme. Sillä mitä vahvemmin otamme oman voimamme käyttöömme, sitä voimakkaammin kuljemme eteenpäin sydämemme osoittamaan suuntaan. Oman sydämen viisauden seuraaminen tuo enkelit meidän elämäämme heidän koko voimallaan. Silloin enkeleiden tuki ja apu on paljon voimakkaampaa.

Enkelit vahvistavat luottamustasi itseesi

Enkelit toimivat aina korkeimmasta valosta ja rakkaudesta käsin. Heillä ei ole omaa vapaata tahtoa, heidän tahtonsa on Korkeimman tahto. Juuri tästä syystä heidän ohjauksensa on aina myös hyvin luotettavaa, sillä he näkevät aina meidän korkeimman parhaamme ja ohjaavat sen mukaisesti. Heillä ei ole lupaa puuttua meidän elämäämme tai kertoa että nyt sinun pitää tehdä sitä ja tätä. Enkelit eivät toimi näin. Enkelit eivät käske, vaan he auttavat meitä löytämään vastaukset sisimmästämme. He vahvistavat meidän omaa luottamustamme itseemme. Tällä tavalla he palvelevat meitä hyvin upealla, voimaannuttavalla tavalla.

Tämän vuoksi enkelit eivät aina tuo selkeitä vastauksia sinun eteesi. Jos kysyt heiltä ohjausta esimerkiksi työpaikan valitsemisessa, he saattavatkin kysyä sinulta, ”mikä sinusta tuntuu oikealta vaihtoehdolta?” Ja ohjaavat sitten tavoittelemaan sitä, kulkemaan siihen suuntaan, mikä tuntuu sisimmässäsi oikealta. Jos he kertoisivat meille että sinun tulee ottaa tuo työpaikka, mennä sinne, tehdä tätä ja sen jälkeen tuonne ja tuonne, eihän se palvelisi meidän kehittymistämme. Sehän olisi vain käskemistä, ei sinun oman luottamuksen vahvistamista.

Löydämme luottamuksen ja rauhan elämäämme ainoastaan löytämällä rauhan ja vastaukset sisimmästämme. Rauha löytyy kun opimme kuuntelemaan itseämme, hyväksymme itsemme, rakastamme itseämme ja toimimme tästä viisaudesta käsin. Silloin tiedämme että kaikki on aina hyvin, pystymme mihin vaan ja osaamme luottaa itseemme. Enkelit auttavat meitä juuri tässä. He tukevat meitä kun rakennamme tilapäisesti tukossa olevaa yhteyttä itseemme ja omaan sydämeemme.

olet-valmis

Enkelit auttavat aina

Enkelit voivat kuitenkin auttaa meitä ihan jokaisessa tilanteessa ja jos sinusta joskus tuntuu siltä, että kaipaat heiltä vahvistusta päätöksenteossa, voit aina kääntyä heidän puoleensa. Sinun ei tarvitse milloinkaan ajatella, onko oikein kysyä apua enkeleiltä. Voit aina hyödyntää heidän apuaan. Meillä jokaisella voi olla heikkoja hetkiä, jolloin luottamus itseemme on hieman kadoksissa. Silloin onkin ihanaa, että meillä on enkelit luonamme auttamassa ja tukemassa. Voimme aina kääntyä heidän puoleensa, jos kaipaamme apua. Enkelit rakastavat, kun he voivat tukea sinua juuri tällä tavalla. Enkelit auttavat ja ohjaavat meitä aina rakkaudesta käsin, eivätkä he koskaan kyllästy sinuun tai avunpyyntöihisi.

Vaikka kysyisit saman asian heiltä tuhat kertaa, vastaus on jokaisella kerralla varmasti sama. Enkeleillä on loputtoman suuri kärsivällisyys, he jaksavat aina vastata sinulle, vaikka kysyisit heiltä saman kysymyksen joka minuutti. Enkelit eivät koskaan kyllästy sinuun, kysymisiisi tai mietteisiisi. He tukevat sinua joka vaiheessasi, kaikella mahdollisella tavalla. He ovat kanssasi ikuisesti. Jokaisen vastauksen myötä he kasvattavat pikkuhiljaa sinun luottamustasi itseesi. Enkeleiden valo koskettaa sinua, auttaa sinuakin voimaantumaan.

Miten saat suurimman hyödyn irti enkeliyhteydestä?

Enkeleiden tehtävä on palvella meitä valosta käsin ja auttaa meitä kehittymään omalla tiellämme. He auttavat meitä löytämään luottamuksen itseemme. Näin he tukevat voimaantumistamme upealla tavalla.

Enkeliyhteydestä saa suurimman hyödyn irti, kun olemme valmiita itsekin tekemään oman osamme. Meidän ei ole tarkoitus olettaa, että enkelit tekevät kaiken työn puolestamme. Jos haluamme esimerkiksi tavoitella omia unelmiamme, meidänkin tulee tehdä jotain niiden eteen. Näin enkeleiden kanssa työskentelystä tulee todella toimivaa ja voimakasta, kun toimimme yhteistyössä.

Kun olemme valmiita kulkemaan eteenpäin, enkelitkin tulevat suuremmalla voimalla meidän tueksemme. Näin pystymme kokemaan heidän apunsa paljon konkreettisemmin. Eli jos siis haluat tavoitella jotain enkeleiden kanssa, ota myös itse konkreettisia askelia eteenpäin. Näin tulet huomaamaan miten vahvasti enkelimaailma tulee sinun tueksesi, varsinkin kun tavoittelet juuri niitä asioita, jotka tuntuvat sydämessäsi oikeilta.

rohkeus-tuo-enkelit-mukaan

Luota itseesi. Luota enkeleihin. Yhdessä olette äärimmäisen voimakkaita ja pystytte saavuttamaan ihmeellisiä asioita!

henna-nimmari