Joulun pyhät unet

 

Joulu on monella tavalla hyvin erityistä aikaa, sillä silloin pääset nauttimaan hyvin korkeavärähteisistä energioista. Sinulla on muutenkin mahdollisuus kokea upeita asioita tänä aikana, eikä olekaan ihme, että jouluun liittyy usein monia ihania sanoja, kuten esimerkiksi joulun ilo, joulun ihme ja joulun rauha. Enkelitkin ovat luonasi tuona aikana hyvin vahvasti. Nauti siis tästä upeasta ajasta ja ota kaikki rakkaus vastaan omaan sydämeesi.

Joulun aikaan sinunkin on myös mahdollista vastaanottaa ohjausta tulevaan vuoteesi omien uniesi kautta. Tämä voi tuoda sinulle arvokasta tietoa sekä vinkkejä ja onhan se muutenkin hauskaa päästä seuraamaan miten upeasti oma unimaailmasi sinua oikein ohjaakaan.

Katso tulevaisuuteesi unien avulla

Jouluna sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus valmistautua tulevaan vuoteen ja vastaanottaa ohjausta sitä varten. Tämä tapahtuu joulun pyhien unien avulla. Sanotaan että joulun pyhät unet alkavat jouluaaton ja joulupäivän välisenä yönä ja jatkuvat tästä eteenpäin seuraavat 11 yötä. Jokainen yö (yhteensä 12 kpl) kuvaa tulevan vuoden tapahtumia.

Ensimmäinen pyhä yö (eli siis jouluaaton ja joulupäivänvälinen yö) kuvaa tulevaa tammikuuta. Yö voi antaa ohjausta tammikuuhun liittyen, tai yleisesti kertoa sen tapahtumista. Seuraava yö (25.12.-26.12 välinen) kertoo sitten helmikuun tapahtumista ja sama jatkuu tästä eteenpäin. Eli aina seuraava uni kertoo seuraavan kuun tapahtumista, kunnes viimeisenä pyhänä yönä (joka on 4.1.-5.1.) käsitellään joulukuun tapahtumia. Näin saat ohjausta tulevan vuoden jokaiselle kuukaudelle erikseen.

Kirjoita unesi ylös

Unia voi olla vaikea muistaa jälkikäteen ja sen vuoksi kannattaakin ehdottomasti kirjoittaa näkemäsi unet aina heti ylös. Näin voit palata niihin jälkikäteen ja vuoden varrella katsella minkälaisia asioita sinun unesi ovat nostaneet esille tätä hetkeä tai tulevia kuukausia ajatellen. Unet voivat tuoda sinulle tärkeää ohjausta, joten haluathan tietenkin varmistua siitä, että ne ovat helposti sinun löydettävissäsi.

Valmistaudu siis joulun pyhiä öitä varten, ota tarvittavat muistiinpanovälineet jo valmiiksi esille sänkysi lähettyville ja kirjaa heti ylös, mitä olet yöllä aistinut. Kirjoita jokaisen päivän uni erikseen. Ne kannattaa myös otsikoida tulevien kuukausien mukaan (esim. tammikuun uni), näin sinun on helppo löytää mikä uni koskee mitäkin ajankohtaa. Jos kirjoittaminen ei tunnu sinulle helpolta tai luontevalta, voit myös äänittää unesi esimerkiksi puhelimesi avulla (äänitys -toimintoa käyttäen).

Miten voit muistaa unesi?

Joskus unia voi olla vaikea muistaa heräämisen jälkeen. Me kaikki kuitenkin näemme unia, vaikka emme niitä muistaisikaan (tämä on tutkittu asia). Sinäkin varmasti siis onnistut, kun vaan muistat työskennellä tämän tavoitteen eteen. Voit itsekin vaikuttaa unien näkemiseen monella tavalla.

Unia nähdään REM-unen (Rapid Eye Movement) aikana, jota koet nukkuessamme. Varmista että nukut mahdollisimman rauhallisesti ja pitkään, liian lyhyet unet voivat lyhentää REM -univaihetta. Rauhoittuminen muutenkin päivän aikana on hyödyllistä, sillä tämä vaikuttaa automaattisesti myös uneesi. Tarvittaessa voit meditoida ja muutenkin illalla rauhoittua, niin että olet hyvin valmistautunut tulevaan uneesi. Sulje televisio ja vältä puhelimen käyttöä vähintään tunnin ajan ennen nukkumaanmenoa, sillä näiden on havaittu häiritsevän hyvää ja syvää unta.

Myös enkelit voivat auttaa sinua muistamaan unesi. Ennen nukkumaanmenoa voit pyytää enkeleitä varmistamaan, että herättyäsi aamulla muistat unesi täysin selkeästi ja kirkkaasti. Myös oman ajatusmaailman kanssa kannattaa työskennellä. Valmistaudu tulevaan uneen ja ajattele, että tulet muistamaan unesi.

Unien kirjoittaminen on myös erittäin tärkeää. Ehkä olet saattanut huomata, että on helppoa unohtaa unesi (se on meihin sisäänrakennettu toiminto) ja sen vuoksi se pitääkin kirjoittaa HETI ylös! Aseta siis muistiinpanovälineet sänkysi lähettyville, niin että ne ovat helposti sinun saatavillasi. Jos siis heräät keskellä yötä univaiheen aikana, kirjoita unesi heti ylös (voit myös äänittää puheesi esim. puhelimeesi). Muuten helposti saatat unohtaa unen yksityiskohtia ja tärkeitä asioita.

Aamulla kun heräät ja sinulla on uni vielä mielessäsi, kirjoita se siis HETI ylös ja vietä hetken aikaa miettien mitä asioita siinä tuli esille. Näin saat nopeasti käsiteltyä unesi ja saat talteen mahdollisimman paljon unessa tapahtuvia asioita ja ohjausta. Kirjoita ylös kaikki asiat mahdollisimman tarkasti. Esimerkiksi erilaiset tunteet eri tilanteissa, ihmiset, sanat ja keskustelutkin, sillä jokaisella asialla voi olla eri merkityksensä. Unen kirjaaminen on erittäin tärkeää, että muistat siitä mahdollisimman paljon. Näin sinulla on myös mahdollisimman paljon tietoja käsiteltäväksi tulevaa vuotta varten.

Miten unia tulkitaan?

Unet tuovat sinulle hyvin arvokasta ohjausta jo muutenkin, vaikka ei olisikaan kyseessä nämä joulun pyhät unet. Unissa saat ohjausta omalta korkeammalta itseltäsi. Tämä tieto ja ohjaus on hyvin arvokasta ja kun kuuntelet ja seuraat sitä, kuljet varmasti unelmiasi kohti, saavuttaen suuremman ilon omaan elämääsi.

Paras henkilö unen tulkitsemisessa on aina itse unen näkijä. Saatavilla on toki monenlaisia unikirjojakin, mutta aina nämä eivät välttämättä tarjoa oikeanlaista tietoa unennäkijälle.  Se johtuu siitä, että erilaiset asiat tai symbolit voivat merkitä sinulle ihan eri asioita. Esimerkiksi koira voi merkitä eri henkilöille erilaisia asioita. Toiselle se voi merkitä uskollisuutta, ja toiselle taas leikkimielisyyttä sekä iloa. Unohda siis valmiit opetukset, toisten mielipiteet ja muista tarkastella untasi aina ensisijaisesti omasta näkökulmastasi käsin.

Unimaailma heijastelee sinulle omaa ajatusmaailmaasi ja tuo ohjausta korkeammalta minältäsi. Unessa jokainen osa kuvaa sinua itseäsi. Voit siis tarkastella untasi pitämällä tämän mielessäsi – unessasi jokainen asia ja henkilö kuvaa jollain tavalla juuri nimenomaan sinua.

Esimerkki unesta ja sen merkityksestä:

Tässä yksi esimerkki unesta ja sen merkityksestä, jos se vaikka toisi sinulle hieman ajatusta siitä, miten unien merkitystä voi avata.

Leijona astelee levottomasti tutulla savannilla. Hänen eteensä avautuu odottamattomasti ovi, joka johtaa johonkin, minkä lopputulosta et näe tässä näyssä. Se näyttää kuitenkin hyvin valoisalta ja houkuttelevalta. Leijona astuu päättäväisesti ovesta sisään.

Jos näet tällaiset unen ja tarkastelet sitä myöhemmin jossain kuussa, voit miettiä sen merkitystä. Sinulle on voinut esimerkiksi tarjoutua jonkinlainen tilaisuus ja uni tuo sinulle ohjausta tähän liittyen. Ehkä ystäväsi esimerkiksi ehdottaa sinulle lomamatkalle lähtemistä. Unen leijona voi merkitä sinulle esimerkiksi rohkeutta ja sitä, että myös sinussa on tuo rohkeus ja sinun tulee käyttää sitä. Ovi voi merkitä tätä tilaisuutta lomalle lähtöön. Tällöin unen merkitys voi olla se, että tartu vaan rohkeasti tuohon tilaisuuteen! Tämä nykyinen hetki voi tuntua hieman ”tylsältä” ja kaipaat pientä antoisaa irtiottoa. Käytä omaa rohkeuttasi (vaikka voisikin tuntua vaikealta esim. rahallisesti tai ajallisesti lähteä reissuun juuri nyt), ja toteuta unelmasi, joka tuntuu houkuttelevan sinua!

Oikein ihania joulunajan unia sinulle! Olkoon ne täynnä rakkautta, iloa ja runsautta!

henna-nimmari