Mitä enkelit ovat?

Enkelit ovat puhdasta rakkautta, he palvelevat koko maailmankaikkeutta ja auttavat sitä yhdistymään vieläkin vahvemmin korkeimpaan. Enkelit ovat ikään kuin Alkulähteen apulaisia, jotka toteuttavat korkeimman tahtoa. He auttavat monin eri tavoin meitä ihmisiä, eläimiä, luontoa, maapalloa ja koko maailmankaikkeutta. He ovat meidän luonamme tällä hetkellä erittäin vahvasti, tukien, suojellen ja helpottaen elämäämme. Jumala rakastaa lapsiaan ja haluaa heidän iloitsevan elämässään ja enkelit toteuttavatkin eri tavoin tätä korkeimman tahtoa, kunnioittaen samalla jokaisen korkeampaa suunnitelmaa. Näin voimme iloita vahvemmin elämässämme, toteuttaa unelmiamme helpommin ja toimia suurempana valona maailmassa.

Enkeleillä ei ole siis omaa vapaata tahtoa, toisin kuin meillä ihmisillä. He toteuttavat korkeimman tahtoa. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että enkelit eivät voi puuttua kenenkään elämään, jos emme ole pyytäneet heiltä apua. He voivat auttaa vain, kun olemme sallineet sen tapahtuvan. Meillä ihmisillä on taas oma vapaa tahto. Se tarkoittaa käytännössä sitä, että voimme valita itse mihin suuntaan kuljemme ja kuuntelemmeko enkeleiden ja sydämemme ääntä.

Miten enkelit voivat auttaa meitä?

Enkelit voivat auttaa meitä monin eri tavoin. He tarvitsevat vain pyynnön ja sen jälkeen he voivat auttaa meitä. Kun haluat työskennellä enkeleiden kanssa, niin sinun kannattaakin pyytää heitä apuun moniin eri asioihin omassa elämässäsi. Ei olekaan asiaa, missä he eivät voisi auttaa, kunhan pyyntösi kunnioittaa jokaisen korkeinta parasta. Sinun pyyntösi ei ole milloinkaan myös pois muilta ihmisiltä ja heidän tarpeiltaan, sillä maailmankaikkeudessa on tällä hetkellä todella runsaasti enkeleitä odottamassa, että he voisivat toteuttaa tehtäväänsä. Avun pyytäminen ei ole siis huono asia, tai myöskään itsekästä – päinvastoin. Kun pyydät enkeleitä apuun, annat heille mahdollisuuden toteuttaa tehtäväänsä.

Meidän oma arkemme voi olla joskus vaikeaa tai ylisuorittamista, koska oma mielemme on niin vahvasti läsnä omassa elämässämme. Kun otamme enkelimaailmasta apua, avaudumme jumalallisuudelle, armolle ja sydämemme viisaudelle entistä vahvemmin. Enkeleiltä voi pyytää apua ihan mihin tahansa asiaan, minkä keksitkään – vain mielikuvituksesi on rajana. Pyydä heiltä apua unelmiisi, arkesi askareihin, ihmissuhteisiin, omalle henkiselle polulle ja muiden ihmisten tueksi. Näin sallit jumalallisuuden auttaa sinua ja olla vahvemmin elämässäsi entistä enemmän.

Miltä enkelit näyttävät?

Enkeleillä ei ole varsinaisesti mitään tiettyä ulkonäköä, sillä heidän olemuksensa on puhdas rakkaus ja valo. Meillä ihmisillä voi taas olla erilaisia käsityksiä enkeleiden ulkonäöstä, sillä enkelit voivat ilmestyä meille monin eri tavoin. Joku ihminen voi nähdä enkelit ihmismäisenä hahmona, jolla on kauniit siivet, kun taas joku toinen ihminen voi aistia enkelit kauniina valona, tai muilla tavoilla.

Enkelit ilmestyvät meille juuri sillä tavalla, mikä on sopivaa meidän itsemme kannalta. Jotkut ihmiset voivat olla hyvin visuaalisia ja aistia asioita mielikuviensa kautta. Silloin enkeli voi ilmestyä jonkun mielikuvan kautta – tuomalla läsnäolostaan jonkinlaisen kuvan tietoisuuteemme. Joku toinen ihminen voi aistia enkelin esimerkiksi intuition kautta, jos tuo tapa aistia on hänellä vahvempi. Me aistimme kaikki ympäröivää maailmaamme monin eri tavoin ja enkeleiden läsnäolo tulee meille tutuksi juuri niiden aistien kautta, jotka ovat meille tällä hetkellä vahvimpia.

Jos enkeleitä aistitaan ihmismäisinä hahmoina, niin heillä voidaan nähdä myös kauniit siivet. Nämä siivet kuvaavat sydänchakran kehitystä, joka on enkeleillä tietenkin erittäin suuri – se on täynnä puhdasta rakkautta. Enkeleillä ei myöskään ole mitään tiettyä sukupuolta, joskus voimme tosin aistia enkelistä enemmänkin maskuliinisen tai feminiinisen puolen ja sekin riippuu täysin siitä, miten koemme tuon enkelin energian omassa elämässämme.

Enkeleiden kanssa toimiessa ei ole niin oleellista keskittyä siihen, minkälainen mielikuva enkeleistä nousee mieleen. Monet ihmiset voivat aistia enkelin esimerkiksi pelkästään rakkaudellisena tunteena, tai heille tulee vain sellainen tunne, että enkelit ovat läsnä hänen lähellään. Me aistimme niin eri tavoin enkeleitä ympärillämme. Enemmänkin sillä on merkitystä, että otamme enkeleiden rakkauden ja avun vastaan ja enkeleiden välityksellä kuuntelemme sitä suurta viisautta, joka on saatavilla heidän kauttaan. Enkelit ohjaavat meitä aina sielumme korkeinta tahtoa kohti, eli kun kuuntelemme heidän ohjaustaan, niin kuulemme sen viisauden, jota kohti myös oma sydämemme meitä ohjaa. Enkeleiden ohjaus auttaa meitä siis kuuntelemaan vahvemmin omaa itseämme sekä omaa viisauttamme.

hoyhenet

Miten enkelin läsnäolon voi aistia?

Enkelin läsnäolon voi aistia myös monin eri tavoin ja jokainen aistii juuri sillä tavalla, mikä on hänelle luontaista. Mikään tapa ei ole parempi, kuin toinen ja enkelit hyödyntävät juuri sinun tapaasi aistia ympäröivää maailmaa luonasi. Enkeleiden kanssa toimiminen on kuitenkin aina hyvin rakkaudellista, lempeää ja ihanaa, koska enkeleiden olemus on pelkkää puhdasta Alkulähteen rakkautta. Heidän kanssaan sinulla on aina turvallinen ja hyvä olotila. Jos aistit jotain muuta, niin silloin luonasi ei ole ollut enkeli.

Jos haluat oppia tunnistamaan enkelin läsnäolon luonasi, niin voit kertoa enkeleille hiljaa mielessäsi, että haluat oppia aistimaan heitä vahvemmin. Enkelit ovat hyvin innoissaan tällaisesta tiedosta, sillä he rakastavat auttaa sinua, se on heidän tehtävänsä ja he tulevat elämääsi vieläkin vahvemmin.

Enkelin läsnäolon voi aistia tunteiden, ajatusten, mielikuvien tai intuition avulla (eli sinulle tulee vain sellainen tunne, että enkeli on luonasi). Meillä on kaikilla nämä aistitavat käytössämme – jotkut ovat enemmän käytössä kuin toiset, mutta niitä kaikkia voimme kuitenkin hyödyntää. Voit pyytää enkeliä luoksesi niin että hän vaikkapa koskettaa sinua lempeästi ja tulee näyttäytymään sinulle. Tarkkaile tuon jälkeen minkälaisia tuntemuksia sinulla tulee mieleesi. Ehkäpä aistit hennon energeettisen kosketuksen jossain kohtaa kehossasi, ehkä huomaat ajattelevasi enkeliä, tai sinulle tulee mukava lämmin, turvallinen ja rakkaudellinen olotila. Me kaikki aistimme enkeleitä eri tavoin ja mitä enemmän harjoittelet omien aistiesi avaamista ja vahvuuksien tunnistamista, niin sitä vahvemmin saat omat ainutlaatuiset lahjasi käyttöösi.

Miten enkelin kanssa voi kommunikoida?

Enkelit rakastavat meidän auttamistamme ja he mielellään tuovat meille rakkaudellista ohjaustaan. Me kaikki osaamme myös kommunikoida enkeleiden kanssa omalla ainutlaatuisella tavallamme. Tämä on jopa erittäin yksinkertaista, tosin meidän oma mielemme voi tehdä siitä paljon vaikeampaa, kuin mitä se oikeasti on (mieli epäilee omia taitojamme).

Enkelit voivat tuoda suoraan meille viestejä, tai sitten he voivat kiinnittää huomiomme ulkopuolisiin asioihin, jotka tuovat vahvistusta omille ajatuksillemme. Enkeli voi tuoda kauniita ajatuksia sinun mieleesi kannustaen sinua luottamaan itseesi. Jos huomaat että mieleesi nousee yllättäen joku kannustava sana tai lause, niin voi olla todennäköistä että enkelisi on juuri tuonut sinulle viestin. Enkeli voi muistuttaa tuestaan myös monilla muilla tavoilla. Ehkä sinulle tulee hyvä ja lämmin olo jossain tilanteessa, tai huomaat miettiväsi enkeliä jossain tilanteessa. Silloin enkeli on voinut saapua luoksesi muistuttamaan omasta tuestaan.

Enkelit voivat tuoda sinulle vahvistusta myös ympäristösi kautta. Ehkäpä katseesi kiinnittyy sanomalehdessä johonkin kauniisiin sanoihin, jotka tuntuvat vastauksilta kysymyksiisi. Tai kun laitat radion päälle, niin sieltä kuuluu kaunista laulua, joiden sanat tuntuvat erittäin merkityksellisiltä sinulle tähän hetkeen. Mahdollisuuksia on todella monia! Enkelit auttavat meitä monin tavoin ja he keksivät kaikenlaisia hauskoja keinoja, että voisivat vakuuttaa sinut siitä, että he ovat sinun tukenaan ja että elämäsi on täydellisessä järjestyksessä.