Mitä arkkienkelit ovat?

 

Arkkienkelit ovat hyvin mahtavia ja suuria valon olentoja, jotka voivat auttaa sinua hyvin paljon henkisellä tielläsi. He tukevat, auttavat, parantavat ja voimaannuttavat meitä, kun työskentelemme heidän kanssaan. Usein arkkienkeleille on määritelty heidän omat osaamisalueensa. Tämän vuoksi he ovat tunnettuja tuolla omalla sarallaan ja siinä heillä on omaa erityisosaamista. Esimerkiksi arkkienkeli Rafael tunnetaan yleisesti parantamisen enkelinä. Kun tunnet eri arkkienkelit ja heidän osaamisensa, voit saada heiltä vahvemmin apua. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että sinun tulisi opetella kaikki tämä tieto ulkoa, sillä tietenkin sinun pyyntösi kuullaan aina ja juuri oikeat enkelit saapuvat luoksesi auttamaan. Riittää vain kun pyydät ja oikeat enkelit saapuvat luoksesi auttamaan.

Arkkienkeleitä on maailmankaikkeudessa todella monia, emmekä yleisellä tasolle edes tunne heistä jokaista. Arkkienkelit työskentelevät suurissa tehtävissä palvellen koko maailmankaikkeutta ja vain harva heistä työskentelee meidän kanssamme Maapallolla. Arkkienkeleiden tehtäviin kuuluu ihmisten sekä maailmankaikkeuden auttamisen lisäksi myös heidän alaisuudessaan olevien enkeleiden valvominen. Arkkienkelit ovat enkelihierarkiassa hieman korkeammalla kuin esimerkiksi suojelusenkelit ja arkkienkelit ohjaavat ja valvovat muita heidän alaisuudessaan olevia enkeleitä. Arkkienkelit ovat erittäin voimallisia auttajia ja he voivat olla monessa paikassa samaan aikaan. Sinun pyyntösi ei siis ole koskaan pois muilta.

Yleisesti ottaen arkkienkeleistä tunnetaan kaikista parhaiten seitsemän yleisintä arkkienkeliä. Tämän lisäksi on olemassa myös muita arkkienkeleitä, jotka työskentelevät täällä Maapallolla meitä auttaen. Meidän luonamme on todella paljon taivaallista apua saatavillamme ja kun otamme tämän taivaallisen avun vastaan, voimme luoda helpommin taivaan maan päälle.

Tässä yleisimmin tunnetut arkkienkelit:

ariel

Arkkienkeli Ariel

Väri: vaaleanpunainen

Ariel työskentelee luonnon hyvinvoinnin parissa. Tähän tehtävään kuuluu myös tärkeänä osana eläimet, erityisesti luonnossa vapaasti elävät. Arielia voikin pyytää apuun, jos huomaat että joku eläin tarvitsee apua esimerkiksi terveydessään, tai jos haluat muodostaa eläimiin vahvemman yhteyden. Ariel liitetään myös luontoon ja luonnon hyvinvointiin ja hän tekee työtä että voisimme arvostaa luontoamme paremmin ja huomioida luonnon hyvinvointi tekemisissämme ja valinnoissamme. Koska Ariel liitetään myös luontoon ja luonnon hyvinvointiin, hän työskenteleekin myös elementaalien parissa, jotka tekevät tärkeää ja arvokasta työtä maapallomme hyväksi. Arielin läsnäolon voi tuntea parhaiten luonnossa, kun vierailet täällä ja avaat sydämesi aistimaan kaunista luontoa ympärilläsi.

Viesti Arielilta: ”Rakkaat ihmiset. Elämme hyvin jännittäviä ja tärkeitä aikoja ja nyt onkin tärkeää keskittää huomio itseensä ja ympäristöön. Me enkelit olemme sankoin joukoin teidän joukossanne ja tuomme teille tärkeän viestin ympäristöstänne. Olette varmaankin huomanneet miten luonto on viime aikoina reagoinut voimakkaastikin. Tämä johtuu siitä että se puhdistuu ja tuo uutta energiaa maapallolle. On hyvin tärkeää nyt että keskitätte ajatuksenne vain positiivisiin asioihin, sillä niillä on suurenmoinen vaikutus kaikkeen. Rakastakaa luontoa ja kaikkea ihanaa elämää mitä meillä täällä on. Eläimet ovat hyvin tärkeässä vaiheessa myös ja he kokevat samoja oireita kuten tekin näinä tärkeinä aikoina. Yhdistykää luontoon jälleen kerran niin tulette löytämään vapauden ja rakkauden – niin helppoa sen saavuttaminen voikaan olla. Olen kanssanne heti kun pyydätte minua apuun ja voitte pyytää apuani kaikenlaisiin asioihin. Autan kuitenkin erityisen mielelläni luontoon liittyvissä pyynnöissä sillä koen tämän asian minulle erittäin tärkeäksi asiaksi. Muistakaa että ette koskaan ole yksin, sillä rakastamme teitä ainiaasti. Olette hyvin tärkeitä meille ja en voikaan korostaa tarpeeksi kuinka tärkeä teidän ajatusten laatu on tällä hetkellä. Mikäli koette olonne välillä hankalaksi tai epämukavaksi näissä huikeissa energioissa niin kehotan teitä hiljentymään luonnossa, siellä monet kasvit ja henget voivat auttaa sinua tasapainottumaan ja löytämään tuon hetkessä elämisen taidon jälleen.”

azrael

Arkkienkeli Azrael

Väri: keltainen

Azrael koetaan usein kuoleman enkeliksi ja hän auttaakin ihmisiä siirtymään maanpäällisestä kodista taivaalliseen kotiin. Kuolemassakin on siis kyse vain kodin vaihtamisesta. Azrael on luonamme tässä suuressa tapahtumassa, vastaanottamassa meidät valoon ja tukien läheisiämme, kun teemme tämän siirroksen. Hän tuo omaa tukeaan ja lohtua sureville läheisille. Azrael tekee siis varsin tärkeää ja arvokasta työtä tämän aiheen parissa. Häntä ei tarvitse pelätä, eikä hänen läsnäolonsa tunnukaan pelottavalta. Hänen läsnäolonsa ei myöskään tarkoita aina kuolemaa, sillä hän voi olla luonamme muissakin suurissa tapahtumissa.

Azraelin viesti: ”Olette minulle hyvin tärkeitä kaikki ja siitä syystä olenkin teidän seurassanne tärkeinä hetkinä. Kuolema on sellainen mystinen asia jota valitettavasti monet pelkäävät mutta minä haluan tuoda teille viestin siihen liittyen: Kuolema on tärkeä ja upea hetki jolloin siirryt Jumalan rakastavaan syliin. Tätä hetkeä ei tarvitse pelätä vaan sitä voisi ennemminkin odottaa innolla. Olen kanssasi tuona upeana hetkenä ja tuen sinua ja läheisiäsi. Toivon että ette pelkäisi minua sillä olen enkeli muiden joukossa. Rakastan teitä syvästi ja minulla on kunnia olla teidän tukenanne elämässänne. Uskokaa siihen että autan teitä aina kun on tarvetta.”

gabriel

Arkkienkeli Gabriel

Kaksoisliekki: Hope
Chakra josta on vastuussa: juurichakra, napachakra ja sakraalichakra
Väri: valkoinen

Gabriel voi auttaa sinua hyvin monissa asioissa. Hänet liitetään esimerkiksi henkiseen puhtauteen sekä selkeyteen. Jos kaipaat vahvistusta näissä asioissa, niin sinun kannattaa otta apua vastaan Gabrielilta. Voit pyytää että hän puhdistaa ja selkeyttää sinun energioitasi ja vahvistaa sitä kautta yhteyttäsi oman sydämesi viisauteen. Näin voimme helpommin tunnistaa sydämemme viisauden ja toteuttaa omaa elämäntehtäväämme. Gabriel liitetään usein myös luovuuteen ja hän on vastuussa kolmesta chakrakeskuksestamme (juurichakra, napachakra ja sakraalichakra). Jos kaipaat puhdistusta tai korkeampaa valoa näihin energiakeskuksiin, pyydä Gabrielilta apua.

Arkkienkeli Gabrielin viesti: ”Jokaisen alkuperäinen olemus on täynnä selkeyttä, luovaa voimaa, puhtautta sekä kirkkautta. Autan sinua kuorimaan näitä esteitä edestäsi, jotka estävät sinun kokemasta oman itsesi siinä kirkkaudessa, kuin sinä olet tällä hetkellä. Annan sinulle vahvuutta, selkeyttä, valoa ja voimaa, niin että voit vahvemmin loistaa omana ihanana itsenäsi. Pyydä minulta apua, kun kaipaat kirkkautta ja anna minun välittää puhdasta valoa ja rakkautta omaan itseesi. Näin voit kokea elämän vahvemmin sellaisena, kuin sen kuuluu olla tällä hetkellä. Rakkautena ja valona.”

haniel

Arkkienkeli Haniel

Väri: vihreä/valkoinen

Haniel koetaan yleensä varsin rauhoittavaksi, tasapainottavaksi ja selkeyttäväksi enkeliksi, joka auttaa meitä yhdistymään omaan voimaamme vahvemmin. Hanielin tuen avulla voimme valjastaa elämäntehtävämme vahvemmin ja hän auttaa meitä löytämään tuon voiman ja rohkeuden sisältämme sitä varten. Hän kannustaa meitä olemaan rohkeasti omia itsejämme ja toimimaan tuolta pohjalta elämämme eri vaiheissa. Hän tuo meille voimaa ja auttaa meitä löytämään motivaation sekä ilon takaisin omaan elämäämme. Haniel liitetään usein kuuhun ja senkin vuoksi hänet voidaan kokea yleensä feminiinisenä enkelinä, joka auttaa meitäkin ilmentämään kauniisti omaa feminiinisyyttämme elämässämme.

Arkkienkeli Hanielin viesti: ”Rakkaat, näen teissä monia jotka ovat eksyneet polultaan ja murehtivat turhaan pieniäkin asioita. Minä olen täällä auttaakseni teitä kaikkia löytämään ilon ja rakkauden kaikesta! Älä epäröi pyytää minulta apua – minä autan sinua aina kun sitä pyydät. Voin virkistää mieltäsi ja auttaa sinua löytämään ilo kaikkialta. Tämä on hyvinkin yksinkertaista mutta valitettavasti joskus ette pysty näkemään jumalaista valoa kun mielenne ei salli sitä. Sallikaa minun tällöin auttaa teitä. Tuon teille myös erittäin tärkeän viestin koskien omaa sisäistä valoanne; koska olette kaikki yhtä jumalaista valoa niin muistakaa että olette täällä iloitaksenne – unohtakaa siis turhat ajatukset ja selvittäkää sisäiset riitanne, jotta voisitte kuunnella jälleen sydäntänne. Myös ihmissuhteenne ovat erittäin tärkeitä joten muistakaa vaalia niitä. Voin auttaa teitä löytämään intohimon elämäänne, sillä tämän myötä tulette nauttimaan elämästä entistä enemmän. Olen täällä teidän apunanne ja rakastan teitä ikuisesti.

jofiel

Arkkienkeli Jofiel

Kaksoisliekki: Christine
Chakra josta on vastuussa: kruunuchakra
Väri: keltainen

Jofiel on vastuussa kruunuchakramme kehityksestä ja tämän vuoksi hän auttaakin meitä valaistumaan ja yhdistymään vahvemmin omaan sielumme viisauteen. Hän auttaa meitä toimimaan vieläkin vahvemmin tuosta puhtaudesta, vapaudesta ja rakkaudesta käsin. Kun olet valmis toteuttamaan omaa itseäsi ja elämäntehtävääsi vieläkin vahvemmin, pyydä Jofielia apuun. Hän auttaa meitä elämään iloisemmin, vapaammin ja onnellisemmin sekä näkemään koko elämän siinä suuressa kauneudessa, kuin mitä se on aidosta totuudesta käsin katsottuna. Hän palauttaa meidät iloon sekä rakkauteen, kun pyydämme häneltä apua ja olemme valmiita katsomaan elämäämme korkeammasta näkökulmasta.

Arkkienkeli Jofielin viesti: ”Kauneutta on ympärillänne koko ajan. Minä voin auttaa teitä löytämään elämän kauneuden, mikäli sinusta tuntuu että kaipaat tästä asiasta muistutusta. Muistakaa että voin auttaa teitä vain jos pyydätte apuani, älkääkä epäröikö ollenkaan avunpyynnöissänne. Olen teidän luona samantien kun pyydätte minua apuunne. Elätte nyt hyvin mielenkiintoisia aikoja ja herääminen ykseyteen onnistuu näinä ihmeellisinä aikoina paljon helpommin kuin aikaisemmin. Minä voin auttaa teitä tässä prosessissa; kiinnitän huomionne tämän hetken kauneuteen ja autan teitä pääsemään eroon egon kamppailuista. Muistakaa elää nauttien, sillä me enkelit rakastamme kun voimme iloita teidän kanssanne. Ilo on avain onnelliseen elämään ja rakkauteen. Me rakastamme teitä hyvin syvästi aina ja iloitsemme suuresti kun voimme olla teidän apunanne. Monet teistä ovat kokeneet isojakin elämänmuutoksia näinä aikoina ja olette oppimassa paljon uusia asioita. Voin auttaa teitä omaksumaan uutta tietoa ja voin tuoda teidän tietoisuuteenne paljon uusia asioita suoraan Lähteestä. Mikäli haluatte valaistua ja koette tärkeänä ymmärtää elämän monia asioita, niin pyytäkää minua avuksenne. Tuon teille uuden ajan tietoa ja autan teitä löytämään uusia väylöjä joita pitkin teidän kannattaa kulkea. Olette minulle hyvin rakkaita ja näen teidät pian aivan uudessa maailmassa – iloitkaa sillä olette jo melkein siellä!”

metatron

Arkkienkeli Metatron

Väri: kulta-oranssi
Chakra josta on vastuussa: Tähtiportti

Metatronia sanotaan kaikista kehittyneimmäksi arkkienkeliksi ja voit varmasti huomatakin tämän, kun alat työskennellä hänen kanssaan. Hänen energiansa on hyvin vaikuttavaa ja omia energioitamme valaisevaa – hän tuntuu kuin suurelta auringolta, joka yhdistää meidät vieläkin vahvemmin omaan viisauteemme. Metatron toimii hyvin laajalti monien ihmisten kanssa, sillä hän on vastuussa ihmisten ylösnousemuksesta. Hän voikin auttaa meitä omassa henkisessä kehityksessämme todella upealla tavalla. Häneltä voi pyytää vahvistusta ja viestiä omalle polulle ja vahvistusta omiin valintoihimme. Hän voi myös välittää meihin valaisevaa energiaansa ja sitä voi pyytää esimerkiksi chakrajärjestelmäämme, niin että voimme toimia vieläkin vahvemmin tuona suurena valona, joka sisimmässämme olemme. Hänen läsnäolonsa tuntuu erittäin vaikuttavalta ja hänen kanssaan työskennellessämme voimme edetä paljon nopeammin ja tasapainoisemmin omalla polullamme. Metatron voi pyytäessämme valaista polkumme ja auttaa meitä tekemään korkeampia valintoja omaksi korkeimmaksi parhaaksemme.

Metatronin viesti: ”Olen todellakin suuri arkkienkeli joten apuni voi tuntua hyvinkin konkreettiselta. Autan sinua kaikessa mikäli vain pyydät apuani. Energiani on hyvin tasapainottavaa joten voitte kutsua minut luoksenne vain löytääksenne tasapainon ja rauhan arjen keskellä. Monet arkkienkelit sanovat samaa; tämä aika mitä elätte on hyvin tärkeää aikaa ja teidän ajatuksilla on suuri vaikutus. Muistakaa siis kääntää huomionne vain positiivisiin asioihin, sillä energianne vaikuttavat koko universumiin. Henkiset ihmiset ovat nyt kullanarvoisia sillä heidän valonsa voi todellakin valaista koko maapallon. Kutsukaa minua luoksenne aina kun tarvitsette apua, olen samantien luonanne kun ajattelette minua. Rakastakaa toisianne ja tulette löytämään vapauden.”

mikael

Arkkienkeli Mikael

Kaksoisliekki: Faith
Chakra josta on vastuussa: kurkkuchakra
Väri: sininen

Mikael on arkkienkeleistä yksi tunnetuimmista ja hän työskenteleekin monien ihmisten parissa erittäin voimallisesti tällä hetkellä. Hän auttaa meitä yhdistymään omaan todelliseen itseemme ja voimaamme sekä auttaa sulattamaan kaikki valheelliset näkemykset tämän edestä. Näin voimme toimia vahvemmin sinä suurena valona ja rakkautena, joka sisimmässämme olemme. Mikaelilta voi pyytää apua, jos koemme että meillä on tarpeettomia pelkoja ja epävarmuuksia, joista olemme valmiita vapautumaan. Hän auttaa meitä kuorimaan kaiken tuon tarpeettoman ja estävän energian sisimmästämme, jotta löytäisimme vahvemmin oman itsemme. Mikael kuvataan usein vahvaksi enkeliksi, jolla on hallussaan valon miekka ja kilpi ja hän voi käyttää tuota valon miekkaansa vapauttakseen meitä. Mikaelia voi pyytää apuumme, kun haluamme päästä eroon tarpeettomista haitallisista energiasidoksista, jotka yhdistävät meidät pelon kautta vielä johonkin vanhaan ja tarpeettomaan tilanteeseen.

Mikael liitetään usein myös suojelukseen ja häneltä voi pyytää apua kun haluamme suojata itsemme tai esimerkiksi kotimme. Voit pyytää häneltä energiasuojauksen niin, että pyydät häntä asettamaan kauniin sinisen suojeluksen viitan harteillesi. Näin sinun on helpompi pysyä omassa voimassasi ja selkeämmässä yhteydessä omaan sydämesi viisauteen. Mikael auttaa meitä myös matkustamaan turvallisesti ja hänet voikin pyytää mukaan matkoillemme varmistamaan, että pääsemme turvallisesti ja mukavasti määränpäähämme perille.

Viesti arkkienkeli Mikaelilta: ”Rakkaat ihmiset – huomaan että moni teistä elää pelkojen kanssa. Sallikaa minun auttaa teitä; autan teitä puhdistumaan ja löytämään tätä kautta oman itsenne uudelleen. On erittäin tärkeää että pääsette eroon kaikista peloistanne sillä ne vain estävät sinun etenemisesi henkisellä polullasi. Voit kutsua minua aina apuun kun siltä tuntuu; olen hetkessä luonasi auttamassa sinua ja läheisiäsi. Elämä maapallolla voi joskus olla hieman vaivalloista, mutta kun sallitte meidän enkelien auttaa teitä niin elämänne tulee helpottumaan suuresti. Meille on suuri kunnia kun voimme olla teidän apunanne ja rakastamme teidän auttamista. Minä voin auttaa teitä pysymään korkeissa värähtelyissä; pyydä apuani tähän aina kun tarvitset; puhdistan alemmat värähtelyt kehostanne ja kodistanne niin teidän on helpompi keskittyä omaan polkuunne. Rakastan teitä jokaista niin paljon ja tahdon olla apunanne aina.”

rafael

Arkkienkeli Rafael

Kaksoisliekki: universaali enkeli Maria
Chakra josta on vastuussa: kolmas silmä
Väri: vihreä

Arkkienkeli Rafael on myös hyvin yleisesti tunnettu enkeli, joka liitetään vahvasti esimerkiksi parantamiseen. Voit pyytää häntä apuun, kun haluat voida elinvoimaisemmin kaikilla mahdollisilla tasoilla. Hän auttaa meitä pitämään fyysisestä kehostamme parempaa huolta, ohjaa meitä oikeanlaisen ravinnon ja liikunnan pariin ja tukee myös koko auramme hyvinvointia eri tavoin. Rafael palvelee elinvoimaisuuttamme ja hyvinvointiamme siis erittäin kokonaisvaltaisesti. Voit pyytää häntä apuusi, kun haluat voida paremmin kaikilla tasoilla – henkisesti tai fyysisesti. Hän auttaa kehoamme voimaan paremmin ja Rafael auttaa sinua paranemaan ja hän ohjaa sinua tekemään parempia valintoja omaksi korkeimmaksi parhaaksesi. Rafael on sinulle erittäin antoisa ystävä, kun haluat saattaa elämäsi täydelliseen tasapainoon.

Rafael on vastuussa myös kolmannen silmän kehittämisestä ja hyvinvoinnista. Hän auttaa meitä puhdistamaan tämän energiakeskuksen ja siirtämään sen korkeammalle tasolle, niin että voimme nähdä koko kauniin maailmamme sekä hienovärähteiset energiat selkeämmin. Kolmas silmä liitetään selvänäön lisäksi myös unelmien luomiseen, sillä sitä kautta voimme visualisoida unelmiamme todeksi. Rafael on siis myös runsauden enkeli ja hän auttaa meitä luomaan meille tärkeät unelmat todeksi omaan elämäämme. Pyydä häntä ja hänen runsauden enkeleitä avuksesi runsauden luomisessa. Kerro hänelle yksityiskohtaisesti omista unelmistasi ja pyydä häntä apuun. Hän auttaa sinua ihmeellisellä tavalla; tuo luoksesi oikeita ihmisiä, tilanteita, ideoita ja auttaa unelmiasi toteutumaan paljon helpommalla tavalla.

Rafaelin viesti: ”Monet ihmiset tuntevat minut parantamisen enkelinä. Tämä on hyvin totta sillä voin tuoda parantavaa valoa luoksenne suoraan lähteestä. Tämä on minun rakas tehtäväni ja palvelen teitä ilolla. Ottakaa siis tavaksenne pyytää minulta apua aina kun haluatte, olen hetkessä teidän vieressänne. Näen että monet teistä kamppailevat monien maallisten asioiden parissa. Tuon teille nyt tärkeän viestin; unohtakaa murheenne sillä ne eivät ole oleellisia. Oleellista on se, mitä voitte tehdä asialle. Teillä on kyky tehdä ihmeitä joten muistakaa tämä. Murehtiminen syö teidän energioitanne, joten älkää antako näille ajatuksille ollenkaan voimia. Me olemme teidän apunanne koko taivaallinen joukko. Voitte siis iloita sillä olemme ilolla teidän apunanne kaikessa. Rakastamme teitä syvästi ja meihin sattuu kun näemme teidät murheellisina. Elämänne voi kuitenkin muuttua hetkessä ja vain teillä on kyky muuttaa se, joten uskokaa itseenne niin syvästi kuin mekin uskomme teihin. Teissä on voima itsessänne, te olette kaikki Jumalan lapsia ja teitä rakastetaan syvästi. On tärkeää että huolehditte itsestänne. Voin auttaa teitä tässä asiassa, esimerkiksi ruokavaliossa, liikunnassa ja meditaatiossa. Odotan vain pyyntöänne että saan auttaa.

raziel

Arkkienkeli Raziel

Väri: sateenkaaren värit

Raziel auttaa meidän tietoisuuttamme laajenemaan ja hän auttaa meitä pääsemään käsiksi tietoon, joka auttaa meitä omassa luomistyössämme. Kun haluat ottaa oman manifestointivoimasi vahvemmin käyttöösi, Raziel voi tuoda tietoosi uutta energiaa ja näkemystä, jonka avulla voit luoda unelmiasi todeksi entistä helpommin. Raziel tuntee kaikki maailmankaikkeuden mysteerit ja hän auttaa sinua pääsemään vahvemmin käsiksi syvälliseen tietoon ja inspiraatioon. Razielin väri on erittäin kaunis – hänen energiassaan on sateenkaaren eri sävyjä. Hänen läsnäolonsa tuntuu turvalliselta, iloiselta ja hyvin inspiroivalta. Jos kaipaat apua negatiivisuudesta irtipääsemiseen ja vieläkin vahvemmin omaan aidoimpaan itseesi yhdistymiseen, pyydä Razielia tueksesi. Hän auttaa sinua näkemään maailman vahvemmin omasta sydämesi keskuksesta käsin ja tuo sinulle uusia ideoita, inspiraatiota ja voimaa.

Arkkienkeli Razielin viesti: Minä olen täällä auttaaksenne teitä. Olette minulle hyvin tärkeitä ja arvostan teidän kehittymistänne suuresti. Kun vain pyydätte voin raottaa verhoa edessänne; teitä odottaa aivan uudenlainen maailma! On olemassa monia eri tasoja universumissa joita voitte päästä tarkastelemaan mikäli osoitatte vain kiinnostusta. Selvänäköisyys on kaikkien etuoikeus, ja kaikille annetaan tämä suuri taito intuitiosta mikäli aikeenne vain ovat puhtaat ja rakkaudelliset. Olen täällä auttaakseni ja opetan teille monia asioita ja taitoja mikäli vain kutsutte minua. Voitte tehdä tämän pyynnön ääneen tai hiljaa mielessänne mutta kehotan että tekisitte sen kuitenkin hiljaisuudessa, sillä toimin paremmin luonanne kun olette valmistautuneet minun kohtaamiseeni. Voin tuoda teille tietoa vain kun olette siihen valmiita, joten kehotan teitä meditoimaan ja hiljentymään hetkeksi. Tämä on kuitenkin sen arvoista, sillä minun läsnäoloni on helppo havaita ja tunnette sen varmasti.”

 samuel

Arkkienkeli Samuel

Kaksoisliekki: Charity
Chakra josta on vastuussa: sydänchakra
Väri: vaaleanpunainen

Samuel tunnetaan vahvasti rakkauden enkelinä ja hän auttaakin meitä yhdistymään tässä ajassa vieläkin vahvemmin omaan sydänkeskukseemme ja näkemään ympäröivän maailmamme vahvemmin tästä upeasta rakkaudesta ja armosta käsin. Samuelilla on tässä tärkeä ja ajankohtainen tehtävä. Hän auttaa meitä päästämään irti suojamuureista, jotka ovat vielä jollain tasolla sydämemme viisauden edessä ja näin tukee meitä vahvemmin omalla polullamme kaikista korkeinta kohti.

Pyydä Samuelia apuusi, jos sinun on vaikeaa päästää irti vanhasta surusta, katkeruudesta tai anteeksiantamattomuudesta. Nämä kaikki vain pidättelevät sinua näkemästä omaa itseäsi täydellisestä rakkaudesta käsin. Samuel auttaa sinua ymmärtämään, että sinä olet kaunis ja puhdas rakkauden olento. Hän auttaa sinua rakastamaan muita, mutta myös ennen kaikkea omaa itseäsi – koska vasta silloin voit kokea yltäkylläisyyden, ilon ja rakkauden koko maailmankaikkeudessa. Ansaitset kaiken hyvän, rakkauden ja valon omaan elämääsi.

Samuelin viesti: ”Rakkaat, olette minulle hyvin tärkeitä. Minulla on suuri ilo auttaa teitä teidän polullanne kun tavoittelette pyyteetöntä rakkautta. Rakastan teidän auttamista ja autan teitä monin tavoin monissa osa-alueissa. Tärkeänä asiana pidän kuitenkin sitä, että te opitte rakastamaan itseänne. Tämä on avain kaikkeen; jotta pystytte rakastamaan toisia teidän pitää rakastaa itseänne. Pyytäkää minua tässä asiassa apuunne, sillä autan mielelläni. Voitte pyytää minua luoksenne milloin vaan, kun haluatte tuntea minun rakkaudelliset energiani. Rakkaus on suurin parantaja, joten autan teitä sulattamaan kaikki säröt sydämestänne. Älkää kantako kaunoja enää sydämissänne, sillä ne eivät palvele teitä ja ovat vain suureksi haitaksi. Antakaa anteeksi itsellenne ja toisille, anteeksiannolla on suuri vaikutus ja voima. Vain tätä kautta voitte kokea vapauden ja rakkauden. Olen ilolla apunanne ja luonanne ja odotan innolla kun pääsen kohtaamaan sinut.”

sandalfon

Arkkienkeli Sandalfon

Chakra josta on vastuussa: Maatähti
Väri: musta ja valkoinen

Arkkienkeli Sandalfon auttaa meitä ylläpitämään selkeää yhteyttämme Äiti Maahan. Hän on vastuussa Maatähtichakrastamme, minkä kautta olemme yhteydessä Äiti Maan sydämeen. Tämän energiakeskuksen kautta voimme saada selkeämmän yhteyden omaan itseemme, sekä ainutlaatuiseen potentiaaliimme. Sandalfon tukee siis yhteyttämme alaspäin, Äiti Maahan. Hän auttaa meitä myös muodostamaan selkeämmän yhteyden korkeimpaan, sillä hänen tärkeä tehtävänsä on toimittaa rukouksemme Alkulähteelle. Tämän vuoksi Sandalfonin sanotaan olevan erittäin pitkä enkeli, sillä hän on luomassa pitkää siltaa meistä Alkulähteeseen saakka. Sandalfon liitetään myös musiikkiin ja sen parantavaan vaikutukseen. Hän auttaa luovia ihmisiä hyödyntämään musiikkia luomistyössään, luomaan sitä kautta jotain kaunista ja parantavaa erilaisten sävelmien kautta.

Viesti arkkienkeli Sandalfonilta: ”Koen olevani etuoikeutettu kun saan olla seurassanne ja apunanne aina upeina luomishetkinänne. Tuon teille tärkeän viestin musiikkiin liittyen: se on suuri parantaja, joten kiinnittäkää huomionne siihen musiikkiin ja niihin nuotteihin jotka saavat sielunne väpättämään. Parannan monia juuri musiikin kautta, sillä se voi tehdä ihmeitä. Minulla on myös oikeus viedä rukouksenne Jumalalle. Voitte pyytää minua välittämään viestinne Alkulähteeseen, niin rukouksenne voima tulee voimistumaan. Rukoilkaa sydämestänne ja kiittäkää kaikesta, niin tulette huomaamaan kuinka suuri voima teillä onkaan käytössänne. Ihmismieli on uskomaton ja kun kiinnitätte siihen enemmän huomiota niin tulette saavuttamaan autuuden.”

uriel

Arkkienkeli Uriel

Kaksoisliekki: Aurora
Chakra josta on vastuussa: solar pleksus
Väri: keltainen

Uriel liitetään usein syvään rauhan tunteeseen. Hän auttaakin meitä kokemaan tätä yhä vahvemmin omassa elämässämme. Uriel on vastuussa solar pleksus -chakrastamme, jossa sijaitsee kaikki meidän tarpeettomat pelkomme. Tämän energiakeskuksen kautta saatamme myös aistia muiden pelkoja, jos tuossa keskuksessa on vielä jotain puhdistettavaa. Kun olemme valmiita vapautumaan ja näkemään maailmankaikkeuden totuudenmukaisemmin silmin, meidän kannattaa pyytää Urielilta apua. Hän auttaa meitä päästämään irti valheellisista näkemyksistämme ja sitä kautta toimimaan vahvemmin tuosta aidosta olemuksestamme käsin; valosta, rakkaudesta ja täydellisestä ymmärryksestä, että kaikki on täydellistä tässä ja nyt. Kun haluat vapautua peloistasi, pyydä että Uriel puhdistaa niitä lempeästi solar pleksus -chakrastasi ja auttaa sinua kokemaan vieläkin vahvemmin rauhaa ja rakkautta elämässäsi. Kun olet valmis päästämään irti kaikesta tästä vanhasta energiasta, koet aidommin tätä hetkeä sydämesi viisauden kautta.

Urielin viesti: ”Rakkaat ihmiset. Teillä on monilla paljon pelkoja jotka voivat pohjautua jopa entisiin elämiin. Muistakaa että voitte kuitenkin vapautua näistä täysin mikäli vain olette valmiita. Pyytäkää minua apuunne, sillä autan teitä mielelläni. Pelot ja negatiiviset ajatukset kiinnittävät teidän alempiin energioihin, joten teidän on hyvin tärkeää vapautua näistä jotta voisitte kehittyä edelleen. Autan teitä myös mielelläni muissakin asioissa. Mikäli kaipaatte puhdistusta ja anteeksiantoa, minä voin tuoda näitä sinun elämääsi. Muistakaa että rauhassa eläminen on elämisen perustila, joten kaikki mitkä vetävät teidän pois tästä tilasta, eivät palvele teitä parhaalla tavalla. Voitte myös oppia hallitsemaan mieltänne niin että vaikka mitä tapahtuisi, pysytte rauhassa aina. Voin auttaa teitä tässä, kun vain pyydätte minua apuun.”

zadkiel

Arkkienkeli Zadkiel

Kaksoisliekki: Amethyst
Chakra josta on vastuussa: sielutähti
Väri: violetti

Arkkienkeli Zadkielon hyvin voimallinen enkeli, joka auttaa meitä vapautumaan täydellisesti kaikesta siitä, mikä ei palvele meitä enää. Hän auttaa meitä vapautumaan negatiivisuudesta, peloista ja kaikista uskomuksista sekä ajatuksista, jotka eivät pohjaudu valoon sekä rakkauteen. Hän vahvistaa rakkautta, anteeksiantoa ja armoa meissä ja tämän energian kautta kaikki valheellinen näkemys voi poistua. Pyydä Zadkielia apuun, kun haluat vapautua jumittavasta elämäntilanteesta ja kun olet valmis päästämään irti siitä osasta itsessäsi, joka aiheuttaa elämääsi vielä jollain tasolla kärsimystä. Zadkiel toimii myös violettiliekin parissa ja tämän energian avulla auttaa meitä vahvistamaan yhteyttämme korkeimpaan.

Viesti arkkienkeli Zadkielilta: ”Violetti liekki on todellakin suuri ja mahtava väline, joka on syytä ottaa käyttöönne. Tulette huomaamaan vielä miten suuret vaikutukset sillä onkaan ja se voi jopa muuttaa elämäsi. Minulla on suuri kunnia toimia tällä taajuudella ja autan teitä mielelläni. Olette eläneet niin kauan unohduksen verhossa, joten me enkelit olemme saapuneet sankoin joukoin teidän avuksenne. Nyt on tullut aika rakastaa ja elää ilossa. Miten ihanaa tästä tuleekaan! Te olette kaikki hyvin tärkeässä asemassa maapallolla, joten muistakaa vaalia omaa aikaanne. Antakaa minun auttaa teitä poistamaan kaikki kielteiset ajatukset ja pelot. Elämänne tulee muuttumaan kun otatte tavaksenne pyytää meiltä enkeleiltä apua arjen keskellä.”