Älä etene unelmaasi ennen tätä tarkistusta

 

Jos vaikkapa sadalta ihmiseltä kysyttäisiin ”ovatko sinun unelmasi aina toteutuneet ja ovatko ne toteutuneet helposti?”, voisin ajatella, että aika harva vastaisi kyllä. Valitettavasti moni meistä on omaksunut tämän haitallisen mallin elämäänsä – uskotaan jollain tavalla, että unelmien toteuttaminen on vaikeaa. Unelmat toteutuvat vain kovalla työllä, kärsivällisyydella ja pitkän ajan kuluttua. Ja tämä kaikki tapahtuu vieläpä niin, että meidän tarvitsee tehdä paljon uhrauksia, kokea haasteita ja kärsiä tässä prosessissa. Kuulostaako kivalta? No ei varmaan.

Hmmm… Mutta onko tämä kuitenkaan totta?

Mitä jos kolikossa olisikin kääntöpuoli?

Mitä jos tästä kaikesta voisikin tehdä paljon… HAUSKEMPAA?

Ja helpompaa ja nopeampaa?

Fakta on kuitenkin tämä: todellisuutemme ei muutu, jos emme pysähdy tarkastelemaan omaa elämäämme ja omia ajatusmallejamme. Nämä vanhat haitalliset kaavat jatkavat vaikuttamistaan elämässämme vaikka koko loppuelämämme ajan, jos emme tule tietoiseksi niistä, emmekä poista niitä tekemällä parempia valintoja. Unelmat toteutuvat vaikeasti, koska jollain tasolla uskomme siihen. Me valitsemme itse todellisuutemme. Jos uskomme vaikeuksiin, niin toteutuuko unelmat silloin helposti? Tuskinpa.

Tämän vuoksi onkin hyvä pysähtyä tarkastelemaan omaa suhtautumista unelmiin, tai ylipäätään koko elämään.

Ajatteletko että unelmien toteuttaminen on vaikeaa?

Tuntuuko sinusta siltä, että unelmat vaativat uhrauksia, paljon aikaa ja kärsimystä?

Vai ajatteletko että unelmien toteutuminen on helppoa?

Jos et usko helppouteen, saatat kompuroida aivan tarpeettomasti.

Eikä se ole mukavaa, eihän?

Joten tehdään sille loppu.

Aivan ensimmäiseksi, ennen kuin etenet millään tavalla unelmiisi, sinun on siis hyvä pysähtyä tarkastelemaan tätä koko asiaa ja omaa suhtautumistasi unelmien toteutumiseen. Sillä jos sinulla on jotain haitallisia ajatuksia tästä aiheesta, niiden täytyy manifestoitua elämääsi. Jos sinä ajattelet, että unelmien toteuttaminen on vaikeaa ja se vie paljon aikaa, nämä ajatukset muodostavat tien lopputulokseen. Ja se on silloin valitettavasti pitkä sekä hankala. Koska olet tehnyt itse tällaisen valinnan.

Anna itsellesi siis lupa toteuttaa unelmiasi helposti.

Avaa itseäsi juuri nyt tälle mahdollisuudelle yhä enemmän.

Tee tietoinen valinta siitä, että elämäsi täyttyy helppoudesta, armosta, ilosta ja rakkaudesta ja sinä tulet etenemään unelmiisi ainoastaan tätä kautta.

Päästä irti harhasta, tarpeesta kärsiä, tai kohdata ongelmia. Valitse korkeampi tapa elää ja toimia. Pysy siinä. Pyydä enkeleitä auttamaan sinua.

Ja huomaa miten elämäsi tulee kuljettamaan sinua helpommin ja rakkauden kautta unelmiisi. Koska sinä olet tehnyt tämän voimallisen valinnan. Sinä olet elämäsi upea luoja/luojatar.

Omia kokemuksiani asiasta:

Minun omat unelmani ovat olleet minulle suurimpia opettajiani. Joskus ne toteutuvat helposti, joskus taas vähän vaikeammin (ja jos ollaan rehellisiä, niin joskus ERITTÄIN vaikeasti). Juuri nuo vaikeat hetket ovat minulle kuitenkin niitä upeimpia siunauksia. Mietin silloin, että mikä minussa aiheuttaa kitkaa unelmieni tiellä, mitä uskomuksia tai rajoitteita kannan itsessäni, jotka manifestoituvat tällaisella tavalla eteeni?

Tein yksi päivä yhden tärkeän havainnon, joka varmasti johti siihen, että jaan tässä sinulle näitä ajatuksiani. Jäin miettimään elämääni ja huomasin yhden mielenkiintoisen asian. Suurimmat unelmani ovat aiheuttaneet elämääni kaikista eniten vaikeuksia. Paljon aikaa, työtä, kärsimystä, haasteita ja ongelmia. Ne ovat saaneet minut jopa kyseenalaistamaan koko unelman. Joskus oman itseni ja joskus jopa kaiken, mihin uskon.

Sitten jäin miettimään että onko tämä oikeasti tarpeellista? Täytyykö joka kerta tämän prosessin olla näin vaikeaa? En halunnut uskoa niin. Mutta tiesin kuitenkin sen, että joku osa minussa aiheuttaa tämän. Jäin tarkastelemaan omia uskomuksiani ja huomasin, että uskoin vahvasti siihen, että unelmat toteutuvat aina vaikeasti. No eihän se sitten olekaan ihme, kun tämä prosessi etenee niin vaikeasti! Tein tämän jälkeen enkeleiden kanssa puhdistusta oman ajatusmaailmani suhteen ja tein selkeän päätöksen, että en elä enää tätä kautta. Haluan omistaa elämän rakkaudelle ja kaikki muu voi nyt poistua. Elän vahvemmin rakkauden, tasapainon, ilon ja helppouden kautta sekä teen päätöksen joka päivä, että pysyn tässä energiassa.

Pyyntö sinulle

Toivon että sinäkään et elä puskemisen, stressin, pakottamisen ja vaikeuksien kautta. Sillä aika usein unelmiin liitetään erilaisia ohjeita, esimerkiksi ”Tee mitä vaan unelmasi eteen. Älä koskaan luovuta, puske lopputulokseen vaikka mitä tapahtuisi!”. Jos kuitenkin elämme tätä todeksi, voimme jäädä loukkuun omaan vastustuksen energiaamme. Silloin emme ole itse asiassa avoimia, vaan päinvastoin ja voimme kohdata aivan tarpeettomia haasteita.

On kuitenkin hyvä, että emme luovuta unelmiemme suhteen. Ennen kaikkea tärkeintä on kuitenkin se energia, mistä käsin toimit. Oletko oikeasti avoin helpolle lopputulokselle? Kun avaat itseäsi tälle mahdollisuudelle, niin tulet saamaan universumilta keinot siihen, miten tämä tapahtuu. Jos uskot siihen, että unelmat toteutuvat vaikeasti, näin tulee tapahtumaan. Silloin tulet kulkemaan unelmaasi kohti juuri tuota kautta.

Ennen kuin etenet unelmaasi, on siis tärkeää tarkastella omaa suhtautumistasi.

Sinulla on siis kaksi vaihtoehtoa. Kumman valitset? Kummalle haluat omistaa elämäsi?

On paljon helpompia ja rakkaudellisempia tapoja toteuttaa unelmia. Olla avoin, vastaanottavainen ja näin koko prosessi tapahtuu paljon helpommin. Eli anna itsellesi lupa siihen. Anna elämällesi lupa tuoda sinulle korkeampia tapoja toteuttaa unelmiasi. Päästä irti kaikesta, mikä on tuon rakkauden edessä, salli niiden poistuvan sinusta ilolla, armolla ja lempeydellä.

Tässä sinulle tähän liittyen vielä mantra/julistus (jota toivon sinun käyttävän ahkerasti):