3 vinkkiä vahvempaan enkeliyhteyteen

Saatat joskus toivoa, että haluat aistia enkeleitä yhä vahvemmin. Ehkä et kuitenkaan ole onnistunut siinä vielä sellaisella tavalla, mitä sinä sisimmässäsi toivot. Muista että on erittäin hienoa, että unelmoit vahvemmasta enkeliyhteydestä! Se voi olla myös merkki siitä, että enkelit ovat astuneet vahvemmin elämääsi ja sinä olet herännyt tähän todellisuuteen. Osa sinussa on erittäin kiinnostunut tästä taajuudesta, sillä aistit jo tuota enkelitaajuutta. Jos haluat nähdä ja kuulla enkelit yhä vahvemmin, juuri tuo sinun toiveesi voi mahdollistaa sen sinulle. Myös enkelit kuulevat sinun toiveesi ja vievät sinut hiljalleen sitä kohti. Enkelitkin haluavat olla vahvemmin auttamassa sinua. Vahva enkeliyhteys voi rikastuttaa elämääsi monella eri tavalla. Muista että enkeleiden aistiminen on loppujen lopuksi erittäin yksinkertaista. Jos odotat jotain muuta, saatat mennä yhä kauemmaksi tuosta taajuudesta. Enkeleiden rakkaus, tuki ja ohjaus on jo sinun luonasi. Sinä voit aistia heidän rakkautensa JUURI NYT yhä vahvemmin. Salli se itsellesi ja salli itsesi kuulevan tuo rakkauden taajuus. Tässä on sinulle kolme vinkkiä enkeleiden aistimiseen (myös kirjoitusmuodossa):

1 – Ymmärrä että sinussa on jo kaikki, mitä tarvitset enkeleiden aistimiseen

Sinun ei tarvitse lähteä etsimään kauempaa sitä jotain, mikä on jo sinun luonasi. Ymmärrä että sinussa on jo kaikki taidot olemassa, mitä tarvitset enkeleiden aistimiseen. Mistä sinä voit sitten tietää tämän? Ymmärtämällä, että sinä voit aistia enkeleitä jo nyt, sillä sinä osaat aistia ympäröivää maailmaasi jo tässä hetkessä monin eri tavoin. Juuri näiden taitojen avulla osaat aistia enkeleitäkin.

Sinä osaat kuulla ympäröivän maailman. Kun keskityt, niin voit kuulla ääniä ympäristöstäsi eri tasoilta. Voit viedä huomiosi johonkin tiettyyn asiaan ja kuulla tuon yhä vahvemmin. Se mihin keskityt, lisääntyy. Sinä kuulet myös omat ajatuksesi. Prosessoit erilaisia ajatuksia säännöllisesti ja voit suhteellisen helposti valita mihin ajatuksiin keskityt. Enkelit kommunikoivat meille yleensä ajatustemme kautta, sillä he eivät ole fyysisiä olentoja, eikä heillä ole äänihuulia (joten he eivät tuota ääntä samalla tavalla kuin me ihmiset). Sinä voit kuulla enkeleiden rakkaudellisen ohjauksen milloin tahansa, kun viet huomiosi enkeleiden taajuudelle (ihan vain ajattelemalla sitä!).

Sinä myös näet ympäristösi, sinulla on kyky nähdä eri ulottuvuuksiin. Voit valita mihin katseesi kohdistuu. Voit katsoa vaikkapa hieman lähemmäs, tai hieman kauemmas. Voit nähdä ympäristössäsi runsaasti erilaisia asioita jo tässä hetkessä. Osaat myös käyttää mielikuvitustasi. Voit sulkea silmäsi ja visualisoida jonkun asian mielessäsi edes jollain tasolla. Sinä osaat nähdä ja juuri tuon sisäisen näkökyvyn ja mielikuvituksesi avulla voit nähdä enkeleitä. Se ei ole sen kummallisempaa.

Sinä osaat myös tuntea erilaisia tunteita. Osaat tuntea rakkautta, iloa, kiitollisuutta ja monia muitakin tärkeitä tunteita. Tunteet ovat yksi tapa aistia enkelit luonasi. Enkelit ovat korkeavärähteisiä ja rakkaudellisia olentoja, eli kun he ovat luonasi, sinusta tuntuu hyvältä. Osaat myös aistia intuitiivisesti, tämä taito on meissä jokaisessa (olimme siitä tietoisia tai emme). Olet voinut ajatella ystävääsi ja hän on soittanut sinulle, tai olet voinut aavistaa tai tietää jotain muuta, mikä tuo sinulle ohjausta sielusi viisaudesta. Tuo sama ”aavistus” toimii oikein hyvin myös kun haluat olla enkeleiden kanssa tekemisissä. Ehkäpä yllättäen vain ajattelet enkeliä ja se voi olla merkki siitä, että enkeli on luonasi.

Sinussa on siis monta upeaa eri taitoa, joiden avulla voit aistia eri taajuuksia. Kun viet huomiosi enkeleiden taajuudelle, voit aistia tätä rakkaudellista taajuutta juuri sillä tavalla, mikä on luontaista sinulle.

2 – Muista mikä on enkeleiden taajuus

Enkelit ovat puhdasta rakkautta, niin puhdasta rakkautta, jota voi olla joskus vaikeaa jopa ymmärtää. He näkevät kaikessa ja jokaisessa pelkästään hyvää ja tuovat kannustavaa rakkaudellista ohjaustaan jokaiselle. He muistuttavat sinuakin omista jumalallisista ominaisuuksistasi vaikkapa tuhat tai miljoona kertaa, kunnes muistat tämän ainoan oikean totuuden.

Jos haluat saada enkelit vahvemmin omaan elämääsi, niin sinun on hyvä muistaa millä taajuudella enkelit elävät. Enkelit ovat puhdasta rakkautta. Mitä vahvemmin yhdistyt tähän puhtaaseen ja korkeaan rakkauteen, sitä helpommin voit aistia enkeleitä. Sinä olet ikään kuin radio ja se mille taajuudelle olet virittynyt, määrittelee mitä tasoa kuulet, aistit, näet, koet ja elät. Jos haluat kuulla ja aistia enkeleitä, virittäydy tähän rakkauden taajuudelle. Silloin sinulla on selkeämpi yhteys enkeleiden maailmaan. Jos olet virittynyt toiselle taajuudelle, kuin missä enkelit elävät (esimerkiksi peloille), niin silloin enkeleiden aistiminen on luonnollisesti vaikeampaa. Enkeleiden aistiminen on kuitenkin mahdollista missä ja milloin tahansa – sillä he voivat nostaa meidät ylös peloistamme rakkauden taajuudelle, kun pyydämme sitä. Enkelit auttavat meitä elämään ja kokemaan enemmän rakkautta elämässämme.

Voit yhdistyä rakkauden taajuuteen monin eri tavoin. Sillä ei ole niin merkitystä, miten tämän teet – kunhan vain jollain tasolla pystyt tuntemaan rakkautta. Kuvittele vaikkapa joka päivä jotain ihmistä, jota rakastat. Mieti miksi häntä rakastat. Salli itsesi tuntevan rakkautta, pidä tuo tunne sydämessäsi ja anna sen kasvaa. Voit myös pyytää enkeleitä kasvattamaan tätä tunnetta sydämessäsi. Mitä vahvemmin tätä teet, sitä selkeämmin yhdistyt rakkauden taajuudelle – missä enkelitkin elävät. Voit huomata että tuo rakkaus alkaa elää sinussa vahvemmin joka hetki ja joka päivä. Silloin voit aistia enkeleitäkin vahvemmin ja tämä rakkaus vaikuttaa monella muullakin tavalla elämääsi – siitä tulee paljon iloisempaa ja kauniimpaa! Rakkaus on meidän kotimme ja kun elämme siitä käsin, tunnemme itsemme jälleen kokonaisiksi ja elämästämme tulee merkityksellisempää.

Ja sinä ihana, rakas ihminen ansaitset kaiken tämän rakkauden omaan elämääsi. Salli itsesi siis avautuvan tälle rakkauden taajuudelle. Anna sen täyttää elämäsi.

3 – Pyydä viestiä ja muista että tulet aina saamaan sen

Enkelitkin haluavat tietenkin rikastuttaa sinun elämääsi omalla rakkaudellisella ohjauksellaan. Jos sinä haluat aistia vahvemmin enkeleitä, niin voit olla varma siitä, että enkelit ovat yhtä innoissaan tästä asiasta! He haluavat tulla elämääsi vahvemmin, he haluavat sinun elävän korkeimmasta rakkaudesta ja ilosta käsin. He haluavat sinun nauttivan enemmän elämästäsi, joten on aika sallia se itsellesi. Kun sinulla on enkelit vahvemmin elämässäsi mukana, siitä muodostuu ihana taianomainen seikkailu, jossa unelmien toteuttaminen ja onnellisen olotilan kokeminen on paljon helpompaa.

Kun haluat aistia enkelit vahvemmin elämässäsi, sinun kannattaa pyytää heiltä viestiä. Pyydä viestiä tai voit pyytää ohjausta johonkin mielessäsi olevaan asiaan. Voit olla varma siitä, että saat heiltä ohjausta tavalla tai toisella. Muista että viesti voi nousta mieleesi myös myöhemminkin. Jos et omasta mielestäsi saa heti viestiä kahden sekunnin jälkeen pyynnön esittämisestä, niin se ei tarkoita sitä, että olisit epäonnistunut. Kaikkiin pyyntöihin vastataan tavalla tai toisella, nyt tai hieman myöhemmin, joten pysy tarkkaavaisena. Ehkä saat hieman myöhemmin idean, joka tuo ratkaisun mahdolliseen ongelmaan, tai ehkä ystäväsi soittaa sinulle ja kertoo sinulle rakastavia sanoja. Tai ehkäpä tunnet hetken aikaa rakkautta, joka voi olla muistutus taivaallisesta tuesta sinun luonasi. Enkelit kommunikoivat meille monin eri tavoin ja meidän vastuullamme on pysyä tarkkaavaisena ja luottavaisena, niin viestit voivat nousta meidän mieleemme.

Haluatko oppia lisää?

Jos haluat oppia lisää, niin voit oppia lisää Enkelitulkitsijakoulutuksessa. Tämä on neljän kuukauden pituinen matka enkeleiden maailmaan, jonka aikana opit yhdistymään enkeleihin yhä vahvemmin. Enkeleiden avulla voit parantaa luo lukot rakkauden aistimisen edestä ja opit tuntemaan, näkemään ja kuulemaan enkelit yhä vahvemmin elämässäsi.