3 vinkkiä rahan manifestointiin

Raha palvelee monella tavalla meidän henkistä kehittymistämme. Se näyttää meille kohdat itsessämme, jotka estävät runsauden virtaamisen meidän luoksemme. Raha osoittaa kohdat, jotka eivät ole aito puhdas totuus ja peräisin rakkaudesta. Näin voimme parantaa mielemme harhat ja valheelliset näkemykset sekä siirtyä sitä kautta korkeammalle tasolle omassa elämässämme. Raha vain on ja se miten paljon sitä saamme, riippuu täysin siitä, mille taajuudelle olemme virittäytyneitä. Jos olemme virittäytyneitä puutteeseen, fyysinen todellisuutemme pohjautuu tälle tasolle. Jos sallimme itsemme toimivan korkeammasta käsin, olemme yhdistyneitä myös runsauden virtaan ja silloin fyysinen todellisuutemme voi ilmentää tätä tasoa ja näemme sitä jatkuvasti ympärillämme. Silloin meille on helpompi toimittaa myös rahaa, sillä olemme avoimia tälle energialle.

1 – Näe rahasuhteesi ja paranna se korkeammalle tasolle

Meillä on jokaisella jonkinlainen suhde rahaan – aivan niin kuin esimerkiksi muihinkin ihmisiin. Se miten hyvä, positiivinen ja puhdas tämä suhde on, sitä enemmän sallimme itsemme kukoistavan tuossa suhteessa. Se miten suhtaudumme rahaan kertoo myös siitä, miten suhtaudumme koko elämään, omaan itseemme ja mahdollisuuksiimme. Jos rahasuhteessamme on paljon vaikeaa energiaa, rahan on vaikeaa löytää luoksemme, sillä olemme sulkeneet itsemme tältä taajuudelta. Emme salli itsemme ottavan hyvää vastaan tuosta energiasta. Luultavasti olemme samalla sulkeneet itsemme muiltakin asioilta, sillä pidämme omista peloistamme kiinni. Meillä on vaikea rahasuhde, kun suhtaudumme aiheeseen pelon tai puutteen kautta.

Voit ymmärtää nykyisen rahasuhteesi, kun mietit omaa suhtautumistasi rahaan. Otatko sitä ilolla ja kiitollisuudella vastaan? Mitä tunteita raha sinussa herättää? Ajatteletko että et ansaitse enemmän, tai että rahan saaminen tuntuu vaikealta? Tuntuuko oikealta pitää rahaa luonasi, vai tuhlaatko sen heti pois? Käytätkö sitä luottamuksella (vai onko katseesi kiinnittynyt aina esimerkiksi alennuksiin tai tuntuuko laskujen maksaminen väärältä)? Miten suhtaudut rikkaisiin ihmisiin? Miten ajattelet muuttuvasi, jos rahatilanteesi muuttuu? Rahalla ei ole sinänsä yhtään mitään vaikutusta meihin ihmisinä, eikä se määrittele meitä millään tavalla. Raha vain on ja me olemme, mitä valitsemme itsemme olevan. Mutta se miten suhtaudumme rahaan kertoo siitä, miten puhtaasti näemme totuuteen rahan osalta ja miten helposti sallimme rahan tulevan luoksemme.

Näet totuuteen rahan suhteen vasta silloin, kun olet päästänyt irti näistä puutteellisista näkemyksistäsi rahan suhteen. Jos suhtaudut jossain kohdassa rahaan puutteen kautta, rahasuhteessasi on parannettavaa. Päästä siis rahapeloistasi irti. Ymmärrä ja muista jälleen, että ne eivät ole jumalallinen totuus. Jumala on rakkaus ja tämä energia haluaa täyttää meidän kaikki tarpeemme ja unelmamme kaikilla tasoilla. Jos pidät peloistasi kiinni, sinulla ei ole selkeää yhteyttä aitoon totuuteen omienkaan mahdollisuuksiesi osalta. Määrittelet itse mihin taajuuteen olet yhdistynyt. Jos olet yhdistynyt pelon ja puutteen taajuudelle, silloin tulet kokemaan sitä elämässäsi, sillä olet päättänyt elää tuolla tasolla ja sitä kautta haluat fyysisen elämäsikin ilmentyvän tuon tason kautta. Päästä irti tästä taajuudesta, et tarvitse sitä enää elämääsi. On aika avautua omille unelmillemme.

2 – Tee selkeä tilaus universumiin

Jos haluat rahaa, niin tee selväksi kuinka paljon sitä haluat. Sillä raha on numeroita ja mitä selkeämmän tilauksen teet universumiin, sitä todennäköisempää on, että saat toiveesi luoksesi. Jos toivot rahaa runsaasti, niin tuo ei ole selkeä tilaus. Sillä kuka määrittelee mikä on runsaasti? Kaksi euroakin on runsaasti. Määrittele myös milloin haluat rahan. Jos toivot 1000 euroa, niin on hyvin todennäköistä että saat sen joskus elämäsi aikana. Ole mahdollisimman tarkka toiveissasi. On myös hyvä kertoa millä tavoin haluat toiveesi luoksesi (esimerkiksi mahdollisimman helposti – määrittele kuitenkin mitä tuo käytännössä tarkoittaa sinulle).

Kun olet määritellyt toiveesi, on aika kertoa toiveesi universumiin. Kerro se esimerkiksi enkeleille, tai jollekin taholle, jonka kanssa työskentelet. Sillä ei ole väliä miten kerrot. Sinun tehtäväsi on unelmoida ja kertoa unelmasi eteenpäin. Universumi toimittaa sinulle toiveesi. Sinun ei siis tarvitse edes ajatella, miten unelmasi toteutuu. Se tapahtuu, kun luotat prosessiin ja pysyt mahdollisimman avoimena. Askel askeleelta pääset eteenpäin. Jos kuljet esimerkiksi portaita pitkin, niin et tietenkään (ainakaan kovin todennäköisesti) hyppää heti ylimmälle askeleelle. Vaan kapuat hiljalleen eteenpäin. Askel askeleelta menet ylemmäs.

On tärkeää että sinä unelmoit ja sallit itsesi elävän juuri sellaista elämää, mikä on sinullekin hyväksi. Sinä ansaitset unelmasi. Sinä ansaitset kaiken hyvän kaikilla tasoilla omaan elämääsi. Ei tietenkään ole kovin henkinen ajatus, jos ajattelet, että et ole hyvän arvoinen, eikö vaan?

3 – Pysy avoimena ja sallivana

Raha on vain energiataajuus, ihan niin kuin mikä muukin asia universumissa. Mikään asia elämässämme ei määrittele rahan manifestoitumista elämäämme, kuin vain me itse. Mitä sallivampia, avoimempia ja luottavaisempia olemme, sitä helpommin sallimme rahan ja unelmiemme tulevan luoksemme. Viestitämme universumiin että ”olen valmiina unelmilleni, ne voi tuoda luokseni!”. Ja kun näemme koko totuuteen aiheen osalta (eli emme suhtaudu rahaan pelon kautta), silloin tuo tie unelmaa kohti on paljon selkeämpi ja valoisampi.

Jos unelmamme ei tule luoksemme, emme itse salli sen tapahtuvan – meissä on jotain, mikä estää tätä tapahtumasta. Jos olemme koko ajan peloissamme, epävarmoja, olemme itse valinneet tuon energiataajuuden ja silloin viestitämme universumiin, että haluamme kokea tätä lisää elämässämme. On aika päästää siis irti murheista, muistaa jälleen, että nuo rajoittavat ajatukset eivät ole aitoa sinua. Ne eivät ole jumalallinen totuus. Suhtaudu niihin lempeästi ja päästä irti.

Sinun tulee ymmärtää että raha on yksinkertainen väline. Se miten paljon sinulla on sitä nyt, tai miten paljon sinulla on ollut aikaisemmin, ei määrittele mitään tulevaisuutesi osalta. Se mihin sinä keskityt tässä hetkessä ratkaisee sen, miten unelmasi saapuu sinun luoksesi ja minkälaiseksi tulevaisuutesi muodostuu. Pysy siis avoimena, sallivana, luottavaisena. Ehkäpä saat jotain ideoita, tai lahjoja universumilta eri tavoin.

Sinussa on paljon pyhää voimaa, minkä voit totea, kun olet virittäytynyt juuri tuolle luottavaiselle, valoisalle taajuudelle. Jos sinulla on toive sisimmässäsi, universumi haluaa toimittaa sen sinulle. Kaikki tarpeesi kaikilla tasoilla halutaan täyttää ja sinä ansaitset tämän elämääsi. Salli unelmiesi toteutuvan mitä ihmeellisimmällä tavalla. Sinussa on kaikki mitä ikinä tulet tarvitsemaan. Kaikki viisaus, voima, rakkaus, lempeys ja luottamus. Yhdisty juuri tuohon puoleen itsessäsi ja salli ihmeiden täyttävän oman elämäsi.

Haluatko oppia lisää – tule mukaan kursseilleni missä opit luomaan yhä vahvemmin runsautta!

Kursseillani kerron tarkemmin ja syvemmin manifestoinnista ja autan sinua parantamaan omia esteitäsi luomisvoimasi edestä. Käsittelemme myös rahan manifestointia, sillä siihen liittyy niin paljon hassuja ja vääristyneitä uskomuksia, jotka on tärkeää puhdistaa pois.