Yksinkertainen keino, jolla vahvistat yhteyttäsi enkeleihin

 

Mitä vahvempi yhteys sinulla on enkeleihin, sitä helpommin saat heiltä apua. Silloin enkelit voivat tuoda sinulle helpommin ohjausta ja täyttää elämäsi upeilla taivaallisilla siunauksilla. Samalla voit huomata, että sinun toiveisiisi vastataan jopa ennen, kuin ehdit edes pyytämään niitä!

Yhteyden vahvistaminen enkeleihin tuo siis sinulle paljon hyötyä omaan elämääsi – elämästäsi muodostuu erityisen taianomaista ja ihanaa!

Mikä on tuo väline, jota hyödyntämällä voit sitten vahvistaa yhteyttäsi enkeleihin ja kokea taianomaisia hetkiä elämässäsi yhä enemmän? Se on tietenkin rakkaus. Enkelit elävät tuolla taianomaisella taajuudella – heidän olotilansa on täynnä keveyttä, iloa, rauhaa, rakkautta ja lempeyttä.

Mitä kauempana olet itse tuosta olotilasta, sitä kauempana olet valitettavasti myös taivaallisesta avusta (toki sinua voidaan AINA auttaa, oli olotilansa mikä tahansa – mutta helpommin, kun olotilasi on mahdollisimman avoin avulle).

Aika usein ehkäpä juuri sinunkin olotilasi voi olla ikävä ja raskas, jos keskityt ongelmiin ja puutteisiin. Enkelit haluavat auttaa sinua nousemaan tuosta taajuudesta ylemmäksi!

Tässä on vinkkejä sinulle miten voit avautua yhä vahvemmin tuolle enkeleiden taianomaiselle taajuudelle.

1 – yhdisty rakkauden taajuuteen

Voit yhdistyä rakkauteen lisäämällä rakkaudellisia tunteita elämässäsi. Mitä enemmän opit tuntemaan rakkautta, sitä vahvemmin se voi elää sinussa, elämässäsi ja avata sinua omille korkeimmille mahdollisuuksillesi.

Pysähdy säännöllisesti miettimään mitä asioita sinä rakastat omassa elämässäsi. Pysähdy tuntemaan niistä rakkautta. Käytä esimerkiksi tätä lausetta, niin että täytät sen loppuun erilaisilla versioilla: ”Olen niin täynnä rakkautta koska…”

Anna huomiosi mennä elämäsi erilaisiin siunauksiin. Pysähdy tuntemaan niistä kaikista rakkautta ja arvostusta. Keskity tähän ainakin noin 5 minuutiksi ja huomaa, miten tuo tunne sinussa vahvistuu yhä enemmän.

Mitä ahkerammin tätä teet, sitä vankemmin tuo taajuus voi alkaa aktivoitumaan sinussa. Samalla yhteytesi enkeleihin tulee entistä vankemmaksi – ja kun avaudut heidän taajuudelleen yhä vahvemmin, voit huomata miten huomaat heidän ohjauksen elämässäsi yhä selkeämmin ja vankemmin.

2 – pyydä enkeleitä vahvistamaan tunnetta

Kun olet yhdistynyt rakkauden tunteeseen, voit pyytää enkeleitä vielä vahvistamaan tätä tunnetta sinussa. Pyydä heitä vahvistamaan rakkautta, iloa, rauhaa ja valoa sinussa ja levittämään tämän tunteen koko kehosi ja energiakenttäsi taajuudelle, niin että voit aivan täysin kylpeä näissä ihanissa energioissa.

Voit hetkeksi aikaa keskittyä nauttimaan siitä, kun enkelit lisäävät näitä tunteita sinussa ja poistavat vanhoja tukkeutuneita energiatukoksia tuon taajuuden edestä.

Enkeleiden kanssa yhteistyö toimii parhaiten siten, että teet itse jotain nostaaksesi olotilaasi yhä vahvemmin totuuden taajuudelle, niin sen jälkeen enkeleiden on helpompaa auttaa sinua (sillä olet itse ottanut jo hieman askeleita heidän auttavaa olemustaan kohti).

3 – luo valoisa visio itsestäsi

Luo itsestäsi myös sisäisin silmin ihana visio, jossa näytät onnelliselta, voimaantuneelta, iloiselta ja jossa loistat aivan täysin omassa kauniissa, ainutlaatuisessa valossasi. Tunne kehossasi ihanaa rakkautta ja kiitollisuutta itseäsi kohtaan. Ymmärrä että tuo visio on juuri sinä itse ja mitä useammin ajattelet sitä, samalla yhdistyt tähän osaan itsessäsi entistä vankemmin.

Pyydä enkeleitä auttamaan ja tukemaan sinua, niin että voit elää yhä vahvemmin tuona versiona, jossa olet iloinen, onnellinen ja osaat hyödyntää helpolla ja taianomaisella tavalla universumin apua ja tukea.