Liity mukaan viikkoviesteihini

Hei ihana,

Minulla on tapana lähettää postituslistalla oleville aina joka sunnuntai-ilta intuitiivista ohjausta tulevaan viikkoon.

Tässä viestissä on ohjausta enkeleiltä ja vinkkejä viikon eri päiville, niin että voit yhdistyä siihen energiaan, joka tukee sinua parhaiten tuona hetkenä. 

Ehkä sinä olet huomannut, että joskus sinua palvelee lepääminen, joskus aktivoituminen, joskus elämässäsi voi olla teemana puhdistautuminen, joskus sinua kannustetaan vahvistamaan yhteyttäsi korkeimpaan jne.

Viikkoviesteissä ohjaan sinua kiinnittämään huomiosi viikon eri päivinä juuri niihin teemoihin, jotka ovat esillä elämässämme. 

Tärkeä muistutus viesteihin liittyen:

  • Kuuntele aina omaa intuitiotasi kun vastaanotat viestejä, anna sen ohjata sinua ensisijaisesti eteenpäin elämässäsi. Kun kuuntelet intuitiivisesti viestejäni, näin yleisistä viesteistä tulee sinun elämäntilanteeseesi liittyen toimivampia ja henkilökohtaisempia. 

Liity mukaan postituslistalle tästä:

Kun liityt mukaan, niin silloin saat vahvistusviestin ja seuraavana sunnuntai-iltana viikkopostituksen, jossa on ohjausta sinulle tulevaan viikkoosi. Pääset mukaan lisäämällä yhteystietosi alapuolelle ja halutessasi voit myös poistua postituslistalta silloin, kun haluat. Tietosuojan voit lukea tästä linkistä.

>