Haluatko toteuttaa unelmasi enkeleiden avulla?

Enkelit rakastavat sinun auttamistasi ja mielellään tukevat sinun unelmiesi toteutumista. Nyt voit saada enkeleiltä upeaa tukea tämän ilmaisen visualisaation avulla!
Täytä tähän alle omat yhteystietosi, niin liityt uutiskirjelistalle ja samalla saat sähköpostiisi ilmaisen visualisaation, jossa keskitytään unelmien toteuttamiseen enkeleiden avustuksella. Visualisaation kesto on hieman yli 20 minuuttia ja se on mp3-muodossa.

visualisaatio

 

 

Mitä hyötyä tästä saat?

  • Toteutat entistä voimakkaammin unelmiasi
  • Olet avoimempi enkeleiden ohjaukselle
  • Manifestoiminen nopeutuu, kun keskityt siihen enkeleiden kanssa
  • Vahvistat yhteyttäsi enkeleihin
  • Oma luottamuksesi vahvistuu

Tilaa visualisaatio tästä:

Täytä tähän alle yhteystietosi, niin saat samantien sähköpostiisi linkin, jonka kautta voit tallentaa visualisaation omalle koneellesi.
Tietosi ovat 100 % suojassa, niitä ei luovuteta eteenpäin kolmansille osapuolille.
Tilaamalla visualisaation liityt samalla postituslistalle, jonka kautta saat tähän aiheeseen liittyen lisää vinkkejä suoraan sähköpostiisi.
Rekisteriseloste

Miten työskentelet visualisaation kanssa?

Voit kuunnella tätä visualisaatiota aina halutessasi. Suosittelenkin kuuntelemaan sitä mahdollisimman usein – jokaisen kerran jälkeen kannat yhä enemmän enkelienergiaa aurassasi ja unelmien toteutuminen on helpompaa. Visualisaation jälkeen olet yhä lähempänä unelmaasi ja avoimempana enkeleiden avustukselle. Muista että enkelit vastaavat meidän pyyntöihimme usein niin, että he tuovat meille ideoita tai tilaisuuksia, joiden avulla saavutamme pyyntömme. Seuraa siis rohkeasti kaikkia ideoita, joita saat tämän jälkeen. Juuri nämä ideat ohjaavat sinut unelmasi luokse, joten on tärkeää että tartut niihin!

 

>