Uudenkuun manifestointi
rituaali

Lataa tältä sivulta maksuton työkirja

Opettele hyödyntämään uudenkuun ihmeellinen aika omassa manifestointiprosessissasi ja kutsumaan upeita asioita tulevaan kuukuukauteesi tämän rituaalin avulla!

Uudenkuun aika on voimallista uuden alun aikaa - mitä asioita haluat kutsua tänä aikana luoksesi?

Kuun toiminta on koettu jo pitkään mystisenä, meihin voimallisesti vaikuttavana ja joskus jopa pelottavana - eikä turhaan! Sillä kuun eri vaiheet ovat todella voimallisia ja ne vaikuttavat huomaamattamme meihin monella eri tasolla.

Kun sinä osaat antautua uudenkuun ajalle ja työskennellä sen aikana tavalla, joka todella hyödyttää sinua, saat tästä ajasta todella upean boostauksen omaan manifestointiprosessiisi!

Mikä on uusikuu?

Uusikuu on aikaa, jolloin kuu on hetken aikaa meille täysin näkymättömissä, koska tuossa vaiheessa aurinko ei lainkaan valaise sitä (aurinko valaisee kuun vastakkaista puolta).

Uusikuu aloittaa aina uuden kuukuukauden ja näitä on vuodessa yhteensä 12 tai 13. Uusi kuukuukausi alkaa siis "pimeydestä", jolloin kuu alkaa hiljalleen kasvamaan ja näkymään meille yhä vahvemmin täysikuun lähestyessä. Uusikuu kestää yhden päivän ajan (kuu näkyy tosin pimeänä vain paljon lyhyemmän ajan).

UUDENKUUN RITUAALI
-OHJEKIRJASSA ON:

 • 7 yksinkertaista rituaalia, joiden avulla keskityt manifestoimaan unelmasi

 • Yksinkertainen kahden askeleen tekniikkani, jonka avulla yhdistyt omiin visioihisi niiden luomiseksi ja vastaanottamiseksi

 • Yksinkertainen vinkki energioiden kohottamiseen enkeleiden avustuksella

 • Voimallinen julistus, jonka kautta opit päästämään irti vastustuksesta sekä antautumaan universumi tuelle ja ohjaukselle

Lataa tämä alapuolelta itsellesi ja ala toteuttamaan uudenkuun taikoja.

Saat samalla minun 3 tärkeintä vinkkiäni uudenkuun aikaan.

Tietosuojan voit lukea tästä linkistä. Pidän yhteystietosi 100 % suojassa.

Uudenkuun vaikutus manifestointiprosessiin

Uudenkuun aikana kuun pimentyessä, kuu ikään kuin sulkee samalla oven menneisiin tai vanhoihin asioihin, samalla valmistautuen uuteen sykliin. Uusi kuu on siis nimensä mukaisestikin uuden aikaa. Se aloittaa uuden syklin sinunkin elämässäsi – jolloin voit luoda voimallisia aikomuksia sekä keskittyä uusien asioiden kutsumiseen luoksesi.

Tänä aikana olosuhteet ovat erittäin hedelmälliset manifestoimiseen – jolloin voit määritellä mitä asioita haluat kutsua luoksesi tämän uuden kuukierron aikana. Kaikki mitä teet tänä aikana kantaa upeaa hedelmää!

Uudenkuun vaikutus sinuun

Uudenkuun aikana olosi ei välttämättä ole kovin energinen, jolloin sinun ei kannata lähteä tekemään isoja tekoja. Tämän sijasta sinun kannattaa kääntyä sisäänpäin tekemään irtipäästöä vanhasta ja tarkastelemaan sitä kautta mitä sinä todella haluat kutsua luoksesi tänä voimallisena uuden luomisen aikana. Energiasi vahvistuvat myöhemmin täysikuun lähestyessä. Uudenkuun aikana sinun kannattaakin:

 • Päästää irti vanhasta ja sitä kautta sallia inspiraatiosi vahvistuvan
 • Tehdä irtipäästöä vanhoista unelmista ja visioista
 • Miettiä mitä sinä todella haluat kutsua luoksesi tänä voimallisena aikana
 • Ottaa enkeleiltä apua ja tukea vastaan unelmiesi tiedostamiseksi ja niiden kutsumiseksi voimallisella tavalla luoksesi
 • Keskittyä luomaan selkeitä ja voimallisia visioita manifestointiprosessin aloittamiseksi

Rituaalien vaikutus

Rituaalit ovat erittäin taianomaisia hetkiä, jolloin tietoisesti yhdistyt siihen todellisuuteen, jota haluat luoda ja kokea. Rituaalien avulla pystyt muuttamaan elämäsi eri tilanteita ja kutsumaan voimallisesti rakkaudellista apua universumista luoksesi. Näin taianomaisuus elämässäsi vahvistuu ja moninkertaistuu!

Uusikuu on täynnä taikaa. Joten tänä aikana sinun kannattaa luoda jonkinlainen yksinkertainen ja taianomainen rituaali, jossa tarkastelet unelmiasi ja sitä kautta valmistaudut kutsumaan nämä visiot voimallisesti luoksesi. Tämä uudenkuun manifestointityökirja auttaa sinua toteuttamaan yksinkertaisen, hauskan ja taianomaisen rituaalin, jossa linjaudut yhä vahvemmin siihen todellisuuteen, mitä haluat kutsua luoksesi.

TÄYDENKUUN RITUAALI
-OHJEKIRJASSA ON:

 • 7 yksinkertaista rituaalia, joiden avulla keskityt manifestoimaan unelmasi

 • Yksinkertainen kahden askeleen tekniikkani, jonka avulla yhdistyt omiin visioihisi niiden luomiseksi ja vastaanottamiseksi

 • Yksinkertainen vinkki energioiden kohottamiseen enkeleiden avustuksella

 • Voimallinen julistus, jonka kautta opit päästämään irti vastustuksesta sekä antautumaan universumi tuelle ja ohjaukselle

Lataa tämä alapuolelta itsellesi ja ala toteuttamaan uudenkuun taikoja.

Saat samalla minun 3 tärkeintä vinkkiäni uudenkuun aikaan.

Tietosuojan voit lukea tästä linkistä. Pidän yhteystietosi 100 % suojassa.

>